Innen már csak mi ronthatjuk el

Az odavágón megszerzett háromgólos előny tudatában nyugodtan léphet pályára a Real Madrid a Numancia elleni visszavágón. Ne becsüljük azonban le az ellenfelet, mert akkor még nagyon meleggé is válhat az a bizonyos pite! Beharangozunk.

Ha tavaly valaki azt mondja, hogy a Real Madrid egy oda-visszavágós párharc első mérkőzését 3-0-s győzelemmel abszolválta idegenben, akkor nem kétkedtem volna benne, hogy megvan a továbbjutás. Idén viszont annyira hullámzó és kiszámíthatatlan a csapat teljesítménye, hogy még egy laza 0-5 is kinézhet a Bernabeuban. Túlzok tán? Lehet. De nagyon remélem, hogy Zidane végre képes lesz taktikát is a kezdő tizenegy alá rakni.

Nézzük majd meg jól ma a srácokat – lehet, hogy hosszú ideig nem látjuk őket újra játékban

Mivel nincs Tippelde, megpróbálom felvázolni, hogy én mit tennék ZZ helyében:

1, Az első meccsen kapott gól nélkül, három góllal győztünk, ezért igenis belefér, ha egy kötöttebb játékrendszerben áll fel a csikócsapat.

2, Legyen ennek ellenére valami hasonló, mint amit az első csapat játszik.

3, Kapjon minél nagyobb szerepet minél több olyan játékos, akik a szezon további részében várhatóan elhanyagolhatóan keveset fognak.

Ezen három pont alapján az elképzelésem:

Casilla – Achraf, Vallejo, Nacho, Theo – Llorente – Kovacic, Ceballos – Asensio – Mayoral, Bale.

És hogy mi ebben a kötöttebb játékrendszer? Az, hogy játsszanak kontrára!

Ennek az lenne az előnye, hogy egyrészt a védőinknek védekeznie kéne (a középpályás-sor hathatós segítségével), másrészt pedig a gyors, gyorsan gondolkodó játékosokkal szét lehetne zilálni a támadáskényszerben játszó ellenfelet, még ha a felállás alapból nem is túl kontra-orientált. Egyéni szempontból pedig végre megcsillogtathatná, miben is a legjobb Llorente. Mivel Asensio és Bale is képes a széleken játszani, így meccs közben is lehetne a játék képéhez igazítani a csapat szélességét.

Miután kivettem a kezemet a biliből, szeretnék egy kicsit távolabbi fókuszból a meccsre pillantani.

Mi a lényege, a fontossága ennek a meccsnek?

A bajnokság elúszott. Ezt csak az nem vallja be, aki a munkáját félti ettől a kijelentéstől. Természetes, hogy amíg matematikai esély van rá, addig ennek az ellenkezője fog elhangzani, de nem tartom reális célnak. A BL-ben is valós veszély mutatkozik arra, hogy a csapat a döntő előtt búcsúzik a sorozattól. Így a kupának most már nem csak az a célja, hogy a játékpercek entrópiáját csökkentse, hanem az is, hogy legyen egy olyan sorozat az évben, amelyben a végsőkig esélyes a győzelemre a csapat (ez utóbbi persze egyelőre még a BL-re is igaz… egyelőre…).

Őszinte leszek, nem tudom, mi egyebet lehetne még elmondani a mai meccsről. Az ellenfélről Jose már minden releváns információt megosztott az odavágó beharangozójában (link), és mivel már a kezdőben is túl nagy a variációs lehetőség, ezért a meccs képének alakulását sem próbálnám megjósolni. De továbbra is tartom a bevezetőben elmondottakat: ha a csapat (és Zidane) nem veszi komolyan az ellenfelet, akkor még nehézzé tehetik maguknak a párharcot.

Nem ez a szezon legfontosabb meccse, ezzel valószínűleg nem mondok újdonságot. Nem is itt fog elkezdődni (valószínűleg) egy pozitív folyamat, amely a szezon végén kupá(k)ban materializálódik. De ha a fiatalok jól teljesítenének, az talán felnyithatná a Mester szemét is, és végre több lehetőséget kaphatnának. Valamint ez a meccs is egy állomása a Real Madrid megújulásának. Az idő majd eldönti, hogy milyen eredménnyel történik meg ez.

Tőletek mit várok? A csapat iránti töretlen szeretet és szurkolás mellett azt, hogy telenyomjátok a kommentfolyamot értelmes vitákkal, véleményekkel! Jelezzétek azt is, hogy nézitek-e a meccset! Ha igen, miért? Ha nem, miért?

A mérkőzést a Digi Sport 2-n követhetitek (vagy streamen, lásd oldaldoboz), kezdési időpontja 21:30.

Mindenkinek jó szórakozást, és természetesen Hala Madrid!

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Sragi

  Hát ma erről lemaradok (lehet jobb is 😀 )
  Az a baj,hogy majd úgy is dominálni próbál a csapat és van egy olyan érzésem,hogy hasonló lesz a forgatókönyv ,mint a Fuenlabrada elleni visszavágón. Kapunk egy mutyi gólt utána meg forró lesz a talaj.
  Persze,hogy kicsit pozitívabb legyek remélem,hogy Ceballos,Kova, Márkusz!! Llorente trió lesz középen. Elöl meg szépen Mayoral futkározhat. Mögötte Asensio. A 2. félidőre jöhet Béla had legyenek percei.

