Nicosiába látogatunk

 

Nincs sok időnk nózit törölgetni, mert ma este már az Apoel fogad minket, tehát remek alkalom kínálkozik a javításra. És talán a gödörből is vezethet kiút egy önbizalomnövelő, sőt, gólgazdag mérkőzést követően. A lehetőség mindenesetre adott lesz, ugyanakkor hatalmas kérdőjel uralkodik bennem, hogy Zidane miként fogja kihasználni, vagy egyáltalán élni fog-e ezzel, vagy ragaszkodik az eddigi sémához. Ha emlékezetem nem csal, akkor Sultan kolléga mondta azt, hogyha a Tico elleni derbire se tudjuk össze kapni magunkat, akkor bizony nagy gond uralkodik a fejekben. A 0-0-ás döntetlen után azt tudom mondani, hogy bár sikerült két fokozattal feljebb kapcsolni, de a gólínség miatt igencsak felemás a kép. Így aztán ideje lenne nagyobb mértékű változtatásokat eszközölni. Ennek tükrében pedig jöjjön a kissé rendhagyó beharangozónk. 

Olvastam, hogy Zidane 11 pontos hátrányt dolgozott le a Barcával szemben belépő szezonjában. Ugye ezt annak kapcsán hozzák fel, hogy most 10 pont van, de nem lehetetlen. Nyilván ez f.szság, mert az egy teljesen más szituáció volt. Ott egy más valaki okozta káoszba érkezett meg és kellett nagyon gyorsan feltüzelnie a társaságot, illetve rendet tennie. Most azonban a saját szarát kell rendbe tennie. A kérdésem pedig az, hogy miként látjátok a szezon további részének lefolyását, annak tudatában, hogy mindjárt félidő? Összekapjuk magunkat? Lesz valami változás? Mi hozhat fordulópontot? Vagy el tudtok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy Zidane szezon közben távozik? Főleg, hogy Löwöt emlegetik már….

Lássuk, miket írtak a szerkesztőtársak:

ReAlantos: 

Szerintem azt már nem viselné el Pérez renoméja, ha két BL-győzelem és hosszú várakozást követő bajnoki cím után szezon közben kirakná az ezeket hozó edzőt. Szóval szerintem ezt nem fogja megkockáztatni.

A szezon további menetét meg úgy látom kb., hogy érdemi változás nem lesz. Mindenki hullajtja a pontokat, a Barca bajnok lesz, mi meg a második helyért csatázunk majd jobb esetben csak az Atleticóval, rosszabb esetben meg a következő egy-két klubbal is.

Norma: 

Zidane nem fog távozni. Erre bármiben mernék fogadni. Amit letett az asztalra az elmúlt másfél szezonban… ha ezek után kirakná Flo pár hónapnyi lejtmenet miatt, akkor elevenen égetnék meg őt máglyán. Ne feledjük, hogy a szurkolók többségének szemében Zidane a világ egyik legjobb edzője. És szigorúan az elért trófeák tekintetében nehéz ezzel vitatkozni. De mi azért tudjuk, hogy összetettebb a dolog. Ami pedig a változást illeti, szvsz Zidane kevés dolgot csinálhat, ami megváltoztathatja a gólínséget. Támadóból nincs sok, nem tudom, hogy fejben vannak-e a problémák. Én nem hiszem. Épp ezért nem gondolom, hogy ledolgozható a hátrány. Ahhoz a Barcánál kellene egy kurva nagy lejtmenet. 10 ponton belül leszünk, még lehet a végére bizakodóbbak is lehetünk, de november közepére -10 pont túl sok. Fiatalokat kell beépíteni. Ez az egyetlen okos dolog, amit jelenleg Zizou csinálhat.

Sultan: 

Decemberben megnyerjük a Klub VB-t is.

ReAlantos: 

Na, ha esetleg az nem jönne be, akkor lehet, hogy rezegne a pad ZZ alatt.

Raulitás: 

Kezdem a végéről: szerintem év közben biztos nem megy a kopasz. Trófeamentes év végén már elképzelhetőnek tartom. A fordulást meg két esetben tudom elképzelni, illetve ezeknek egy szükséges feltétele a bajnokságban, hogy a Barca megzuhanjon. A két eshetőség pedig vagy a csatáraink drasztikus formajavulása vagy új csatár igazolása. Ronaldo esetén lehet esélye, ha valahogy elkapja az ékszíj. Ha ez megvan, akkor az akarása is meglesz, mert annyira maximalista az ember. Benzema csak akkor segíthet idén a csapaton, ha önkéntes száműzetésbe vonul egy Marseille melletti fiatalkorúaknak fenntartott intézetbe. Bale, ha egészséges tudna valahogy maradni (tudom, ez az egész nagyobb utópia, mint a kommunizmus), akkor ő lehetne a hasznos tagja a csapatna. Új csatár meg nem hinném, hogy jön olyan, aki ténylegesen segíteni tudna nekünk. Szóval összességében nem látok sok esélyt erre.

ReAlantos: 

Egy kicsit egyébként azt érzem, hogy szándékosan vette visszább a csapatot őszre ZZ, csak túl jól sikerült. Tavaszra jobb lesz ez, még ha nem is annyira jó, mint legutóbb.

Norma:

Nem értek egyet. Totál tanácstalanságot látok.

Lucas jegelése is szerintem erre vezethető vissza. Tavaly nem véletlen volt az egyik leghasználtabb játékosa… a széleken való dominálás, többnyire beadásokra alapozó játék se annyira hangsúlyos. Marcelo szar formában van, Dani sérült volt. Plusz középre erősítettünk. Semmi nem jött be. Nem tudja Zidane hova nyúljon.

Norma: 

Középre nincs meg Zidane elképzelése, plusz a támadók totál impotensek ahhoz, hogy kreatív, sokpasszos játékkal törjük fel az ellent. Szélen pedig szar forma, sok sérült (ebben Bale azért tudna segíteni).

Sultan: 

Ezen a szezonon szerintem már semmi nem segít. Túl sok hiányosság, amit javítani kellene. És állandóan megsérül valaki. Ez nem a mi évünk lesz. Ha esetleg a Barca megzuhan, és verjük őket oda-vissza akkor van némi remény, ha félidőben kapunk egy csatárt is….

ReAlantos: 

De túl sok a ha.

Raulitás: 

Vicces szezon.

Ennyi részlet, azt hiszem, most bőven elegendő lesz a felvetett kérdések körüljárására. A többi maradjon meg a kommentmezőnek, Ti hogyan látjátok?

Most pedig váltsunk át a meccs konkrétumaira, és nézzük, mit lehet tudni a meccs reggelén. 

Először is egy biztos, Ramos nem lesz ott, mivel a csapatkapitányunk orrtörése miatt 1, esetleg 2 meccs kihagyására kényszerül (a Ticós) Lucassal való találkozása után. Mellette Navas, Bale és Kovacic továbbra is a sérültek listáján tengeti életét, bár utóbbi közel van a visszatéréshez. Ramos kapcsán az sem zárható ki, hogy maszkot fog viselni egy darabig visszatérése után is, legalábbis a hivatalos orvosi jelentésből ez derül ki. Viszont szerencsés, hogy műtétre nem lesz szükség, így nem kell sokáig nélkülözni a védőt. A hiánya miatt Nacho és Varane juthat szerephez, de én Vallejónak is örülnék. A középpályán is számíthatunk cserére, bár ezúttal inkább pihentetés céljából. Llorente-Ceballos párosra erős oddsok vannak, bár Lucas is megérdemelné a perceket. Elöl Asensióra lehet számítani, de Ronaldo pozíciója megkérdőjelezhetetlen, ezért idén sokadjára ember legyen a talpán, aki eltalálja a kezdőt. (Vagy éppen alien)

Másodsorban pedig azt is lehet tudni, hogy ahogy a Marca is írja, csupán 3 pont választ el a legjobb 16-tól.

Bár az AS-t inkább a CR körüli incidens izgatja. Aki lemaradt kicsit, egy szurkoló újságírónak kiadva próbálta meg begyűjteni a hőn áhított képet a világsztárral.

Ami szintén nagyon foglalkoztatja a sajtót, az nem más, mint az átigazolási hírek. Mindenki látja, hogy szükség lenne egy vérbeli támadóra, mert a Benzema-CR alkotta páros nagyon nem muzsikál idén. Most jönnek ki igazán azok a problémák, amiket évek óta szajkóztunk. Na, de vissza az átigazolásokhoz. Neymar napirenden való említését nem tudom hova tenni, nagyon nem hiányzik a Realból egy ilyen figura. Viszont vannak sokkal reálisabb és elfogadhatóbb jelöltek, mint például Fekirt is emlegetik, de a korábbi fiatal tehetségünkkel, Marianóval is lehetne számolni. Ha pedig galaktikus igazolásról lenne szó, akkor Neymar mellett Kane neve szerepel, amit szintén kicsapja nálam a biztosítékot. Annyi biztos viszont, hogy nehéz döntés előtt áll a szakmai stáb, kit igazoljanak és ki maradjon. Kinek kellene érkeznie?

 

Az Apoel keretében is voltak kérdőjelek, de a hivatalos információk alapján Bertoglio és Milanov is ott van a keretben. Valamint az egy szem magyar, Sallai is, ezért a lehetősége meglesz, hogy megint pályára léphessen a Real Madrid ellen. A hangolódást tekintve kedvezőbb előjelekkel futnak neki a mérkőzésnek, mert 1-3-ra nyerni tudtak a hétvége folyamán. Valamint az is a jó mérkőzést segítheti elő, hogy csupán csak matematikai esélyük van a továbbjutásra, de egészen sok tényezőnek kellene együtt állnia ehhez. Viszont ez lehetővé teszi számukra, hogy felszabadultan játszanak, illetve ösztönző lehet, hogy az utolsó meccseken megmutassák, mire képesek. Látva pedig a Királyi gárda kínszenvedését felbátorodhatnak. Persze reális esélyük nincs, hiszen legutóbb is 3-0-ra sikerült elkalapálni őket, de az a Bernabéuban volt, most pedig vendégként lépünk pályára. Azonban jó meccsre lehet esély, ami nem jönne rosszul, hiszen be kell vallani, nem könnyű most Real szurkolónak lenni.

Ezután pedig nincs sok hátra, mint várni a kezdő sípszót, és esőtánchoz hasonlóan gólokért fohászkodni. Hala Madrid!

Kezdés: 20:45

TV: M4

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • majk

  “Benzema csak akkor segíthet idén a csapaton, ha önkéntes száműzetésbe vonul egy Marseille melletti fiatalkorúaknak fenntartott intézetbe.” :DDD fantasztikus mondat, nincs mese a minőséget értékelni kell!
  amúgy bár sansztalan, de Mariano rohadt jó lenne ha visszajönne! hatalmas motivációt jelentene neki is gondolom, hogy fél év után hazahívják, nem sajnálva a pénzt. persze ez csak álom, de inkább ő, mint a fakír

  • ZeRo

   Ennek csak akkor lenne értelme, ha nem úgy járna mint Morata. Gondolom őt sem a csere ember lehetőségével csábították vissza, és még is.

 • ofrnkie
 • dzsonee

  Hmmm, talán véletlen lenne, hogy a Marca címlapján a tanácstalan Ronaldo és Benzema együtt található a merevedési problémákról szóló cikkel? Vagy netán nem véletlen az utalás az impotenciára? Hmmm….

