Vereség esetén repül az edző

Kisebb(?) hullámvölgyben a csapat, ezt most már kijelenthetjük. Ki ellen lehetne könnyebben megszakítani ezt a sorozatot, mint egy másik hasonló helyzetben lévő gárda ellen? Beharangozunk!

Real Madrid – Las Palmas spanyol bajnoki mérkőzés a bajnokság 11. fordulójában. Mindkét csapat igen kellemetlen helyzetben van. Míg a Real a folyamatos győzelmi kényszer alatt megroppanni látszik, ezáltal tíz forduló alatt 8 pontos előnyt adott a Barcelonának, és az egy meccsel többet játszó Valencia is hét ponttal megy a királyiak előtt, addig a kanári-szigetiek az említett tíz forduló alatt mindössze 6 pontot gyűjtöttek, és jelenleg kieső helyen állnak.

Pedig nem indultak rosszul, a jelenlegi hat pont már a negyedik fordulóban megvolt nekik, ez azonban azt is jelenti ugye, hogy az azóta lejátszott hat meccsen nem sikerült pontot szerezniük. Ezzel jelenleg ők a spanyol bajnokság legrosszabb formában lévő csapata. Azaz ha őket sem sikerül legyőznie a Real Madrid fiainak, akkor bizony tényleg válság van a főváros fehér felén.

A címben említett edzőbuktatás szerencsére nem Madridban esedékes, jelenleg véleményem szerint ugyanis mindenképp meg kell adni a bizalmat Zidane-nak minimum a szezon végéig. Ezt persze esetlegesen felülírhatja egy korai BL-búcsú, vagy a BL-indulást jelentő helyekről való lemaradás, de ne kongassuk előre a vészharangokat, hanem szurkoljunk, hogy a tendencia módosulni fog.

Szóval az a bizonyos edzőbuktatás: a kanárik edzője, Pako Ayestarán igencsak nyugtalan lehet mostanában. Ahogy Lali Galóca, azaz a La Liga Loca is jelentette:

Szóval arrafelé sem túlságosan rózsás a helyzet. Ha hozzávesszük, hogy a Real Madridtól kéne pontot csenni idegenben, hogy megtarthassa az állását, akkor nem adnék neki túl sok esélyt arra, hogy sokáig ül még azon a padon.

Az itt látható úriember egyébként (csak hogy valami madridi vonatkozás is legyen) öt különböző csapatnál is segédedzője volt egy bizonyos Rafa Beníteznek

Persze ehhez kell az, hogy a mi fiaink egy minimális teljesítményt azért letegyenek az asztalra. A Girona elleni meccs előtt leírtakat továbbra is tartom: az a bizonyos három pont (gólínség, védelmi hibák, támadásépítés) szerintem mindenképp fejlesztést, javítást igényel. Ha bővebben érdekel: https://madridimerengues.hu/2017/10/28/futballmeccs-a-politika-arnyekaban

Hogy azért valami kevésbé borús is elhangozzék: Bale már labdás edzéseket végzett, és minden bizonnyal nevezve lesz a meccsre. Az eredmenyek.com szerint csak és kizárólag Kovacic játéka kizárt, mellette Navas, Carvajal, Varane és ifj. Zidane esélyes rá, hogy nem lesz nevezve. Azt persze döntse el mindenki maga, hogy örül-e Bale visszatérésének, de most minden új impulzusra szüksége lehet a csapatnak.

Mire kell készülnünk az ellenféltől?

Szinte biztos, hogy 4-2-3-1-es hadrendben vonulnak majd ki, az eddigi meccseiken 2-3 kivétellel mindig így tették, a kevés kivételkor pedig 4-3-3-ban. Míg az utóbbi egy inkább labdabirtoklásra épülő játékot sejtet, addig az előbbi tipikusan kontrajátékra utal, és egy Real Madrid szintű csapat ellen én inkább az előbbit várnám. Főleg, ha azt nézzük, hogy a Real is labdabirtoklásra épít, főként a középpályáján (hogy ne legyek elfogultsággal vádolva: a Barcelona, az Atlético és a Sevilla ellen is a szokásos 4-2-3-1-gyel álltak ki).

Harmadik szezonjukat kezdték idén az első osztályban, így már jó pár olyan játékos van a keretükben, aki jelentős első osztályú rutinnal rendelkezik. A teljesség igénye nélkül néhány játékos, akikre érdemes lehet figyelni: Vitolo, Aquilani, Lemos, Remy.

Vitolo ugye az Atlético kölcsönjátékosa, aki körül átigazolási botrány is van, hiszen a Sevilla elvileg hosszabbított vele korábban, amit a játékos nem bonthatott volna fel egyoldalúan.

Egy kölcsönjátékostól ez szerintem igen teátrális…

Aquilani neve a Romából, Liverpoolból, illetve az olasz válogatottból lehet ismerős, de ő túl van már karrierje csúcsán. Viszont nagyon fontos láncszeme a taktikának, hiszen a double pivot-ban ő a mélységi irányító feladatkörét látja el, szóval, ha úgy tetszik, ő a kanárik Xabi Alonsója. Érdekesség, hogy anno a Liverpool pont Rőtszakáll utódjának szánta őt.

Az uruguayi Lemos az egyik legígéretesebb védőtehetség, és nem csak Spanyolországban. Olyan klubok próbálták korábban megvásárolni, mint a Barcelona, vagy az Everton. Tavaly érkezett Oroszországból, a Rubin csapatától, és hamar stabil alapember lett a még mindig csak 21 éves, a középpálya védekező szekciójában is bevethető játékos. Állítólag azért nem ment a Barcelonához, mert nem akart negyedik számú középhátvéd lenni. Inkább a kanáriknál maradt, és lett stabil kezdő, hogy fejlődhessen.

Amikor két kőkemény védő egymásra talál

Remy pedig idén érkezett a Chelsea csapatától, ahol nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket, de legalábbis nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba.

Megemlítettem volna még Jonathan Vierát, aki az első számú támadó középpályás a csapatban, azonban ő sérülés miatt szinte biztosan nem tud ott lenni a pályán. Hasonló okok miatt hiányzik majd valószínűleg az egykori Barca-csodagyerek Halilovic és a feljebb már verekedő Tannane is.

A hiányzók és a nem túl veretes forma ellenére sem szabad félvállról venni a Las Palmast, hiszen például le tudták győzni a Bilbaót is.

Ettől függetlenül a Real hazai pályán lép pályára egy kieső helyen álló csapat ellen, azaz elméletileg kötelező lenne a győzelem. Azonban amikor legutóbb ilyet írtam, akkor bizony csúnyán kikaptak a Gironától. Úgyhogy most már nem merek ilyen óvatlan kijelentést tenni.

De az biztos, mint már korábban is írtam, hogy náluk tökéletesebb ellenfelet keresve sem találhatnánk ahhoz, hogy a csapat kimásszon a gödörből.

Szóval, készítsétek be a megfelelő italt a hűtőbe, a kedvenc rágcsálnivalót a TV elé, és 20:45-kor már a Sport1 képernyőjére tapadjatok, hogy kiszurkoljunk a Real Madridnak egy újabb hazai győzelmet!

És persze a beharangozó végén kötelezően meg kell jelenjen az elmaradhatatlan, csodálatos, tökéletes Tippelde! (Tippelni 19:30-ig lehet!)