 • Jose

  Én azért fogom nézni a meccset, mert még nem vállalta senki az Összefoglaló megírását. Ezért legalább 3an nézni fogjuk és szerintem félidőre meg is írjuk az Összefoglalót. Igen, úgy, hogy a félidőben kezdjük el. 😀

  • Sragi

   #skill #művészet

  • t20-puerto del sol

   gólismertetéssel együtt IS

   • Jose

    Vallejo 73. percben összeszedett pirosáról is meg fogunk emlékezni.

    • t20-puerto del sol

     SZEMÜVEGET A (buzi) BÍRÓNAK

 • sultan2004

  Természetesen megnézem.
  Pszichológiai és játékelméleti megközelítésből ma durva csapást fogunk mérni a Numanciára. Legalábbis annak kellene következni. Egy minimum 5-6 gólos meccsre számítok, ahol lehet, hogy kapunk is.

 • Raulitás

  Én sajnos (lol) lemaradok erről ma valószínüleg. Béci nem fog kezdeni, mert egy hét alatt a harmadik meccse lenne, és ha megsérülne, akkor nem lenne támadónk, aki bármire használható a helyzetek elronaldózásán kívül. Szerintem: Casilla, Acsraf, Vallejo, Nacho, Theo, Marcos, Ceba, Kova, Lucas, Ase és Borja. És jöhet az U alak, meg Vácckez önzőzése a jobbon

  • ReAlantos

   Egy pici(?) rosszindulattal: ha Béci megsérülne, akkor egy lépéssel közelebb kerülnénk a karácsonyfához.

   • Raulitás

    Akkor már inkább Ronaldo. És még lehet, hogy a karácsonyfa gólokat is hozna 😀

 • WT14

  Szerintem egy nagy lótúró lesz ez a meccs is, talán az első félidőt még megnézem, aztán valszeg alvás. Tippem egy középszar színvonalú 3-1, aztán szombaton a Villarreal ellen jöhet egy újabb iksz az A-csapat prezentálásában.

  • Sragi

   #pesszimista

   • WT14

    Nope, csak realista, ezért vagyok már a top20-ban a tippeldében 😀

    • Sragi

     Ja Reális 😀 Meg a Barca(is) 😀 (jó ez nagyon szar lett tudom)
     Én kicsúsztam a top 20-ból ha jól emlékszem 😀

   • Ronrics

    sőt defetista..:))

 • tib1978

  Én töretlenül nezem és szurkolok akkor is, ha nem megy a csapatnak. Főleg ha nem kell Benya bargyu fejét és CR hisztijét nézni. Hajrá Real!

  • Manócska

   Én is. Még akkor is, ha az általad említett úriembereket is kell néznem. 🙂

 • ReAlantos
  • Jose

   Ezért írtam tegnap, hogy ettől a meccstől a mi problémáinkra semmi, de semmi irányadót nem szabad várni.
   A te fenti vágyálmod 😀 a kontrákról meg a Numancia játékereje miatt esélytelen.

   • t20-puerto del sol

    viszont Carvajalt február végéig én is csak a B-ben játszatnám.
    Casemirot és Kroost viszont még a padon sem értem, minek kéne ma…

  • WT14

   Bélus ma nem fog nyargalászni 🙁

 • ofrnkie

  idén ilyenek a meccseink. de miért nézi az ember továbbra is? “I don’t know, this is Madrid, man”
  https://www.youtube.com/watch?v=LYgKmOJT_gM

  • lucas

   Kedvenc sorozatom. 😀

 • t20-puerto del sol

  nagyon tetszik eme poszt is, a meccset sztem nézem, de valszeg közben mást is fogok csinálni…
  Asensio – Bale összjátékot, gólt akarok látni például, de azon csodálkoznék, ha ez lenne az este, ahol kontrázást tudunk gyakorolni, készülve s PSG-re (azt lehetett vasárnap…)

  • ReAlantos

   Béla keretben sincs. Valószínűleg a lentebb már említett pihentetés okán.

   • t20-puerto del sol

    köfi
    akkor az se gond, ha Asensio Discózik ma

 • gwandal

  Nincs Benzema, jóhogy nézem

  • Jose

   asszem ezt csak majkra tekintettel nem emelem ki 😀

   • gwandal

    Ti kérdeztétek:P

    • ReAlantos

     Én kérdeztem.:D

 • FrancIsco

  Én örülnék ha a változatosság kedvért kipróbálnánk az én személyes kedven felállásomat. 433, a mélységi irányító szerepében Llorentével, előtte box to box szerepben Kovacic, tervező,szervező szerepben Ceballossal. Elől bal szélen Asensio, jobb Lucas, csatár adott. Hátul Vallejo, Nacho és Theo mellé Carvajalt tenném be, hátha szed magára egy kis valamit ami idén hiányzik neki.
  Asensio bal szélről tudna szervezni, kipasszolgatni Cebával az ellent, míg jobb oldalt Lucas és Kova megindulásaiból, munkabírásából profitálhatnánk..