 • Jose
  • dzsonee

   Az ott magyar zászló a háttérben?

 • Jose
 • ofrnkie

  na, az elolvasás után már kedvem is lett a meccshez.
  Számomra az egyetlen, ami idén pozitív a csapatösszeállítással kapcsolatban, az épp Lucas jegelése, egyszerűen nem ide való és ha játszik, akkor olyan játékot játszunk, amilyet nem szeretek.
  Kicsit elszomorít, hogy kimaradt Kovacic, ő nagyon bivaly, csak bele kell lendülnie.
  És hogy kinek kéne érkezni? Mariano és Neymar – ilyen figura meg olyan figura, mi a minőséget díjazzuk és az benne túlcsordul.

  • norma_va

   Kínomban csak nevetni tudok azon, hogy bármely madridista komolyan akarja fehérben látni Neymart. Vagy inkább sírok, nem tudom. Szomorú…

   • majk

    a hideg kiráz a gondolattól

   • ofrnkie

    megértem, hogy miért nem akarod őt, úgy ahogy érthető volt, amikor CR-t nem akarták látni habfehérben.
    Én azért akarom habfehérben látni Neymart, mert a világ legjobb támadó szélsője, 1v1ben Messi és Isco szint, kurva gyors, technikailag az egyik legképzettebb topjátékos, csak úgy jönnének róla a sárgák és a pirosak. (azt meg sem említem, hogy sokka jobban lövi a szabadokat CR-nél, mert azt lassan már én is, mert épp egyel több szabadrúgásgólom van a szezonban, mint CRnek 🙂 )
    Megosztó személyiség, de mi megosztó klub vagyunk, minket is utál mindenki, őt is. Én már akkor is szomorú voltam, amikor Bale jött hozzánk Neymar helyett, na meg még néztem a next pele 15 y.o. wonderkid vidiket, miután felfigyeltem a gyerekre az FM valamelyik régi kiadásában.

    Én megfordítanám: miért nem akarod őt habfehérben látni? (merthogy mindenre ami szóbajöhet volt már pozitív ellenpélda a csapatunkból).

    • Sragi

     Nem méltó egy ilyen játékos a Realhoz. Nem technikailag hanem emberileg! Aki egy Barcanak beint…
     Undorító módon.

     • Jose

      Figót azért nem tolja le a trónról ezen szegmensben. 🙂

     • Sragi

      Elég undorító lépés volt az is. 😀
      De Neymar személyisege 0…

     • ofrnkie

      de miért volt undorító? örüljünk, hogy volt olyan csábító a Madrid, hogy ezt bevállalta annak idején.
      A Fenomén kerülővel ugyan, meg nyilvánvalóan elfogadottabb személyiséggel, de mégiscsak a barcából jött ide.

     • Sragi

      Az én ertekrendembe nem fér egy ilyen bele. Még ha soha nem is voltam profi focista.

    • norma_va

     Miért nem látnék szívesen a csapatban egy olyan valakit, akinek nincs morális értékrendje? Aki sose tudta mi az a klubhűség? Aki a pénzért bármit megcsinálna? Akinek a leigazolása finoman szólva nem volt tiszta? Aki bomlasztja az öltözőt, mert nem ő körülötte forog minden? Akinek ha valami nem tetszik, akkor bebúlyik apuci mögé vagy éppen Qatar mögé? Sosem lesz Neymar Messi, de még Ronaldo szintén sem. Nem gondolhatod komolyan, hogy Neymar Realba történő igazolása bármire is pozitív hatással lenne. Egyszerűen nem akarom elhinni.

     • ofrnkie

      itt eléggé az a kérdés, hogy akarunk-e egy új CR-szerepű játékost nálunk. Megértem ha nem, sőt nekem nagyjából éppen az a legvalidabb ellenérv, hogy akkor csináljuk a csapatjátékot, ne legyenek kitüntetettek.
      De ha a Real Madridba a legjobbakat akarjuk, akkor sajnos nem ússzuk meg kitüntetett szereplők nélkül, és azért mi vagyunk akkor klub, hogy Neymar ne legyen akkora hatalmú, mint párizsban (ld. még Ibra-MU).
      Mire fel kéne neki klubhűnek lenni? Nem volt Barcelona nevelés, itt volt egy lehetőség, akkor meglépte, lehet a pénzért lehet másért, tök mindegy, semmivel nem tartozott a katalánoknak. Morális értékrend? Mire gondolsz?

      Én azt is értem, hogy egy játékos antipatikus, nekem is van csomó playa aki nem szimpi (pl. Neuer).
      Arra bizonyosan pozitív hatással lenne, hogy kurvára tud focizni, a pályán csapatjátékos. A pályán pluszt hozna, engem ez érdekel.

     • norma_va

      Erre az abszolút naív gondolatra nem tudok kontrázni, hogy képességei miatt pozitív hatással lenne a csapat(játék)ra. Nem akarod látni, vagy inkább értelmezni, ami nyár eleje óta történt/történik körülötte. Eléggé sűrű ez a rózsaszín felhő, miszerint ez a pár hónapos színjáték csak egy kerülő lenne hozzánk.

     • ofrnkie

      az értelmezés hiánya abban lép fel nálam, hogy nem igazán ítélem el a “gerinctelen” távozását, vagy hogy párizsban sztárallűrjei vannak? vagy a pénzügyilag átláthatatlan átigazolásait?
      mármint lehet naiv a véleményem, miszerint illene a csapatunkba, de úgy látom, nála személyiségileg sokkal parább játékos (CR) a klub egyénileg egyik legsikeresebb játékosa.

      én nem tudom, hogy kerülő-e, de jó érzés lenne ha Pérez ekkora spíler lenne. Ha kerülő, ha nem, nagyot szólna.
      mert téged érdekelne engem, hogy szerinted miért nem lenne sikeres nálunk Neymar, mert a fenti dolgok leginkább arról szólnak, miért nem szimpi.

     • norma_va

      Az én véleményem, hogy Neymar “személyiségileg sokkal parább játékos”, mint Ronaldo. CR megküzdött azért, hogy a hierarchia sorrendben a dobogón legyen – még mindig vannak előtte. Ronaldo a pályán tett meg mindent azért, hogy a legjobb lehessen. Igen, önző volt és akaratos – mert a legjobb akart lenni, nem pedig azért, hogy körülötte forogjon minden. Eladták mellőle a két legtöbb gólpasszt jegyző játszótársát, ellenben Neymar a brazil játszótársait követeli maga köré. Neymar nem akar megküzdeni azért, hogy a legjobb legyen, különben maradt volna. Ő a saját szemétdobján akar kiskirályt játszani. Ezért ment el. Ő akar diktálni a pályán és azon kívül. Ellenben Ronaldo megküzdött mindazért, ami jelenleg jár neki. Még úgy is, ha lenne nála megfelelőbb játékos egy két dologra.

     • ZeRo

      Csak egy mondatoddal szemben lenne kérdésem, ha valaki a legjobb akar lenni valamiben, pláne egy csapat sportban, az nem azért van, hogy körülötte forogjon “minden”? Illetve nem azt éri el? A folyamatos durcák, amikor nem ő lövi a gólt, a szabit, stb…azért nem arra enged következtetni, hogy ne azt akarná, hogy körülötte forogjon minden. Amúgy Neymar is tett a pályán érte, hogy legyen aki szeretné nálunk játszani, ill CR viselkedése is elég bomlasztó, szerintem egyik sem működhet hosszabb távon egy csapat sportban, és nem is tetszik egyik sem. Én úgy vagyok vele (már ha bárkit érdekel), hogy ha jön Neymar, akkor jöjjön és tegyen meg mindent a pénzéért, de nem fogom kevésbé szeretni a csapatot. Mindig lesz valaki aki kevésbé szimpatikus a csapatban, és lesz aki meg nem, valaki pl Kroos-t nem bírja, van akinek Isco nem jön be. Ez már csak így van.

     • norma_va

      Szerintem nem mindegy mi a végső célja valakinek. Valaki a legjobb akar lenni és pont. Nem azért, hogy befolyása legyen, vagy mert irányítani akarna bármit is. (és ezt most nem csak a foci világában értendő) Míg lehet, hogy valakinek csak egy eszköz az, hogy a legjobb legyen, azért mert a célja, hogy befolyása legyen. Neymarnak a látszat kell, ezért igazolt el. Messi mellett sosem tűnhetett volna a legjobbnak, de Psg-be való igazolása után, már ő is No1 valahol. És ennyi kell, hogy fel lehessen építeni köré egy brandet, ami a világvezetővé válhat.

     • ZeRo

      Ok. Így már van benne valami. Akkor CR úgymond “viselkedése” a kisebbik rossz. 😀

     • ofrnkie

      egy részről igazad van, másrészről én a pályán történteket nézem, és ott Neymarnak vannak para dolgai, pl. a Cavani-ügy, de attól 2 hét múlva ugyanúgy tömte Cavanit is kulcspasszokkal, és ő úgy akar a középpontban lenni, miközben a pályán nem megy a csapat kárára.

      ezzel szemben CR a one man show prototípus, aki a passzokat is úgy ejti meg, hogy a fogadó fél egyből visszategye neki, tehát nála ez a játékban nyilvánul meg, meg hát úgy illetve a játékban sem tudja levetkőztetni a kisebbségi komplexusait ami utána időről-időre nagy szopó a csapatnak.

     • mfc777

      ReAlantos előtt:
      *bebújik

  • sultan2004

   Azért én nagyon remélem, hogy Neymar soha nem lesz Real játékos. Tényleg nem rasszizmusból, csak a illeszkedő párhuzam kedvéért, mindig úgy néztem rá, mint egy kanyhaló, cigány zsebtolvajra. Pont úgy néz ki, és ha a szemébe nézel, vagy mellé áll Dani Alves, a bizonyosság is megérkezik. Emlékeztek, amikor nem akarták odaadni a labdát a 11-eshez Cavaninak? Hideg futkosott a hátamon. Neymar egy gerinctelen, bomlasztó személyiség. Emellett engem sajnos hidegen hagy, hogy milyen focista. Egyébként jó.

   • Sragi

    Klasszis de egy szar alak!!! Ultra szar.

   • mfc777

    “Pont úgy néz ki, és ha a szemébe nézel, vagy mellé áll Dani Alves, a bizonyosság is megérkezik.”
    😀

    • sultan2004

     A Viszkis film prómójára várták ma reggel a TV-be Ambrus Attilát a START c. műsorba. A következő párbeszéd zajlott:

     “Bombera: – Juj, már nagyon izgulok!
     Tvrtko: – Legfeljebb eltesszük a pénztárcánkat.”

     Nekem Neymarról jut ez eszembe.

   • ofrnkie

    ez full így van, engem is a cigusokra emlékeztet akik játszottak ellenünk nagypályán u15ben, elszívtak egy cigit meccs előtt, utána trükköztek néhányat, amit sajnos sokkal jobban tudtak nálunk. 😀
    csak hogy világos legyen: akkor te azt mondod, hogy nem szeretnéd őt itt, mert nem szimpi? vagy azt gondolod objektíve hogy nem lenne kurvanagy erősítés?

