Magabiztos győzelmet kérünk!

A LaLi 5. fordulójában a Betist fogadjuk (TV: Sport1). Rendhagyó Beharang következik. Ha követitek a blogot, esetleg olvassátok is a kommenteket (érdemes!), akkor megjelenik a jelenet lelki szemeitek előtt. Ha csak mostanában csatlakoztatok, és/vagy nem olvastok kommenteket, akkor elég annyi infó, hogy egyik szerkesztőnk talán (ez egy nagyon erős talán) illegális munkaerő-alkalmazást gyakorol. 

***

Függöny fel

***

Jose: Ok, mit kell tudni? 

Rajesh: Figo posztolt egy videót, hogy hamarosan újra kezdődik az indiai futsal-bajnokság.

 

Jose: Nem semmi, ahogy kondiban tartja magát Luìs. Nem tudtok valami rokont megkérni, hogy mentse le a meccseit, és tolja át nekem?

Jamal: Unokatesóm, Achyuta meg tudja oldani, de miért érdekli Gazdát a rokonom játéka?

Rajesh: Jamal, ne b*szd el a mai kaja adagot is, Visnura kérlek!

Jamal: De csak válaszoltam a Gazda kérdés…

Jose: Szedd össze magad, Jamal! Figo meccseire vagyok kíváncsi, de hagyjuk most. Van valami új infó Theo vállsérüléséről?

Jamal: A legfrissebb hírek szerint valami gond csak van azzal a vállal. Residet kell megkérdezni, hogy mire számíthatunk ezzel a sérüléssel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy sérült-listára került. Ám Marcelo került volna vissza a kezdőbe egyébként is, nem?

Jose: Igen, pedig nem lenne rossz, ha újra játékperchez jutna Theo. Jól tolta San Sebastianban, nem sok panasz lehet rá. De ez már így alakult, szóval Marci kezd. Vele is igaz, ami Theóval igaz lenne: ezt a Betist minimum három góllal verni fogja a csapat. Csak azt mondjátok el nekem, hogy mivel támasszam alá ezt az olvasóink felé.

Rajesh: Azon túl, hogy a Betis rossz csapat? Írja meg, Gazda, hogy a csapatrészek között nagy a távolság, lassú az átrendeződés labdavesztés után védekezésbe, óriási helyek vannak a játékosok között.

Jamal: Írtam viber-üzenetet az unokatesómnak. Már válaszolt is, nagyon örül, hogy Európában is felfigyeltek a játékára.

Jose: 

Rajesh: … Hülye!

Jamal: Ezt megjegyzem! A családomat ne sértegesd! Az unokatesóm állatorvosnak tanult, szóval nem hülye!

Rajesh: 

Jose: Ez… Nehéz… Lesz… Ismét… Anyway, Jamal, mit tudsz elmondani a Betisről, ami hasznos nekünk?

Jamal: A spanyol Fradi! NE! GAZDA, NE ÜSS! …. Bocsánat! Szóval támadásban az idei Betis szinte csak a vonalak mellett játszik és beadásokra gyúr. Igaz, előnyben akár a földön is végig viszik a kontrát, mert nem rossz játékosok alkotják a csapatot, viszont Setién keze alatt még nem állt össze a játék. Valahol a 12-16. hely közé várom őket. Joaquin nagyjából és egészében csatárt játszik. Mi lenne, ha ő és Ronaldo lenne a nyitóképen? Mindkettő szélső volt, most meg csatárként játszanak. A Depor ellen vert is kettőt Joaquin, egyet a már említett beadások egyikéből, a másikat meg a meccs hajrájában, amikor nagyon jött a Depor az egyenlítésért, akkor kontrából. Keresik a fizikai párharcokat védekezésben.

Jose: Ilyenkor mindig arra jutok, hogy nem verlek agyon. Mert ilyenekre is képes vagy. Ez jó, majd beleírom a Beharangba.

Rajesh: Szerintem Ronaldo visszatérésével mi is a beadásokat fogjuk gyakorolni. Viszont Adan bizonytalan a távoli lövéseknél, érdemes lenne többször próbálkozni ezzel Modricnak és a többieknek. Ami még fontos, hogy ellenünk biztosan jobban figyelnek majd a védekezésre, nem lesz 13-16 méteres hézag a védősor és a középpálya között, mint az eddigi meccseiken.

Jose: Jamal, van valami, amit be tudunk illeszteni a posztba, hogy így támad a… spanyol Fradi?

Jamal: Persze, egy pillanatot kérek, mindjárt.

Rajesh: Most, hogy Ronaldo játszani fog, Gazda szerint ki fog kispadra kerülni? Bale? Isco? Asensio?

Jose: Nem Tippeldézek, Rajesh.

Rajesh: És tippeldén kívül?

Jose: Asensio. Ő kapja a kispadot. De azt se tartom lehetetlennek, hogy Isco és Asensio is kispados lesz. Kroos és Lucas pedig játszani fog.

Rajesh: Ez nagyon 433-nak hangzik.

Jose: Elsőre igen. De Bale a Sociedad ellen meglepett a fegyelmezettségével, mert bár kevés sikerrel, de a vonalak mellett tartózkodott. Tehát lehet ez egy olyan rendszer, ahol Lucas a jobb, Bale a bal oldalon szerepel és segít be védekezésbe. Támadásban meg úgy is agyig fel lesz tolva a csapat, nincs értelme telefonszámokkal bajlódni.

Rajesh: Igaz, támadásban az a fontos, hogy…

Jose: Jamal!!!

Jamal: Azonnal, mostanában sok videót néztem tehenészetekről  és azokat kell átpörgetni, de meg lesz!

Jose: Folytasd, Rajesh!

Rajesh: Annyi a lényeg, hogy jóval gyengébb, de legalább szervezetlen csapat lesz a Betis, akik – mint számos más csapat ellenünk – bunkerből akarnak majd kontrázni. Lehetetlen, hogy nyerjenek, de ismerve a királyi védelmet, azért gólt fognak szerezni a vendégek.

Jose: Ez egyértelmű. Bár egy clean sheet jól jönne Navas önbizalmának. Sőt, ha a padon találná magát akár Nacho, akár Achraf ellenében Carvajal, az se lenne rossz.

Rajesh: Vagy ha egy biztos vezetés birtokában meglepően korán lecserélné őt Zidane.

Jose: Igen, ez is jó lenne, bár ZZ meg a korai cserék… csak ha sérülés miatt kell. Várj. Jamal, hol tartunk?

Jamal: El se indultunk, hát hogyhogy hol tartunk?

Jose: A BETIS-VIDEÓVAL, TE SZOMORÚ SZEMŰ KANTEHÉN!

Rajesh (suttogva): Megkaphatom ma Jamal kajaadagját?

Jose: Jamal, kérlek, vedd figyelembe, hogy ebben a pincében nem érvényesek az ENSZ, a NATO iránymutatásai, szerződései és az egyetemes emberi jogok intézménye. Mutasd a videókat!

Jamal: Itt vannak. Elég sok beadást láthatunk majd.

 

 

Rajesh: Statisztika kell?

Jose: Persze.

Jamal: Kikaptak a Barcától, nyertek a Celta ellen, kikaptak a Villarrealtól, nyertek a Depor ellen. Szerintem most ki fognak kapni. A keretük értéke majdnem 77M angol font. Legértékesebb játékosuk Ryad Boudebouz, 9M fonttal.

Jose: Hogy lehet valakinek ilyen neve???

Rajesh: Anyám húgát Naveenachandrának hívják. Mondjam a családnevét?

Jose: Nem, nem kaphatod meg Jamal kajaadagját.

Jamal: TE SZENT TEHÉNSZAR, RAJESH! Elkérted az adagomat?

Rajesh: Mujhe kshama karen, Jamal.

Jose: He?

Jamal: He?

Rajesh: Jamal, te Indiában születtél?

Jamal: Nem, igazából Bangladesben, Csittagongban.

Rajesh: Akkor ezért nem érted, amit mo…

Jose: Na fejezzétek be, de ritka határozottan!

Jamal: Ott tartottam, hogy ki a legértékesebb játékos. Rajta és Joaquinon kívül érdemes figyelni még Tellóra, bár ő tipikusan az a játékos, aki bátrabb, mint amennyire képzett. Felvállalja a párharcokat és gyakran elveszti őket. Lő távolról – távolra. Viszont lelkes. Más nincs, aki szót érdemelne.

Rajesh: De, van. Javi Garcia, aki majdnem beverekedte magát a kezdőbe Habfehérben, végül a Benficánál találta meg a számításait. De aztán a Cityben ketté is tört a karriere, mert onnan a Zenithez igazolt, onnan pedig a Betishez. Joel Campbell lenne még, akit megemlíthetne a Gazda a Beharangban, de ő sérült, júliusban operálták a térdét.

Jamal: Idén 110 éves a Betis.

Jose: Ez tiszteletre méltó, de nem igazán érdekel a meccs előtt. Fontosabbnak tartom, hogy erődemonstrációt mutassanak be a mieink. Zidane helyében a középpályától felfele nem rotálnék. Kroos, Modric, Kázmér, Bale, Isco, Ronaldo. Béla a vonal mellé rendelve, onnan esetleg befuthat a kapu elé. Áh… nehéz Zidane gondolatait kitalálni. Például azt sem tartom lehetetlennek, hogy Modric helyett Ceballos kap lehetőséget volt csapata ellen. 

Jamal: De ha mégis érdekel a Betis története, itt egy remek cikk a La Liga Locáról.

Jose: Rendben, elolvasom, amint megnyerjük a 13. BL-címünket. A statisztika mit mond a két csapat párharcáról a Bernabeuban?

Rajesh: Legutóbb 1998-ban nyert a Betis vendégként.

Jose: Akkor van bármi okunk pontvesztést vizionálni?

Jamal: Nincs.

Rajesh: Nincs.

Jose: Ez jól hangzik, de hogy írok ebből Beharangozót? Ismét egy tükörsima meccsnek nézünk elébe, ahol a csapat tanulva a két hazai döntetlenből, ráadásul egy gólra éhes Ronaldóval a sorában találkozik egy pocsékul védekező, alapjátéknak a kontrát használó csapattal. Nem tudom, hogy lesz ebből poszt.

Jamal: Emlékeztetni lehet azért az Olvasókat, hogy márciusban nehéz szüléssel lett meg a három pont. Mutassam?

Jose: Igen, az éberség sosem árt!

Jamal: Itt is van.

 

Jose: Köszönöm. Ez zárásnak megteszi. Megyek, eszem valamit, és kitalálom, milyen formája legyen a Beharangnak.

***

4 órával később…

***

Jamal: Rajesh, szerinted hoz kaját nekünk is?

***

Függöny

***


Sultan, Norma, Zizou, ReAlantos és Raulitás kiegészítése: Bizonyos egészségügyben dolgozó szakemberek szerint a drog rossz. Ezt vegyétek figyelembe. 


TIPPELDE!

A tippeket szerda 20:30-ig lehet leadni!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Josénak jár a 40 nyíl 😀 Ha már dolgoztam vele 1,5 percet 😀 https://uploads.disquscdn.com/images/3de096ac0b0e69159e1e14defa1d59590b8346bb3f27e850642e039e59915615.jpg

  • Cornelius Scipio Africanus

   Igen, direkt ilyen “igényes” 😀

 • De Mi

  K…va jó lett, köszi velőtrázó élmény volt! 🙂

 • majk

  baszki ez rohadt jó lett :D:D:D
  “Joaquinon kívül érdemes figyelni még Tellóra, bár ő tipikusan az a játékos, aki bátrabb, mint amennyire képzett. Felvállalja a párharcokat és gyakran elveszti őket. Lő távolról – távolra.”