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Jose

  Valaki elkezdte felhasználni a tapasztalatot, amit idén megkapunk. 😀 Az első tippben 2-1-es hazai győzelem szerepel. Azaz szenvedős focit vár a tippelő.

  • Csáti László Károly

   Szerintem is az egyik verzió az, hogy a KÖTELEZŐ győzelmet nehezen izzadja ki magából a csapat, és 2-1 behúzza a meccset, aztán jöhet a szünet. A másik verzió, viszont egy nagy arányú győzelem, amihez három dolognak kell teljesülnie:
   – egy gyenge, szétesőben lévő ellenfél (ez szerintem adott)
   – CR-nél végre kiszakadjon a gólzsák, és hintsen vagy négyet. (ez kérdéses, eléggé görcsös mostanában, mintha fejben nem lenne elsősorban rendben. Szerintem fordítsátok le a tegnapi Barcelona meccs nso főcímjét és küldjétek el neki, hátha segít. )
   – Zidane ne most kezdjen el spórolni,rotálni (úgyis jön a válogatott szünet, nem kell most senkinek a pihenő)

   • Csáti László Károly

    Ugyanakkor egy furcsa, de elképzelhető megoldás lenne, a teljesen felforgatott kezdő, hogy az elmúlt hetek kudarcait elszenvedő játékosokban “dolgozzon a düh” még az ATMA ellen (persze az említett válogatott szünet miatt kétséges, hogy ez megmaradna)

    • ZeRo

     Szerintem gála lesz felküldve, hogy kiszakadjon a gólzsák, és talán az helyre rántja őket. Csak nehogy úgy járjunk mint a Girona ellen.

 • Ronrics

  Talányos a cím…
  Vereség ne legyen, de az edző menjen szvsz.

  • Ronrics

   Ja és vigye magával Cr mankóját Benzemát!

  • Manócska

   Szerintem meg ne menjen. Adjunk már neki egy kis időt arra hogy próbálja megoldani ezt a helyzetet, és kivezesse a csapatot ebből a hullámvölgyből. Már csak azért is, mert eddig szinte megnyertünk vele minden trófeát, amit meglehetett nyerni. Elért olyat a Real Madrid edzőjeként, ami még egy edzőnek sem sikerült. Azért ezek után megérdemelne tőlünk, szurkolóktól egy kis türelmet akkor is amikor nem megy a csapatnak annyira.

   • sultan2004

    El kellene olvasni a beharangozót…

    • Manócska

     Elolvastam. Utána Ronrics írására reagáltam, mivel szerinte el kellene Zidane-t küldeni a csapatunktól.

 • johnglade

  Benzema bajára egy lehetséges megoldás:

  http://coub.com/view/igibz

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ezen anno rohadt jót röhögtem, de még újranézve is vicces :DDD

  • elkesetthusvetinyul

   zseniális! minden egyes alkalommal nagyon jót röhögök rajta 😂

 • ZeRo

  Kitöltöttem a tippeldét, és… elég merész lett, de hátha! Mondjuk a kezdőben nem raktam váratlant, nem hiszem, hogy Z most fog majd forgatni, inkább beküldi a gálát(mondjuk Marci helyett Theo-t kezdetném, azért nem árt ha nem kapunk gólt, már csak a tippem miatt is), hogy felhozzák magukat egy könnyűnek ígérkező meccsen, CR hint 2-t vagy egy mester 3ast és tádá!; már nincs is válságban a csapat. Viszont az előző forduló eredményei az értékelhetetlen meccs miatt szintén kiértékelés nélkül maradnak? 😀

  • mfc777

   én is várom, minimum 3 pontot gyűjtöttem…

   • ZeRo

    Mondjuk túl sok pontot senki nem szerzett szerintem, eléggé tipp gyilkos meccs volt. 🙂

  • dracox

   Ha ezt a Las Palmas-t nem szórja meg a csapat otthon akkor kurva nagy Marina árokról lesz szó a meccs végénél. Törjön már át az a kib*szott gát..

 • Cornelius Scipio Africanus

  Spártai: “This is what Real Madrid is all about. When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League.”

  Beharang mellé:
  https://youtu.be/6ON2fmtq9UY

 • ReAlantos

  Aki még nem tippelt, annak némi mankó:

  https://pbs.twimg.com/media/DN3ChcsWkAIEbdN.jpg

  • ZeRo

   Na! Hakimi-t benéztem. Faxa

   • ReAlantos

    Érdemes megvárni a kerethirdetést, főleg, ha egyébként jól állsz a Tippeldében.:D

    • Ronrics

     bizony bizony érdemes lett volna nekem is várni

    • ZeRo

     Nos, nem akarok kérkedni, de annak ellenére állok jól a tippeldében, hogy nem szoktam megvárni a keret hirdetést. 😀 😛

     • ReAlantos

      Én meg csak és kizárólag azért.:D

  • sultan2004

   Navas Magyarországra sem jön. Most nem is tudom, hogy ez jó hír, vagy rossz.

   • mfc777

    szerintem jó hír. valaki tuti ráhívná a rendőröket.

   • ofrnkie

    Szamomra rossz, meg akartam nezni. De sebaj nem csak miatta mentem volna ki amugy sem.

    • Jose

     Böde <3

     • ofrnkie

      Hat persze, meg talan Niko is fog jatszani. Es ket sor araert oldalt elso sorbol megnezni jo biznisz a storck utani vilag megtapasztalasara

 • Jose

  Az Atletico elleni következő bajnoki mérkőzés előtt felfedjük előttetek, hogy mit kap az a játékos, aki a 19. forduló után vezetni fogja a Tippeldét. (NEM bögrét, kulcstartót, vagy valami hasonló apróságot…)

  • mfc777

   már majdnem beírtam hogy ahhoz állás is kéne de látom most már van 🙂

  • elkesetthusvetinyul

   20 méter egérutat?

   • elkesetthusvetinyul

    vagy ne spoilerezzek? 😇

 • majk
  • ZeRo

   I’m not laughing at him. Definitely not. És közben meg alig bírja abba hagyni, hatalmas! 😀

 • gwandal
 • WT14

  Hehe, az Arsenel majdnem beszopott egyet már a 2. percben 😀 Részemről egy jó nagy zakót tippelek nekik az Etihadban.

  • Yenko

   Fúúú, Kolasinac…

   • WT14

    Ott is az első.

    • Yenko

     Özil egyre soványabb és lassabb. Mondjuk sose volt egy erőatléta, de azért feltűnő.

     • Cornelius Scipio Africanus

      “Világ legjobb labda nélküli irányítója”

      Mikor ezt meghallom, vagy most leírom, mindig röhögni támad kedvem :DDDD

     • Manócska

      Özilnek el kellene mennie egy másik csapatba, hátha ismét magára találna. Azért ennél sokkal jobb focista, mint amit mostanában mutat a pályán.

     • Yenko

      Vagy többet melózni a pályán. Szökőévente pár szép passz az még nem munka.

     • Manócska

      Nem tudom mi van vele. Még tavaly is sokkal jobban odatette magát. Állítólag nem is érzi jól magát Arsenalban, menni szeretne ő is.