    • sultan2004

     Nem tudom, hogy mi lenne az öltözőben. Marcelo és Case nyilván nem hagyná magára, de a prímet a spanyolok viszik most már nálunk. Az ilyen viszonyrendszerek mindig “bajban” öltenek valódi testet. Amíg kupákat kell emelgetni könnyű a csapattársakkal barátságba lenni, de ha a vereségek és a sikertelenség okát kell hétről-hétre megmagyarázni, akkor előbb-utóbb jön az egymásra mutogatás. Csapatsportban , ahol az egyéni teljesítmények nem azonosak, kijöhetnek feszültségek. Kicsiben már láthatjuk is Cé és Ramos között napjainkban. Ezek természetes folyamatok. Na egy ilyenben gondolom, hogy Neymar iszonyat paraszt tudna lenni.

     (Sajnos) tudom, hogy Iscóval, Asensióval, Modriccsal és Marcelóval szétszopatnák a Ligát… Ezt nem vitatnám el tőle.

 • morc

  Eddig nyakig ért a szart és hullámzott, úgyhogy már csak ez a Neymaros hír hiányzott.

  • Sragi

   Most már ellep lassan.
   Mind amelett, hogy én is nyíltan ellenzem azzal viszont nem tudok vitatkozni, hogy zsenialis igazolás lenne a tudasa szempontjából. Csak is abból! De pusztán ezért nem kell ide!

 • mfc777

  “És talán a gödörből is vezethet kiút egy önbizalomnövelő, sőt, gólgazdag mérkőzést követően.”
  Háááááát baszki, ez nagyon optimista lett.

  • Zizou

   Köszi, annak szántam.

 • Nagy Zsolti

  Alexis Sanchez téli leigazolása mennyire lenne jó döntés?

  • Jose

   Szerintem piszok jó.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Lassan – statisztikák és formák alapján – már bárki piszok jó igazolás lenne előre 😀
    De kétlem, hogy télen jönne valaki. Sőt abban is kételkedem, hogy nyáron távozik valaki a BBC-ből. Talán Bale, de az is necces.

    • Sragi

     #AirSanyi

  • Sragi

   Mint egy falat kenyér. Sokoldalú, technikas,liga rutinja is van.

 • Ronrics

  Örülök, hogy van blogger aki – húzóemberként – szívesen látná az egészséges Bale-t….
  Kova még idén fog játszani?

  • norma_va

   Ha ezt rám érted, akkor valamit tisztázzunk. Kifacsarod a szavaimat, és ezt nem szeretem. Soha nem gondoltam, hogy Bale a Realnak valaha is a húzóembere tudna lenni. Nincs meg hozzá a képessége, soha nem is volt. Se most, se 5 éve. Csupán azt mondtam, hogy a tavalyi faék egyszerű “taktikánk” sem működik idén. Ebben pedig Bale tudna egy kicsit segíteni, mert a ‘meghúzom a szélen, majd utána futok és középre ívelem, hátha lesz ott valaki’ elemben ő jó. Ennyit tud. És olyat sem mondtam, hogy szívesen látnám. Nem látom őt szívesen Real mezben.

   • Ronrics

    Nem Rád értettem – megnyugodhatsz – nem facsarom ki a szavaidat, nem láttam, hogy bármi pozitívat írtál volna valaha is B-ről.
    Most is – mint általában – megfogalmazol egy kérlelhetetlenül magabiztos, már-már ellentmondást nem tűrő véleményt mellyel reménytelen volna vitázni.

    • Jose

     Nem reménytelen, ám kell hozzá érvkészlet, ahol az érvek stabil talapzaton nyugszanak.

     • Ronrics

      Mindig értékeltem a bajtársiasságot!
      Reménytelen hidd el!

 • Brn

  Norma, maximálisan egyetértek veled, minden szavad egyezik azzal amit én jelenleg gondolok a Realról, szóval szerintem sem fejben van a gond elsősorban, hanem fingjuk sincs mit kellene csinálni. Azért mondjuk Ronaldo-ban van reményem, egyelőre körülményes és lassú, de olyan passzokkal mint pl. Isconak a gólpassza által segítheti csapatát, a keret hasznos tagja, mellesleg meg az idei BL szezon gólkirálya.
  Akit igazolni kellene az szerintem Mauro Icardi, az Interből. Most, hogy a Maxi affér lecsengett, dúzzad az önbizalomtól, sőt még azon is felül sikerült kerekednie, hogy a szúrkolók ellene fordultak. Egy igazi vérbeli csatár, ráadásul még csak 24 éves. Egyébként egy egészséges Bale-t én is szívesen látnék újra a Real-ban.

  • Zizou

   “Idei BL szezon gólkirálya” ez wtf?!

 • Sragi

  A Beharang meghozta a kedvemet az esti meccshez. Leginkább annk örülnék ha a fiatalok tényleg szerepet kapnának. Ceballos!! Főként! Theo, Llorente, Mayoral, Asensio es Vallejo.
  A feltett kérdés meg elég sok változótol függ.
  Z biztosan nyer valamit. Klub VB, Spanyol kupa
  Ezek jelenleg elérhetőek szerintem. A Bajnokság lefőtt. A mostani 10 pont valóban más, mint a Pincér utáni helyzet.
  Ezért is vélem úgy, hogy nem lesz cimvedes.
  Ellenben botlani fog előbb utóbb a Barca es a Valencia is amit ki kellene használni könyörtelenül. Plusz majd az egymáselleni meccsekkel lehetne hozni rajtuk. De ez egy nagyon pozitív forgatókönyv nálam és akkor is csak maximum megszorongathatjuk a Barcat.
  Benzemat be kell nevezni az Észak koreai rakéta programba. Ő lenne a célpont.
  Cr még talán osszekapja magát,de ettől függetlenül télen egy Sanchez, Fekir parosbol hoznek valakit. Nyáron pedig Dybala jöhetne. A lovat meg vissza kell küldeni ahonnan jött. Majd elfelejtettem, hogy szerintem sem lesz ZZ elzavarva évközben. Perez talán nem lövi magát bokan..
  Viszont egy katasztrofális szezon után már benne van a pakliban. (hülyeség lenne akkor is)
  Ma este pedig kell a 3 pont es akkor tavaszig nyugi van.

 • mfc777
  • mfc777

   90%
   és aki kimaradt az olyan is volt…

  • ReAlantos

   98%, 200/204. Aki kimaradt, az két edző, meg két játékos, utóbbiakat illett volna, előbbiek meg a kit érdekel kategória.:)

   • V.I.C.

    Caro, Luxemburgo, Queiroz trió közül melyik kettő? 😀

    • ReAlantos

     Előbbi kettőt tudtam, de Schustert kifelejtettem.

     • Raulitás

      En capellot hagytam csak ki az egészből 😀

  • ReAlantos

   Ja, és itt a párja: https://www.sporcle.com/games/Freddie/UCLRealMadrid

   229/231, hajrá! 🙂

   • mfc777

    ezt meghagyom Jose-nak

    • V.I.C.

     Nekem csak 221/231. Soooo bad. :/

 • V.I.C.

  Szerintem Benzema ma nem lesz kezdő, és pihenni fog Marcelo, Modric és Isco is szerintem. Aztán meglátjuk.

  • smatte

   persze, hogy pihen, hétvégén a Malagát csak vele győzhetjük le!

  • sultan2004

   Betenném Benzamát Ramos helyére középső védőnek. Na ott alibizzen… 3-4 meccs után meglincselné a Bernabeu népe. 😉

   • ZeRo

    nem hiszem, hogy olyan sok kell még hozzá, hogy meglincselje a nép, már egy jó ideje húzogatja az oroszlán bajszát

 • norma_va

  Kicsit belelovaltam magamat a témába, előre is bocs, de most kiírom magamból.

  Vegyük azt, hogy 2-3 év múlva ténylegesen le akarja majd igazolni Pérez Neymart Qatartól. Tegyük fel, hogy ez azzal jár együtt, hogy a BBC addigra teljesen fel lesz oszlatva, és egyikőjük sem lesz már a csapatnál. Valamint tegyük félre – az egyébként semennyire sem elhanyagolható – személyiségbéli problémákat és azok hatását a csapategységre nézve.

  Mennyibe kerülhet a brazil? 350 – 400 millió? Egy optimista becslés. Ne feledjük, hogy addigra könnyen lehet, hogy a klub éves bevételének a 40-50% lenne ez az összeg. Pont annyi, amennyi Figo átigazolási ára volt – tehát egyáltalán nem egy irreális összegről van szó. Ha most tényleg durván 200 millión ül Pérez, komolyan gondoljuk, hogy megtehetjük a jelenlegi helyzetünkben, hogy pár évig nem igazolunk senkit? (Azt meg ugye látjuk, hogy ha most vagy legkésőbb jövőre akarnánk leigazolni, akkor ez az összeg csak magasabb lenne arányaiban) Tehát a kérdés, kikből fedezzük ezt a pénz? – És elengedem most azt is, hogy a stadion felújítás egyik szponzora kihúzta magát, mivel az elnökük sikkasztás vádjába keveredett. Ergo pénzügyileg nem ez lesz a legrózsásabb időszakunk.

  Térjünk át a taktikai oldalára. Neymarnak a jelenlegi rendszerünkben nincs helye – elhagytuk a 4-3-3-at. Ha visszatérünk rá az ő kedvéért, márpedig ha leigazoljuk őt, feltételezem, hogy az legoptimálisabb pozícióban éri meg őt játszatni, nem pedig kényszer pályára rakni és csatárként kezelni. Azaz, igazolnunk kell jobb szélsőt is, mert ugye az sincs, plusz egy 9-est – továbbra is. De legalább lesz kiből fedezni mindezt, ugye? Isco és Asensio, valamint James mehet amerre lát, nem lesz nekik posztjuk Neymar mellett. 250 millió bejöhet hármójukból. Bale és Benzema összesen nem fog kitenni 200at, vagy ha igen, akkor kurva nagy üzletet köt Pérez. Ez pénzügyileg még működhet is, de addigra gondoskodni kell a védelmről is, mert hiába Theo meg Vallejo, pótolni kell majd Marcelót és Ramost, így vagy úgy… Középpályán Modric pótlása hálistennek úgy tűnik meg van, let’s take this for granted.

  Pénzügyileg ki tudná a klub sakkozni az átigazolási összegét – ja, persze nem számoltam bele a jattot, amit Neymar és az apja kapna. Dobjuk meg őket fejenként egy-egy százassal – ok, lehet összesen annyi, jó fejek lesznek, úgy is kamerák előtt mondanák, hogy életük klubja ez.

  És beválik-e mindez? A legtöbb jel arra mutat, hogy nem. De kockáztassunk! Mbappé eseténél is én voltam hangos, hogy megéri a kockázat. Viszont a kérdést úgy tenném fel, hogy megéri-e kidobni az ablakon az elmúlt 3 év építkezését, és a következő szintén 2-3 évet, hogy felépítsünk egy új galaktikus érát egy új band köré, kicserélve a csapatot? Mert jelenleg Neymar nem illik bele a rendszerünkbe. Gondolja-e úgy bárki is azt, hogy mindezek mellett többet nyerne a csapat, mint veszítene, és nincsen egy egyszerűbb, olcsóbb út arra, hogy a legtöbbet ki lehessen hozni ebből az időszakból?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Lemaradtam valamiről? Ki az aki ennyire akarja Neymart? Vagy miért lovaltad bele magad? (Ezt most teljesen normálisan kérdezem, mert szerintem lemaradtam… volt itt Neymar vita arról, hogy jöjjön ide? :O )

   Amúgy jól összefoglaltad.