 • Cornelius Scipio Africanus

  Zseniális írás 😀 És mint mondtam már: hülye vagy! <3 :DDDD
  És még a 40 nyilat is megkaptad! 😉 😀

 • WT14

  José, te elmebeteg vagy :DDDDD

 • Manócska

  Nem volt ma szándékomban kommentelni, mert nagyon fáj a fejem, de olvasva ezt a felvezetőt mégsem tudom megállni. Szuper lett ez az írás. Nagyon tetszett. 🙂

 • bdyd

  néddd má, ott egy Tello

 • Raulitás

  Aki szeretne olyan állapotba kerülni, mint Jose, az privátban keressen meg, árakat ott mondok

 • dzsonee

  Egyrészt azért halkan jegyzem meg, hogy a Levante ellen is simán kellett volna nyerni, másrészt pedig örülök, hogy nem vagyok skizofrén.

  • dzsonee

   És én sem…

  • dzsonee

   Meg én sem!

 • dzsonee

  Egyébként pedig a beharang szuper, hajrá Madrid és rúgjuk szét a s..güket 🙂

 • t20-puerto del sol

  Jose bácsi felvette a kesztyűt (de nem verte meg Rajesht), és a kiharanghoz hasonlóan pompás (enyhén skizoid) posztot tett le elénk. Veri vell dán!

 • MrPaul

  Fasza a beharang, csak szegény Navas hétvégi hibája után sikerült pont előhalászni a tavalyi kottára ugyanilyen bakiját ebbe a posztba 😀
  Rá jár a rúd

 • Cornelius Scipio Africanus

  OFF : Ki a jobb CR vagy Messi?!
  132145213x felhozott kérdés, 13213132122 válasz, 4123421321 érv mindegyik mellett 😀
  De itt egy videó, ami igazságot tesz 😀 11 Messi vs 11 CR a PES2018-ban 😀
  https://www.youtube.com/watch?v=O26l-ksnbbY

  • majk

   :D:D

   • Cornelius Scipio Africanus

    Már vártalak :DDD

    • majk

     hatalmas PES fanboy vagyok!

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nagyon helyes! 😀 Én PES5 óta nyomom 😀 (Pedig előtte fifa 98tól fizfáztam 😀 ) Azóta sosem inogtam meg, talán valamelyik ami nagyon rosszul sikkerült 2013-14? azzal nem játszottam. 🙂

     • majk

      fú nagyon régen kezdtem, sztem talán én is az 5-el játszottam először. évekig jobb volt mint a FIFA főleg PC-n. utána amikor PC-n bejött a generációváltás akkor jobb lett a FIFA pár évig. de tavaly óta megint jobb szerintem. és most végre megkapta a konzolportot a PC-s verzió, kövi hónapba meg is veszem. online nyomják? steamchart szerint nem egész 7k ember játszott vele max… az nem túl sok. engem az online rész érdekel a legjobban (amúgy idén a FIFA se rossz sztem, de a PES jobb, csak kérdés mennyien nyomják)

     • Sragi

      Fifa-t nem veszed meg idén ? Egyébként nagyon tetszett a PES demoja.Egyedül a bugyuta menüje éget ki (komolyan évek óta nemképesek fejleszteni) meg a körülményes irányítás beállítás.

     • majk

      mindkettőt biztos nem, annak nem sok értelmét látom. egyelőre a PES jobban tetszik, meg haverommal szoktuk rakni ketten a gép ellen pár sör társaságában és abba a PES mindenképpen jobb sztem

     • Sragi

      Persze érthető 🙂 Én egyelőre még a Fifa mellett vagyok. De ha esetleg feltörik a PES-t akkor mindenképpen játszani akarok vele. A Demoval is képes voltam 3 órát játszani eddig 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Én PES után úgy játszok neked Fifát ahogy akarod 😀 Sokkal több gógyi kell a PES-hez. A taktika is fontosabb sokkal, a fizika is jobb. Sokkal közelebb van a szimulátorhoz mint a Fifa. Én ezért vagyok PES párti. Nem a menüt kell nézegetni, hanem nyomni a játékot 😀

     • Sragi

      Idén a PC-n is összekapták. Bevallom őszintén zsinórban 4 év állandó Fifa után (megvettem őket) a PES nagyon bejött. Élvezetesek voltak a meccsek. Viszont sajnálom ,de nem tudok elmenni sok dolog mellett. (a liszenszet lekakilom amúgy ) . Annyira még nem győzött meg egyelőre,hogy azt is megvegyem . Ellenben a Fifa összes hibáját amit b@sznak kijavítani nagyon unom már. Ezért is remélem,hogy tört formában a PES-t alaposabban is tudom majd nyúzni.

  • Sragi

   OMG :DDDD

  • dzsonee

   Ez olyan mint amikor a Mátrixban hirtelen mindenki Smith ügynök lett 🙂 Viszont el tudom képzelni, hogy CR7 álma hogy a gólörömnél saját magát ölelhesse meg 🙂

  • Krityó

   Ez nálam összemérhető José és tsai. elmeállapotával… :DDDDDDD!

   • Cornelius Scipio Africanus

    Én nem mondtam, hogy bármivel is különb :DDDD

 • Sragi
 • LeeTaiPo

  Művelődjetek!

  “Nem vagyok én pszichopata,
  Nem vagyok én skizofrén
  Nem vagyok én depressziós, csak megfojtottam az öcsém
  Nem vagyok normális, nem vagyok normális,
  Apám sem volt normális.”
  (Lavina)

 • kodex

  off (vagy mégsem): 2018től, jó pár éven keresztül a Spíleren lesz a BL. Valszeg a LaLigát is leakasztják ezek után – marad a stream a NERen kívülieknek. Úgyhogy előre kérem Jamalt jövőre minden meccs előtt a beharangozóba tegyen be linkeket. Aki annyira elvetemült lesz (mert tv-n nézi), hogy előre/időben beordítja/írja a gólt javaslom a Tippeldében minden egyes alkalommal vonjanak le tőle -5 pontot, ha visszaeső, az adminok tiltsák ki. Jövőre 1-5 perces késéssel drukkolok csak a csapatnak. Kb. elmegy ez a banda a f*ancba a kisvasútjukon

  • Sragi

   #rezsim

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én legalább 5 éve streamen nézem. Ray Hudson az ISTEN! 😀 Amit Iscorol szokott mondani <3 😀
   Majk elélvez majd ettől a videótól 😀
   https://www.youtube.com/watch?v=Hlb3dAeHQOI

   • Sragi

    Találtam hétvégén egy fasza sky sports stream-et nagyon jó volt 🙂 Nem volt rekuperálás rajta 😀

   • WT14

    A vásárnapit pont Ray kommentárjával néztem, óriási a pali 😀 Jaja, Iscót most is kb. minden jó megmozdulása után dicsérte mint állat, Bale-re meg a gólja után azt mondta h “welsh samurai” :DD

    • Cornelius Scipio Africanus

     Én is vele néztem, és ha lehet úgy is nézem. Elképesztő jó vele nézni a meccset 🙂
     Aki nem hallotta, az képzelje el az inverz Farkas Norbit :)))

     • Cornelius Scipio Africanus

      Szerintem még leírhattam volna párszor azt a szót, hogy “nézem”. Szépvót!

     • t20-puerto del sol

      Elnézzük.

    • majk

     frencsmen, velsmen, imádom 😀

   • carlos06

    Nagyon birom a palit,de az utobbi idoben mindig Tv-n neztem,ugyh csak az összefoglalókban szoktam hallani. Hol tolja most, hol lehet streamet talalni hozza?

    • Cornelius Scipio Africanus

     Beinsport. Bedobom majd meccs előtt 5-10 perccel (streamerek is akkor teszik közzé) 😉

   • ballabjobb

    óriási kedvenc! ahányszor ez a pali kimondja egy meccsen, hogy MAGISTERIAL egy kis darabja a lelkemnek zokog a boldogságtól.

   • majk

    azt bírom az ő közvetítéseikben, hogy elképesztően élvezik amit csinálnak. alig kritizálnak, egyszerűen csak szeretik a focit. sikongatnak, kiabálnak hovatartozástól függetlenül. a szavak amiket Hudson használ, az olyan szinten egyedi és parádés, hogy hihetetlen. mennyivel másabb amikor egy szép gólra Hudson örömködik, mint amikor Farkas Norbi unottan hülyeségeket beszél. egyébként ma kaptam egy marokkói kollégámtól egy ilyen streamelős dobozt, (Digiclass a neve) úgyhogy valószínűleg tűéles HD-ban fogom élvezni a beinsport közvetítését : ]]

    • Cornelius Scipio Africanus

     Megyünk hozzád sörözni 😀 (meg PES-ezni 😀 )

     • majk

      fú de adnék egy Merengueses, sörözős, pesezős házibulit : ]]

  • smatte

   sajnos a sport tévét teljesen kivéreztetik…angol, majd olasz bajnoki, most a bl, hamarosan a spanyolt is elveszik tőlük…marad a kézilabda, meg az amerikai sportok?

   • majk

    mondjuk szerintem ennek főleg Farkas Norbi meg esetleg VInce Ottó az oka. és lássuk be, ha így nézzük meg is érdemlik 😀

  • t20-puerto del sol

   18tol vagy a 18/19es szezontól bakker?

   • Cornelius Scipio Africanus

    Szezonra veszik a jogokat, úgyhogy gyanítom 2018/2019 szezontól 🙂

    • t20-puerto del sol

     A jövő problémája, nem a jelené:-)

  • gwandal
   • Cornelius Scipio Africanus

    :DDDDDDDD

 • tib1978

  Ugye azt tudjátok, hogy ezután számíthatunk egy Tello gólra… már mennyiszer eljátszottuk ezt… (Zaza pl)

  • majk

   az biztos hogy ollózni fog egyet 35ről

 • V.I.C.

  Holnapra masszív erődemonstrációt várok, visszatérőkkel, kiütéses győzelemmel. Más opciót egyszerűen nem látok, ezt oda kell rakni, mint 2015 augusztusának végén. Parádés gólokat lőttünk azon a meccsen, itt is gálát várok.

 • Resid

  Szuper, első osztályú írás 🙂

 • Resid

  Ha már fel lettem szólítva: a RM hivatalos oldala Theoval kapcsolatban a “jobb váll részleges ficamáról” ír. Ez nem egy diagnózis, nem egy orvosi közlemény.
  A váll 3 csont találkozása, valójában 2 ízületről van szó: lapocka-felkarcsont, lapocka-kulcscsont. A részleges ficam valószínűleg azt jelentheti, hogy jól megcibálta a szalagokat, de sem törés, sem ficam, sem szalagszakadás nem történt. Jó sokáig fog fájni, meg érzékeny lesz. Ramosnak volt tavaly (előtt?) hasonló.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Játékra mikor lesz alkalmas az alany? 😀
   Amúgy mennyi az a “jó sokáig”? Hónapok?

   • Resid

    Biztos volt már valamilyen ficamod – nagyon változó a gyógyulás ideje. Hetekben számolnám. Mondjuk 2-3 hét. De ha valaki odakeni a reklámtáblához, kezdődik elölről.

 • Jose

  James első dójcs gólja megszületett. Precíz gól.

  • Manócska

   Lemaradtam róla. 🙁

  • Cornelius Scipio Africanus

   Azt kicentizte 😀 Mondjuk annyi ideje, területe volt nézni, hogy közben megfőzte a vacsorát is 😀

 • Krityó

  Nem semmi, ez köröket ver az eddigi leglegleg… Jose-írásra! (Tetszőleges jelzőt értsetek oda a pontokra:DDD!)

