Beharangozó Klubvilágbajnokság Raulitás  

Úton a harmadik trófeáért

Holnap este megkezdődik a Szeretett számára is a klub VB várva várt sorozata, ahol olyan nívós együttesek, mint az Urawai vörösök és a Wydad AC már el is hullottak. Nézzük, mit várhatunk!

Az iróniát nem félretéve épp a vörösök és a Wydad meccsén rágom tövig a billentyűzetet, ahol a vörösök vezetnek. Mind a négy gólt valamilyen játékos szerezte, de nehéz dolga volt a valamilyen kapusoknak. Szerdai ellenfelünk egy rendkívül izgalmas 1:0-s mérkőzésen búcsúztatta az urawaiakat, míg a (most Raulitás megguglizza, hogy honnan fingta ide az univerzum a Wydadot) casablancai csapat a mexikói Pachuca csapata ellen esett ki egy még izgalmasabb 0:0-s kilencven perc utáni hosszabbításban. A klub VB fontossága és nívója megkérdőjelezhetetlen!

‘Megéri-e ez a ronda mez ezt a pénzt?’

De térjünk vissza az ellenfelünkre. Vörösék ellen rendkívül domináns játékot bemutatva, 35%-ban birtokolták a labdát, ami megsüvegelendő teljesítmény. Gyanítom, hogy mind ebből, mind a 2 kaput eltaláló lövésből még lejjebb szeretnének adni, hogy elhitessék a gyanútlan ellenféllel, hogy nyerhetnek, majd a második félidőben Ali Akhmed Mabkhout összetörhesse az ellenfél álmait. A csapatban szerepel még a korábban az Al-Aint erősítő Fayez, vagy az Al-Shababot is megjáró Ali Ayed. A kevésbé ismert nevek közül a korábban a nemzetünk bal lábával Anzsiban együtt focizó Boussoufa is játszott az előző meccsen, illetve a transfermarkt adatai szerint egy Lassana Diarra nevű fickó is itt játszik, de őt nem nevezték az előző meccsre. A japánok ellen 4312-es telefonszámon voltak hívhatók, de lehet, hogy ezen változtat a korábban az MTK kispadának súlyát el nem bíró holland Henk ten Cate.

Mikor már 3 éve kell nagyon tüsszögnöd, de valaki mindig félbeszakít

*irónia off* A királyi csapatnál jelentős mennyiségű rotáció várható, szóval a megszokottól ellentétben nem a 75. percben cseréli le a Mester a gálakezdő legjobban játszó tagját, egy teljesen más poszton játszó játékosra, hanem már a 73-ban. Jó, most már tényleg befejezem. Várhatóan a B-csapat játszik, soronként egy-egy rutinosabb játékossal. Zidane is tudja, hogy nem kell megerőltetniük magukat, szóval egy 2-3 góllal megnyert első félidő utáni lagymatag másodikra számítok a meccsen. Örülnék, ha játszana Achraf, Theo, Vallejo (2 keretet láttam a klub VB-re, az egyikben nem volt ott, a másikban igen, szóval jó lenne ha játszatna, de ha nem, az se tragédia), Llorente, Ceba, Asensio, Borja.

A végére pedig egy kép néhány random nutriáról

A meccs szerda este 6-kor kezdődik az M4-en. Jó szórakozást, vagy mit kell ehhez kívánni. Hala Madrid!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!