  • ReAlantos

   Nem tűnik rossznak.:) Egy próbát ez is megérne.

   Carvajalnak lehet az tenne most jót, ha egy ideig jegeltetné Zidane. Valami nagyon nincs ott rendben.

  • Jose

   Nekem is a kedvencem. 🙂

 • Jose

  Most rossz a csapat, nem játszik jól, nem teljesít úgy a Real Madrid, mint azt elvárja a szurkoló, a keret tagjai, az edzői stáb, a klub valamennyi alkalmazottja.

  Van ilyen. Volt ilyen, sokszor. És igen: lesz is majd ilyen. Ez az élet része.

  Elővesszük a játékosokat, lekapjuk tíz körméről Zidane-t, kalkulálunk felállással, érkezőkkel, és akkor is bízunk a srácokban, a következő meccsben, a meglévő rossz szájíz mellett is.

  Mert a legtöbben így tudjuk kiengedni a feszültséget, amit tehetetlenségünkben érzünk, mi: szurkolók.

  Tudjátok, ez olyan, mint a testvérek esetében: én a földig szidhatom, mert szeretem, de ha más mond rá egy rossz szót is, az iszkolhat.

  Mibe lehet kapaszkodni ilyenkor? Banális, de működik – ne tagadd, nálad is: lépj át a youtube-ra és nézz meg egy-két olyan videót, amelyek a kedvenc meccseidről, Real-játékosokról, legendás jelenetekről szólnak. Biztosan sok ilyen van neked is.

  Nálam Zidane gólja, (Mi az, hogy melyik? Glasgow…) Capello 2. időszaka (11 döntő, 11 döntő!!!) pörög a YT-on.

  És a feledhetetlen 92:48. Illetve pontosabban a szurkolói reakciók. Haragszom-e a csapatért a csapatra most? Persze. Több van bennük, tudjuk jól. De 10 perce beírtam a fenti számkombinációt a videós oldalra, elindítottam a hivatalos RM csatorna által készített anyagot (https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig) és a feléig nem értem el, amikor úgy éreztem:

  Teszek rá, hogy most ilyen a formánk! Itt van ez az örök élmény! És mennyi ilyen vár még ránk! Ezek azok, amelyekért meg kell szenvedni. Hinni kell a csapatban, még ha orrolunk is rá. Hinni, legalább a következő meccs előtt! Meg az azt követő meccs előtt.

  És az azt követő meccs előtt is.

  Nézzétek meg ezt a videót. Látjátok a fiatal srácot, aki Ramos góljánál kirohan a szobából, nem találja a helyét, a feszültség és az öröm miatt sírni kezd, aztán a földre veti magát. (Mint én a 2002-es EB-n, Figo góljánál. Mi az, hogy melyiknél? Amelyiket Seamannek lőtte! Apám -akkor is- komplett elmeroggyantnak nézett. 😀 )

  Nézzétek meg a két testvért, akik a kezüket tördelve várják a csodát és nézik Lukita 2. szögletét… Aztán az örömöt, az örömkönnyeket!

  Ők is olyanok lettek, mint mi. Egy életre MADRIDISTÁK. Akik ugyanúgy imádják egy életen át a klubot, akik megvédik a csapatot, a játékosokat, akik leülnek egy CdR-visszavágó elé is, akik streamet vadásznak majd… Akik haragszanak majd a rossz teljesítmények miatt.

  Mert a Real Madrid szurkolói – bár szeretni fogják a mindenkori játékosokat, vagy minimum elfogadni őket, de – mindenekelőtt a Klubot szeretik. A Klub pedig több, mint a játékosok összessége.

  Ahogy Don Alfredo Di Stéfano mondta: a Real Madrid egy érzés.

  • norma_va
  • WT14

   4-5 évente egy bajnoki cím –> mi legalább elmondhatjuk, hogy nem a sikerek miatt szurkolunk a csapatnak 😀

   • ZeRo

    12 évig BL nélkül. Valóban nem mondhatják. 🙂

    • Jose

     Igazabol a 6. és a 7. között majdnem 40 év telt el.

     • ZeRo

      Nem akartam annyira megforgatni a kést. Ja meg nem is tudtam. 🙂

     • Jose

      32 év pontosan. Azt csak a hangsúlyozás miatt kell 40 felé kerekíteni 😀

     • ZeRo

      Értem én, pont mint a 37,2-t. 😀

  • t20-puerto del sol

   ez szép lett, Mester!

  • Jose

   én csak azt várom, mikor szól valaki: 2002-ben VB volt… 😀

   FB-n már 40 perce kijavítottam.

   2000 lesz az.

  • gwandal

   Coelho szendvicset ettél Oravecz szósszal?

  • ZeRo

   Eddig úgy gondoltam, hogy inkább alszom, de most már inkább nézem a meccset én is. 😭

   • Jose

    🙌🙌🙌🙌👏👏👏

 • Krityó

  Én leszek, de nem tudok ÉRTELMES vitákat folytatni. :DDD

 • lucas

  Az első meccset nem láttam, ebbe mindenképpen bele fogok nézni. Bűn gyenge 1:0-át város az első félidőre.