  (Az egyébként ugye nem beteg annyira /mint Jamal unokatesója :DD/, hogy arról a kantehénről egyből az jutott eszembe, hogy a koponyája akkora szarvakkal de nagyon kellene…?! Egy vagyont fizetnék érte, ha olyanom lehetne az alpaka és a többi mellé!:)))))

 • Cornelius Scipio Africanus

  Zaza hintett 8 perc alatt egy mesterhármas a Malagának :DDD

 • Sasu

  Jó lett a poszt 🙂

 • Y Nada Mas!

  Az előző szezonban a legnagyobb riválisunk rendre pontot vesztett, ha ilyen hanyag összeállatással küldte fel őket Enrique. Nézzük Valverdénél változik-e valami. Remélem nem.

 • Jose

  James most jól játszik. És figyelj: jobbszélsőként. Müllernek olyan beadást kanyarított a fejére… O.O De Thomas kapufára fejelte. 😀 Igaz, nem rohanó-támadós a Bayern, szval na, ha jó a rendszer, jó benne Hámesz is.

 • szolnocskai

  A 40 éves Antonio Miguel Mateu Lahoz vezeti a holnapi meccset. Tavaly 16 összecsapáson 85 sárga és egy piros lapot mutatott fel

  • elkesetthusvetinyul

   nyugi, nem nálatok fog rekordot dönteni :))

   • szolnocskai

    Nem baj. Csak Ramost kímélje meg két sárgától.

  • Sragi

   Az a buzi kopaszodó köcsög 😀

 • Jose

  ÉDESFASZOM! James milyen gólpasszt lenyomott Vadállatnak! AHhhhhhhhhh

 • Cornelius Scipio Africanus
 • johnglade

  A nap wtf híre:

  http://www.bbc.com/sport/boxing/41313235

  Amúgy édesfaszombamár hogy Pulinnyó annyi gólt lőtt már eddig az idei La Ligában mint a BBC összesen…

  • sultan2004

   Kifejezetten jól nyomja! Paulinho tapasztalt, “öreg” róka, kurva gyorsan beilleszkedett, és látszik, hogy nem egy André Gomes.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Aztán 1 vagy 2 ember kivételével mekkora hepajt vertek az emberek, hogy jaj ne menjen a Barcába, stb :))))))))

    • WT14

     Persze, mert a legtöbbnek derogált belátni, hogy bizony pont egy ilyen játékosra volt szükségük. Az edzőjük nem hülye, hogy pont Paulinhóért fizetett ki 40 milliót, ráadásul Kínába. Nyilván van egy rendszere, amibe ő illik bele. Ezzel együtt a sok fotelszurkoló csili-vili sztárokat (lásd: Coutinho, Dembelé, Dybala, stb.) akart a csapatba, és hallani sem akartak egy ilyen típusú ütköző játékosról, hiszen ez a típus nem méltó a nagy Barcelonához, ahol mindenki támad, és persze mindenki patyolattisztán játszik. Talán most kezdik belátni néhányan, hogy bizony nem volt rossz igazolás a brazil. Persze ezzel mi nem fogunk jól járni, mert most az abrakadabra helyett edzője és rendszere van a Barcának. Még úgy is nyerték az összes meccsüket, hogy Suarez eddig teljesen kuka.

     • Sragi

      Valverde nem Lucho. Kezdenek osszeallni.

     • Jose

      Várjunk ezzel,míg jönnek a fontos meccsek. Ez nem azt jelenti, hogy Ernő nem jó, Lucho jó, vagy fordítva. Azt mondom, hogy a Barca sorsolása eddig gyenge csapatokat dobott nekik a bajnokságban. A Juve más, ott az durva égés volt a Juvénak, persze tény, hogy ez semmiről nem dönt, mert csak a csoportból kell továbbmenni, aztán lehet komolyan venni a meccseket.

      Messi meg iszonyat formában van, eszméletlenül éhes a sikerre, nála épp az a kérdés, hogy a maradék 45-47 meccsre hogyan osztja be Ernő.

     • WT14

      Szerintem az első két kupafordulót leszámítva minden meccsen kezdeni fog, és lecserélni se sűrűn fogják. Nála nem tudom azt elképzelni, ami CR-nél volt tavaly, hogy 2 hónapig nem játszott idegenbeli bajnokit, mert minden második fordulóban pihentette ZZ. Ha ilyen sörmeccseket végigtol, mint a tegnapi, majd biztos nem a Sevilla meg az AtMa ellen lesz pihentetve.

      Btw, ha a bajnokságban nem is, a szezonban már játszottak erős csapattal, 4 napon belül kétszer is.

     • andreal

      Igen, abból kell kiindulni :DD

     • t20-puerto del sol

      Az sem mindegy, hogy 2 évvel fiatalabb.

     • kodex

      + Juvénál a fél védelem hiányzott. Ligában meg elmondhatjuk – általánosságban – hogy a “3as kiemelteknek” rendszerint a masszívabb középcsapatokkal gyűlik meg a bajuk. Valencia/Sevilla/RS/Vreal/AB. Nyilván lehet 1-1 újonnan összerakott “motivált” kisebb csapat ellen is, lsd tavalyi Alaves vagy hagyományosan “kemény” Malaga, de pld előbbit idénre szétszedték (a Barca már túl is van rajta), utóbbinál komoly gondok vannak idén, kérdés melyik lép helyébe. Levante pld. – amin meg mi vagyunk túl Xel – lehet talán ez, eléggé hamar kemény csapatokat kaptak: és még nem kaptak ki! Vrealt verték, ellenünk+Vale+Depor: X. Vhol október közepére kiderül a mezőny struktúrája. :DD

     • Sragi

      Nyilván nem akarom magasztalni még, de láthatóan rendet rakott. Főleg a középpalyan.

     • Cornelius Scipio Africanus

      5 alapember hiányzott abból a Juvéből, és úgy állt fel a védelme, ahogy előtte soha. Azért megnézem melyik csapat veri meg a Barcát vagy Juvét, ha hiányzik 5 alapember, és egy felforgatott kezdővel áll ki. Ettől nem a Barca sikerét akarom elvenni, csak azért ez se mindegy 🙂

     • Jose

      Láttam már kikapni gyengébb olasz csapatot kisebb vereséggel a Barca ellen. 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Ahol lehet ott volt a normális védelem :))

     • Manócska

      Én a meccseik alapján annyira ezt még nem látom. Sokkal inkább azt amit Jose is írt, hogy Messinek egyelőre nagyon megy. Tegnap is 3 ember között amilyen gólt lőtt, az nem volt semmi. Meg a többi megmozdulása sem. De pihenés nélkül ő sem fogja tudni ezt a teljesítményt egy egész szezonon keresztül hozni. Ezenkívül én még Ter Stegent is megemlíteném. Neki is volt tegnap 2 fontos nagy védése. És általában minden meccsen van egy vagy több. Egyáltalán nem biztos hogy 6-1 lett volna a vége, ha a 3. percben nincs az a bravúros védése. Szóval az egészből csak azt akarom kihozni, hogy én egyáltalán nem vagyok elájulva a Barca játékától. Még mindig inkább Messi és pár egyéni megvillanás hozza nekik a győzelmeket.

     • Jose

      Viszont ne legyen rövidtávú a memóriánk, se szelektív. A mi tavaly őszi játékunk is minden volt, csak pozitív értelembe vett ájulást előidéző nem. Mégis sikerült első helyen befutni. 🙂

     • Manócska

      Persze, igazad van. 🙂 Nem is vontam le semmilyen messzemenő következtetést az idényre nézve. Csak azt írtam le, ahogy jelenleg látom a játékukat.

     • WT14

      Tavaly az őszi ikszes sorozat után (Vreal, Eibar, LP, a sorrendre nem emlékszek) 4-3-0-val álltunk, ha nem csal az emlékezetem. 7 kör után most is fogunk így, vagy még jobban is állni ha addig nem csúszik be még egy pontvesztés. A különbség abban van, hogy a Barca is szórta a pontokat, és nem csak komoly csapatok ellen (Alaves hazai bukó). Ha viszont Messi így fogja tolni egész ősszel, még a csapatot is rotálhatják mellette, akkor is nyerni fognak.

     • Sragi

      Persze Messi játéka letfontossagu.

  • Jose

   Lelki tényezők is segíthetik. Ránézésre sem egy mimóza a srác, gondolhatja úgy is, hogy ha őt a Barca Kínából érdemesnek találta a leigazolásra, akkor ő egy kurva jó játékos. Megérkezik, látja, hogy jó a hangulat, őt szívélyesen fogadják, brazil, vérében van a jókedv, mi kell még? Amikor lehetőséget kap, nem hulalázik, odateszi magát. Két pontot már nyert a csapatának az elmúlt fordulóban. Lehet, hogy azzal lesz meg nekik a bajnoki cím.

   Nekem más dolog miatt is érdekes Paulinho ügye. Igaz, hogy alig kapott játékpercet, de úgy látszik, Ernő meg fogja neki adni a lehetőséget. Ha továbbra is jól teljesít, akkor ott az az érdekes vetülete a dolgoknak, ami Xavi nyári nyilatkozata (kevesebb igazolás, mert kevésbé rendszerkompatibilisek, több La Masia-növendék) és a valószínűsíthető jó Paulinho-teljesítmény között feszül majd. Mert lehet több felfogásban játszani, csak ha választ az ember, akkor legyen következetes.

  • t20-puerto del sol

   ebből látszik, h. kamu:
   “It was Betfair who approached Ferdinand about making the switch, and
   the betting company will help him qualify for his British Boxing Board
   of Control (BBBC) licence before (!!) he begins training and competing.”

 • Jose

  A posztban a videók jelenleg nem működnek, a streamablepontkom, mint 3rd party, nem müxik at dö moment.

  • andreal

   Tegnap a videók maguktól elindultak, miközben olvastam a posztot, mobilon, mobilnettel. Hát majdnem anyáztam egy nagyot a tömött villamoson 😀
   Aztán frissítettem, és már nem indult el magától. Csak engem akart idegesíteni….

   • t20-puerto del sol

    Ezt elvben a Chrome-on vagy magán az androidon le lehet tiltani.Hasznos.

    • andreal

     Csak nem Chrome-om és nem androidom van 😀

     • t20-puerto del sol

      Mert sznob vagy:-)

     • andreal

      Dehogyis, még mindig WP-nal nyomom 😀

     • Sragi

      Akkor mazochista 😀

     • andreal

      Inkább csóró :/ 😀 De januártól váltok Almára.

     • Sragi

      Pff Burzsuj 😀

 • Jose

  Új oldaldoboz került fel, kéréseteknek megfelelően. 🙂

  • Ursula

   Én vagyok béna, vagy tényleg nem lehet változtatni az összeget?

   • Jose

    Ellenőrizzük, pár perc türelmet kérek. 🙂

   • Jose

    Valóban, jelenleg csak 500.- pénzt enged. Igyekszünk orvosolni. 🙂

    • Ursula

     Köszi, hogy megnéztétek. 🙂 Nem Swarovski kristályos bögrét szeretnék, de az 500 Ft szerintem semmire sem elég. És lusta vagyok többször kattintani. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus
   • Jose

    ME-REN-GUES!

    A Real Madrid egyik beceneve: Los Merengues. 🙂

    • Cornelius Scipio Africanus
     • Jose

      ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS? 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      igen, MerenguÉS 😀

     • Jose

      nem cserélted fel véletlenül a ‘g’ és a ‘q’ betűket a gifben? 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Fogalmam sincs miről beszélsz! :glória: :DDD
      (F5-öt nyomj 😀 )

     • Jose

      máris, csak előtte print screen 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      :DDD
      Szinte tudtam, hogy ezt fogod írni :DDDDD

  • mfc777

   akkor én megvárom míg a bug-ok kezelődnek, csak utána utalom az 5000 USD-t

   • Jose

    bug-mentes 🙂

 • WT14

  Mivel a LaLi sorsolása fix struktúra szerint adja az ellenfelek sorrendjét, így mi most fogjuk elkezdeni azt a meccssorozatot, amiben a Barca épp van (ők a Betissel kezdtek ugye). Szóval sorrendben ugyanazokkal a kiscsapatokkal játszunk jónéhány fordulón keresztül, akikkel ők meccseltek eddig végig. Gondolom nem kell kihangsúlyoznom, hogy semmiféle pontvesztés nem fog beleférni, kegyetlenül be kell húzni az összes meccset ebben a sorozatban.