     • Cornelius Scipio Africanus

      fél óra és meglesz a 3/4 😉 🙂

     • Manócska

      Oké, most Neked lett igazad. 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Ez nem arról szól, hogy igazam van vagy sem 🙂 Ez játék volt, és figyelemfelhívás, hogy a fociban is vannak minták, amiket lehet látni előre. Persze ott a szerencse/véletlen/sors (stb) is, mint mindig, de azért ezeket a meccseket nagy valószínűséggel meg lehetett tippelni. Egyedül a most futó Chelsea – MU amit tényleg nagyon nehéz megtippelni, mert 1-1 gólnál többet elég kis eséllyel rúg valamelyik csapat. Mindenki a bunkerre megy rá. Így 1-0,0-0,0-1 közül valamelyik lehet. De Chelseat most nem látom erősnek, MU meg mákol mostanában rendesen, valahogy mindig jön 1-1 gól, így úgy érzem ma is azzal nyerhetnek, ha mindenképp mondani kell egy győztest 🙂

     • Manócska

      Amit most leírtál azt nem is vitatta senki. 🙂 Én csak azt mondtam, hogy nem mindig az a csapat győz, amelyeknek a győzelme előre várható lenne. A játékunk végeredménye pedig 3/4. 🙂 Morata elrontotta a tippedet. 😉

     • Cornelius Scipio Africanus

      Én még adnék egy fél pontot, mert azt is megírtam, hogy vagy 1-0 vagy 0-0 vagy 0-1 lesz 😀 Szóval hogy 1 gól dönt, vagy egy hatalmas x lesz. Ha fogadni kellett volna – ezt nst-n leírtam, utánanézhetsz 😛 – akkor 2,5 alatt-ra fogadtam volna. Szóval nyertem volna pééééééééénzt. 😀

    • FrancIsco

     Szép gól volt, egy gyors kényszerítő lövéssel a végén.
     Az ilyen elemeket (is) hiányolom nagyon a játékunkból.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ma volt Spurs – Crystal Palace. A hazaiak alig bírtak nyerni egy góllal (1:0 lett.)
  Most meg a Juventus – Benevento meccs, és a vendégek megszerezték a vezetést a 20. percben.
  Vajon mi is szenvedni fogunk ma az utolsó előtti Las Palmas ellen?
  szerintem igen, 2-1

  • WT14

   Lol, a Benevento eddig még pontot se szerzett (!), megdöntöttek mindenféle negatív rekordot a ligában eddig.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Lehet most már lesz 3 pontjuk? 😀

    • WT14

     Remélem, szurkolok hogy az idén a Napoli nyerje azt a hülyeséget 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Hamar fordítottak.

 • WT14

  Henry az egyik szakkommentátor a Sky Sportson.
  “It’s only one-null. It’s the only positive thing for me in the first half.”

  • WT14

   Meh, már kettő nyúl. Nincs itt kérem semmi látnivaló.

   • Yenko

    Szegény Wengert a lesgól is húzza.

   • elkesetthusvetinyul

    kikérem magamnak, belőlem csak egy van 😉

 • Sragi

  Ha nézhetetlen fos lesz a mai is, ki is kapcsolom az első félidő után a tv-t. Ettől függetlenül szurkolok ugyan úgy és remélem kinyílik a gólcsap végre ( talán 2:1-re hozzuk 😀 )

  • Krityó

   Na félj, én megnézem helyetted. Majd írok, hogy mennyire híg! :DDD

   • Sragi

    <3 Rád mindig lehet számítani !

 • Jose

  PÁLék meccsén PÁLék gólja után a hazai farkascsorda egy érvénytelen gólt, egy kihagyott tizit és egy újabb érvénytelen gólt ért el. 30 perc se kellett ehhez. 😀

 • Ronrics

  Morata remek fejes a MU ellen

 • dracox

  Morata fejelt egy szar gólt a MU-nak :D.. estére felkeszul Benzin

 • WT14

  Nem semmi volt ez a Morata fejes, vagy 12-ről, a kapusnak esélye se volt. De ne bánkódjunk, hiszen nélküle is gólerős a csapat. Ja nem.

  • MrPaul

   Meg kétszer esett pofára a labdában nagy helyzetben. Annyira botladozik a labdában, hogy felsír minden érintésnél. Persze Karimhoz képest előrelépés lenne, de nem hiszem, hogy lett volna a hosszútávú megoldás.

 • WT14

  Fellaini bmeg, csúcs ez a pali 😀 Amióta beállt, már adhatott volna 2 gólpasszt a kékeknek, csak mindkétszer kimaradt a helyzet.

  • smatte

   hihetetlen tényleg, Mou egyetlen taktikai fegyvere, amikor gólt kell lőniük, hogy beállítja Fellainit előre, hátha..:)

   • Cornelius Scipio Africanus

    A nagy taktikus szpesöl ván 🙂

    • smatte

     ettől függetlenül ezt a feltüzelt unitedet nehéz lesz bárkinek legyőzni..

 • baumate

  Azért Morata se semmi néha

 • Ronrics

  Latva Morata eredmenyes, agressziv jatekat es ismerve Benzema hosszu ideje tarto teljesitmenyet egyertelmu a vezetes felelotlensege /eladtak a jovot/ es az edzo hozza nem ertese

  • Cornelius Scipio Africanus

   Hír volt a héten, hogy James-t és Moratát is meg akarta tartani ZZ. Szóval nem ilyen fekete-fehér ez. Legalábbis szerintem.

   • Ronrics

    Ja, persze..

    • Cornelius Scipio Africanus

     Az a baj, hogy te elfogultabb vagy ZZ-vel mint én vagy a többség Bale-t illetően 😀

     • Ronrics

      Azért itt sokkal többről van szó mint az én elfogultságom Bale-l kapcsolatban!!
      Ami Bale-t illeti én inkább a lehetőséget a potenciált látom benne talán jobbnak mint itt az oldalon a többség.
      Konkrét teljesítmény megítélésében nem állunk túl távol…

   • iKos

    Sztem – én nem olvastam ilyet -, de kb. Zizu menedzsere fizetett hirdetés keretében írathatta valami firkásszal a cikket.
    Kizártnak tartom, h 3 bl győzelem után ne lenne vétójoga a kopasznak a keret kialakításával kapcsolatban.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Nehéz igazságot tenni ebben. ZZ mindig lenyilatkozta – persze valószínűleg ez PC duma volt – hogy neki mindenki ugyanúgy fontos. Viszont miért ritkítaná meg a keret? Az neki csak jó, ha van kihez nyúlni (nem úgy 😀 ).

    • Ronrics

     “eztetet” kb én is így gondolnám..:))

 • elkesetthusvetinyul

  idén már nincs sárgamez-fràsz?

  • majk

   idén minden frász sajnos 😀

   • elkesetthusvetinyul

    akkor ne adjam fel a reményt? 😉

  • mfc777

   nem nézted a löwen meccset? 🙂

 • SeDan95
  • Cornelius Scipio Africanus

   Ezért most egy halk ************-at elmormoltam, hogy Ceballos kimaradt. Hihetetlen ZZ hogy miért jegeli ennyire a gyereket, pedig 1x már megmentette a seggét. Theot is simán be lehetett volna tenni. Mindegy. Érdekes…

   • SeDan95

    Theot becseréli majd a 74. percben a végig jól játszó Isco helyére, hogy a két balhátvéddel megzavarjuk 1-1-nél a Las Palmast. ZZ knows

  • ofrnkie

   Elkurtam a tippeldet de azert viszonylag orulok az osszeallitasnak, a BC hianya persze csak vagyalom

   • Cornelius Scipio Africanus

    Egy szem Mayoral az alternatíva.