 • mfc777

  Nem fogom nézni mert kikötötték a netet. Hacsak nem találok 10db 2L-es flakont estig amit visszaválthatok.

  • WT14

   Mit kötögetik? Nem kecske az, hogy ki kelljen kötni.

   • t20-puerto del sol

    pull over

  • ReAlantos

   Csak adják valamelyik közeli vendéglátóipari egységben…:)

   • Jose

    Stockholmban… 😃

 • Zico

  Nézem

 • Zico

  tippjeim: Real nyeri az első félidőt – 1,7x
  3,5 gólnál több lesz – 1,4x
  meglátjuk.

  • Jose

   Mindkét félidőt a MADRID nyeri.
   A numancia csak a 2. félidőben lő gólt.
   Nem lesz kiállítás.
   Lesz tizi.
   WT14 a 30. perc körül kijelenti, h megy aludni.
   Manócska csak a meccs után kommentel.
   Majk akkor sem.

   • Zico

    ezek is esélyesek

   • WT14

    Egyet már buktál, mert a félidőt megvárom 😀

    • Jose

     Várjuk ki a végét. ☺

 • Csáti László Károly

  Hello!

  Sima Real győzelem és talán csoda: egy-két fiatal csillogását észreveszi Zidane

  Off: Cadena SER televízió mennyire lehet hiteles? ismeri valaki?

  • Sragi

   Kb mint akármelyik spanyol lap vagy TV 😀

   • Csáti László Károly

    Köszönöm

  • sultan2004

   Az nem TV, hanem rádió, nem?

 • Turbo
  • ReAlantos

   @disqus_SxfNJbPD0D:disqus, hacsak nem 4-5-1, akkor teljesül a kívánságod.:)

  • Sragi

   Örülünk Vincent?

 • jani bátyó

  az első félidőt biztos nézem …

 • t20-puerto del sol

  a kezdő okés

 • Sragi

  Az a cink, hogy a 2.felidot meg is tudom nézni ha akarom. 🤔

  • Manócska

   Akkor akarjad. 🙂 Figyeld meg hogy jó kis meccset fognak játszani a fiúk.

   • Sragi

    Kérdés, hogy a vendég fiúk vagy a hazaiak? 🤔

    • Manócska

     Ez nem lehet kérdés. 🙂

     • Sragi

      Sajnos manapság igen 🙁

 • dzsonee

  Gratula, hogy ebben a helyzetben ilyen meccshez ennyi karaktert sikerült értelmet adóan egymás mellé rakni! Rendesen hogy meghozta a kedvem megnézni a meccset. Bár a Mozi+-on a Rambo 2 megy, szóval nagy a konkurencia 🙂
  Én a csapatot WM rendszerben játszatnám, Hidegkutival 9-ben.
  Komolyra fordítva: szerintem marha unalmas lesz, taktika nélküli futkosás meg talán egy-két talált gól. És remélem legalább döntetlen.

 • dzsonee

  Az arab sztrímen a műsorvezető szerint achmlabcharambahfakhalambachlambafal.
  Szerintem ebben egyet lehet vele érteni.

  • ReAlantos

   Achraf nincs is a kezdőben, ne hazudozzon má’!

   • dzsonee

    Há de hisz pont őt hiányolja, nem volt ez világos az idézetből?!

    • ReAlantos

     ó, bocsi, átsiklottam a “fak” felett.:(

     • dzsonee

      naugye, szövegértés 😀

 • V.I.C.

  A Real Madridban nincs A meg B csapat.
  Csak C meg D.

  • dzsonee

   φ és ψ

 • sultan2004

  Hajrá, hajrá!

 • Sragi

  Pedig Ágyrács nem volt rossz a hétvégén.

 • lucas

  Nem sok szurkoló ment ki. Lehet ők is egy bűn gyenge meccsre számítanak és inkább otthonról nézik, onnan hamarabb el lehet érni az ágyig. 😀

 • LeeTaiPo

  Eddig egy izgalmas 3:2-nek tűnik, csak nem tudni hova.

  • dzsonee

   Összesítettben?

   • LeeTaiPo

    Hát az csak egyféleképp lehetne.

    • dzsonee

     Hacsak a nézhetetlen játék miatt le nem vonnak egy gólt a Realtól. Bár az előbb volt egy kötény, szóval ezt igyekeznek elkerülni a srácok 🙂

 • LeeTaiPo

  Nna.

 • t20-puerto del sol

  ez szép volt! passzal, akcióval, szélre húzódással együtt

 • sultan2004

  Első kaput eltaláló labdánk volt. Carvajal beadásai: 50%-osak. 2/1

 • dzsonee

  Na, fel van adva a lecke a Numizmatikának. Szép volt!

 • t20-puerto del sol

  Carvajalnak bakker tényleg nb2-esek ellen kell edzeni:-(((

 • t20-puerto del sol

  Keylor Navas nevét hallhattam skandálni?