   • norma_va

    Lentebb szóba jött, én meg komolyabban vettem a kelleténél, mert már többször jött velem szembe hasonló vélemény és szerkesztői chatban is beszéltünk már róla. Most pedig kifakadt belőlem, ennyi.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Áh, értem.

  • sultan2004

   James már nincs velünk.

   • norma_va

    Kölcsönben van, ergo ha távozik a klubtól, akkor átigazolási összeg illeti a Realt. Akkor is, ha Münchenben marad, akkor is, ha máshova távozik.

  • bdyd
   • norma_va

    Igen, ismerem. 😀 Még a végén kiderül, hogy ő volt börtönben és nem Verratti, vagy hogy is van…. ?

  • sultan2004

   Szerintem ezzel a Neymar transzferrel egy brutális peak alakult ki a játékosok átlagárának chartjában. Innen nem felfele mennek majd az árak (főleg egy 2-3 éves ciklusban), hanem lefelé. Simán el tudom képzelni, hogy Neymar, főleg ha a PSG nem tud BL-t nyerni vele, és havonta összeveszik valamelyik csapattársával, vagy az edzővel, 2-3 év múlva 180-220M-s sávban vált klubot, vagy akár a 160-180-asban. Az éves fizetésekkel együtt azért még egy top-top klubban is vannak korlátai egy franchise játékos által behozott bevételeknek. Erre azért rá kell majd jönni lassan mindenkinek, még az araboknak is, ha ilyen alacsony marad az olajár.

   • norma_va

    Alapvetően egyetértek veled, viszont a PSG az a klub – feltehetően, hogy Qatar nem hátrál ki mögülük -, amelyik ezt telibeszarja, ha úgy van kedve. Lsd.: Verratti, Tiago vagy Matuidi esete.

    • vbalazs91

     Ez a Qatar most Katar lenne, vagy valami cég?

     • Jose

      Az ország.

     • vbalazs91

      Köszi. Csak létezik Qatar Airways meg biztos jó pár másik vállalat is, amiben szerepel, ezért nem voltam biztos benne.

  • ofrnkie

   köszi, hogy leírtad – és hogy nem maradt meg a lenti, kissé egyenlőtlennek éreztetett párbeszédnél, aminek nem igazán örültem – taktikailag igazad van szerintem. mármint én nem szeretem a 4-3-3at – de kérdéses, hogy Marcelo hány évig bírja még, és szerintem pl. az ő hiányában nem működne a széljáték mai ill. tavalyi formájában.
   Mbappé jó dobás lett volna, én is őt akartam nyáron, de őt viszont már tényleg kb. lehetetlen lenne megszerezni.

   Megszerzéséhez: Neymar kivásárlási ára 222 millió. Qatarnak az imidzs a fontos, így pl. én egy CR-Neymar cserét “simába” is reálisnak tartanék, de vastag beszámítással mindenképpen. Lyonnal nehezebb lenne, de Benzema is hazatérhetne az alma mater kebleire, miközben nekünk épp ott van érdekeltségünk.

   az olcsóbb úthoz mindenképpen megemlítendő szerintem a BBC-től való megszabadulás és egy gyors csatár (pl Sanchez) és egy klasszik, pl Werner megszerzése.

  • Sragi

   Hatalmas upvote! Bízom benne,hogy az elkezdett építkezést Perez nem bassza ki az ablakon !

  • divatdrukker

   elvileg nem kerülne annyiba a brazil, valahol mintha láttam volna, hogy 222 milláért ki lehet vásárolni.

   • norma_va

    Erősen meglepne, ha PSG engedélyezett volna kivásárlási záradékot, de ennyire nem követtem az egész hercehurcát. Főleg, hogy profit nélküli kivásárlási záradék?

    • divatdrukker

     meglepő valóban, én a sportnál olvastam asszem, de lehozta a sun is, ráadásul hivatalosan csak 198 az a 222. az hogy ezek mennyire hitelesek fogalmam sincs.
     https://www.thesun.co.uk/sport/football/4925565/neymar-release-clause-psg-barcelona-real-madrid/

     • norma_va

      Ha igaz, kíváncsi lennék arra, hogy mivel tudták rávenni az elnököt erre. Továbbra se tudom elképzelni, hogy ezt lenyelte volna Qatar és PSG. Egyébként a 198 az angol font, a 222 gondolom euró. Ami pedig nagyjából egyezik.

  • Jose

   Nem olvastam még el. De már most igaz amit írok: az irány jó. 😉
   És nem neymarra meg az egész akarmire gondolok.

   • norma_va

    I know… 🙂

  • ZeRo

   Gondolom az építkezés függ majd az edzőtől is. Ha ZZ marad, csak nem lesz annyira…, hogy felrúgjon mindent.

  • ballabjobb

   még egy szempont: ha Isco kinövi a formaingadozását akkor meg is van az új brand, nem lesz szükség Neymarra.

   • ofrnkie

    ez lenne a legjobb opció

 • Madridista

  úgy látom pár hónap alatt sokat változott minden:)
  egy dolog nem…Benzema 😀

 • mfc777

  Amúgy nem tudom ki az a Gergő, de leállhatna.
  #tippelde

  • ZeRo

   Bassz de le vagyok csúszva. De még reménykedem az előttem lévők ponthullajtásaiba, akárcsak a Barcáéba. Mondjuk egy 20-20 pontot leadhatnának itt is ott is. 😀

   • Sragi

    :DDD szintén
    Lecsúsztam ,mint az alkoholista munkás 😀 Pedig voltam top 10-ben.

   • mfc777

    hehe, működött a plakát kampányom

    • ZeRo

     Ez igaz, de ezzel nem jutottál sokkal előbbre, csak én hátra. Vagy dögöljön meg az én tehenem is? 😀

  • iKos

   Kompany!

  • V.I.C.

   Öröm visszatérni a top 10-be. 😀

  • sultan2004

   Én már annyiszor nem tippeltem, hogy má’ mindegy…. Most már bátran tippelhetek eszement hülyeségeket. Sima győzelmeket például.

 • Sasu

  Neymar be ne tegye a lábát a klubhoz.

 • vbalazs91

  Hát, engem meglepne, ha Neymart ide akarná hozni Perez. Szerintem ő is látja, mekkora patkány, és hogy a szurkolók nagyon nagy része nem fogadná el soha. Inkább hozzon egy csatárt, lehetőleg még télen, bár most fogalmam sincs, ki mozdítható, aki esetleg még a BL-ben is tudna játszani tavasszal. De ha nem is mint csatár, de mint támadó, Alexis Sanchez jöhetne.

  Ma végre látom a meccset, bár lehet, néha átkapcsolok a csoport másik találkozójára. Remélem, sikerül egy viszonylag sima győzelmet összehozni.

  BTW jó az írás, egyetértek a benne szereplő dolgokkal. Annyi észrevétel, hogy az 0-0-s (mivel már van egy “a” a nulla végén), illetve 1-3-ra nem lehet nyerni, csak 3-1-re.

  • bdyd

   null-null?

   • vbalazs91

    Jó, úgy esetleg. Bár így magában oké, én olyan formában nem mondanám.

 • Morpheus
  • ofrnkie

   gála, bazmeg 😀 nem hiszem el

  • sultan2004

   Ettől a kezdőtől kész vagyok. megint Cé és Benya….ez egy vicc.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Én megmondom őszintén – nem merte beírni, ne hogy beégjek vagy megőrítsek mindenkit – de erre számítottam. Nem is nézem 😀

  • ReAlantos

   Ha jól nézem, ez egy klasszikus 4-4-1? Vagy egy támadó szellemű 4-3-2…

   • Cornelius Scipio Africanus

    :DDDDDDDDDDDDDDD

    Ez a komment legalább még ezer upvote-ot érdemelne :DDDD
    Jaj istenem de kis finom volt 😉

 • Jose

  mi a hórihorgas gyászkeretes rézfánfütyülő tőröttőrö törő akármit kell még tenni SZEBÁLLYOSZNAK, hogy kezdő legyen?
  HE?

  • ReAlantos

   Ha nem is ugyanolyan mértékben, de same goes for Vallejo, Theo, Mayoral.

   • Jose

    abszol út, de igaz

   • V.I.C.

    Sőt, egy kalappal feljebb valahol Asensióval is, ha úgy vesszük.

  • ofrnkie

   hitelt érdemlően igazolni algériai származását

  • V.I.C.

   Lehet szarul ad be edzésen, mondjuk akkor tök jogos.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Elképesztően sajnálom a tagot. Nekem irtó szimpatikus a játéka. Ezért is örültem mikor megvettük. Erre alig játszik…pedig megérdemelné, mert nem egy béna játékos. :(((

 • Ronrics

  Az “építkezés” folytatódik tovább….::))

 • V.I.C.

  A lónak a méretesen meredező hímtagját bele a sztárjátszatós, ifjoncjegelős, alapemberesített, bagettpusztító lélekápolós, útszélen a testét különböző testnedvcserés szolgáltatásokra készpénzért áruló édesanyjának a papíron megfogalmazott és kinyomtatott, majd online felületen is közzétett, kezdőként a gyepre az első perctől kifutó tizenegyébe.

  • Ronrics

   A ” tizenegyébe” vagy az összeállítójába? Tisztázzuk!

   • V.I.C.

    A tizenegy kifutásának tényébe, és asszem így polkorrekt voltam… 😉

    • Ronrics

     én az utóbbi részére vélem jogosnak jókívánságaidat!

  • Sragi

   Verjem bele abba.A rosseb egyen meg Yazid.

  • elkesetthusvetinyul

   Karádi őrmester, te vagy az? :))

  • Jose

   Penán nem mered megjelentetni így. 😀

   • Sragi

    Hang 😀

  • elkesetthusvetinyul
 • morc

  A jövő építése eddig is felemás és kérdőjeles volt, de egyre inkább úgy tűnik, hogy kimerült abban, hogy bezsákoltunk egy rakat fiatalt, és valószínűleg igérgetik nekik, hogy majd kb. 2022-ben játszani fognak.

  • Sragi

   Nagyon úgy néz ki.. Csak a Barcaba ne menjenek..
   Bassza meg a Jehova az egészet.

   • morc

    Van idejük Morata és Mariano példáján gondolkodni a kispadon.

 • V.I.C.

  Egy jó dolog biztos lesz este, a pizzám. A többit meglátjuk – mindenesetre a 4,5 under + V 1,60-ért megfogva ezalapján nem tűnik szarnak (csak jöjjön a többi is vele).

  • ofrnkie

   kifejezetten jó odds ezért, kár hogy nem láttam

   • V.I.C.

    Jaja, csodálkoztam is.
    Besiktas (1-0) H és a Spartak – Maribor 3,5 under már jött. 🙂

    • ofrnkie

     na zsír, most nézem, nekem a besiktas döntetlen jött, meg az hogy kihagytam a hangyafasznyi oddsért a spartak maribort jó döntés volt. csak így tovább!

     • V.I.C.

      Köszi, mind a 8 meccsre ment vmi 6/8-ban (egyenesbe nem mertem)… 🙂

 • Jose

  Nektek mi a véleményetek a Koppenhágai Interpretációról? Én ezzel készülök a 10 perc múlva kezdődő akármire.