  • Sragi

   Keményen meg kell verni mindenkit. X sem fér bele!

  • dracox

   Mivel CR is visszatért így nyugodtabban ülök le a meccsek elé ebben a periódusban. Meg amúgy is. 😀

 • Sragi

  Na Rajesh kap kajára pár rúpiát majd 😀

 • Jose
  • majk

   ez jókor jött, ma maxpontozok!

 • lucas

  Olyan kezdőt tippeltem, amilyen biztosan nem lesz. Eddig a sablont húztam, de Zidane mindig kicseszett velem, most megkevertem rendesen hátha be tudok jutni a top 50-be.

  • Sragi

   Ja en is aztan ma felkuldi a gálakezdot 😀
   Kapja be.

   • majk

    vannak akik erre számítanak… DÖNDÖNDÖN

    • Sragi

     😀

 • ballabjobb

  Gyerekek én bevállaltam egy jó 5-1-et hazai győzelemmel, CR triplával! :DD nehogy már itt finomkodjunk..

  • Manócska

   Bátor voltál. 🙂 Én csak 4-1-re tippeltem, 2 Ronaldo góllal.

   • Sragi

    Szintén.

   • WT14

    4-0, három CR góllal

    • Jose

     4-1, 5 CR góllal!

     • WT14

      Az öngólszerzés is számít a tippeldében? 😀

     • Jose

      Van olyan, csak az ellenfél hálójába 🙂

    • Manócska

     Gondolod hogy az erős és mindig stabil védelmünket legalább egyszer nem játsszák át? 🙂

  • t20-puerto del sol

   Legyen 6!

 • Jose

  Rajesh és Jamal üzennének nektek valamit…

  De nem tudnak mert le van rendesen árnyékolva a pince. 😀

  • majk

   az mindenképpen pozitívum, hogy ketrecből pincébe lettek költöztetve. jövedelmező volt andreal munkássága? vagy csak biztosra mész és a pincében vannak a ketrecek?

   • Jose

    utóbbi. Andreal munkájának eredménye, hogy az orrom sebes. NEM a külső része…

    • majk

     egészen elképesztő mennyire mohó vagy. legalább egy nagyobb ketrecet vegyél nekik 🙁

 • Jose

  kaptunk egy tippet, aminél ez az emailcím volt megadva:
  cr7azisten@gmail.com

  Nem elvetve a lehetőséget, hogy van ilyen ember, aki ennyire rajong Ronaldóért, de pls… le tudjuk ellenőrizni, hogy létező-e a levélcím. Ez nem az. A szolgáim teherbírásának is vannak határai. 🙂 Töröltük a fenti mail mellé érkező tippet.

  • nad

   számomra kicsit meglepő hogy nem létezik

   • Jose

    azt nem állítom,hogy minden nyelven leteszteltük. csak ungarn

   • bdyd

    freemailes biztos van ilyen

    • nad

     a paulinhost foglalom is

     • bdyd

      késő már

     • Jose

      :DDDDDDDDDDDD láttom ám, hogy csak befoglaltad :DDDDDDDDD

     • nad

      jah, de lehet sztornó mivel a citromail nemhogy nem továbbítja az üzeneteket, de meg se jönnek rá 15 perc alatt 😀

  • Jose

   Visszaállítottuk a tippet, mert nem akarunk semmilyen módon belefolyni negatívan CR 5. Aranylabdájába.

  • norma_va

   Örülök, hogy van, aki ilyen sok fáradtságot beleöl abba, hogy játszhasson a Tippeldénkben. Biztos vagyok benne, hogy rendszeresen követ minket, és igazi megszállott! 🙂

 • andreal

  A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy a klub sikeresen megegyezett Karim Benzemával a játékos szerződésének meghosszabbítását illetően. A francia támadó 2021. június 30-ig ír alá.

  • majk

   köszönöm istennek, a családomnak, a barátaimnak, a merenguesnek, Higuainnak, Pereznek, Zidanenak a fűnyíró srácnak és mindenkinek, hala Karim!

  • dracox

   Akkor ma nagy beb*szások lesznek…. Ki így ki úgy…

   • majk

    az biztos, hogy egy 18 év alatti transzvesztita sem lesz biztonságban a spanyol fővárosban…

    • Ronrics

     Azert ez dulva..foleg Toled, de teccik

  • iKos

   Én örülök neki. Btw a mai futball világában ez egyébként úgy se jelent sokat. 🙂
   Biztos vótmá, de Carvajal is kapott 2022-ig, remélem fejben megnyugszik és visszatér az összeszedettebb Dani!

   • andreal

    Carvajal, Isco, Marcelo és most Benzema. Belehúztunk 😀

 • WT14

  Mindjárt kezdődik a PMFC-Honvéd, már megy a zene meg beszél a hangosbemondó 😀 Ha az épület északi oldalán lenne az irodánk, tudnám is nézni innen a melóhelyről a 4. emeletről, mivel a stadion itt van az utca szemközti oldalán -.-

  • WT14

   Viszont lehet hallani a bíróanyázást 😀

  • t20-puerto del sol

   Manapság elarulni a neten, hogy hol vagy….
   Jamal felkeres… 🙂

   • WT14

    Akkor behúzom Josét egy rabszolgával, neki úgyis sok van 😀 Ellenállni nem fog tudni, hiszen enni se kap rendesen. De nem is akar majd ellenállni, ha földobok neki egy szelet csokit vagy egy pogácsát.

    • t20-puerto del sol

     Vagy kecskét nyárson? 🙂

     • WT14

      na azért a lófasznak is van vége, túletetni én se fogom 😀

  • Zizou

   Pécsi vagy?:O

   • Cornelius Scipio Africanus

    Bocs, hogy helyette válaszolok. Igen, pécsi kölök 😀 Többször mondta 😀 Szóval szerintem büszke rá 😀

   • WT14

    yepp. bejelentett lakcím szerint nem, viszont de facto igen, mivel havonta átlagosan két hétvégét vagyok a valódi lakcímemen

   • WT14

    btw, mi ez az “:O” jel? ennyire megdöbbentő? 😀 itt is élnek ám emberek 😀

    • bdyd

     de internet is van? :OO

    • Zizou

     Aha, mert én is és nem tudtam. 🙂

     • WT14

      na, fasza 😀 azt hittem, egyedül vagyok innen a sok sznob pesti között 😀

     • Jose

      Én sem pesti vagyok. Yekaterinburg!

     • ballabjobb

      úgy érzem, hogy ha most kiemelném, hogy “nem pesti, hanem budai, kérem szépen”, akkor csak igazolnám a “sznob pesti” jelzőt 😀

 • Jose

  Edinson Cavani: “Why should I let Neymar take my penalties? Just because he came from a club where nobody knows how to score them?”

  • Cornelius Scipio Africanus
  • WT14

   Ezt ténylegesen lenyilatkozta? Ha igen, jár neki egy óriási virtuális pacsi 😀

  • ballabjobb

   …aztán jól kihagyta. ha jól rémlik anno még Balotelli volt a tizi-császár, persze lehet, hogy azóta már nem az. szóval ez még önmagában túl sokat nem ér..

 • dracox

  Nah gyerek Benzin kivasarlasasi ára 1 milliard euro… most Perezék vagy a jövőben jártak és ott kettesével rúgdosta a gólokat meccsenként a serulesebol visszaterően vagy………ahh hagyjuk a p*csába inkabb

  • MrPaul

   Asszem neki kb eddig is ennyi volt Bale-lel és Cr-rel karöltve.

 • Berto
  • Cornelius Scipio Africanus

   Nah lesz jó pár max pontos kezdő 😀 @bawjose:disqus mi volt a divat kezdő ma? 😀

  • Manócska

   Most bátor voltam a kezdő kapcsán, de hiába. Most bezzeg nem húzott váratlant Zidane. Ebből megint nem lesz előrelépés. 🙁

   • Cornelius Scipio Africanus

    Én beleláttam ZZ agyába 😀

    • Manócska

     Mert Te ügyes vagy, én meg nem. 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Jaj istenem :DDDD Ez fájt 😀
      Egyél egy gesztenyepürit és minden jobb lesz 😉
      (Most jön az, hogy az sincs :DDD )

     • Manócska

      Tényleg nincs. 🙂 Viszont csokifagyi van itthon. Attól is jobb lesz minden. 🙂

 • norma_va
  • Ronrics

   szép és gyors munka-THX.
   Igen 4:1 az én tippem is.

  • lucas

   Mondjuk várható volt, hogy amikor behúzok valami felforgatott kezdőt a tippelésnél mert eddig csak ilyen volt kb, akkor Zidane megint megszívat és felrakja a gála csapatot. 😀

   • Manócska

    Én is pont így jártam. 🙂

  • FrancIsco

   Nyilván akkor felejtem el a tippeldét amikor a legalapabb “gálakezdő” fut ki a gyepre…

   • ReAlantos

    Tanulság: SOSE felejtsd el! 😉

 • Cornelius Scipio Africanus

  Bein Sport USA stream (ígértem, ezért küldöm)
  http://soccerlegacy.net/liga-bbva-live-stream/

 • t20-puerto del sol

  Na, akkor nekem is egy teát.
  Nálam most fog elkezdődni, mennyit csúszik vajh a streamem?

 • ballabjobb

  ZZ nyakkendője? 😀 jóféle!

 • t20-puerto del sol

  off
  használ vki Seamonkey-t?
  ma lett elegem az outlook2007-ből

 • kodex

  Dani ismét formán kívűl

  • lucas

   Még csak fél szemmel nézem a meccset. Azt láttam, hogy mentett egy hatalmasat, de ő is adta el előtte nem?

   • kodex

    nem, tán CASEMIRO VOLT

    • lucas

     Nem ő passzolta középre? Mondjuk mindegy, szerencsére nem lett belőle gól.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Casemiro volt.

     • lucas

      Akkor megvolt a szokásos könnyelmű labdaeladása, szóval ma már nem lesz neki több legalább. 😀

 • MrPaul

  Fantasztikus kezdés 😀

 • MrPaul

  Tényleg Méhes Gábor a kommentátor? Istenem, de gyönyörű hanggal nézni a meccset

  • lucas

   Nekem ő a kedvencem.

   • MrPaul

    Nem lehet kérdés. Felkészült, elfogulatlan, intelligens és nagyon élvezetes hallgatni. Magasan kiemelkedik szerintem.

    • lucas

     Szerintem a kézilabda meccseket még a focinál is jobban közvetíti.

 • Cornelius Scipio Africanus

  @bawjose:disqus múltkor felhozta, hogy f*sza kivan Casemiro eladásaiból és laza labdáiból középen. Nah majdnem ebből kaptunk gólt. Cavarjal most törlesztett!

 • Winston

  Hali ! Látom elkezdődött a : – rugjunkeggyeltöbbet! derbi….

 • WT14

  Most értem haza sörözésből, gondolom nem sokról maradtam le.

  • Winston

   Hát volt már Kapunk előtt egy Kis pity -puty

 • Cornelius Scipio Africanus

  Az nem 11-es volt?