  • dzsonee

   Nekem le van hallkítva a sztrím, mert megy a háttérben a Rambo .

   • t20-puerto del sol

    Mambo No5-ot akartál írni?
    a CocoJumbo is megy?

    • dzsonee

     Dupla kávé összes 🙂

   • Manócska

    Ezzel az infóval most nem segítettél sokat neki. 🙂

    • LeeTaiPo

     Rambónak?

    • dzsonee

     De nem is hazudtam legalább 😀

     • Manócska

      Azt csak Te tudhatod. Mi nem halljuk hogy mi megy nálad. 🙂

     • dzsonee

      Ezt a bizalmatlanságot tőled igazán nem vártam 🙂

     • LeeTaiPo

      Ő se, mert Rambo lehalkíttatta a sztrímet.

     • t20-puerto del sol

      Chuck Norris lehalkította Rambót

    • gwandal

     Vigasztaljon, hogy sztem nem is akart😊

     • t20-puerto del sol

      köszike

    • t20-puerto del sol

     tény

 • t20-puerto del sol

  csak én nem figyelem eléggé a meccset, v. lehetséges, hogy szépen játszunk nagyjából?

  • majk

   szerintem csak van egy kis motiváció, a srácok próbálnak bizonyítani. ilyet már a “gálától” nem látunk hónapok óta, vagy legalábbis nem az egész csapattól

   • t20-puerto del sol

    de a fiataloktól sem ennyire, mint ma

    • LeeTaiPo

     Még nem tudják, hogy melyiküket adják el Benzema helyett.

  • gwandal

   Tartok tőle, hogy inkább az elvárásaink csökkentek szép lassan. Mondjuk legalább dominancia van, látvànyos balfaszság nincs

   • t20-puerto del sol

    benne van az is

  • Manócska

   Mondtam én a meccs előtt hogy jól fognak játszani a fiúk. 🙂

   • t20-puerto del sol

    nem játszik Isco 🙂

  • dzsonee

   Az biztos, hogy sokkal jobb mint a Fuenlabrada elleni visszavágón lerakott nagy semmi. Engem eddig kellemesen megleptek 🙂

 • Zico

  erős lesz a kupában 8 között is, Real, Barca, ATM, Sevilla, Valencia, Villareal , BL 8 között sincsenek sokkal jobbak

  • ReAlantos

   Villarreal helyett Leganes.

  • Gyl

   Jó lenne a Barcát kapni, hogy a psg környékén velük is nyomjunk egy oda-vissza vágót. Aztán elválna a szar a májtól.

   • mfc777

    az már elvált szerintem

    • Gyl

     Akkor visszafordíthatatlanul

    • mfc777

     és szar lett

  • Csáti László Károly

   Villareal kiesett barátom

  • t20-puerto del sol

   azért a Villarealnál / Legasnesnél sztem talán jobb a PSG

 • Krityó

  Sziasztok, csak most értem haza. Látom, 1 ide. Rövid összefoglaló az első fél óráról? Köszi érte. :DD

  • Jose

   WT14 még nézi a meccset. 😀

   • t20-puerto del sol

    és @disqus_XOObIqHFf6:disqus hozzászólt már most a kedvedért

    • Manócska

     És ráadásul majk is velünk van. 🙂

     • Krityó

      Akkor mindenki a fedélzeten majdnem. 😀

     • Manócska

      Így igaz. A végsőkig kitartunk. 🙂

     • Krityó

      4-0-nál könnyen tartunk ki. :DD

     • Manócska

      Az biztos. 🙂 De szerintem fordított állásnál is itt lennénk.

     • Krityó

      Mi biztos.

     • LeeTaiPo

      Kornél tényleg kommentszünetet tart?

     • Manócska

      Pár napja tényleg nem ír. Reméljük hogy hamar visszatér.

     • dzsonee

      Én is remélem!

     • Manócska

      Akkor jó. Rambo kiszabadult már? 🙂

     • dzsonee

      Jaja, segített neki a ferdeszemű leányzó. Nemsokára mindenkit szanaszét fog verni, pont mint a . félidőben a Real a Numanciát!

     • dzsonee

      2. félidőben

     • gwandal

      Jó, de ahhoz le kellett lőni a ferdeszemű leányzót. Madridban kit fognak feláldozni a mészárlásért?

     • dzsonee

      Én Benzemát vagy Carvajalt ajánlanám, de a döntést rájuk bízom 🙂

   • Krityó

    Ezekhez még többet kellett visszaolvasnom. :DD És köszi. .)

   • WT14

    És WT14 ugyanitt bátorkodik párhuzamot vonni a társaság játékának színvonala, valamint az anyagcsere-folyamatok végterméke között. Ennek folyományként, nem kevésbé pedig a reggeli korán kelésre gondolván WT14 úgy határozott, hogy a félidőben aludni tér.

    • gwandal

     WT14 divatrukker, az igazi szurkoló akkor is kitart, ha már fáj!