    • ofrnkie

     Szamomra a hamis kilences hasznalata is az

     • ReAlantos

      Hamis kilences (szerintem) akkor működik, ha van két gólerős szélsőd, vagy egy bitang klasszis hamis kilencesed (a tökéletes példa Messi). Az ötlet nem rossz, de a keret nem igazán van felkészülve rá, amennyire meg tudom ítélni. Te hogy gondolnád, kik alkotnák a támadótriót?

     • ofrnkie

      Iscot én bitangnak érezném, főleg ha mögötte Asensio is játszana meg a szuper középpályásaink

     • Cornelius Scipio Africanus

      Oda Iscot tennéd?

     • kodex

      ZZnek Lopetegui-vel kéne beszélgetni. sokat.

  • gwandal

   Zidane egy troll, Modric helyett miért Asensio? Végre lett volna egy telitalálatom:(

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ma úgy kelt fel Zidane , hogy az a mai mottója #mamegszopatomgwandalt. Úgyhogy ezek után én a helyedben meggondolnám mit kívánok ma… 😀

  • iKos

   Azé’ az vicc, h a hetek óta semmit nem mutató Marci sincs leültetve, miközben neki van egy arra a posztra érkezett, tettre kész, eddig mindig biztató helyettese…
   Ja, meg lassan Cének is meg lehetne mutatni a padot picit.

   • kodex

    mert nem olvasol Kompanyt, megmondta a tutit Marciról 😉

    • iKos

     Mondjuk azt nem tudom, h a hasonló eredmény nagyobb ráfordítással (marci lövési számai) mióta erény. Az se véletlen, h a beadások pontosságát nem részletezte. :))

 • johnglade
 • torpapa

  megint elfelejtettem tippelni:(, innen már esélytelen visszahozni.:D

  • Sragi

   Ne bánkódj én hiába tippelek ZZ leszopat folyton 😀

   • torpapa

    ez is igaz:D

   • sultan2004

    Legutóbb nem így emlékszem…;-)

    • Sragi

     *néha 😀

 • dracox

  Még szerencse hogy ZZ valami fiatal kezdot akart felkuldeni a gyepre.. 😅✋🏼

 • lucas

  Elfelejtettem tippelni. 🙁

 • WT14

  Benzema :DDDDD

 • sultan2004

  Apu kezdődik…

 • Raulitás

  omfg

 • Turbo

  Karim, Te! Már megint kezdi…

 • dracox

  Benzema te vagy aaazzz????????? 😀 eskuszom bent lattam mar azt a labdat

 • ZeRo

  Még csak nem is izgultam. 😂

 • zoleelej

  Volt olyan aki elhitte hogy ez bemehet?

 • Sragi

  Erre már nem lehet mit mondani.
  Cr gyakorlatilag tökéletes ütemben és sebességgel indította…..

 • Raulitás

  Javaslom a FIFA-nak, hogy az esélyegyenlőség jegyében Benzema lövéseinél a kapus ne érhessen labdába

  • Sragi

   Javaslom, hogy Benzema legyen eltiltva a focitol örökre.

  • smatte

   És a kapufák?☺

   • Raulitás

    Jogos. Ha a kapu 15 méter sugarú körébe beletalál, az számít

 • sultan2004

  Cé már a 6. percben idegesen osztja ki Kroost. Fasza.

 • lucas

  Pont Benzema balfaszkodására kapcsoltam ide. Nem is kezdődhetne jobban… 😀

 • Krityó

  Sziasztok, én Kroos-gólt tippeltem. Lehet szerencsém??? 🙂
  Láttam az elejétől amúgy, eddig olyan könyvszerű, csak ha nem rúgunk gyorsan egyet-kettőt, könnyen frusztrált csapat lehet belőlünk a 70. percre…

  • ReAlantos

   Amilyen a játék képe, pont ugyanannyi esélye van, mint bárki másnak.😀

   • Krityó

    Ez egy szűk 0-tól százig terjedő szám, ugye? :DDDD

 • torpapa

  Carvajalról van hír? Vagy mikorra várható, hogy felépül?

 • Sragi

  Ivós játék : Ahány Real beiveles lesz annyi felest kell inni.

  • Krityó

   És neked már csak 24 perced van, igyekezz! :DDDDD

   • Sragi

    Hamar befogunk rúgni 😀

  • iKos

   Alkoholmérgezésben elhunyni nem szép halál.

   • sultan2004

    Dehogynem! 😉

   • Sragi

    Zacher Gábor kedveli ezt 😀

 • lucas

  Bírom ezt a letámadásos taktikát. Mivel CR és Benzema baszik hozzátenni ehhez, így Kroos rongyol ki a kp-ról, de mindig elkésik egy-két ütemet – ha nem botlábúak játszanak az ellenfélnél – akkor pillanatok alatt átjönnek a középpályán és viszik a védelemre a bogyót. Nem igaz, hogy ezt sem veszi észre valaki, mert nem így kellene ennek működnie, de egész szezonban ezt látjuk.

  • Sragi

   Benzema es CR fogalmatlan ahhoz a fajta focihoz.

   • lucas

    Nem hiszem el, hogy ha azt mondja nekik az edző, hogy egyikőtök támadja a labdást, a másik meg a legközelebbi ember közelébe helyezkedjen vagy zárja a passzsávot, azt nem tudják megcsinálni.

    • Sragi

     Nem.

     • lucas

      Mondjuk azt sem értem, hogy az utolsó 5-6 meccsen sokszor miért csak 6-7 ember védekezik…

     • Sragi

      Kurvara nincs megszerveze a KP védekezés. Aztán amikor futni kell az eredmény után akkor meg totálisan szét esik az egész.
      Ebben az egészben Kroos, Modric, Casemiro rossz formája is benne van.

     • lucas

      Ezért sem értem, hogy miért nem rakja be Ceballost, eddig egyszer volt kezdő és akkor is kiemelkedően játszott.

     • Sragi

      Őszintén? Faszkalap azért.
      A srác eddig rúgott 2db gólt. A kupa meccsen is jol mozgott. Annyira adná magát, hogy most jatszon. Isco egy sorral feljebb. Asensio gyenge nagyon.

 • dracox

  Nalunk a buntetot nem fujjak be, de a lesgolokat annal inkabb…

 • LeeTaiPo

  Mikor sikerült CR-nek utoljára betalálni szabiból?

  • Cornelius Scipio Africanus

   pont ezt akartam kérdezni 😀 Nem emlékszem rá… valamikor tavaly a BL-ben, nem?

   • gwandal

    Bayern?

  • Jose

   B.C. …

   • Sragi

    Kre. 10.000

  • sultan2004

   Ami az igazi kérdés, hogy mikor sikerül majd neki legközelebb?

  • dracox

   En arra is kivancsi lennek hogy Benzin mikor lőtt utoljara mester harmast.. ha valaki tudja az ne tartsa magában..

   • Jose

    U10

    • dracox

     Akkor még hagyjad…😂😂

 • Krityó

  Itt volt a tippem, Kroos-gól-helyzet. :DDDDDD Ronaldo véd!