  • Jose

   Azt hiszitek kamuzok. Pedig az alapprobléma transzformációja kimutatható a jelenlegi RM-státusban is. Ehh…

   • ReAlantos

    Már megint bekapcsolva felejtetted a bullshit-generátort! 🙁

    • Jose

     Na, tőled nem hiszem el, hogy nem tudod mi a fenti dolog. 😀

  • elkesetthusvetinyul

   42

  • Cornelius Scipio Africanus

   Komolyan kérdezem: Kitől és mit olvasol erről? (érdekel)

   • Cornelius Scipio Africanus

    Kaku?

   • Jose

    Jim Al-Khalili professzor

  • mfc777

   szerintem jó ötlet

 • Dávid Nagy

  Valaki tud egy jo streamet amit tefonrol is tudok nezni? Innen Izraelbol nem igazan akar talalni semmit😩

 • mfc777

  sok embernek nem tetszik a kezdő de én abszolút megértem ZZ-t. Innen könnyebb begyűjteni az ikszet mint otthon a BVB ellen ezért a legjobbakkal kezd.
  na jó, a mondat végén már én is röhögtem

  • Sragi

   😀 ironia szagot érzek 😀

 • Jose

  Ez a BVSC vagy a Parma, aki ellen jáccunk ma? Csak eszembe jutott a mezről.

  • Sragi

   Ukrán válogatott.

 • Raulitás

  Na, gyorsan megvolt Benzema értelmes megmozdulása, jöhet helyette Moha

 • ofrnkie

  Perez bevásárolta magát az APOEL védelmébe, hogy hagyja Benzit gólt rúgni #lotofmoney #instagreat

  • bdyd

   úgy látom még ez se fog segíteni

   • ZeRo

    Van az a pénz! 2x is. 😀

 • Jose

  A két középső védőnk szopatja a társakat ezekkel a minősíthetetlen passzokkal. :DD

  • morc

   Most már szinte vedosorig megy vissza Modric labdaert.

 • Jose

  12. perc: Kroosnál már széttárt kezek.

  • Raulitás

   inkább azt nézem, mint széttárt Özil szemeket

 • Sragi

  Jaj hát ez a Váren-es csávó 😀 Emnéty pls

  • lucas

   :DDDDD

   • lucas

    Én már annak is örülök, hogy nem telefonról közvetítenek.

    • Sragi

     Előre lépés.

     • Madridista

      telefonról?

     • Sragi

      Kaputelefon

     • Madridista

      azt hittem hogy gooooooooool

 • lucas

  Most értem csak ide, de nem teljesen értem ezt a kezdőt. Benzema és Cr közül az egyik minimum padozhatna. Szegény Ceballos, Theo meg Llorente csak a padot melegíti, ennyi erővel engem is leigazolhattak volna, a tudásommal meg nem nagyon kellene “villognom”, mert nem kerülnék pályára.

 • Madridista

  Benzema mondjon le 😀

 • Jose

  Benzema csak Ronaldót ismeri a csapatból? Hát mást is be lehet venni a játékba, ecsém!

  • Madridista

   szeretők:DDD

 • Ronrics

  szerencsére igen gyenge csapatnak néz ki ez az Apoel

  • Jose

   akkor egy a szint

  • Morpheus

   …így egy döntetlenre jók lehetünk

 • Raulitás

  Hányadik sorba bassza a gyerek?

  • Raulitás

   mindegy, még ahhoz is szar volt

 • sultan2004

  40 méterről, mi a bránert akar Cé? Robi Carlos videókat nézegetett a buszon?

 • Sragi

  Lukács fiam

 • sultan2004

  Lukaaaaaaaaaaaaa! 😉 De megérdemelte!

 • Jose

  Cé, tanulj Modrictól. 🙂

 • V.I.C.

  Távolról nem lehet, szabadrúgás kifelé.

 • WT14

  Na, erre azért engedtessék meg egy ‘aztakurva’.

 • Madridista

  kapushiba amúgy

 • lucas

  Lukitaaaaaa!

 • Sragi

  Sokat nem allitgatott rajta 😀

 • ofrnkie

  Azta,
  Modric bebaszta
  (szép versek 2018)

 • sultan2004

  Ha van kapus, akkor ez nem gól, de annyi pechünk vót má’, hogy ez kijárt.

 • ZeRo

  A gól szép, de a közvetítéstől megpusztulok.

  • Sragi

   Váren <3

   • ZeRo

    Jaja. És még messze a vége.

   • ZeRo

    Azt a kurva. Dani először Lucas, majd Asensio.

    • Sragi

     Kábszi rossz.

     • ZeRo

      Lehet nem is ezt a meccset nézi.

    • elkesetthusvetinyul

     Activity?

     • ZeRo

      Lehet. Vagy, 3 a magyar igazság.

     • elkesetthusvetinyul

      az nem a 3bit? 😀

     • elkesetthusvetinyul

      fakk autocorrect

     • ZeRo

      😀

  • sultan2004

   Uram isten…Lucas Vazquez, ja nem, Asensió…sőt, Carvajal…b+

   • ZeRo

    Nagyon felkészült az ember.

 • gwandal

  Az egész támadás fasza volt, Carvajal beadásán kívül, ilyenekből hiány van idén

 • WT14

  A faszom volt ez labda, tiszta tizi. Mondjuk ezen a meccsen aztán édesmindegy.

 • lucas

  Nem csak a spanyol bírók vakok.

 • V.I.C.

  Na most Váckez vagy Asensio a Carvajal? El kéne dönteni.

  • mikike

   Tuti részeg a csávó… a Váckez nekem is tetszik. Mondom igazoltunk vmi cseh játékost 🙂

 • Morpheus

  Lucas Vasquez… Asensio volt hazai reszrol… Carvajal, bocsanat :DDDD

 • Madridista

  ki a kommentátor?

  • Morpheus

   A szakma Borbalan-ja 😀

 • ReAlantos

  Új ivós játék: akárhányszor a kommentátor úr rossz madridi játékos nevét mondja, egy feles!

  • Madridista

   /me részeg lesz :DD

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ilyen finoman, burkoltan se kívánták ennyi ember halálát… 😀

  • V.I.C.

   Elő a táblázatot. 😀

  • sultan2004

   Már végünk lenne, eddig Vazquezre kb 4-szer mondta, h Asensio. Meg ez a tripla most… Hét felesnél már biztos, hogy tudnám, merre van a TV.

  • Raulitás

   kjjfdvhadcxxc (means, én már az eleje óta játszom)

  • Jose

   Karim játékosnak minősül?

   • Raulitás

    Csak ha az U18-as csapattal edz

    • Jose

     *női

     • Raulitás

      direkt hagytam ki 😀 voltak hírek valami travi u18-asról korábban

   • Ronrics

    statiszta

 • sultan2004

  Vácckesz…tényleg leveszem a hangot!

 • V.I.C.

  Bazmeg má, Lukász VáCCCCCkez, annyi Cét tesz bele hogy Ronaldónak nem marad.

 • Madridista

  loooooool

 • Sragi

  Azt az Apoel szurkolót is tarkón basznam aki úgy fújol, mint egy üvöltő farkas 😀 kurva idegesítő. Folyamatosan.

 • sultan2004

  Nem lehet, hogy a kommentátornak késik a stream-je?

 • t20-puerto del sol

  Sziasztok! . De Rég néztem ide a melós telommal. Ebben fosul jelennek meg a reklamok megint, de sebaj.
  Azt mondom, ma hajrá Sallai, talán az uccsó 30 percet látni is fogom:-)

 • ofrnkie

  ha van itt valakinek MTVA-s ismerőse, akkor 750 millió forint közvetítői- + 250 millió munkadíjért vállalom spanyol kiejtésre specializálódott szakértőből és egy, a Real Madrid keretét ismerő szakiból álló team közvetítését nekik.

  • Raulitás

   Remélem engem beveszel

   • ofrnkie

    persze, fel kell mérni az ügylet szerves- és szervetlen kémiai szempontjait és persze tiéd a gyógyszerellátást.
    ez azonban újabb költségekkel fog járni, melyeket sajnálatos módon tételesen kiszámlázok az ügyfélnek

    • Raulitás

     means én hozom azt, amitől José José lesz.

  • elkesetthusvetinyul

   titkárnő nem kell? 😀

  • t20-puerto del sol

   En akar úgy is, h visszaosztok 97%ot

 • Madridista

  váckec

 • Ronrics

  MarCeló se semmi C-vel, hiába színvonalas a meccs…

  • Cornelius Scipio Africanus

   Úgy van leírva, nem? Hátakkó’meg :DDD

 • mikike

  Olyan ez a közvetítés mint amikor Puhl Sanyi szökőévente egyszer józanul elemez. És halvány fogalmad sincs róla, hogy miről beszél.

 • V.I.C.

  Az a taktikánk amúgy, hogy az APOEL egy spanyol kiesőjelölt erejének felel meg.

  • ZeRo

   Az nem jó, mert azoktól ki szoktunk kapni. Vagy x.

  • sultan2004

   Minden viccet félretéve, annál is gyengébb. Nem is értem.

 • Madridista

  recál macric

 • torpapa

  Bencema

 • Ronrics

  nagyon preferálja a pali a C betüt

 • Jose

  Marci, hát ez vatdafak volt? 😀

 • Sragi

  Szpíker olyan mint a BBC

  • Jose

   na-na, azért az angol közszolgálati média etalon, jó példa

  • elkesetthusvetinyul

   Bébécé?

   • Sragi

    Cébécé

 • ZeRo

  Ez a Ronaldo kiköpött Asensio.

 • Sragi

  Na most közelről meg Asensio még is?

 • sultan2004

  Sevilla nem túl acélos.
  SEV-POOL 0-3

  • Sragi

   Sevilla-t iden mindenki megrakja, mindenki IS.

   • sultan2004

    dec 9-én fogadjuk őket. meg lehet majd mutatni.

  • V.I.C.

   Akkor a 2,5 over oda is pipa. 🙂

 • V.I.C.

  Várom mikor fogja keverni Marcelót Kroosszal.

  • Jose

   Mármint… Ronaldót Kikóval

  • ReAlantos

   Én meg azt várom, hogy olyan játékost mondjon, aki a padon ül.

 • Jose

  A tököm ki van ezzel a huszmillió beadással. Ez de szarsemmi.

 • ofrnkie

  alealealeóó…
  megjelentek a ciprusi Fradisták!

 • mikike

  Váren?

  • ZeRo

   Az. Meg Váckez.

 • Jose

  Modric a leghátsó ember a madridiaknál.
  (Kiko h*gyozni ment közben…)

 • Madridista

  ez kurva unalmas

 • Sragi

  Azért nem lennek meglepve ha ez a meccs mostantól hivatalosan is CIA kínzó eszköz lenne.

  • ZeRo

   És ha nem válna be, ráadják a hangot is.

 • Jose

  csípjük meg egymást, ez valóság? :DDD

 • WT14

  WTF???? BELŐTTE???

 • Sragi

  Kurva szádat… Elbaszta a kommentem.

 • Raulitás

  WWWWWTTTFFFFFF

 • Madridista

  Zidane le fogja meccs végén cu…ni érte-:DD

 • lucas

  Benzema :DDDD

 • Ronrics

  Még csak ez hiányzott

 • V.I.C.

  Cinádin Cidán ezért le fogja rakni a kispadra. 🙁

 • ofrnkie

  na jó, azt hiszem ez már az ébresztő előtti álom, még öt percig ne csörögjön!