    • Krityó

     Mi köze van a a meccsnek a húgysavhoz? (Gyk. az is egy végterméke az anyagcserének… ) 😀

     • WT14

      Mint amikor lehugyozod a szart, kb. olyan színvonalú volt a játék 😀

     • Krityó

      Magas labda volt, le kellett csapnom. :DDD

    • Jose

     Rendben. Jó éjt és várunk vissza a 73. percben.

     • WT14

      Jóéjt 🙂 Majd reggel a melóba beérve visszanézem azt a szebbnél szebb 5 gólt, amit a csapat berámol a 2. félidőben 🙂

  • dzsonee

   Rambót elfogták a sárgák

   • Krityó

    Ehhez vissza kellett pörgetnem a hozzászólásokat, hogy értsem. :DDD De köszi. 🙂

    • dzsonee

     A jó cserkész ott segít ahol tud!

 • LeeTaiPo

  Szokták mostanában beordibálni, hogy:
  Földet rá! Földet rá!
  ?

  • gwandal
   • LeeTaiPo

    Na igen. Ott még van hangulat 😀
    Úgy hallottam, hogy annak idején a bírót csak a falu határáig lehetett kergetni. Ha odáig eljutott, megúszta a verést.

    • Jose

     ez hülyeség. a falu határán túl kellett megverni. rendőri tipp alapján.

     • LeeTaiPo

      Hááát…
      már kiveszett a sportszerűség.

     • Jose

      eredmény orientált a vidéki lélek

 • Jose

  ezmivót? A második félidőre tippeltem. 🙁

  • mfc777

   a fiúk az elsőre…

 • t20-puerto del sol

  upszi

 • Zico

  első félidő X – egy tipp elment

 • dzsonee

  A ReAlantos által felvázolt kontra. Tadááám…

  • dzsonee

   Jó, az ellenféltől, de akkor is szép volt.

   • ReAlantos

    Örülök, ha csak részben is igazam van – ritka pillanat.:(

 • Krityó

  Kapushiba, egyértelmű. Vegyünk újat. 😀
  Szép kontra volt, el kell ismerni.

  • t20-puerto del sol

   kettőt

 • Attis81

  Carvajal ragadt fent, megint.

  • t20-puerto del sol

   micsoda csoda
   kihívás neki az nb2, ezt mondom

  • Jose

   Ebbe nem megyek bele újra.

   De.

   Mi támadó szélsővédőkkel játszunk. El kell fogadnunk, hogy kontráknál NEM Marci/Theo/Nacho, nem Hakimi/Carvajal fog visszaérni a jobb/bal szélre.

   • ReAlantos

    Szerintem meg ész nélkül támadunk, mert rendszeresen nem zár vissza senki a helyükre. De nézőpont kérdése, végül is.:)

    • De Mi

     Ész nélkül nincs rendszer, ha lenne, akkor lenne visszazáró

    • Jose

     Ha elvonatkoztatunk ettől a meccstől, akkor is támadó szélsőhátvédekkel játszunk. Labdavesztésnél ők vannak a legtávolabb a védőpozíciójuktól. Had ne rágjam szájba, pls. 🙂

 • mfc777

  annyi pozitívuma van ennek a meccsnek hogy új arcok is írnak ide!
  (ha ezek Rajesh meg Jamal valami kamuprofilokkal akkor nem szóltam)

 • V.I.C.

  Kicsit olyanok a fiúk, mint az elárasztott hangyabolyból igyekvő hangyák. Megvan az ösztön, megvan a sebesség, csak olyan eklektikus az összkép.

 • Raulitás

  Hellóbelló megjöttem. Látom jók a fiúk, csak vezetést szerzett a rejál. De második félidőben remélem megfordíccsuk.

  • Jose

   na akkor én léptem.
   az első félidő összefoglalóját megírtam, bent van, folytasd a 2. 45 minutóval 😀

 • Raulitás

  Egyrészt Carvajal miért kezdett? Másrészt most is szar volt? Harmadrészt miért cserél félidőben a kopasz?

  • Krityó

   Mer ez tétmeccs, he…

  • gwandal

   Cserélt? Bocs, már én is a Rambo2-t nézem (ott sincs Benzema)

   • dzsonee

    Asszem egy hét múlva lesz a 3-as is 🙂

    • gwandal

     Nagyon várom😊

 • Sragi

  Na mar nem leszek divat 😅

  • dzsonee

   Ezt nem értem 🙁

   • Sragi

    Ide értem a 2. Félidőre 😀

    • dzsonee

     Jaaaaj 🙂

 • dzsonee

  Közben Chelsea – Arsenal és élőben lehet figyelni a videóbíró használatát…

  • Manócska

   Te most végül is mit nézel? Rambot, Arsenal meccset, vagy a miénket? 🙂

   • dzsonee

    Egy pillanatra átkapcsoltam hogy mennyi az állás és éppen telefonált a bíró. De most már Rambo vezeti a helikoptert 🙂 ő nem telefonál, nem kérdez, csak lő!

    • LeeTaiPo

     És gól?

     • dzsonee

      Nem adta meg a 11est

     • LeeTaiPo

      Rambo???

     • dzsonee

      Ő a bíró is!