  • sultan2004

   Cé szidta Kroost, aki most büntetett.

   • Krityó

    😀 Igen, az előbb tényleg mutogatott ezerrel…
    A változás szele.

 • smatte

  Cr ismét védett…

  • lucas

   Mostanában jól véd.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Azért ez a lövés szép volt most tőle

    • lucas

     Szépnek szép, de ebből sem lett gól. Mostanában szerencséje sincsen sajnos.

 • dracox

  Vallejo nagyon jo hatul

 • kodex

  örüljünk a kevésnek is: Vallejo bíztató

  • iKos

   Meg azé’ mégse arsenal szurkolók vagyunk. Mindig van lejjebb.

 • smatte

  CR hajt, benzema nem.

 • Raulitás

  Ezt fájt visszanézni

 • ReAlantos

  Nem telt el fél óra a meccsből, de már van mindkét oldalon rgy helytelenül befújt les. Vicc.

 • mfc777

  már megint túl optimista voltam ami a tippeket illeti

  • ReAlantos

   Az az érzésem, nem vagy vele egyedül…

  • sultan2004

   te voltál a 8-0? 7 Benzema góllal?

   • mfc777

    az nem tudom melyik barom volt, én Morata triplát írtam

  • Jose

   1-0?

 • Cornelius Scipio Africanus

  Benzema mozgását is rossz nézni amúgy. Az egy ok, hogy kihagy mindent, de eszméletlen esetlen, ahogy a labdához ér…Ez fáj a legjobban, nézni a “játékát”.

  • Sragi

   Fájdalom szinonimai : Benzema.

 • Krityó

  Nacho-gólt valaha tippelt valaki? 🙂

  • Jose

   Benitez, a PSG ellen.

   • Krityó

    Az 3 pontot ért neki, ugye? 😀 Meg egy kirúgást… :DD

 • kodex

  pls NE CR7 rúgja

  • lucas

   De

   • lucas

    Sorfal 😀

  • sultan2004

   hahahahahha

 • smatte

  Vajon rúgunk az első félidőben gólt, amit a másodikban elszórakozhatunk?

  • Jose

   És a Real játékosai? Amúgy… Mi nem szorakoznank el.

 • WT14

  https://www.youtube.com/watch?v=Cu79Lpabhkk
  CR-t leültetném a videó elé, hogy tanulmányozza.

  • Zormac

   az a csúnya, hogy pusztán (régi) CR-szabadrúgásokból is lehetne olyan tananyagot összeállítani, ami elé érdemes lenne leültetni (a mostani) CR-t.

 • lucas

  A második félidőre jövök vissza, de addig inkább nézem a Star Warst, pedig a 2. rész abból is majdnem a legrosszabb. Sajnos még így is jobb mint ez az első félidő. 😀

 • ReAlantos

  Na, Sragi, hogy áll a lerészegedés? 😀

  • Sragi

   Nincs annyi mennyiségű szesz a földön ami elég lenne egy Real meccsre.

 • Krityó

  Én egy Karim-gólt is beírtam, de csak szívat… :(!

 • smatte

  Szerintem direkt csinálja…

 • dracox

  Mindjart vege az elso felidonek es nem vezetunk egy gyenge las palmas ellen… ez eleg kiabrandito

  • WT14

   De 😀

  • Krityó

   Hihi!

  • dracox

   Nah csak le kellett irnom.. ha ez a recept akkor gyakrabban írok ilyet ezek utan 😀

  • ReAlantos

   Úgy tűnik, ma te vagy a Jynxer. Csak így tovább! 😀😁

 • Sragi

  Valaki tippelt Kázmér gólt?

 • Krityó

  Sragi, maradsz, ugye? :DDD

  • Sragi

   Casemiro kibaszott velem 😀

 • kodex

  mindent elárul hogy ki a gólszerző

 • WT14

  Na akkor innentől jöhet az a rész, amikor az ellen kiegyenlít és teperhetünk a 2-1-ért.

  • Sragi

   Írta es rendezte: Christopher Nolan

   • WT14

    Operatőr: Karim Benzema

    • Sragi

     Fenykepezte: Zidane

     • Jose

      OST: Jese

     • Sragi

      Feat Drenthe

     • ReAlantos

      Ft. Drenthe

     • lucas

      *OST: Jese & Drenthe

     • Jose

      Kosztüm felelős: arbeloa

     • Jose

      Hangosítás: SUIIIIIIII

    • Sragi

     A filmet támogatta : Florentino Perez.

    • Csáti László Károly

     Emellett ő felelős a videó terjesztéséért is, sajna nem ismerem rá a filmes kifejezést. Promóciós marketing manager?

     • Jose

      nCore admin

     • Cornelius Scipio Africanus

      producer szerintem aki szerzi a lovét meg aki teríti is a filmet, hogy vetítsék mindenhol

    • Cornelius Scipio Africanus

     Női főszereplő: Fortuna

   • sultan2004

    Felkészül: Kovi.

    • Raulitás

     A ló szerepében: Karim Benzema

     • Yenko

      *Gareth Bale.

     • WT14

      Ezt a filmet nem szeretném látni. De.

 • Raulitás

  oh yeah. A focizni nem tudó vkp-nk jobban fejez be, mint a csatárunk. De legalább ő

 • lucas

  Szezonbeli első gólunk szöglet után szöglet ha jól tudom. Valaki javítson ki, ha nem így van.

  • Raulitás

   Kijavítalak. Jól tudod

 • Cornelius Scipio Africanus

  Hozzá sem ért, és sárga :DDD

 • kodex

  kezdem azt hinni – főleg a nyilatkozata után – hogy Morata búcsúzóul 1 összeszurkált Karim nevű vudu bábut hagyott vhol elrejtve a stadionban.

 • majk

  Vallejo eleg jo

  • Raulitás

   Ne jinxeld el szegény srácot. Benzemával működött 😀

  • elkesetthusvetinyul

   mire?

 • kodex

  ha vki elfelejtette volna Karim LP specialitását https://www.youtube.com/watch?v=E6RLwoeRcLc

  • Raulitás

   bannolja már valaki pls

 • iKos

  Anno a hőskorban mennyit baszogatták a dagi Ronaldot, h nem fut eleget. Céről ma is kaptunk egy érdekes statisztikát (ő 4km, Vitolo: 5,6), meg a spurs ellen is volt valami elkeserítő statisztika. (nyilván, az egész csapat kollektíve alul múlja önmagát).
  Vajon Cét mikor veszi elő a sajtó?

  • Jose

   Mikor lesz a következő egyéni díj átvétele?

   • iKos

    aranylaszti januárban gondolom

 • Krityó

  Melyik ér többet? Eltalálni a végeredményt vagy a góllövőket? Ahhoz képest szeretnék drukkolni. :DD

  • elkesetthusvetinyul

   lesz ma Benzema-dupla? 🙂

   • Krityó

    Nem, Benzema-Ronaldo-Kroos, 3-0-t tippeltem, de Ronaldo gólját elengedném, ha a 3-0 többet érne! :DDD

 • lucas

  OFF: még mindig tud az öreg 😀
  https://instagram.com/p/BbHwLljBuS5/

  • elkesetthusvetinyul

   Seedorf 💕

 • Cornelius Scipio Africanus

  Isco mozgása és labdavezetése még mindig egy pornó a szemnek. <3

 • V.I.C.