  • ballabjobb

   nem, Marci nem érte el a lasztit

   • Cornelius Scipio Africanus

    ok, köszi 🙂

 • WT14

  Ja, és asszem eltaláltam a kezdőt 😀

 • torpapa

  Baszki, lemaradtam a tippről pedig top20-on alltam, nem baj, innen szep visszajonni. Gyerunk, 3-mal minimum nyerunk

 • ballabjobb

  csak sikerül bepofozni egy ilyen szögit

 • lucas

  Eddig nagyon jól megy a védekezés. Úgy néz ki a csapat ma is a galaktikus recpetet fogja követni. 😀

 • ballabjobb

  olyanok ezek a meccsek, mint egy erőnléti futóedzés a szigeten nyáron: az elején mindenki úgy sprintel, mintha a befutó lenne. persze utána mindenki lelassít ha már felállt a rend, de addig buta káosz.

  közben Modric is visszatért, formaügyileg, eddig nagyon agilis és yoo!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Modric nem akarja berúgni mert biztos senki nem tette meg a tippeldében 😀

  • lucas

   Én 2 db CR és 1 db Béla gólt raktam. De a fene se bánja ha berúgja. 😀

  • gwandal

   Én megtettem, bassza meg

 • MrPaul

  Carvajallal nem értem mi a franc van

 • ballabjobb

  mezőnyben egész szépen védekezik a Betis. megy nálunk a szélen tili-toli, de helyzet eddig csak kontrából és szögletből volt.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Modric nagyon él ☺️

  • ballabjobb

   Modric is football, Modric is love, Modric is life.

   • MrPaul

    Ha egy embert kérhetnék hogy fiatalodjon 10 évet…

    • ballabjobb

     köszönöm, ez igazán hízelgő!! 😀

 • V.I.C.

  Isco elkezdhetne rájönni, hogy futballmeccs van. Ma eddig a leggyengébb mezőnyjátékosunk.

  • V.I.C.

   Jó, Carvajal nagyon teper, hogy ő legyen, ám legyen.

 • Resid

  Minden meccsen elmondok egy hálaimát, hogy Varane térde rendben van. Volt idő, amikor nem hittem már benne, hogy így lesz.

 • V.I.C.

  Carvajalt vissza kell zavarni U7-be, gyakorolni a labdakezelést.

 • WT14

  Carvajal bazdmeg… Másodszor nem tud átvenni egy labdát helyzetben.

 • MrPaul

  Bazdmeg Carvajal, kezelj már le egy labdát.

 • lucas

  Most veszem csak észre, hogy ez a vak Lahoz vezeti a meccset.

 • MrPaul

  Carvajal padra most

 • johnglade

  vajcaral pls

 • kodex

  na jó jöjjön Nacho

 • WT14

  Most meg odadobja bazmeg a csatárnak. Félidőben Carvajal le, Nacho be.

  • ballabjobb

   be kell melegíteni Keylort..

 • Sasu

  ez eddig katasztrófa

 • Cornelius Scipio Africanus

  Carvajal nem tud levenni egy labdát?!

  • johnglade

   de bedobni se (jó helyre)

 • V.I.C.

  Kiütéses győzelem helyett rajtam lesznek lassan kiütések…

  • kodex

   6-0. na ja…

   • V.I.C.

    a 6, jelen kontextusban: hat, az idegekre… 🙂

 • Raulitás

  Az időhúzást a spanyol bírók olyan szinten nem büntetik, hogy az nevetséges. Eddig szinte minden meccsünkön probléma volt, és emlékeim szerint eddig 0 sárgát kaptak érte a kapusok

 • lucas

  Szegény Dani nem nagyon van formában. 2x nem tudta levenni a labdát gólhelyzetben, most meg odadobja a csatárnak.

 • ballabjobb

  ez a Betis csatár nem az Atleticoban volt?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Realban 😆

   • ballabjobb

    lecsekkoltam, saját nevelésük (Guerrero). pedig rémlik vmi babaarcú hasonló névvel a “szomszédból”

    • Cornelius Scipio Africanus

     Kapust olvastam valamiért a meccs hevében. Bocs 🙁

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kangaroo on a trampoline :DDDD

 • kodex

  sajnos fáj kimondani de Daninak talán ez a legrosszabb meccse. teljesen outsiderként van pályán

  • Sasu

   jöhet Arbeloa a szünetben

  • sultan2004

   Az a baj, hogy jó meccse nem volt még a szezonban.

  • MrPaul

   Ennyi év alatt nem láttam kirívóan, bántóan rossznak lenni őt sose. Most nagyon fáj nézni

 • V.I.C.

  Mindenképp spanyol játékosokat hoznék majd a cserepadról.

 • ballabjobb

  hát Kázmért szépen “letartóztatta” Adán

  • Cornelius Scipio Africanus

   Csóri hatalmasat kapott…

 • MrPaul

  Baszki, mekkora zsuga

 • sultan2004

  Adán is nagyot fogott, de Modric mit tett le megint….

 • V.I.C.

  Na jöjjön az a gól félidő előtt.

 • t20-puerto del sol

  vki szóljon Adannak, h. nem tudja kiszorítani Navast

 • kodex

  örüljünk ha 1el nyerünk – az eddigiek alapján

  • MrPaul

   Meglesz, kepe kalm

  • ballabjobb

   én örülök ha bármennyire nyerünk, de azért legjobban az 5-1-nek örülnék :DDD

 • ballabjobb

  elképesztő zsuga Lukától, szédületes first touch Iscótól

  • Cornelius Scipio Africanus

   gólt ért volna 😀

   • ballabjobb

    “ha bemegy gól”

 • Krityó

  Sziasztok, jó kis meccs, megint némán nézem, de a kapusok miatt néha adok rá hangot… Félelmetesen jól röpködnek… A tippem még bejöhet, négy rúgott gól kell tőlünk! :DDDD

 • ballabjobb

  nem hittem volna, hogy ilyet valaha leírok, de Lahozban eddig nagyon pozitívan csalódtam az első félidei teljesítménye alapján.

  • Krityó

   Igen, teljesen okés. Idén minden spanyol bíró megjavul. 😀

 • dracox

  Vmi átok van a csapattal a helyzet kihasznalasok terén…

 • ballabjobb

  van ilyen, minden rosszul pattan. menni kell aztán valahogy kiszenvedni azt a négygólos győzelmet.

  • ReAlantos

   Legyen öt, és kiegyezem.:)

 • WT14

  Hát ez egy nagy lófasz, ezért nem kellett volna sietnem haza a kocsmából.

 • yuzername

  Ha minden a terv szerint halad tovább, akkor a Betis kifárad a 60-ik percben és rúgunk nekik 3-at 🙂 A vége: 3-0

 • kodex
  • ReAlantos

   Mekkora kamuk vagyunk, nem értünk mi semmihez.:(

 • V.I.C.

  Ez egy fos. Egészen az első gólunkig ez lesz. Csak ahhoz kéne gól. Mikor a beadogatós szart nyomjuk, akkor undorító. Ha Modric megindul, benedvesedek.

  • sultan2004

   Mi lesz itt, ha a Betis rúgja az elsőt? 😉

   • V.I.C.

    Rúgják, csak a saját kapujukba. 🙂

 • MrPaul

  Amúgy ha visszafelé is működik az átok, akkor Ceballos ön, csak lő egyet volt csapatának.

 • smatte

  Magabiztos győzelmet egyelőre nem, de nagy szenvedést láthatunk a pályán.. Carvajal vajon mitől ilyen gyenge? önbizalomhiány? alapvető hibákat követ el…

  • V.I.C.

   Nincs versenyhelyzetre késztetve.

   • MrPaul

    Nem tudom elképzelni hogy az ő mentalitásával ez lenne a baj.

    • V.I.C.

     Mással nem tudom magyarázni, ez tűnik számomra a legvalószínűbbnek.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Lehet nő van a háttérben.

    • sultan2004

     Több nő, vagy egy nagy.

 • kodex

  csak úgy mellesleg: ugye tudjuk az újabb pontvesztés nem sok jót sejtetne… ;)) Jamal átveszi pld Jose helyét véglegesen

 • MrPaul

  Asensio isco csere erik ha ígymegy tovább

  • johnglade

   Egy CR csukacsere is, már vagy harmadszor csúszott meg.

   • yuzername

    Elvileg most avatja fel a Niketól kapott új cipőjét…

  • smatte

   És egy Lucas Bale csere

   • MrPaul

    Egy benzema mint a falat kenyér

  • lucas

   Bale és Isco ma nagyon gyenge szerintem. De várjuk meg a 60. percet, utána úgy is kiderül, hogy kit cserél le. 😀

 • V.I.C.

  Na jó…

 • MrPaul

  Pasztmek cr

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ma minden kimarad…

  • sultan2004

   Bezzeg, ha Benzema nem lenne sérült! Oh, wait….

 • ballabjobb

  cr wtf uck

 • Raulitás

  Mindig kell egy életképtelen csatár a csapatba. Ha nincs Benz, akkor Roni viszi a szerepet asszem

  • sultan2004

   Messi 4-et vert, beleállt CR-be görcs.

   • ballabjobb

    beleverte CR-be a négyet(nagyot)

 • lucas

  Tipikusan olyan meccs, ahol ha az elsőt megrúgjuk akkor nagyon sima lesz, ha nem akkor meg döntetlen.

  • lucas

   Egy Zombori veszett el benned. 😀

 • Krityó

  Nem most van az, hogy 1 góllal rekorderek lehetnénk? Nem azért van ez a nagy görcs?

  • lucas

   Nem hiszem, hogy ez zavarná őket.

   • Krityó

    Jó, csak fogjuk rá valamire. 😀

    • Raulitás

     #magyarokvagyunk

    • Cornelius Scipio Africanus

     A nyuszira kell fogni. Nem?

     • Krityó

      Na,ez telitalálat! 😀

 • ballabjobb

  egy arra szálló sirály tarkója, mint egy falat kenyér

 • MrPaul

  Ez már tényleg hihetetlen

 • dracox

  Egykapuzunk b*sszák meg aztan csak begurul egy apro gól mar lassan…

 • V.I.C.

  Zidane mikor jön rá végre, hogy hol a hiba?

  • Raulitás

   melyik hiba?

   • V.I.C.

    Szerkezeti.

    • Raulitás

     Én másikra gondoltam 😀

     • V.I.C.

      Mire? 🙂

     • Raulitás

      valami Dani gyerek

     • ballabjobb

      épp akartam mondani, hogy amíg legalább jól helyezkedik, addig nagyon nagy baj nincs. de amikor már a társak se vonják be egyáltalán a játékba akkor tényleg változtatni kéne:(

 • Cornelius Scipio Africanus

  Valami csere nem ártana…

  • Krityó

   Jön, ahogy kérted. :DDD

   • Cornelius Scipio Africanus

    Jó, de a Realra értetettem 😀

 • ballabjobb

  nnna, Casemiro azért csak nem passzolta Daninak a lasztit amikor mindenki mást fogtak, kivéve Carvajalt, aki előtt egy egész sugárút volt.

  • sultan2004

   Így volt. (részemről: Mé’ nem teszed leb…meg?!)

 • kodex

  Kázmér + Dani ma totál indiszponált. Bale 2.ban sehol sincs.

  • ballabjobb

   akkor lehet megint fut egy gólt a ló

 • V.I.C.

  Megjött budibusz.

 • Mosolyur

  azt a ceballos gyereket kéne behozni

 • ballabjobb

  ez nagy játék volt, csak Dugonics Titusz ne vetődött volna be CR elé.

 • t20-puerto del sol

  Lassan be kell lássam, ez nehezen lesz 6-1.
  Lassan…

 • MrPaul

  Baromi indiszponált a csapat de meglesz

 • sultan2004

  Ase…wellcome.

 • Cornelius Scipio Africanus

  2-1 et akartam tippelni, de gondoltam nem leszek pesszimista. Hát mind kiderül lassan, az is optimista becslés ha rúgunk kettőt.