 • Raulitás

  Szóval most 3-4 hónapig nem kell semmit csinálnia, mert fix kezdő

  • Cornelius Scipio Africanus

   Idén már nem kell gól

   • ZeRo

    Én azt mondom vonuljon vissza. A csúcson kell abbahagyni.

 • V.I.C.

  Jó bazmegmá ne mákoljátok el a 4,5 underemet… 🙁

  • Sragi

   Csak neked Cé még eltesz kettőt.

   • V.I.C.

    Mondjuk az egyik felét most viszi a Monaco már, úgyhogy maradt 1 hibapont. :/

    • Sragi

     Alkohol, drogok, cigi, szerencsejáték 😀 Családok mennek tönkre 😀

 • ZeRo

  Világlegjobbcsatár! #benzemanus

 • Jose

  Asszem Ronaldo pirosat fog kapni… Eldurran az agya, hogy nullhárom, de még egy goalt se szerzett.

 • Raulitás

  kezd szürreálissá válni az egész

  • Jose

   szürreális… hm, ezt hogyan ejtené a szpíker?

   • gwandal

    Cürrealis

   • torpapa

    Cürreális.. ez meg a cocialista rencerbol

   • Raulitás

    cüccceráis. De a tévéd is nyálas lenne tőle

  • gwandal

   Nem, már rég az

 • WT14

  A következő 2 bajnoki meccs góltermését most meglőttük egy félidő alatt.

 • ofrnkie

  úgy tűnik ez ma a szokatlan góllövők napja

 • torpapa

  Zidanenak lett egy BENZ-ze ma..

 • Jose

  Ceballos jöjjön má’ a második szakaszra, pls!!!!

  • torpapa

   Ot talan helyesen ejti

   • Jose

    :DDDDDDDDDDDDDDDDD

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ez egészen biztos, ha Varane-t nem tudja kiejteni 😀
    Vajon mi lenne? Ceballlosz? 😀

    • V.I.C.

     Cebálloc.

 • ZeRo

  Ennyi! Nincs válság! Nincs mélypont! Világ Legjobb csatárok!

 • Sragi

  Ez is Soros hibája.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kinyílt a gólcsap!
  Innen nincs megállás!

  Zidane megtalálta a wd40-et, és a megrozsdásodott gólcsap kinyílt.

  • Jose

   WT14 van. Maradhat?

   • Cornelius Scipio Africanus

    wd40 és ducktape, mindent megold.

    • ZeRo

     kacsaszalag? azmiaz? 😀

  • Sragi

   Ja Perez megmutatta neki hogy az ánuszara fújja.. Ha nem nyer.

 • De Mi

  S meddig marad nyakunkon a ‘gólképes’ Fotós?

  • ZeRo

   Minden gól, plusz egy év! Minden helyzet plusz egy hónap! Nekünk elég az is ha csak helyzetei vannak, ZZnek is.

 • sultan2004

  Cé letette, ez a nap meglepetése.

 • Raulitás

  pfffffffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

 • smatte

  Benzema kicsi lelke gyógyulgat…

 • Morpheus

  Beszarsz

 • WT14

  Beszarok hogy ezt letette 😀

 • V.I.C.

  Itt buktuk el a szezont. 🙂

 • lucas

  Na menj a faszomba :DDDD

 • Raulitás

  valaki tudja, hogy meccs előtt mennyit fizetett a Benzema dupla?

  • Cornelius Scipio Africanus

   9999x

  • elkesetthusvetinyul

   az államadósság egy részét fedezte volna

   • Sragi

    A Kínai állam.

   • WT14

    Ha 200Ft-ot nyersz, az is fedezi az államadósság egy részét 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Jáj istenem! Ezt szeretem egy mérnökben. <3 mindig figyel! jár az esze. Borulj keblemre.
     #debuzulásaznuku

     • Cornelius Scipio Africanus

      Csak vedd fel a lójelmezed előtte!44

     • WT14

      Nyerítek is, csak neked 😀

  • V.I.C.

   Ráraktam volna száz forintot és én magam vásárlom ki a nyereményből januárban. 🙂

  • mikike

   Biztosra és a lehetetlenre nem fogadunk. Így nem is lehetett erre fogadni.

 • Sragi

  A végén még jön Bozont meg Scooby es a többiek. Leveszik C-ről meg Benzemarol a maszkot. Kiderul az egyik Kane a mások meg Alli 😀

 • WT14

  BTW ez gólrekord a szezonban, nem lőttünk még egy meccsen négyet.

 • smatte

  Akkor szünetben Theo és Ceba jöhet

  • ZeRo

   Én még nem cserélném le a csatár duónkat, egész jól belejöttek.

 • Jose

  Engem azért érdekel, hogy a mai edzés után a Malaga ellen mi lesz? 🙂 Nem akarok kákán is c-t keresni, nem vagyok emnéty szpíker, de ha megvizsgáljuk a gólokat, akkor öhm… na, értitek.

 • ZeRo

  Cé leteszi, Benzema belövi. Holnap világvége. Hiányozni fogtok! :'(

 • lucas

  Azért ez a kommentátor nem semmi: “Laposan teszi el Benzema, aki ma IS szerez két gólt…”
  Lehet nem nézett idén még Real meccset, vagy a tavalyi statisztikát találta csak meg.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Valamikor már szerzett kettőt. Arra gondolhatott a költő

   • Sragi

    Kr.e 500

    • ZeRo

     “Az idő nem fontos, csak az élet számít!” 🙂

     • Jose

      CSIIIIIIIRKE! :DDDDDDDDD Óriási, hatalmas kedvenc!

     • ZeRo

      SZUPERZÖLD!!

     • Jose

      Az beépült a mindennapi beszédkészletembe 😀

     • ZeRo

      Gondoltam rá én is, de az első pár próbálkozásnál csak néztek rám értetlenül. Szóvak elengedtem a dolgot.

  • De Mi

   Elkedvetlenődő szurkolók,ja Benzema 2021-ig, vagy 2022-ig lesz a nyakunkon, bmeg.

  • bdyd

   “…mint 2012-ben” [szintén az APOEL ellen]

   • lucas

    Azt nem hallottam sajnos.

 • sultan2004
  • smatte

   Hozzászólok, mint Váckez..

 • dracox

  Nem emlekszem mikor lattam ilyen önzetlennek CÈ-t… latszik hogy segiteni akar Benzinnek. Ez a gól mind a kettejuknek jót tett.

 • ZeRo

  Ki ez a Sallai fiú? Annyit emlegetik már, le akarjuk igazolni?

  • V.I.C.

   Mivel magyar és a BL-ben szerepel pulihangon csaholó kokárdát kell hányni az örömtől, és a levegővételét is összefoglalóba kell rakni. A ló meg a túloldala.

   • ZeRo

    Szép. És mi lesz, ha még gólt is szerez? Nemzeti hőssé avatják?

    • Cornelius Scipio Africanus

     Minimum! Mellé még:
     – Magyar Köztársasági Érdemrend
     – Elneveznek egy stadiont róla
     – Élete végéig kiemelt sportnyugdíjat kap
     – Szobrokat Budapest parkjaiba
     – Romantikus vacsora Viktorral

     • ZeRo

      A stadionos részt simán elhiszem, lassan több stadionunk van, mint hírességünk. Kellenek a friss arcok. 😀

     • sultan2004

      Lovagrend lesz az….

 • Madridista

  Benzema gólt lőtt ráadásul 2-t is:D

  • De Mi

   Ennek max te és majk örül 🙂

   • Madridista

    be kelleett strongolnom,de több ilyen ne legyen:DDD

 • ofrnkie

  én amúgy csak az 1 perces hiradó miatt nézem az egészet <3

  • De Mi

   Megkapod,h mit kell gondolnod….

  • smatte

   Migránsok és terroristák 1 percben.

 • Madridista
 • Sragi

  Szerintem a tér-idő kontinuum meg is borult.
  Marty már izzitja a DeLoreant.

 • sultan2004

  Csak a miheztartás végett: aki azt hiszi jól járunk a mai Benya gólokkal, az hatalmasat téved. Megint kirobbanthatatlan lesz a kezdőből, jön majd 10 fontos meccs, ahol 8 alkalommal -1 ember lesz, kétszer meg -2.

  • Ronrics

   ebben konszenzus van asszem

  • De Mi

   Tudod az a baj, hogy egyáltalán nem megy az,hogy annak szurkoljak, hogy ne menjen nekünk, pedig akkor talán rájönnénk (s lennének lépések,h ne legyen a szar ennyire büdi), hogy valami gond azért tán csak akad, viszont így meg eltesszük ablakba csizmát az ablakba,s várjuk a meglepit.

   • De Mi

    Most már kiteszem az ablakba a portóit, sok lesz…

    • sultan2004

     Jó hogy mondod! Van egy bontott vörös a hűtőben.

     • ZeRo

      Az jó. Ott tovább marad friss, nem szaglik annyira. Bár a szőkéket jobban szeretem. 😀

 • ofrnkie

  Ronaldo holtversenyben első, Benzema holtversenyben harmadik a BL góllövőlistán. mit is károgunk?

  • Jose

   Tudom, hogy hogyan érted, de az a baj, hogy vannak barmok, akik tényleg így gondolkodnak. Na, velük azért nem állok le vitatkozni, mert ugyan szívesen veszek részt szellemi párbajban, de fegyvertelenekkel szemben nem fair.

   • Madridista

    :X néma maradok :$ :DD

   • ofrnkie

    ilyenkor jön az, hogy “divatszurkoló” az ember, mert “nem tiszteli azokat akiknek az elmúlt 2 évet köszönhetjük” meg “amikor xy ellen bevágta akkor gondolom szopkodtátok”

 • Sragi

  Láttátok már szar kupacon tejszinhabot?
  Na ez a meccs pontosan az :D.

  • Jose

   Elég, már így is kikerültél FB-re.

   • Sragi

    Mindenkinek jár 10 perc hírnév.
    <3 lávcsi van.

   • ofrnkie

    nemsokára megvan az 1902 lájkoló!

  • ZeRo

   Akko’ már csak a cseresznye hiányzik! 🙂

 • Madridista

  dúdolom neked hogy ding ding dong…:DDDD

 • V.I.C.

  Engem mostmár csak ezek érdekelnek:

  – Sallai második félideje külön
  – Hogy ejtheti a kommentátor Mayoral nevét
  – Ki ébreszti fel Casillát
  – Mikor indul vissza a repülő spanyolba

  • ReAlantos

   Cácocác.

 • Madridista

  az a helyzet,hogy van Benzemának egy filmje rólam és Megan Fox-ról,így csendben maradok 😀

 • Jose

  Bravó ZZ, szép és okos cserék! Bravó!

  • Cornelius Scipio Africanus

   Jó fej volt. Nem akarta jobban összezavarni a kommentátor gyereket.

 • sultan2004

  A sors megjutalmazta Cét.

 • Jose

  Én mindig is bíztam a beadásokban. Ronaldo góljának viszont őszintén örülök. Kell nekünk egy “kielégültebb” Ronaldo.

  • WT14

   Ez ügyben az aktuál barátnője biztosan tud segíteni. Ha nem, akkor ott súlyos gond van 😀

   • ofrnkie

    1. most szült, jár a pihenés
    2. “na és téged nem szokott a feleséged…?! azzal a szájjal, amivel jóéjtpuszit ad a gyerekeimnek?! hülye vagy?!”