  Srácok még nem értem haza, csak a kezdőt láttam + eredmények.com. De annyit már megállapítottam, hogy engem is nyugodtan leigazolhatott volna a Real. Full nyugodtan elücsörgök bárhol, anyám 10 zsák labdáért felrakott volna az első madridi gépre, fizut sem kérek sokat, nem zavar, ha nem játszom. Csak legalább nekem nincs karrierem amit el lehet pocsékolni.

  • Krityó

   És még nem is láttad, amit mi! :DDD

  • Sragi

   Ceballos?

   • V.I.C.

    Ceballos, Llorente, Theo, de akár Mayoral is. Nem valódi konkurenciák csak szükséges pótlékok a létszám miatt.

    • Sragi

     Ja hat szomorú. Ha nem is mind a három egyszerre de ma Ceballos, Mayoral nyugodtan kezdhetett volna.

     • V.I.C.

      Persze én sem egyszerre gondoltam, de egyesével lehetne pörgetni őket. Vagy legalább korán becserèlni őket…

  • elkesetthusvetinyul

   eskü’ akkor lenne V.I.C-es madridi mezem 😀

   • Krityó

    Kezed? Mire kellene neked az? 😀

    • elkesetthusvetinyul

     frissíts 😉

 • Cornelius Scipio Africanus

  Most mondták hogy Casemironak egy sárga kell és nincs Atma ellen. Pedig ő oda elkélne, így hogy Kovács sincs…

  • dracox

   Majd Pepe-t odarakjuk a helyére

   • Cornelius Scipio Africanus

    Vagy Ramost

    • dracox

     Ott lenne rombolás.. én simán meglépném ha jonne a Case sarga

 • Cornelius Scipio Africanus

  CR-től azért ez nagy zsuga volt, kár a lesért.

  (Ne már hogy mindig csak a fika menjen 😛 )

 • kodex

  Asensio miért van még fent?

  • dracox

   Ezert 🙂

  • elkesetthusvetinyul

   Ezért?

  • Jose

   A déli országokban ez a megszokott bioritmus.

 • WT14

  Azt a büdös kurva eget.

 • Turbo

  Asztakurva….

 • lucas

  Azt a kurva! Mekkora dugó.

 • Raulitás

  SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIT EZ MIVÓÓÓÓT

 • dracox

  Csóri Asensio belebotlott a labdaba… ha ez valakit fejen talal annak leszakad a feje

 • johnglade

  WWWWAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTT

 • Sasu

  kis gól is gól

 • johnglade

  Szépen begurította.

 • Sragi

  -3 pók

  • Krityó

   :DDD

 • lucas

  Most Ramos jelezte a lest.

  • Krityó

   Mondom én, hogy a változás szele… :))!

 • Zormac

  Megtalálta a szuperkupás cipőjét.

  HGFS = Higgadtan Gurított a Felső Sarokba

 • WT14

  Kis erőt vihetett volna bele, meg helyezve se volt igazán.

  • Sragi

   Ja volt még ott hely a felsőben.
   Na majd legközelebb.

  • sultan2004

   Írunk neki!

  • Csáti László Károly

   Kis csóri valami FIFA18-ból lopta, aztán suttyomban photoshoppal rárakta a saját fejét a gólszerző helyére. Ravasz.

 • Csáti László Károly

  Most akkor a CR ezért se rúg gólt? Mondanám, hogy csak azért, hogy engem szívasson, de ugye csak néha -néha tippelek, azt is játékon kívül.

  • gwandal

   Nem, engem szívat, sztem megbeszélték Zidanenal

 • Cornelius Scipio Africanus

  Gyerekek ezt remélem lemérik majd valahogy utólag, mert ez valami kegyetlen volt. Lassítva is alig látszott stream-en…

  • Krityó

   Ha jobb volt Messi egyik random lövésénél, ki lesz mérve, kockázva, feliratozva, ne aggódj! 😀

  • Jose

   Válassz jobb streamet.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Szólj az inivtelnek hogy építsem ki jobb netet ami viszi a nagyobb bitsűrűségű stream-et 😀 Amúgy tippelnem kéne ez minimum 120-130 km/h óra volt De inkább 150 körül

    • Cornelius Scipio Africanus

     De kedden, vagy szerdán lesz időm, akkor kiszámolom neked. (képkockák alapján)

     • Jose

      rendben. Várom az adatokat! 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Annyit segíts majd légyszi, hogy kb milyen messziről lőhette el.

     • Krityó

      22 m.

 • Jose

  Mindenki gólt lő, csak én nem? – gondolja az egyik madridi játékos és elkezdi mormolni Sub Bass Monster szövegét: nem vagyok ideges, fő a nyugalom, a helyzet kezelhető…

 • Sragi

  Na ilyenkor szokott lenni, hogy a hasonló vandormadarak ellenünk villognak..

  • Jose

   A Vandormadarak egy igazán remek dokumentumfilm, rengeteg egyedi megoldással rögzítették az alkotók a madarak eletet, viselkedését. Azt nem bírtam a filmben, ahogy kendőzetlenül mutatták meg az emberi környezetszennyezés által elpusztult vagy szenvedő madarakat.
   #relevanskommentbyjose

   • Sragi

    #adrogrossz
    😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ez mi volt? :DDDDD Jézus 😀

  • smatte

   Elzárás😀

  • Krityó

   Láttad Jézust ott? 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Minden pénteken együtt kocsmázunk

   • Jose

    Family guy -es mindenki hallja lelki fuleivel: black Jesus!!!

    • Sragi

     Nanebasszamár

     • Jose

      😂😂😂😂

     • Sragi

      Ikonikus jelent és a sorozat is 😀

 • Krityó

  Jé, ilyenkor Isco szokott lemenni… Mi van már? Változás szele? 😀

 • dracox

  Zz okosan cserélt most

  • Jose

   Nem holmi BL meccs ez! A las palmas a mérce!

 • smatte

  Benzema nevét nem hallom…pályán van?

 • kodex

  Karim teljesen súlytalan ez ellen a szétesett LP ellen is. CR7 azért nem nyomja rosszul, de Karim…

  • Jose

   Te miért használod a keresztnevét? Mit jelent ő neked? Majk, te vagy az???

   • kodex

    mert én már ott tartok – ellentétben Veled – hogy fáj leírni a vezetéknevét is. lassan már a másikat is, úgyhogy váltok tudjukki-re

    • Jose

     Karim + Ronaldo = KaRo

 • hobbs

  nacho támadójátéka arbeoláéra emlékeztet

  • Krityó

   Én is elég veszélyesnek látom… :D!

  • ZeRo

   A beadási meg Marcelora

  • Sragi

   Azért annyi legyen a védelmére, hogy Nacho nem szélső védő.

  • Jose

   Tőle nekem elég az univerzális vedo. Nem vagyok telhetetlen.

   • hobbs

    nagyon jó védő, de amit támadójátékban egy mai szélsővédőtől elvárnak ezen a szinten, attól elég messze van

    • Jose

     Ez tény. Még az is, hogy csak a nagy csapatban játszott szélső védőt. Középhátvéd volt tanonckent.

 • Krityó

  3-0. Ennyi a tippem. :DDD

  • sultan2004

   Lesz még egy…

   • Jose

    …vendég gól.