 • Raulitás

  csere a 80-ik perc előtt? wtf

 • Cornelius Scipio Africanus

  CR-t két kézzel fogták le, és ezt is lehet? 😀

  • MrPaul

   Ellenben barragan tényleg kurva nagyot kapott. Amúgy Cr is dolgozott rendesen

 • Raulitás

  Hogy a bús picsába nem kapott még senki lapot időhúzásért?

 • johnglade

  Na mostmár azért a kurvaannyukat az időhúzásukkal.

 • ballabjobb

  úgy tűnik Adánnak csak a játékpercek hiányoztak és a rutin, nem is olyan rossz kapus ő. ráadásul pontosak a kirúgásai.

 • dracox

  Ezek mennyit fetrengenek….. úthengert tolnék rájuk már. Érdekes módon egyből jobban lett az a Barragán

 • lucas

  Ezeket a színészkedéseket utólag büntetni kellene 3-4 meccses eltiltással. Hamar elfogynának az ilyen próbálkozások.

  • Mosolyur

   nem biztos,mert ez már ösztönös
   azt meg nem olyan egyszerű kiírtani
   de az tény,hogy “jutalmazni” kell ezeket

 • kodex

  szar lesz az ha otthon bukjuk az ún. “rekordot”

 • V.I.C.

  Kevés értelme volt pont Isco helyére behozni Asensiót. Mint amikor kilapátolunk egy adag földet, hogy betemessünk egy gödröt.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Vazquez most nagyon jó lenne 1v1 ellen, be kéne hozni.

   • V.I.C.

    Ott a srác, legyen igazad. 🙂

   • Cornelius Scipio Africanus

    LEírtam és jön 😀

   • Krityó

    A 17-es gólt lő. 😀

 • MrPaul

  De jó megsérült Marcelo

  • Krityó

   Sok hasznos dolog történt eddig a meccsen… :((

 • lucas

  Na egy Marcelo sérülés is úgy hiányozna még, mint szar a zsebbe.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nah akkor most kérek kurva gyorsan 2 Real Madrid gólt!

 • sultan2004

  Modric kiment megkérdezni, hogy akkor mire áll át a csapat…
  Remélem a góllövést mondta Zidane.

 • kodex

  hát… én ezt nem értem

  • lucas

   Nem csak te…

  • ReAlantos

   BAL(e)hátvéd.:D

  • sultan2004

   Hahahahahahahahhaha.

 • Raulitás

  Ravasz ez a Zidane 😀 de nem baszta át a sasszemű kretént

 • MrPaul

  Bazdmeg mostmár Ronaldo

 • johnglade

  Eddig csak anál volt, de mostantól már orál is van a pályán.

 • ballabjobb

  az egyetlen jól játszó játékosunk is lejött, mondjuk el is fáradt Lukita.

 • Cornelius Scipio Africanus

  #stadiunbúki 😀 nem lesz ma itt tripla 😀

 • V.I.C.

  Borzsa bejött bebaszni a győztes gólt. 😀

  • kodex

   2x nem jön össze

 • sultan2004

  Zidane faszán becserélt. Ha gólt kapunk megyünk a levesbe.

 • ZeRo

  Én megmondtam. 0-0

  • Cornelius Scipio Africanus

   Megtetted?

   • ZeRo

    Sajnos csak megmondtam.

    • Krityó

     Mert nyomtál egy 4-0-t, mi? :DDD

     • ZeRo

      Jaja.

  • ballabjobb

   hát bazdmeg!
   😀
   ne vedd a személyed elleni sértésnek, bárki mondja ezt ugyanez a reakcióm.

   • ZeRo

    Még az előző meccsnél mondtam. A rekord döntés, illetve a Betis-t simán picsázzuk résznél.

    • ballabjobb

     én elhiszem, semmi bajon nincs vele, csak idegállapotba vagyok maúni

 • lucas

  Bazdmeeeeeeg.

 • Krityó

  Ilyen nincs!

 • Raulitás

  a faszommááááááááááááááááááááááá

 • MrPaul

  najo ma nem lövünk golt

 • Mosolyur

  hogy kiabál már

  • lucas

   Ezért is imádom a csávót. Nagyon jól közvetít 😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  Adan élete meccsét hozza, az tuti.

 • Krityó

  Adán nem tud gólt lőni, csak kivédi a szemünket. Mi ebben a meglepő?

 • V.I.C.

  Közeledünk a 7-0-hoz, érzem. 😀

 • sultan2004

  Ase kibaszta a stadionból Legalább erő volt benne.

 • Ronrics

  Bale kapufája az év gólja lehetett volna
  /Csak azért írom mert senki meg nem említette/

 • MrPaul

  Azért egy sárga mehetne már adannak

  • Raulitás

   kettő már lassan

  • Cornelius Scipio Africanus

   Meg egy potya is…

 • yuzername

  na, most jön a gusztustalan időhúzás, az tuti

  • Cornelius Scipio Africanus

   50 perce az megy 😀

   • Raulitás

    Csak? 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Legalább 😀

  • Kisstomee

   Már eddig is ment

  • lucas

   Eddig is az volt, de most jönnek majd a görcsök meg a többi világfájdalom.

  • gwandal

   Most? Az első félidő közepe óta megy

   • yuzername

    de mos még gusztustalanabb lesz…

 • ballabjobb

  sajnos Béla barátunk menetrend szerinti 1 klasszis megmozdulása / meccs most nem akadt be, csodálkoznék ha bármi hasznosat csinálna még. persze ne legyen igazam!

  • Ronrics

   volt ott több jó megoldása is!!

 • sultan2004

  Na, a 3 védős rendszerünkre ráengedi Joachínt. Várjá’…

  • ballabjobb

   Joaquín nagy császár

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kit szidjak baszd meg, hogy berúgunk egy gólt? 😀
  Kapja be mindenki! 😀

  • ZeRo

   Mayoral nem Real szint, Bale szárt sem ér, Ronci már a kicsiknek sem tud volt lőni….kérem folytassa a sort.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Asensio egy lufi, LV cserének is gyenge, Ramos meg…. csak ütni-vágni tud.

 • Mosolyur

  utolsó percben a legmenőbb gólt szerezni,mert akkor az ellen totál el van pusztítva

 • Winston

  Miért érzem úgy hogy a betis a következő meccset simán 3:0 ra elveszti…????

 • sultan2004

  A nap kérdése: Lesz-e ma “ottvanbazdmeg!”?

  • Raulitás

   amikor Adan sárgát kap, akkor biztos

  • ReAlantos

   Melyik csapatnak?

  • Winston

   Ha még egy napig tart a meccs – se

 • yuzername

  Komolyan nem értem, hogy az ilyen Betis féle csapatok miért csak a Real Madrid ellen szakadnak meg és akarnak jól játszani…

  • ballabjobb

   én abszolút megértem, az a pillanat a világ nekik.

  • lucas

   Ilyenkor van az, hogy a következő 3 fordulóban biztos nekik a 2 bukta.

  • sultan2004

   Nincs ebben semmi különös.

  • robroy

   Én meg fordítanám, miért nem tudunk mi gólt rúgni. A válasz nincs csatár, ronci vissza jött, és idén szarokat vagyunk. Ennyi. A betis jól játszott ma, amit kell egy kis csapatnak.

 • Manócska

  Egyszerűen nem hiszem el hogy nem tudunk a Betisnek 1 gólt rúgni.

  • sultan2004

   Akkor figyelj erősen! 😉

  • yuzername

   Ja, most szakad meg a rekordsorozatunk… (vagy nem)

 • ballabjobb

  Kroos lődd el kapásból ha rád jön ki!!!!

  • ballabjobb

   ne passzold tovább ec

 • smatte

  Tavaly ilyenkor James , Morata vagy Mariano lőtt gólt…rájuk ne számítsunk???

 • V.I.C.

  Rengeteg értelme van Bale-nek beadogatnia a labdát, minden szempontból. 😀

 • smatte

  Bale kivel van?

  • sultan2004

   Még nem döntötte el.

  • Winston

   Gepárd?

  • Birdjacket

   Bale szerintem felfelé lógott ki…

  • WT14

   Ma többet tett hozzá, mint a rég várt visszatérő CR.

 • vbalazs91

  Megszakad a góllövő sorozatunk?

 • V.I.C.

  6 perc ráadás lesz? Kb. annyinál tartunk.

  • ZeRo

   2 talán lesz.

  • sultan2004

   5-öt mondott Lahoz

  • WT14

   csak a kapus elhúzott vagy 8-at

 • Winston

  Most engedjük el a bajnokságot … halkan kérdezem : nem kora????

  • yuzername

   Megmondák, hogy a BL tripla a cél

   • Winston

    Mindent értek

 • smatte

  Otthon nyeretlenek vagyunk…komoly.

 • ballabjobb

  Ramos 93.

  • yuzername

   ámen

  • sultan2004

   Az egy másik szezon volt.

  • robroy

   Azt tavaly mindet eljatszottuk

 • Krityó

  Még 10 perc, ne parázzatok. 😀

 • lucas

  Azér kb. 15 percet szépen elhúztak a meccsből.

 • yuzername

  Eddig 24 kapura rúgásból nem sikerült gólt szerezni…

 • Winston

  Ok , és ha Perez elkuldi Zizut, ki a következő ?

  • yuzername

   dehogy küldi…

 • Krityó

  Tellonak megköszönhetjük… :)!

  • sultan2004

   Meg. Ha kiteszi jobbra…

   • Krityó

    Kb. hárman Varane ellen… :((!

 • sultan2004

  Ívelgessünk még….

 • yuzername

  eszhihetetlen…

 • V.I.C.

  adán bazdmeg

 • Krityó

  Ez 10-ből 7-szer gól.

 • MrPaul

  Ezáltal fejes volt a last chance

 • dracox

  Hihetetlen minden kapus ellenunk hozza elete formajat…Miert???

 • Cornelius Scipio Africanus

  Mondom élete meccse Adannak!

 • V.I.C.

  Megérdemeltük.

 • MrPaul

  Na ennyi

 • sultan2004

  Annyira tudtam!

 • vbalazs91

  Bazsd meg…

 • sultan2004

  Na, ki tippelt 0-1-et?

 • yuzername

  Na majd a kövi szezon…

 • Krityó

  Megtette valaki? 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   A betis gólt igen 😀

   • Krityó

    Jó, azt sokan…

 • lucas

  Megint magunkat szopattuk meg… Idén harmadszorra.

 • t20-puerto del sol

  szép volt fiúk
  ki viszi a Tippeldét?
  Nyuszi?

 • V.I.C.

  Ramos szépen játékban tartotta.

 • MrPaul

  Ez az idény kezdet tipikusan az hogy sünt is szarhstunk, akkor is megbasz az élet. Minden kimarad, mi meg beszopunk mindent.

 • johnglade

  Na mentem bőgni a sarokba, szevasztok.

 • Manócska

  Régen húztam magam így fel egy meccsen. Ezt nem hiszem el!

 • yuzername

  Volt esetleg olyan elmebeteg aki megtette 23-szoros szorzóért a Betist?

  • t20-puerto del sol

   Carvajal

 • MrPaul

  Bravúros meccs, hogy a faszomat azt

 • sultan2004

  Kint van egy haverom a meccsen, esküszöm őt sajnálom a legjobban.

  • Krityó

   Hát, drága volt élménynek…

  • johnglade

   Dehiszenhát történelmet látott.

 • Krityó

  Benzema hibája ez is.

