Bajnokok Ligája Beharangozó Sultan  

BL csoportkör zárás: elsőként, tét nélkül

Kedd este Berlinben zárja a BL csoportkört a Real Madrid, immár biztos, csoportelsőként, érdemi tét nélkül érkezik a német fővárosba. Ha a Napoli megveri a Bragát, akkor a hazaiaknak egy esetleges győzelemmel még megmarad az esélye, hogy a EL-ben folytassák. De a Real Madrid nem szereti a vereségeket. És a Bragával sem lenne korrekt elengedni ezt a találkozót.

Ezzel együtt biztosan több helyen forgatni fogja a keretét Ancelotti, és nem fog senki ezen a meccsen görcsölni. Lehet ennek két olvasata is. Vagy nehezen fogunk rápörögni, de azt sem tartom kizártnak, hogy a tét nélküliség egy felszabadult, lazább játékot is eredményezhet, ahol esetleg könnyebben fognak jönni a gólok.

Ancelotti pihenteti Kroost, helyette Ceballos lép a pályára, Modric mellett Valverde hozhat majd stabilitást. Bellingham ezúttal sem pihenhet, ő fogja a középpályát a két támadóval összekötni. Hátul Fran Garcia hosszú idő után kezdhet megint, és Rüdiger helyén Nacho kap lehetőséget. A 4-4-2-ben Rodrygo és Joselu felel majd a támadások befejezéséért.

Kepa is elkezdheti a visszarázódást, ezúttal Lunin kezd a padon. Azon a padon, ahol olyan nevek is feltűnnek, mint Nico Paz, Mario Martin, Gonzalo és Tobias. A fiataloknak egy ilyen kiruccanás a nagy csapattal is nagy élmény, ha meg kapnak pár percet élesben, csak hab a tortán.

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!