   • Krityó

    Ne legyen, egyszer hadd nyerjek valami kis pontyot! 😀

  • ZeRo

   Nem mert 4-0 lesz. Még jön egy CR gól.

   • Krityó

    Majdnem jól tippeltél! 😀

    • ZeRo

     Jaja. Direkt csinálja a mocsok.

 • kodex

  vajon tudjukki ezt belőtte volna? 😛

  • Sragi

   Voldemort?

   • Krityó

    Ralph Fiennes? Kötve hiszem! :DDDD Még orra sem volt… :)!

    • Sragi

     Lehetne Benzema dublőre.

    • Jose

     Nahiszen! Először a sivatagban volt angol beteg, pedig akkor még nem voldemort volt, hanem Almássy gróf! Ennyi kaland alatt egy orr elvesztése nem nagy dolog.

  • dracox

   Faubert?

  • FrancIsco

   Bevarázsolta volna

  • smatte

   Igyekezett volna eltalálni a kapust…

  • zoleelej

   nincs olyan univerzum

 • torpapa

  Kroos 78,2% passzpontosság.Jól láttam?

 • dracox

  CR is megerdemelne egy gólt mar.. sokat melozik

  • Jose

   Ilyen alapon elég sokan megerdemelnenek egy gólt, nem?

   • dracox

    Felőlem rúghatna mindenki egyet

 • Sragi

  Ceballos????

  • Raulitás

   3 percet kap

 • lucas

  Ne végre egy kontra. Ez is kellett már!

 • dracox

  Na most Ceballos ver még vagy kettőt

 • ZeRo

  Na most erre kíváncsi leszek. 😂

 • Sragi

  Ez nálam azonnal piros.

 • Sragi

  Ez meg tizi simán 🙂
  Perez mi van veled?

  • dracox

   Biztos a telefonját nyomkodja már

   • FrancIsco

    Alkudozik hogy Kén kijöjjön 250 millából…

    • dracox

     Bale-t adja oda nekik meg 70millio es csokolom

    • sultan2004

     Á, adunk Bélhez 5 zsák zabot, meg pár bála szénát, oszt’ jöhet Kén.

 • sultan2004

  A kettő megért egy tizit.

  • Krityó

   Miért, egyesével öt és felesek voltak? 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ú b+… 😀

    • Jose

     Ez már a képlet lesz a szamitashoz?

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nem, az ennél is egyszerűbb

 • gwandal

  Bzmg, 4-0-t tippeltem, Ramos góllal

  • Krityó

   :DD Ellened szurkolok most, milyen ciki… :DD!

   • Jose

    Milyen cuki!

    • Krityó

     Ti hibátok! 😀

  • Zormac

   Minuto 93

 • ZeRo

  Tetszik a kreatív középpálya, és az ifjú védőnk is jól tolja. De úgy tűnik CR meg egy ilyen hakni meccsen sem képes gólt rúgni. 😡

  • Jose

   Hát és tudjukki?

   • Krityó

    Ő csak úgy van, ballaszt. Semmilyen elvárással ne legyünk feléje, hátha annak megfelel.

    • dracox

     Ezen szakadok :DD

   • ZeRo

    Nem is játszott, úgy nehéz. 😀😉

 • Sragi

  Értem én hogy 3:0 de Marcelo-t picsan rugnam hogy fent kolbaszol…

 • Kenny Tete tacle

  Mariano ELSŐ!

  • Cornelius Scipio Africanus

   :DDD

 • Krityó

  Azért ez a Valle jó gyerek, higgadt srác!

  • Jose

   Igen. Nem ám olyan aki egy lezárt CdR meccsen az utolsó percekben kiallittatja magát azonnali pirossal.

   • Krityó

    Jó, az más volt. Ott Valle rossz gyerek volt.

   • ZeRo

    Az egy kemény, kiélezett meccs volt! 😁

 • Sragi

  Azért na szarjunk magunk alá. LP utolsó előtti.
  Legalább 3 gólt láttunk.

  • dracox

   Meg egy fasza Benzemát

   • Sragi

    *lófasz

    • dracox

     Nem baj a Bugatti szepen gurul hétkoznap az a lenyeg

     • Sragi

      Meg megy a kamera.

  • Krityó

   Pláne, hogy te is láttad élőben. :DD

   • Sragi

    Prájszlessz

 • mfc777

  kodex, van streamable asensiohoz?

 • Sasu

  center nélküli ívelgetés a taktika, ahhoz képest nem rossz a három gól.

  • Sragi

   Eltereles volt. A taktika része. Tavaszra altatunk. Zidane ultimate taktikája majd beérik. Benzema lesz a kulcs figura. A wc kulcsát rá bízza majd.

   • Krityó

    Hülye… :DDDDD!

    • Sragi

     Ez is Casemiro hibája. 😀

     • Resid

      …ráadásul mi van, ha a saját kapunk előtt áll hasontó pozícióban – tuti, hogy öngólt fejelt volna. Újabb hiba! Sőt, sapka sem volt rajta! Újabb hiba!

 • Jose

  Köszi, pá! Egy élmény volt. Nem a legjobb, sőt, nem is túl jó, de ez is egy élmény. Két hét múlva jövünk!

  • Krityó

   Egynek elmegy. Jóccakát!
   Természetesen holnap jöttök összfoglalóval, a két hétben pedig 5 írással, ugye? :DDDDDDD

   • Jose

    Kettő lesz, a többit megalmodjuk. Még az of, igen.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Írd meg hány méterről volt Asensio gólja. Légyszi. Jöhet fosbúkon is majd a válasz.

   • Krityó

    Az én válaszom nem elég? Már megírtam… :(((!

    • Cornelius Scipio Africanus

     Azt hittem kamuztál egyet 😀 Bocsi 🙁

     • Krityó

      Én sosem viccelek. Az komoly dolog.

 • carlos06

  Eddig ez se ment. Szöglet gól, bombagol, akciogol es cleansheet. Most ezt is megkell becsülni.

  • Jose

   Így van!

 • zoleelej

  Morata, Higuaín és Diaz is lőtt ma gólt 🙁

  • Resid

   Meg Benzema is… ja, ő nem.

 • johnglade

  Ez a kép a bizonyíték arra hogy már Isco is hányni tudna Benzemától…

  https://uploads.disquscdn.com/images/22c252f60d7ef56f1c6765052ecc2064be9b5e1a036b748a45fefcd6aa897f07.jpg

 • WT14

  Összességében nem volt rossz a 2. félidő. Vallejo jól ment ma, tud helyezkedni a srác, bár ez a mai LP nem tette nagyon próbára a védekezést. CR is jól tolta, nem gond ha nem lő gólt, ha mellette így játszik ahogy ma. Benzema viszont reménytelen.

 • Yenko

  Kettes gólátlagunk van, bajnokok leszünk.