 • MrPaul

  5 forduló után 7(!!!!!!) Pont bazdmeg

  • t20-puerto del sol

   ki azért csak nem esünk

   • sultan2004

    Át kell fogalmazni a célokat! 😉

    • t20-puerto del sol

     a sikeresség alapja a helyes célkitűzés

   • MrPaul

    A hátrányra gondoltam, de majdnem ugyanaz 🙂

 • Winston

  És a lesajnált Barca októberre hátradőlhet a bajnokságban , és koncentrálhat a BL re és a király kupára ….

  • WT14

   Mi is koncentrálhatunk ugyanezekre.

   • Winston

    Igen , ez is igaz

 • Marc96

  Koszonjuk az ide szezont jovore tali;)

 • sultan2004

  Mi lesz itt a januári átigazolási szezonban?!

  • WT14

   Ki lesz az edző?

 • gwandal

  Remélem kiesnek. Nem a góljuk miatt, hanem a 8 db 1 perces fetrengésért, meg Adán kb 20 perc összidejű kirúgásaiért. Baszódjanak meg

  • Birdjacket

   Sajnos megérdemelték a győzelmet, jóval többet tettek érte, mint mi. 🙁

   • gwandal

    Egy lófaszt, max a képességekhez mérten, volt két kapufánk+Adan kivédte a szemünket, normál esetben ennek elégnek kellett volna lenni

    • Birdjacket

     Nem értük egyet. Nagyon rossz egyéni teljesítmények voltak nálunk. Nem voltak ajtó-ablak helyzeteink, csak görcsös próbálkozások, amik elvéreztek rendre és rengeteg hiba. Lehet utálni azt, hogy egy csapat megjátssza az egyetlen esélyét, de basszus azért, ha bejön, nehogy már ők legyenek a köcsögök…

     • gwandal

      Nem azért köcsögök, hanem a gusztustalan időhúzás miatt. Komolyan nem értem, Adan hogy úszhatta meg lap nélkül

     • Birdjacket

      Ez sajna benne van. Viszont ha Adan kap egy sárgát, akkor vajon sikerül gólt rúgni neki?

  • sultan2004

   Csak magunkat lehet ostorozni! Mindenki ellenünk akarja megmutatni. Sokszor nem hagyjuk! Ma nem ilyen nap volt.

   • gwandal

    A Levante nem volt ennyire gusztustalan, Adannak kb a 25. percben kellett volna sárgát adni

 • ballabjobb

  seresló legyek tápiólefetyén basszameg

 • smatte

  Legalább már csak a bl-re kell koncentrálni…

 • Krityó

  Jól van már, azért még nem dőlt össze a világ… Itt az 1 pontra mentünk, vagyis csak egyet vesztettünk… :DD!

  Kitartás az éjjelre, holnap találkozunk a tippelde eredményhirdetésén! :DD Jóccakát

  • t20-puerto del sol

   AMC-n a Mocsok megy!!!!

 • yuzername

  A kibaszott rekordsorozatot, amit épp egy Pelés Santos után állítottunk be, egy Betis ellen nem tudtuk megdöntetni… na megyek a rivóért

 • Marc96

  Mondjuk ha a BL osszejon harmadjara plus a kiraly kupa akkor en megelegszem ezzel a szezonnal

 • V.I.C.

  ZZ elemezheti, el is viheti a balhét a maiért (is).

 • robroy

  Elszaltunk magunktól a két barca meccs után. Azóta egy jó meccsünk se volt. Ez a bajnokság off. Gratula a vezetosegnek hogy nem kell senki, szar a kispad ennyi. Olyan dühös vagyok..

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ne hisztizzetek már a F*SZOMBA! 😀 Nézze meg mindenki mi van a gatyájában 😀
  Ne legyen már világvége hangulat 😀 Kikaptunk, és? 😀 Innen is lehet bajnokságot nyerni, csak kicsit nehezebb. De nem bírom a hisztit…

  • Marc96

   Mondjuk ha a baecat odavissza verjuk lehet h van ra esely🤔

  • JavierA

   Gyere át totelcampra,ha boldogságot keresel 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Nem vagyok én szomorú 🙂 Se csalódott. Legnagyobb hiszti nálatok szokott menni (nem rád értem, de kurva nagy rinyagépek vannak arrafelé az tuti 😀 Pont azt nem akarom hogy itt is az legyen 😛 )

    • JavierA

     tudom,pofátlan volt,abba is hagyom mert nem ildomos.
     Meccs közben az fogalmazódott meg bennem,hogy Zidane elcserélte a malacát Neymar tavalyi góllövő csukájára

     • Cornelius Scipio Africanus

      Azt hiszem 2 éve 12 pontot majdnem eljátszottatok 4 forduló alatt, valamikor márciusban/áprilisban. Nálatok is lesz hullámvölgy, nem fogtok 38 meccset nyerni (nagy valószínűséggel).

      Én annál meg okosabb, és tapasztaltabb vagyok, hogy rinyáljak a szeptemberben, hogy jááááj kikaptunk, vagy ha vezet a csapatom akkor serlegekkel álmodjak.

      És ahogy írtad, nem volt okos idejönni, kárörvendeni. Főleg azért nem, mert engem nem tudsz felidegesíteni ezzel 😀

  • WT14

   Nem tudom ki hogy van vele, én távol vagyok a világvége hangulattól. Holnap ugyanúgy kinyit a pék, nem lesz olcsóbb se drágább a kenyér, ugyanúgy ledolgozom a napomat. Világvége hangulatom majd akkor lesz, ha Észak-Korea elkezdi lövöldözni az atomrakétáit mindenfelé. Viszont ezt a bajnokságot a csapat bebukta a gecibe. Ettől még nem változott semmi, rá lehet hajtani a BL-re. Ha ott meglesz a triplázás, senkit se fog érdekelni a bajnoki cím.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Én még azt se mondom, hogy elbuktuk. De ha igen, az se érdekel 😀 Én tudom értékelni a tavalyi évet is 🙂 Meg messze még a vége nagyon a szezonnak 🙂

  • Sragi

   Hátrányból szép nyerni 😀

 • WT14

  Nyugi, idén nyertünk egy bajnokságot, most 5 évig megint nem kell. Lehet koncentrálni a BL-re, szóval majd olyan február körül jön a következő komoly tétmeccsünk. Addig nézhetjük ezt a hulladék szart. Nem tudom mivel fogja Zidane ezt megmagyarázni. Egy kibaszott nb3-as csapatot se tudnánk megverni a Bernabeuban. Az EL-helyezés azért meglesz, ha a kiscsapatokat megverjük idegenben.

 • yuzername

  De ha Zizou megint lenyilatkozza, hogy a lényeg, hogy voltak helyzeteink, akkor falnak megyek

 • sultan2004

  Azt hiszem csapat szinten az idei év kihívása lesz a motivációt megtalálni. Azért ezt nem így gondoltam a két Barca meccs után. Hatalmas csalódás a csapat játéka!

  • ballabjobb

   és akkor hosszabbítgatunk közben Benzemával, aki a motivációt illusztrálja a lexikonban..

 • yuzername

  Viszont van egy jó is a dologban. Innen már csak felfele mehet a hullámvasút, lejjebb nem. 🙂

  • sultan2004

   Akarsz fogadni?

   • yuzername

    Ja, meg fogom fogadni az Alavest, mert akkor tuti nyerünk. Itt pasztam el egyébként, ez sajnos miattam volt… Hezitáltam, de nem tettem meg végül a Betist. Bocsánat.

  • ballabjobb

   örök igazság, hogy lejjebb mindig van. mindig.

  • WT14

   ó, dehogynem, még rengeteg kiscsapat van akik ellenünk akarják életük meccsét játszani.

   • sultan2004

    De ez 90 éve így van. Ebben semmi új nincs.

 • kodex

  meg is érdemeltük. az eredményjelző nem téved. és hagyjuk hogy minden más mutatóban hol voltunk. ezt gólra játsszák. ZZ valszeg ezt még nem ismerte fel.

 • johnglade

  Odaát nyilván már annyira szétejakuálták magukat hogy előbb-utóbb fehér lesz a bloguk háttere, meg már a bajnokságot is megnyerték ahogy látom.

  • WT14

   Már bocs, de ki a faszt érdekel hogy mi van odaát?

   • realpeter

    még van odaát? 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     :DDDDDDDDDDDDDDD

    • norma_va

     Nincs, kiléptünk a blogger létből. 🙂

     • realpeter

      (Y) :DDDDDDDDDDDDDDD

    • woland

     “The truth is out there…”

     • realpeter

      i dont spik london 🙁

  • majk

   ezek után saját házunk táján kéne elsősorban korbácsolni…sokakat,sokáig

  • realpeter

   Erre szerencsére már felkészítettem magam, hogy kb az egész világ ellenünk volt mikor nyertünk, tehát most a sok frusztrált idióta élvezkedni fog. Ez ilyen 😀

   • yuzername

    Ennyi öröm nekik is kell az életben, még ha ez az öröm káröröm is.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Jó hát nekik is kell valami öröm 😀 egész eddig remegtek egy-egy ilyen pillanatért 😀

    • realpeter

     Kedvencem lesz Unitedes haverom 😀 sztem megverem :DDd

 • majk

  ezt a fost bazdmeg, mi a fasz van a csapattal?

 • dracox

  Amugy most is a Real volt jobb csak a kibaszott helyzetek nem mentek be megint… maskor nekunk volt szerencsenk most nem. Ez van. Menni kell tovabb. Barca is hullajtani fog szepen pontokat nem csak mi.

  • Birdjacket

   Szerintem pedig gáz van. Motivációs válság jeleit látom, és innen baromi nehéz felállni.

  • WT14

   De már megint itt tartunk, hogy a kihagyott helyzeteket a kibaszott szerencsével akarjuk összemosni. Ettől rosszul vagyok. Ott az a kurva kapu, 7×2 méter, abba kell belerúgni, belefejelni a rohadt labdát. Ez nem a lottó, ahol szerencse kell hogy nyerj. Az hogy egy ilyen tetű védekező csapatnak nem tudunk 1 db gólt rúgni, az kurva nagy gáz. De persze Zidane majd elintézi annyival hogy nem volt szerencsénk.

   • dracox

    Azt a Bale sarkazást szerintem 10 kapusból 9 nem tolta volna ki kapufara.. erre ez Adán gyerek pont megteszi…

    • Sragi

     Ex madridi kapus. 😀

 • realpeter

  Tudtam, hogy eljön ez a pillanat, de a Manchester és a Barca elleni meccsek után nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar…és talán ez a legszomorúbb.

 • sultan2004

  Lehet hajtani az EL helyek egyikére…. hahahahaha. Olyat úgyse nyertünk még. -)

 • norma_va

  Zidane szakmai tudásának növekedése és annak a játékba való implementálása fordítottan arányos az eredményességünkkel. Na ezt rakja össze valaki.

  • ballabjobb

   implementálása.. késő van az ilyenekhez.
   “egyemisták-egyemisták.. nem vagyok egy szadizmus, de hogy rábasznak az rizikó!”

  • realpeter

   szart se ér a tudás, csak a motiváció mindenek felett!! Lehet 11 kecskével is megnyerne mindent, ha kellően tudná őket motiválni.

   • ballabjobb

    vagy 11 asztallal

    • realpeter

     Attilával

  • Birdjacket

   Basszus, ezzel a kezdővel nyerni kellett volna… Ami szerintem el van baszva az a motiváció, meg a bé terv hiánya. Ahogy a nagy Tyson mondta, addig mindenkinek van terve, amíg pofán nem vágják… hát, nekünk határozottan nem volt tervünk a pofánvágás utánra.

   • ballabjobb

    a B-terv nagyrészt a gyengélkedőn várakozik

    • Birdjacket

     Benzema? 😉

     • ballabjobb

      Dembelé! 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   ez kb 1×1 😀 de tetszik! 😀

 • yuzername

  Benzi azért, ha nem is mondja ki, biztos van egy kellemes melegségérzet a mellkasában, hogy “na most szidjatok kocsogok, egyszer nem játszok és kikap a csapat”

  • ballabjobb

   szidjuk.