     • dzsonee

      Egyébként félreértettem a kérdést, elnézést 🙂

     • Manócska

      Így jár aki egyszerre ennyi mindenre figyel. 🙂

     • dzsonee

      Ha nő lennék pedig menne!

     • Manócska

      Az biztos! 🙂

     • LeeTaiPo

      Tudja maga, hogy mi az az elnézés???
      (régi katonaszöveg)

     • dzsonee

      😀 ha nem haragszol meg, nem írom be a választ, még kimoderálnának, az alpaka már majdnem kecske

     • LeeTaiPo

      Én is azért nem írtam be 😀

     • dzsonee

      Inkább valami jó kis gitárszólót, ami illik a győztes párharchoz egy ily nemes ellenféllel!

     • LeeTaiPo

      Biztos vót má, de most így hirtelen:
      https://www.youtube.com/watch?v=lUaut2m4YaI

     • dzsonee

      Ejj, be szexi hangja van az énekesnőnek! Pöpec!

     • LeeTaiPo

      Ha már gitárszólót akartál 🙁
      https://www.youtube.com/watch?v=axp-VeYsZ3I

     • dzsonee

      Félelmetes. Annál is inkább, mert pont olyan mint Samara a Körből, csak gitárral!

     • LeeTaiPo

      Mondjuk festés nélkül sem volt akármilyen figura
      https://www.youtube.com/watch?v=IW7u9luvW3M

     • sultan2004

      Igen, neki nem kellett a festés.

     • Ronrics

      most látom, hogy hölgy az illető – /hiába öregszem/

     • Ronrics

      Japppán labanc?..:)

     • LeeTaiPo

      Na azért nem. Az egyetlen általam követett japán metálbandának volt a gitárosa szegény. Tegnapelőttig 🙁
      http://langologitarok.blog.hu/2018/01/09/meghalt_a_babymetal_gitarosa

     • Ronrics

      hát kösz az infót, ezt se nem tudtam.
      R.I.P.

     • LeeTaiPo

      Tudod, vannak művelt madridisták, meg…
      kevésbé műveltek 😀

     • Ronrics

      és van aki még őszinte..:)

     • Ronrics

      egy “okos” volt kollégám mondta ” hát hülye vagyok én, hogy mindent tudjak” – nem is baszogatták soha semmivel…

     • dzsonee

      Ez szomorú 🙁 Legyen az égi gitár mindig behangolva neki…

     • Ronrics

      nagy szám – sokan adják elő, de az egyik legjobb szvsz ez /ha már tetszik a hangja és nem ismernéd/
      https://www.youtube.com/watch?v=AnXgZZkPP14
      lehet votmán ez is, de a meccsről sokat nem lehet /jót/ írni

     • dzsonee

      Köszi, mindenképp meghallagatom! (most melóban sajna nem tudom de bepótolom!)

     • gwandal

      Nehogy elfelejtsük Benzemát:
      https://m.youtube.com/watch?v=ZKB5hjUYWrQ

 • Sragi

  Kurva szép kontra 😀

 • Manócska

  Ez szép támadás volt. 🙂

 • Kisstomee

  Lucas szinte egyedül veri a Numanciát. Első meccsen 2 tizenegyes most meg 2 gól 😀

 • Sragi

  Mindenki stream-ről nézi? 😀

  • Krityó

   :DD Lucas II.

  • Jose

   😀 Nem, de épp a konyhában voltam. 🙁 szép volt, ugye?

   • Sragi

    Nagyon 😀

  • dzsonee

   Az én Interet Exploreremen most van a kezdőrúgás..

   • Jose

    A 98-as BL döntőnek…

    • dzsonee

     Zidane-nak még van haja

 • LeeTaiPo

  62. perc, és második csere. Kizökkent a világ.

  • Sragi

   Durva 18+

 • Sragi

  Most valahogy azt látom hajtanak, mint a bodza. Tetszik a meccs.

  • Manócska

   Mondtam én neked meccs előtt hogy jó lesz, de nem akartál hinni nekem. 🙂

   • Sragi

    Mea culpa senorita. 🙂

   • dzsonee

    De te minden meccs előtt ezt modnod, még szép hogy van hogy bejön 🙂

    • Manócska

     Igaz. 🙂 Nem is fogok úgy leülni egy meccs elé, hogy na ez is rossz lesz.

     • dzsonee

      És ez így is van jól 🙂

   • sultan2004

    És tényleg. Modjuk nem ártott volna megnyerni…:-)
    De most nem tudom, nem a vereséghez vagyunk-e közelebb.

 • dzsonee

  Szerintetek Rambo legyőzné Dart Wadert?

  • Raulitás

   *Darth Vader 😀 És nem, őt nem győzné le. Megállítaná a golyókat az erővel

   • dzsonee

    Ejj, bocsi az elírásért 🙁 na de Rambonak nyila van! Robbanó! Meg szúrós tekintete! Azt még az erő se állítja meg!