 • sultan2004

  Pikáns, hogy pontazonossággal várhatjuk a Tico-Real-t! 😉

 • Resid

  Harmatgyenge ellenfél volt. Abszolút nem támadták a labdás embert – lásd a az első félidő szabálytalansági statisztikáját. Ne feledjük, még mindig nincs csatárunk…
  Ceballost vagy Llorentet a kezdőbe vártam, csakúgy mint Mayoralt. Én nem látom a nagy rotátort, szerintem azt csak a sérülések kényszerítik ki. Plusz voltak padozó sztárok (James, Isco, Morata) akikre nem nehéz a 70. percben gondolni.
  Ez egy lélekgyógyító meccs lehetett volna, hasonló szituban a Barca 6-ig meg sem áll… a félidei eredményt értem ez alatt…

  • Sragi

   Valószínűleg kizuhannak a Laliból. Ettől függetlenül elég erőteljesen bunkereztek. Ehhez mérten szerintem és a mostani formánkat tekintve nem volt rossz ez a 3 gól. Kis szerencsével CR is elrakhatott volna kettőt simán. (Benzema ellenben az üres kapura is kihagyta volna :D)
   A rotalas nálam is kiverte a biztositekot. Nem csak te hanem VIC és még jó néhány vártuk a kezdobe a fiatalokat.
   Theo, Ceballos, Mayoral nálam kezdő lett volna minimum.
   Ez a meccs arra volt jó, hogy a fost letakarjuk egy lapulevéllel. Viszont ha nem vigyazunk mi lépünk bele megint.
   Most lehet imádkozni, hogy Modric ne sérüljön le. A többiek talán nem fognak nagyon játszani.

  • dracox

   A Barcának vannak csatáraik.. Casemiro szerint nálunk van a világ legjobb 9-ese.. Rendben hogy a csapattársat sajtó előtt isteníteni kell, de azért ezen még ő is röhög azóta.

   • Sragi

    Azért Suarez idén kb annyira dupla nulla, mint Benzema.

    • dracox

     Ennek az egynek örülök is

  • WT14

   Azért a Barca se mindig gálázik a szar csapatok ellen se. Nemrég ugyanennyire verték ugyanezt a LP-t, de a hasonló helyzetben lévő Malaga ellen is csak 2-0-t játszottak. A különbség abban áll, hogy ők szar játékkal is mindig nyernek, mert Messi, Own Goal vagy valaki mindig megoldja, míg nálunk a szenvedős meccsek felén pontvesztés van.

   • Sragi

    Tavaly pedig mindig mi nyertük meg az ilyen meccseket. Egyszerűen hiányzik most valami.

    • WT14

     Egyértelmű, hogy mi hiányzik: a csatárteljesítmény. Akkor nyerünk meccseket, ha a középpálya gólokat lő. Össze lehet adni, tavaly ilyenkor hány gólja volt a CR-Benzema-Morata hármasnak, de Bélát is hozzá lehet adni, mert ősszel jól ment neki is. Most van 1-1-1 gólja a CR-Benz-Mayoral hármasnak, Bélának meg kettő.

     • Sragi

      Igen Bale is faszán tolta. Mindig jöttek a gólok.
      Atleti is hasonló gondban van. Grizike nem tud gólt lőni.
      Viszont tavaly mindenki lőtt gólt amikor nagyon kellett. Befele pattant stb. Most kurva szerencsetlenek is vagyunk.
      Ez is a foci része.

  • angus

   az első gondolatom nekem is ez volt, hogy mifaszér nem rotál, ez majdnem tökugyanaz, mint a Tottenham ellen. De utólag azt mondom, hogy lehet, hogy a fejeknek és a lelkeknek kellett ez, mert így lehet, hogy Ceballos és Theo nem kapott lehetőséget kezdőként, de mondjuk Roni vagy Marcelo rájött, hogy jé, megy ez így is, nem felejtettem el focizni.

   Benzema meg rájött, hogy még így se.

 • majk

  nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet mondok de rohadt jól jön a válogatott szünet. szép lassan ideje lenne formába lendülni

  • Manócska

   Én ebben nem vagyok biztos. Lehet hogy most az lett volna jobb, hogy együtt maradjon a csapat, nap mint nap közösen eddzenek, és meccseik legyenek. A tegnapi meccs után valószínűleg kaptak egy kis lendületet, amit tovább tudtak volna vinni. Külön-külön miért lendülnének jobban formába a játékosok, mint együtt? Pl. Ronaldonak is hiába megy a válogatottban, ha a Realban meg annyira nem. A másik meg az, hogy a 2 hét válogatott szünet után rögtön egy Atletico elleni meccs nem lesz egyszerű, mert hiába nincsenek ők sem frenetikus formában, abban azért biztos vagyok hogy ellenünk fel fogják szántani a pályát is a győzelem reményében.

   • majk

    tegnap is elég sovány volt amúgy a teljesítmény, hátha 2 hét múlva, valami csoda történik és kurvajók leszünk. pl Zidane 2 hétig folyamatosan korbácsolja Karimot, meg pl Carvajal formába lendül az edzéseken… 😀

    • Manócska

     Karimot a válogatott szünettől függetlenül is korbácsolhatná. 🙂

     • Sragi

      Karimnak már külön hely készül a pokolban ahol 0-24-ben kapja az ívet.
      Mint Adam Sandler egyik filmjeben a Sátánkaban. Hitler seggebe minden nap feldugott a sátán egy ananászt.

 • Sragi

  Tegnap meccsen láttam ugyan azt a munka morált újra, mint a Barca elleni 2 SZK meccsen.
  Mindenki fel volt huzva, és tekert. (Jo Benzema nem :D) Most éreztem rajtuk újra, hogy kell a gól, bele dögünk akkor is lőni fogunk egyet.
  Ezzel az a baj, hogy nem értem miért kellett eddig várni erre?? Abban bízom hogy most valami bekattant a jó helyre. Újra elő jön az éhség. Már csak CR-nek kellene pár gól.
  Egyébként tegnap jól játszott. Ő is többet mozgott. Latszott hogy nem csak a gólnelkuliseg hanem a győzelem akarása is fursztralja. Ebből a szempontból kurva rosszkor jön szerintem a szünet. Most lehetett volna megjobban feljönni fejben is. Fizikailag rendben a keret a sérültek is lassan rendben lesznek. Rá is fér majd a csapatra.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Fogalmam sincs ki írja az ÖF-et, de én a helyében megnézném, hogy Casemiro és Benzema lecserélése után a csapat sokkal dinamikusabb és gyorsabb focit játszott. Talán lehet ennek köze egymáshoz :))))

  • Sragi

   Casemiro tegnap nem volt rossz. Marmint nem csak a gólja miatt.
   De egy ilyen csapat ellen aki nem tamadja a labdas embert stb. Nem érzem, hogy kell oda szűrni. Llorrente sokkal dinamikusabb előre és oldalra is.
   Benzema pedig néha marha hasznos a támadó harmadban de mellette pedig körülményes es sokszor rosszul dönt.
   Nem véletlenül persze. Nem tud ő szervezni igazán. Ezért utalom mikor hátra járkál. Kis területen egyerintos foci az fekszik neki.

 • Jose

  Ha volnátok olyan nedve… kedvesek és ránéznétek a jobb oldali Facebook dobozra. Tudományosak lettünk. 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   Mentségemre legyen, hogy fél1kor írtam az e-mailt a szerkesztőségnek 😀 Azért fogalmaztam úgy mint egy szefos, mert fosfáradt voltam. 😀 Ezt azért megjegyezném, mielőtt valaki értetlenkedik, vagy anyáz. Sajnos szebben is meg lehetett volna ezt fogalmazni. 🙁

   Nah megyek megostoroztarom magam:
   https://media.giphy.com/media/ECWZrq4x8wOR2/giphy.gif

 • ReAlantos