 • sultan2004

  Kénytelen vagyok egy kőkemény horrorfilmet megnézni, hogy tompítsa, amit a megelőző 2 órában láttunk.

 • johnglade
  • Sragi

   Amúgy szinte vártam, hogy ha hozzuk ezt a rekordot utána bukta lesz.

 • ofrnkie

  Bejött a papirforma, CR7ponthatrany
  (Disclaimer: csak szojatek)

 • majk

  amúgy meddig fogjuk még törleszteni a máksorozatot? mert én már a múltkori meccsen is meguntam

 • ballabjobb

  lássuk a napos oldalt is. szerintem jó volt a Betis.

  • realpeter

   banyek 😀

  • johnglade

   Undorítóan, de jól csinálták.

   • ballabjobb

    nekem nem tűnt kirívóan undorítónak. színészkedés-időhúzás sem volt toplistás kategória, szépen építkeztek, tartották és járatták a labdát. és a 3 helyzetükből egyet ki is használtak. ja és se a trashtalk, se a rugdosódás nem ment. a fejpárbajokból pedig kb. mindet megnyerték.

    • kodex

     azért a meccsből kb. 15-20 percet csaltak el. ebből csak Adan kb 5+áfa. Az elején 1 sárga és onnantól tudja hol a helye. de többi áll.

     • Birdjacket

      Írtam már, de ha besárgul akkor sem rúgunk neki gólt ma. Sajna mi voltunk szarok, ezzel jobb ha szembe tudunk nézni.

     • ballabjobb

      igen, az időhúzás zavaró. engem viszont sokkal jobban megdöbbentett, hogy a fejcsatákat rendre elvesztettük. tökmindegy volt, hogy ki ugrik fel, kicsi-nagy.. ebben látszik a motiváció hiánya is, de az még nem magyarázza meg, hogy amiben általában dominálunk, abból semmi. pláne, hogy ívelgetünk ha betömörül az ellenfél.

 • carlos06

  Kemeny, h mind3 ellenfel egész jól játszott ellenünk, igazából meg a Depor is, ha berugja a helyzeteit. Nagyon szarok nem vagyunk, de Zidane mágia inkább átok lett most, igy megint csak a tavalyi élmények karpotolnak es ezert nem érdekel 😀

  • WT14

   De, ma kibaszott szarok voltunk. Carvajalt most legszívesebben legalább 1 hónapig nem látnám a csapatban, de halovány volt CR, Kroos és Isco is. Bale és Modric egy átlagos teljesítménnyel felfelé lógtak ki.

   • ballabjobb

    Modric jó volt. sokkal jobb, mint bárki más (oké talán Messinél nem).

    • WT14

     Csak épp ő is elbaszott két helyzetet, még ha neki nem is a befejezés a dolga. Ma ő volt íagy is a legjobb, de pont ezért is vagyunk szarban, mert senki nem rúg gólt, ha a támadók nem tudnak. A Barcában egy Paulinho gólerősebb mint nálunk a komplett középpálya.

   • carlos06

    Bőven van ennél rosszabb. Rengeteg támadást vezettek, az mas kerdes, h a kapu előtt elfogyott az ötlet, de van h eddig se jutunk el. Kicsit az éhség tényleg kellett volna, h vki beszenvedje. A cimvedesert fizetunk most meg a nyari kupakert.

    • WT14

     Nem nagy kunszt feljutni az ellenfél 16-osáig, ha a középpályás soruk is 20 méteren védekezik. Konkrétan 2-3 emberen kell áthozni, hogy a támadó harmadba juss. De ha ott nincs tudomány, meg lehet baszni az egészet.

     • carlos06

      Persze. Tudomány tavaly sem volt. Iden motiváció sincs.

 • iKos

  Lol, gec.
  Mit lehet írni egy ilyen után?
  Végül is volt Ramos-time, csak épp nem így képzeltük. A mai alapján Cével se húztuk volna be a Levante, Valencia elleni meccseket. Baromi luxus, h ennyire könnyelműen bánunk a helyzetekkel. Hiányzik az éhség, a mindenáron való győzni akarás. Ami érthető/természetes is valahol egy bl dupla, bajnokság behúzása után, csak rosszt ezt látni akko’ is egy ilyen állománytól.
  Ami sajnálatos, h Luka, Marci kényszerű lejövetelénél Zizu szépen kicserélte magát a meccsből. Baromira kellett volna egy középső középpályás. Remélem a kis brazil sérülése nem komoly, mert elég lemondóan ült a padon. Egyébként sajnálatos, de kicsit úgy tűnik, h a tavalyi gumibogyó szörp se működik rendesen, ráadásul a szokásosnál több sérültünk is van.

  A betis a gusztustalan időhúzáson kívül minden dicséretet megérdemel, Seiten kiváló edző.

  • WT14

   Most már lényegében mindegy hogy ki meddig sérült, februárig nemigen lesz komoly tétmeccse a csapatnak. Bár a Dortmund és a T’ham ellen még oda kell tenni magunkat, de az meglesz, mert egyik se buszozni fog.

  • norma_va

   Ezért sem értem miért nem töltöttük fel a távozók által hagyott helyeket a keretben. Segített volna a motiváció fenntartásában, egészséges versenyhelyzetet teremthetett volna. Nem beszélve arról, hogy mindezeken felül is szükségünk lett volna rá. Erre akkor basztunk rá, nem most ezen a meccsen. Zidane túl óvatos volt, ilyenkor pl. egy tapasztalt sportigazgató jól jönne. Nem izgulok, valahogy ebből is kikecmergünk, ami engem jobban aggaszt, hogy Pérez mikor gondolja azt, hogy akkor Zidane kuss van, ha maradni akarsz és majd én intézem ezen túl az igazolásokat….

   • ballabjobb

    na igen, engem is ez izgat. ha semmit nem nyerünk idén én akkor sem küldeném el Zidanet. mert az látszik, hogy elkezdett valamit építeni, ami így vagy úgy, de az elején nagyon sikeres volt. de persze ez sosem lesz így, szóval inkább izgulok, hogy a folytonosság érdekében ne legyen ok kitenni a kopaszt.

   • kodex

    tudod/juk a választ: ha nem nyerünk idén semmit. ezzel a kerettel – pláne emellett a Barca mellett – az nem lenne menthető. Szerintem is felállunk, hamar, már az Alavesnek rúgni fogunk 4et kb. De vannak problémák amikre reagálni kell, ez igaz.

    • Birdjacket

     Úgy legyen, mert az azt jelenti, hogy sikerült feltüzelni a csapatot.

   • iKos

    Adom. Maga a koncepció baromi szimpatikus, de a keret ereje valószínűleg kicsit túl lett értékelve idénre. Igazából nekem elölről hiányzik egy ember csak (Morata, vagy vmi hasonló kaliber). Mayoral szimpatikus, tehetséges, de mikor ennyire kiélezett a pontverseny, meg ennyire sok a sérült, formán kívüli arc, baromi nehéz egy alapvetően null kilométeres srácot a támadórészlegben felépíteni. Akik fiatalok berobbantak, mind mögött volt egy értékelhető bajnoki szezon (case-porto, asensio- espanyol, carvajal, kusen etc.) Ez kicsit el lett méretezve, túl nagy lépés.
    Egyébként sztem Mormotával 3-ből (valae, leva, betis) kettőt behúztunk volna.

  • realpeter

   Azzal nem tudok egyetérteni, hogy nem volt meg a mindenáron való győzni akarás. Szarrá futották magukat, mentek a végsőkig…..a gól is emiatt lett, hogy már rohadt fáradt volt mind. Persze itt jön a kérdés, hogy a Betis nem fáradt el? De igen…..mégis mi szívtuk meg.

   • iKos

    Nekem ennek ilyen rutinból, megszokásból darálás íze van. Megyünk, mert menni kell, de hiányzik valahogy a szenvedély, eufória, most én átmegyek a falon mentalitás. De ez csak gólörömből elemzés.

    • realpeter

     a franc se gondolta, hogy ma nem elemezhetünk gólörömöt 😀 hazait

   • Sragi

    Tavaly meg mi nyertük meg az ilyen meccseket. Ez most így jött ki.

 • mfc777

  engem csak az érdekel hogy volt-e valaki aki 0-1-et tippelt

  • norma_va

   Nem, de olyan volt, aki 0-6-ot.

   • t20-puerto del sol

    inverse me

  • bdyd

   7-0 ér?

   • elkesetthusvetinyul

    hajnal háromkor???

 • andras14

  Biztos vótmá, de télen kurvára kell egy original center.

  • Birdjacket

   Meg valaki, aki a többi kilenc játékost fejben összeszedi.

  • Sragi

   Moratat kellett volna minden áron itt tartani. De így muszáj lesz valakit keresni.

 • norma_va

  Egyébként egy ilyen meccsen, mint a mai, Benzemával előrébb lettünk volna. Bale olyan szempontból nem jó társa a portugálnak, hogy ő képtelen területet nyitni és megteremteni a lehetőséget a helyzetre. Balenek is terület kell. Ronaldonak is terület kell. (Csodálkozunk, két alapvetően szélső játékos, akik angliában nevelkedtek…?) Nos, ők alkották most a csatár párosunkat.

  • iKos

   Megelőztél. 🙂
   Pont írni akartam, h az ilyen meccsek után remélem sokaknál felértékelődik a francia játéka. Hiába a parádés sarkazás, Bale még mindig idegen test egy ilyen stílusú csapatba. Terület nélkül félkarú (egylábas) óriás.
   Sajnálom, h Zizu nem merte/akarta őt lecserélni.

  • davieee

   Így van.Bunkerező csapat ellen a CR-Bale kettős nem nagyon fér bele,annyira gyengék kis területen.Nem is értettem Zizut,kapkodta le a kreatív játékosokat,Bale és CR mellé meg még behozta Mayoralt,hogy még véletlenül se legyen máshogy esélyünk gólt szerezni,csak beadásokból.

 • ptg

  Biztos vótmá – a Levante után – hogy nem szeretem Zizut. Meg is kaptam érte a magamét, de a helyzet azóta se változott, volt két gyenge taktikával és játékosállománnyal felálló elleni nyert meccs és valamilyen előttem nem ismert okból 4-5 éves szerződéshosszabbítások olyan játékosokkal, akik akkorra már bőven harminc felett lesznek. Látszott is a játékon az a bizonyos darálok, mert bírom, de fejben szinte senki sem hozta magát – még az edző sem, a taktikája ma annyi volt, hogy ívelgessetek. A cserék és azok időzítése meg… Ennek ellenére nem kell pánikolni, ZZ – t el kellene küldeni egy taktikai tanfolyamra, hogy ne a 78. perc után jöjjön rá az ellenszerre és kell szerezni egy 2 m magas centert, hogy az ívelgetéseknek legyen értelme…Egyébként ebből is látszott, hogy Benzema egyáltalán nem hiányzott, nélküle is tud igen rosszul játszani és temérdek helyzetet kihagyni a csapat.

 • nasty

  CAMPEEEEEEEEOOOOONEEEEEEEEEES!!!!!

  • iKos

   Már ebben a szezonban is tripláztunk!!
   telhetetlen banda

 • Jose

  Van új bejegyzés. NE ALUDJATOK MÁ!

  • elkesetthusvetinyul

   hajnal négykor???

   • Jose

    Az a baj, hogy ha egyszer elkezded, rászoksz az alvásra. Nem jó az.

 • Sragi

  Ez mi a ferde fasz volt úgy még is?
  De jó h nem lattam..

 • sultan2004

  Ma reggelre sem lett jobb érzés.

  • Marc96

   Osztom a velemenyed