   • Jose

    Ronaldo szerintem úgy van a nőkkel, ahogy a “Jég veled”-ben mondták a Jamaikaiak a német bobos csapatról. Ha valakinek meg van ez a jelenet, tudja, miről beszélek.
    Ha valakinek nincs, nézzen utána. EINZZVÁJDRÁJ

 • johnglade

  ÖRÖMBÓDOTTÁ

 • torpapa

  Marcelonak is osszejott egy jo beadas:)

  • Jose

   lapozom a jegyzeteimet
   várj
   mindjárt
   azonnn nnal
   eeeegy pillanaaat
   ahaa

   itt is van!
   Szeptember 21-e óta próbálkozott! Kitartása meghozta gyümölcsét!

 • Sragi

  Na csóri V. I.C….

 • smatte

  Csak halkan: a pincérnél is voltak nagyarányú győzelmek, beékelődve sok sok fosszar meccs közé..

 • lucas

  Fordulópont! Ezek után minden meccset megnyerünk és kimaxolunk egy 6 kupás szezont.

  • Sragi

   Én is kérek belőle.

 • Madridista

  Ding-Ding Dong-Dingi-Dingi-Dingi-Dong
  Ding-Ding Dong-Dingi-Dingi-Dingi-Dong

  Ha a szíved vidám megkap amit kíván,
  Boldog vagy,hát dúdold,hogy :ding-ding-digi-dong.
  Ha a napfény ölel,s minden célod közel,
  El ne rontsd a szöveget ding-ding-dong.
  Refr:
  Én is dúdolom veled,énekelem neked
  Úgy ahogyan szereted,ding-ding-dong.
  Most is dúdolom neked,bár nem lehetek veled
  Szívből jön az üzenet,ding-ding-dong.
  És megy a gond!

  Ha egy szó eltalál sírni sose muszáj,
  Énekelj,mert segít egy ding-ding-digi-dong.
  És ha Ámor keres engedd be és szeressd!
  Könnyű dal a szerelem,ding-ding-dong.

  Refr:
  Én is dúdolom veled,énekelem neked
  Úgy ahogyan szereted,ding-ding-dong.
  Most is dúdolom neked,bár nem lehetek veled
  Szívből jön az üzenet,ding-ding-dong.
  És megy a gond!

  Ding-Ding-Dong
  Ding-Diding-Dong
  Ding-Ding-Dong
  Ding-Diding-Dong

  Senk se szeret,sohase mondd!
  Nem jön baj,aki várja az bolond!
  Énekelj és kerül a gond!

  Minden hang ami szívedig elért
  Arról szól,hogy valaki félt!

  Ha a szíved vidám megkap amit kíván,
  Boldog vagy,hát dúdold,hogy :ding-ding-digi-dong.
  Ha a napfény ölel,s minden célod közel,
  El ne rontsd a szöveget ding-ding-dong.

  Refr:
  Én is dúdolom veled,énekelem neked
  Úgy ahogyan szereted,ding-ding-dong.
  Most is dúdolom neked,bár nem lehetek veled
  Szívből jön az üzenet,ding-ding-dong.
  És megy a gond!
  És megy a gond!
  És megy a gond!

  Én is dúdolom veled,énekelem neked
  Úgy ahogyan szereted,ding-ding-dong.
  Most is dúdolom neked,bár nem lehetek veled
  Szívből jön az üzenet,ding-ding-dong.
  És megy a gond!
  És megy a gond!
  És megy a gond!

  • De Mi

   Te mit tolsz? 🙂

   • Madridista

    adott a kommentőátor csáővó cuccot hű titta jó üzlet:DDDD ingyé vót:DDD

  • mikike

   Bízom benne, bogy bemásoltad :).

  • bdyd

   kíváncsi vagyok eljutsz-e ezerig

   • Jose

    nem csak nálunk kommentel ám
    (Jose mindent IS lát)

    • bdyd

     tudtam, hogy az a 600 nem lehet valós

 • Cornelius Scipio Africanus

  Aki ezt végigolvassa, megszakítás nélkül, az vendégem egy sörre! Legalább 😀
  https://mindmeghalunk.com/2017/11/10/szamegyenes/

  • lucas

   Múlt héten találtam meg ezt az oldalt.
   A személyes kedvencem: https://mindmeghalunk.com/2017/10/11/adotornyok/#more-11736

   • sultan2004

    Vannak ott csodák.

  • ReAlantos

   Ezzel engem vallatni lehetne.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Nem csak téged. Én mindent magamra vállalnék, csak ezt ne kelljen végigolvasnom. 😀

    • ballabjobb

     én nem olvastam végig, mert most erre pont nincs időm (mondjuk erre soha:D), viszont nekem nem egyértelmű, hogy trollkodik/nyelvtannácizik az arc vagy tényleg ennyire homály.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Én megnyugtatlak. Ennyire homály.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Mi a f*sz van?! 😀
  Mondom gyerek a WD40!

 • WT14

  Ilyenkor szokás mondani hogy “azért a lófasznak is van vége”…

  • sultan2004

   Még Romániának is van határa.

   • Madridista

    *románia
    Bitch Please

 • mikike

  180 fokban fordította ki a csípőjét!

  • sultan2004

   Ő így mondja a cipőjét.

 • carlos06

  Minden bejon. Barcsak szombaton ment volna be akarmi.

 • ofrnkie

  balon de oro, cristiano balon de oro, balon de ooorooo

 • Jose

  Továbbra is: kezeljük helyén a meccset. A gólok a lelkeknek kellenek – nem nektek, lelketlenek – hanem a lelkibeteg csatáraink lelki üdvéért. Kibeszélem itt nektek a lelkemet, igaz, nem túl lelkesen.

 • ZeRo

  Na itt az a bizonyos cseresznye!

 • Sragi

  Ne aggodjatok most 3 hétig egyik se lő gólt. 😀

 • smatte

  Nem túl korai a csere??

 • Krityó

  Most nem azért, ti akartátok ezt, minden összefoglalóban, ki- és beharangozóban. Kértétek és megkaptátok. :DD

  (Ma eléggé fáradtan ültem-feküdtem le meccset nézni, nagyon durva napom volt – megérte eddig. Sokan kitesznek magukért, itt a honlapon. :DDD)

  • Sragi

   Szerintem csak hiba van a Matrixban 😀
   Neo wake up 😀

   • Krityó

    Csak egy jó ellenfél kellett hozzá, meg némi statisztika: előbb-UTÓBB betalál mindenki. :DD Nincs hiba.

    • Sragi

     Inkább utóbb volt 😀

  • Jose

   Szerintem ez a tökéletes menete egy ilyen meccsnek. Óriási tudásbeli különbség, szerencsére a mieink se vették teljesen félvállról, szóval ez kerek, korrekt.

 • torpapa

  Nacho nem sérülhet le, nem sérülhet le.!

  • Sragi

   Invictus 😀

 • WT14

  Mé’nem lehetett kezdetni ezt a két szerencsétlent?

 • lucas

  Lehet van egy ilyen feltétel, hogy ha hatot rúg a csapat a 60. perc előtt, akkor lehet kettőt is cserélni egyszerre.

  Én ZZ helyébe csak azért is vártam volna a 80. percig az első cserével, hogy idegesítsem a szurkolókat. 😀

 • Madridista

  Érik a szőlő,
  hajlik a vessző,
  bodor a levele,
  két szegény legény
  szántani menne,
  de nincsen kenyere.

  Van vöröshagyma
  a tarisznyába’,
  keserű magába’.
  Szolgalegénynek,
  hej, a szegénynek,
  de kevés vacsora!

  Zörög a kocsi,
  pattog a Jancsi
  talán értem jönnek.
  Jaj, édesanyám,
  szerelmes dajkám,
  de hamar elvisznek.

  • Jose

   Ezek feleslegesek. Ha magadtól nem érzed, segítek szívesen. Nem miattad szívesen. A többiek miatt.

   • Gyl

    Pedig Megan Fox is megvolt neki

   • Madridista

    annyira légy csak hülye amennyire a közeg engedi:DDD
    mé vagytok okosak?:DDD

    • Jose

     Igazából a mai meccs miatt megadjuk neked a lehetőséget, hogy önfeledten örülj. 🙂 De biztos észrevetted már, hogy ez nem az a közeg, amely értékeli a humorodat. Nézd el nekünk. Nem értünk meg még rá.

 • smatte

  2hülye…

 • Zormac

  CR és Benzi lefejelik egymást, tökéletes megoldás a csatárproblémákra. 🙂

  • Madridista

   :ddddddddddddd benzemát …:DDDDDDDD

 • sultan2004

  Nem gondoltam, hogy így oldódik meg Cé és Benya jövőbeli padoztatása….;-) LOL

 • lucas

  Az a lényeg, hogy Benzema és CR érzi egymást. 😀

 • mfc777

  azért megnézném az APOEL számlákat…

  • Sragi

   Ennél már csak a Pool-Maribor volt gyanusabb.

 • dzsonee

  Remélem attól, hogy agyonverik az Apoelt, még nem fogják elhinni a fiúk hogy ők az istencsászárok. Egyébként jó meccs, végre kinyílt a gólcsap, de azért a helyén kell ezt kezelni.

 • ZeRo

  Ez az Aloneftis tisztára mint ha az egyedül lét betegségnek lenne a latin szakneve.

 • Jose

  Most mindenki hagyjon! Iszom be Ceba minden labdaérintést, labda nélküli mozgását. Lehet, hogy januárig várnom kell valami hasonlóra! Csendet kérek és komolyságot!

  • dzsonee

   Miért kéne, ezt a meccset bármikor visszanézheted 🙂

 • lucas

  Egyébként meg ha azt nézzük akkor nem CR és Benzema a fék, hanem Isco. Ma nem játszik egyből simán megy a csapatnak.

  • torpapa

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Madridista

    te tor papa vagy?:o

    • Krityó

     Úgy érted, Odin?

     • Madridista

      csak kérdezem honnan ered a neve:)

  • Jose

   Miután Luka és Nacho megpuhította a hazaiakat. 😀

  • ofrnkie

   az a szomorú, hogy a penás kommenteknél kajak ez lesz a következtetés

   • lucas

    Azért csak nem. Mondjuk szoktak cifra dolgokat írni az biztos.

    • ofrnkie

     tényleg az lesz. full Isco-ellenes hangulat van, vagyis van egy számos tábor aki látszólag nem bírja elviselni, hogy egyesek a legfontosabb játékosnak nem CR-t tartják.
     Atléti elleni meccs után is elég népes tábor vallta, hogy az Isco a fék.

     • dzsonee

      Há de nagy a feje, akkó meg mi a kérdés még, he?!

     • ofrnkie

      a lábaismijen

     • lucas

      Igazuk van egyébként, az NSO is megírta, hogy haragszik Ronaldora és nem is passzol neki. :DDD

 • Jose

  Ez a kapus… majdnem úgy néz ki, mint Kalibán a Loganből.

 • Madridista

  váckec ismét akcióban 😀

 • t20-puerto del sol

  na, hazaértem, látom, a ciprusi bajnokságot simán hoznánk
  – szóval újra minden faca:-)

 • Krityó

  Többi eredményt láttátok már? Nem rossz meccsek lehetnek az eredmények alapján…

  • dzsonee

   A Sevilla Pool érdekesen alakul az tuti!