    • Raulitás

     Vader nagyúrnak meg fénykardja és halálcsillaga 😀

     • dzsonee

      Ugyan, hisz a halálcsillagot még egy piti X szárnyúval is haza lehet vágni 😀

     • Raulitás

      Jó, de csak mert Lőrinc cége építette és kispóroltak pár dolgot

   • t20-puerto del sol

    Theo úgy szorongatta a nyakát, mintha Vader nagyúr simogatta volna

  • sultan2004

   Fegyvernem kérdése. De most nagyon elgondolkodtattál. Utána fogok olvasni! 😉

   • dzsonee

    Ne feledd tudatni, mire jutottál 🙂

  • Raulitás

   De mondjuk egy olyan 2v2t megnéznék, hogy Darth Vader – Rambo vs Yoda – Chuck Norris. Itt ki nyerne?

   • Sragi

    Air Sanyi.

   • dzsonee

    Fú, az nagy meccs lenne! 🙂

   • sultan2004

    Vajon hány végtaggal feleznék be a párosok a küzdelmet?

    • Raulitás

     Vadernek már így sincs, szóval ő 0

     • dzsonee

      Viszont ő lehet nem bírná tüdővel…

     • gwandal

      Az se nagyon van neki…

     • Raulitás

      Csak kell tolni utána a generátort meg a vastüdőt

  • gwandal
   • dzsonee

    Jézusom 🙂

    • gwandal

     Várjá, meg ne nézd, jobban jársz, ha elhiszed nekem, leszúrta a nagy késével

     • dzsonee

      Késő, már átkattingattam…nem kellett volna 🙂

     • gwandal

      Elnézést😊

     • dzsonee

      Sebaj, is is kell hogy teljes ember legyek 🙂

     • gwandal

      Mondjuk végülis a meccset is megnézted😊

     • dzsonee

      Az viszont egész elment 🙂 ha más nem is, nem úgy álltak hozzá mint a foghúzáshoz…

  • majk

   Vader > barki

 • sultan2004

  Iscoooooooo 🙂

  • Sragi

   Disco.

 • LeeTaiPo

  Mondtam én, 3:2 lesz. Alakul…

 • Jose

  GóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl

 • t20-puerto del sol

  Disco

 • Sragi

  Nacho jar a faszkorbacs. Aspasrol is ugyan így lemaradt.

 • Manócska

  Szép volt a beadás, meg a fejes is. Csak sajna nem a mi részünkről történt.

 • Krityó

  Kapushiba, vegyünk újat. :DDDD

 • Sragi

  Ez sárga? XD Szegény Kázmér.

  • dzsonee

   Na pont ez nemaz 🙂

 • t20-puerto del sol

  na, most már csak nem kapunk ki!
  megyek fogmosni,
  csákány

 • johnglade

  Ma még Cheryshev is gólt lőtt. Benzema ma sem.

  • sultan2004

   De legalább ma Cé nem futott lesre, bár párszor így is beintette.

 • Krityó

  Ez egy remek Rambo-film, izé, meccs volt. 😀 Kiegyeztek egy döntetlenben… Kiegyezés…
  Jóccakát!

 • Jose

  Nyertünk 2-2-re. Lőttünk két gólt, sokan voltunk és Rambo is itt volt szag alapján. Csak így NE tovább!

  • dzsonee

   Igérem, legközelebb majd Batman megy a háttérben!

 • WT14

  Mi a picsa volt ez a szar? Látom ezt is sikerült lehozni 2-2-re. Jó tudni, hogy a B-sorunk is kutyaütő 😀

  • bacsi977

   Tippmixűtetek 😀

  • dzsonee

   Nem tudom, mit kekeckedsz. Zidane elégedett a játékosokkal, folytatják a megkezdett munkát és nincs szükség erősítésre a télen.
   Egyébként nem volt ez rossz meccs, legalábbis annak a függvényében amit vártam. Jó, persze 5:1es összesítésnél már nem voltak élesek a skacok, becsúszott az egyenlítés, na bumm 🙂

   • Manócska

    Szerintem az első meccsnél mindenképpen jobb volt, pedig ott 3-0-ra nyertünk. Vagy legalábbis nekem jobban tetszett.

   • WT14

    Én csak az első félidőt néztem, de az konkrétan fájdalmas volt. Nulla tempó, iszonyat pontatlanság, a végén pedig szokás szerint lenullázták a védelmet. Ha szerinted nem volt rossz a meccs, akkor vagy kurvára rákapcsolt a csapat a 2. félidőben, vagy szimplán nem ugyanazok a fogalmaink a jó meccsről 🙂

    • dzsonee

     Nem volt jó, cak én még ennél is rosszabbra számítottam. Szóval alacsonyan volt a léc 🙂

  • Sragi

   Második félidő azért nem volt olyan rossz. Más kérdés hogy a bekapott gól óvodas volt. Nacho egyéni hibája (óriási hibája)

 • Ronrics

  A nagy várakozásban átaludtam az első 60 percet.
  Amit ezután láttam nem ad okot bizakodásra.
  És mintha ügyesebb fiatalokat láttam volna az ellenfél csapatában!

 • dracox

  “Az olyan labdarúgók sosincsenek könnyű helyzetben, akik általában kevesebb lehetőséghez jutnak, de elégedett vagyok a látottakkal…..” oké

 • Jose