Beharangozó La Liga Sultan  

La Liga #34: a Bernabeu már ünnepelni akar

Ahogy a múlt héten, úgy most is matek órával indul a beharangozó. Ha Real Madrid nyer a Bernabeuban a Cadíz ellen, ÉS a Girona nem kap ki a Barcelonától azt követően, akkor kedvenceink behozhatatlan előnyre tesznek szert, és megnyerik a La Liga idei kiírását. Tudjuk, hogy ez előbb-utóbb így lesz, de egyáltalán nem biztos, hogy ma.

Van önbizalom, mert a klub arra biztatja a szurkolókat, hogy a 16:15-kor kezdődő találkozónkat követően maradjanak a stadionban és várják meg együtt a közvetlenül utánunk kezdődő Girona-Barcelona találkozó végét. Ha minden eredmény megfelelően alakul, akkor minden elő van készítve ahhoz, hogy a Cibelesen elkezdődjön a fiesta.

Ez vár ránk májusban:

Tekintettel arra, hogy még nekünk is meg kell nyerni a saját meccsünket – minden valószínűség szerint ismét egy „B” csapattal, és utána olyan eseménynek kell jól alakulnia, amire semmilyen ráhatással nem vagyunk, elég bátor előre lezárni a fél várost. Mindenesetre biztosak lehetünk benne, hogy a Barca mindent meg fog tenni, hogy az ünneplést a legtovább odázza.

Mivel a jövő héten a Bayern ellen a BL fináléjába szeretne kerülni a gárdánk, továbbá a Sociedad ellen megmutatta a szélesebb keretünk, hogy lehet rá számítani, ha az első csapat pihenni szeretne, jó esélyünk van ismét látni Ceballost, Arda Gülert és Fran Garciát.

Sőt, a kismadarak azt csiripelik, hogy Courtois a sérülései után először, ismét odaállhat majd a gólvonalra.

Szóval délutáni matiné lesz: 16:15-kor! Utána eredményváró…

Oszd meg a posztot, ha tetszett!