 • dzsonee

  Vitatéma…a szagkommentátor valamikor a meccs folyamán azt mondta, hogy a gólok nem a tudásbeli különbség miatt születtek, hanem hibákból. Az nem úgy van, hogy minden gól hibából születik, amire a tudásbeli különbség miatt tudja egyik csapat a másikat rákényszeríteni?

  • torpapa

   “Nem minden hiba gól, de minden gól hiba..”

  • Jose

   Van véletlen is. Mondjuk egy flipperezés. Ott a tudás nem igazán jön ki. De ez a kevesebb az egészből. Szóval igazad van, a tudásbeli különbség akkora, hogy területekben és másodpercekben, váltásokban és meg nem érkező passzokban mérhető. Azért tűnik ennyire fel a hazai védekezésbeli hiba, mert ekkora különbség van a két csapat között tudásban-sebességben.

  • ofrnkie

   szerintem nem, vannak ún. kikényszerített és nem kikényszerített hibák. utóbbiak miatt kikaphat egy jobb csapat is egy gyengébbtől.

   • dzsonee

    Igaz, a nem kikényszerített hibák nem a tudásbeli különbségből fakadnak. Ehhez viszont kapcsolódik José kommentje, miszerint azért talán ezekből van statisztikailag kevesebb…

  • Jose

   Pl most Carvajal megindulásakor iszonyat lassan döntött a hazai, hogy becsússzon, nem is ért oda. Aztán a kapus se tudott időben dönteni, ezért nem tudott jelezni sem a labdát fedező másik védőnek.

   • dzsonee

    Ez egy remek észrevétel volt! Szerintem írhatnál posztokat a blogra! 😀

    • Jose

     egyébként mindig azt hiszem,hogy amit én látok a meccseken, azt mindenki ugyanúgy látja, szóval nem tudok újat mondani
     ezért nem írok a blogra, mert shy vagyok

     • dzsonee

      Ha így is lenne, mi csak örülnénk, hogy visszaigazolod hogy jól látjuk amit látunk. Ergo én azért csak bátorítani foglak 🙂

    • Krityó

     Ez azért ott van a szeren… 50 pontos hozzászólás! 😀

     • dzsonee

      😀 mindig jól esik a dícséret. kb 15 perce fejeztem be egy disszertáció olvasását, úgyhogy csak lassan hangolódom 🙁

     • Jose

      Téma?

     • dzsonee

      Az export, import és GDP kointegrációja az EU országaiban, illetve ennek lehetséges negatív hatásai. Maaaaaaaaarha érdekes volt.

     • Jose

      Norma, ReAlantos imádja az ilyet. 😀

     • dzsonee

      Igen, én is imádnám ha nem lett volna kötelező elolvasni 🙂 Az Egri csillagokat is elolvastam kb 5x, viszont amióta kötelező olvasmányként jött velem szembe egyszer se vettem a kezembe 🙂

     • Krityó

      Szerintem ” A magyar vulgárirodalom és az internet koevolúciója a blogtartalmak szemantikai összehasonlító mélyelemzésével”.

     • Jose

      és bazdmeg, ismertem minden kikúrt szót!
      Én is szeretem a kulturált társalgást.

     • Krityó

      Ez kultúrblog, nem erre gondoltam. :DDD

     • dzsonee

      Azért ezt érdemes megfontolni 😀

 • t20-puerto del sol

  ledolgozom lemaradásom, a 6. gól igen vicces volt, viszont ettől függetlenül CR mostanában még az ilyeneket is ki szokta hagyni,úgyh. sztem értékeljük!

  • Krityó

   Úgy is van. Értékeljük. A meccs után, hosszasan. :DDDD

   • t20-puerto del sol

    a 4. gól előtti önzetlen lepassz, meg kibeaszottul meglepő – klafa

    • Krityó

     Kellett a megítéléséhez, akkor még 0 góllal állt. :DDDDD

     • t20-puerto del sol

      látom, Benzema meg úgy örült a góljának, mintha kb. a Barcának lőtte volna:-)))

     • Krityó

      Neki már mindegy, azt sem tudja, hol van hónapok óta! :DDDDD

     • t20-puerto del sol

      tényleg, simán lehet, h. be van állva, és azt hiszi minimum a sárga tengeralattjáró ellen toljuk!
      közben az elejére értem, és látom Modric gólját is, nem volt rossz, de a legszebb mégis az azt megelőző “felszabadítás” 🙂

     • Krityó

      Azt élőben el sem akartam hinni, hogy tényleg sarkazott a srác… Mondjuk 100-ból 98-szor ilyenből kilövik a stadionból a kipattanót. Pechje volt! 😀

     • t20-puerto del sol

      a szépségnek ára van

 • sultan2004

  Volt azért egy Aszenció is a biztonság kedvéért.

 • Madridista
 • t20-puerto del sol

  közben a pénzéhes tetves monakón, látom, újra lehet nagyokat kárörvendeni, fulladjanak meg a szaros bankófürdőjükben, az utoljára Dagobert bácsinál volt szimpi

 • johnglade

  Most már egyértelmű miért megy ilyen jól: Csillagjáró Lukács (gy.k.: Luke Skywalker) is kilátogatott a meccsre, ezért az Erő velünk van. https://uploads.disquscdn.com/images/eb5e287c53dc8bb541b074a6f3af384dcb080124ac46d157cc1b4b71b12f8b2f.png

  • ballabjobb

   most akkor gyorsan meg is nézem a trailereket 😉 lámpa le, fényerő és hangerő fel!

   • t20-puerto del sol

    azért le ne kapcsolják már emiatt a stadion fényeit, bakker
    újrajátszást akarsz? oszt, akkó kivel lenne a zerő?

 • Jose

  Nem tudom, hogy ki gondolja így mint én, de szerintem az ATMA ellen jobb teljesítményt nyújtott a csapat, mint a mai találkozón. Ez azért egy edzőmeccs. A hatnulla ellenére is így gondolom

  • torpapa

   Egyetértünk.
   Megtudtuk, hogy CÉ és Benzin a fradiba még tolhatná Dolly alatt, de gyorsabb és hatékonyabb egyikük se lett. Egyedül a kapu előtti önbizalmuk javulhatott,ami kb. a célja volt a mai meccsnek.
   A többi csapatrész meg bizonyította a Ticó ellen, hogy alakul a játék.

 • smatte

  Ezek a Hernandezek nem túl könyörületesek…

 • ofrnkie

  “öten spriccelnek ki a fehérek”

  • dzsonee

   De elakadtak egy papírzsebkendőben 🙁

  • torpapa

   Akkor nem volt egy nagy durranás..

 • Madridista

  2 vs 6 bravo pASZTMEK :DDD

 • Krityó

  6 a három ellen, blokkba, köszi. Benzema ügyesebb.

 • Madridista

  váckec kezelt

 • Krityó

  Hát, Lucas barátom – pedig ugye a 17-es számot viseli a hátán – nem most játszotta be a kezdőbe magát… Hol ment félre az ő pályája ennyire? Tavaly sima kezdő-szintű volt, most meg a csere cseréjének is gyenge lenne. Sajnálom…

 • smatte

  Nahát nahát☺

 • Madridista

  danika

 • johnglade

  Tuti hogy nem direkt csinálta.

 • Jose

  Az Ajax ellen összehozott sárgák a klasszikusak ebben a témában. 🙂

 • Jose

  balfasz klopp
  a sevilla visszahozta a sírból

  • Madridista

   pici bunda))

  • ReAlantos

   2005 után a Pool megtudta, milyen a f*sz másik végén lenni.

   • WT14

    Azóta folyamatosan ott vannak.

  • sultan2004

   Ezzel is a Pool van nyeregben.

 • ofrnkie

  na, jött volna a mix ha a Monaco nem balfasz, mert a sevillai borbély jól leborotválta a pudlit a végére

 • Krityó

  Jóccakát, holnap megvitatjuk a ma jelentőségét. 😀

 • ofrnkie

  ultimagazin 😀

  • bdyd

   elsőre azt hittem megint van új prosztatagyógyszer reklám

 • Jose

  Második hely. Spurs nyert. Meglepő, de a BVB nem.

 • lucas

  Kellenek az ilyen felhozó meccsek. Az eredményeket nézve ez a Sevilla-Pool még elég jó meccs lehetett.

 • ofrnkie
  • Cornelius Scipio Africanus

   Jézusom

  • ReAlantos

   Nyugi, csak majk trollkodik.:D

   • majk

    Dobbenetes gyanusitgatas

  • Jose

   Eh, sok munka vár még ránk.

  • dzsonee

   Erre félek apvótot adni, mert nem tudom ki hogyan értelmezné 🙂 Viszont a “Karimnak meg erik az az aranylabda” örökbecsű kinyilatkoztatás miatt nem tudom elhinni, hogy az illető komolyn írta amit írt…

   • ofrnkie

    nem, az volt a humor nyilván. mindenki tudja, hogy CR-nek érik az aranylabda 😉

    • dzsonee

     Tény, CRen kívül más nem kaphassa…

  • lucas

   Köszönöm!
   Én egyébként nem gondoltam volna, hogy valaki ezt komolyan képes lesz leírni. 😀

  • Sragi

   😂 😂 😂 😂 😂 😂 pls neeem

 • mfc777

  ééééés meg lett az első blokk is

 • majk

  Kellett mar 1 ilyen mindenkinek

  • ofrnkie

   apoelnak nem

 • dzsonee

  Bár a 7végi meccsen érzem a botlás lehetőségét, az 1 hét múlva sorra kerülő Fuenlabrada elleni csörte alkalmával remélem újra hasonló módon kényeztetnek majd el a fiúk.

 • dzsonee

  Most nézem az összefoglalókat, amiből úgy tünik, a BVB mintha a pályán se lett volna a 2ik félidőben. Hihetetlen, hogy 2 ponttal állnak 5 forduló után. Ezek után ha nem tömjük őket ki az utolsó csoportmeccsen az nekem csalódás lesz. Ja, és Kane megint szép gólt vert.

 • Gareth

  Karim megtalalta a legjobb formajat. Meg sem all 2 golig a bajnoksag vegeig.

 • Sragi

  Há’ csóró Conte 😀 Srácok milyen reklám ez??
  Hajam dús én vagyok a rántott hús. https://uploads.disquscdn.com/images/711ca16d451902b6d90b20c4064ab0ebb347af6ab6327c6d3bd5422d0e3b1fd1.png

 • dzsonee

  Ez egy olyan agymenés hogy már szinte vicces…lehet csemegézni:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=186&v=w0I9K7MXXAA

  • bdyd

   Özil nem sokat változott. para

   • dzsonee

    Úgy tünik belőle semmi szépet nem lehet kihozni 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   Tényleg beteg 😀

 • Raulitás
 • carlos06

  Ciprus vagy sem, azert jo ez a hat gol, jo egy meccs,ahol nyugi van utana es jo ahogy a golokat lottek.Modric vegre elvallalja tavolrol, aztan Benzema elso golja… Alap dolog, felpassz vissza es ahogy teruletet nyitnak ezzel befut a vedok moge, mindez laposan gyorsan,ahh nagy őszi szülés volt ez 😀 Marcelo értekesitett beadasa pedig a bónusz 🙂

 • Zizou

  Ebédhez kitoljuk az összefoglalót, úgyhogy hamarosan…

 • Zizou