Nyomokban sem található SuperDepor

Nem a legbarátságosabb időpontban kezdődik el a bajnoki címvédő harcunk, de ez legyen most a legkisebb problémánk. Az előző hetek történései után bátran jelenthetjük ki, hogy teljesen felkészülve vágunk ma neki a szezonnak. Ellenfelünk a tavaly 16. helyen végző Pepe Mel által vezérelt Deportivo. Nézzük meg röviden, mire is számíthatunk.

A Depor azon kevés La Liga csapatok közé tartozik, amelyek egykoron elnyerték a bajnoki trófeát. Sokan talán emlékeznek, de abban biztos vagyok, hogy a legtöbbünk hallott a csapat aranykorszakaként fémjelzett Super Deporról. A 2000-es évek elején nem csupán Spanyolországban, de Európában is tényezőnek számított.

Első és egyben utolsó bajnoki címüket az 1999-2000-es szezonban érték el, majd ezután bekerültek az európai szűk elitbe is. Javier Irureta volt, aki összerakta az akkori gárdát olyan játékosokból, mint Valerón, Capdevila vagy a későbbi két spanyol gólkirály, Roy Makaay és Diego Tristán. A Bajnokok Ligájában felülmúlták a Machester Unitedet, az Arsenalt és 0-3-ról fordítottak a PSG ellen. (A párizsiak, úgy tűnik, nem mehetnek biztosra spanyol ellenfél ellen…)

Ezután szépen, de biztosan lecsúsztak az elitből, sőt a La Ligából is kiestek 2011-ben. Gyors feljutás után megint csak a másodosztályban találták magukat, így ezek az évek nem szólhattak a tudatos építkezésről. Most viszont zsinórban a negyedik évüket töltik az első osztályban, februártól pedig Pepe Mel feladata volt, hogy elkerüljék a kiesést.

Manapság már egyáltalán nem egy félelmetes helyszín a Riazor, sőt a Deportivo sem tartozik a nehezebb ellenfeleink közé. Három éve például meg sem állt a csapat 8 gólig.

 

Igaz, azóta mindkét csapat sokat változott, de egy valamit biztosan lehet állítani: nem okozhat gondot ma este a Deportivo. Bárhogyan is nézzük, itt egyértelműen győztesként kell kikerülnünk.

Zidane abszolút kihozta a maximumot a felkészülési időszakból, mit sem bizonyít jobban a két elnyert kupa és a Barcelona legyőzése. Kétszer is.

Gondolkozom, hogy mit lehetne írni, de a szezonkezdet miatt korlátozottak a lehetőségeim. Ragozhatnám tovább a csapatok történelméről szóló bekezdéseket, de nem gondolom, hogy különösebben újat tudnék mondani nektek. Az igazság az, hogy teljesen nyugodtan várom a bajnoki harcot, mert úgy vélem, hogy komoly lépéselőnyben vagyunk a Barcához viszonyítva, és mára már sikerült kinőnünk azt a fajta örökmásodik életérzést, ami jellemző volt az elmúlt években a csapatra.

Hiszem azt, hogy viszonylag sima bajnoki szezon elé nézünk, és különösebb nehézségek nélkül fogunk címet védeni. Annyira egyben van a csapat, annyira következetesen építkezik Zidane, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy a jelenlegi mezőnyben valaki a csapatunk fölé nőhet.

A rotáció idén is kulcsfontosságú lehet, és Ronaldo mellett Modric is többet pihenhet, mert az csak egy dolog, hogy Kovacic kopogtat a kezdő tizenegy ajtaján, de Ceballos játékstílusa kifejezetten hasonlít az idősebb horvátéra. Theo tökéletes lesz Marcelo tehermentesítésére, Llorente nálam pedig titkos esélyes hosszú távon a kezdőbe kerüléshez.

Lássuk, mit vár a következő szezontól kis szerkesztői csapatunk:

José:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  Semmi újat. Illetve több meccsen fogunk szépen játszani, de egy szezonra tervezve… Biztos sok szenvedés vár ránk idén is, mert be kell osztani a fizikai és mentális energia készletet. Játékban azért ritkán fog visszaköszönni a 433. Ez jó érzésekkel tölt el! Bajnokok leszünk. Címet védünk.
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  A csapat húzóembere a középpálya lesz. Illetve felváltva hoznak majd fasza teljesítményt az ott szereplő játékosok. ha kívánhatok: Isco éve legyen!
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  A fiataloktól azt várom, hogy minden egyes alkalommal teljesítsék az edző által megkövetelt alapfeladatokat adott meccsen! És nem, Nacho már nem fiatal!
 1. Bale vagy Benzema?
  Benzema, ha csatár. Benzema, ha egyedüli csatár. Benzema, ha Ronaldo párja kell, hogy legyen egyikük.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  A szezonra azt kívánom, hogy április végére döntsük el a ligát, mert így még élesek lesznek a srácok fejben, de nem lesznek kizsigerelve fizikailag a BL-döntőre. Illetve magunk felé azt, hogy rossz eredmények mellett most az okokat keressük, elemezzük és ne kőegyszerű böfögösékkel reagálunk csapatra, játékosra. Ja, és in jynx we trust!

Zizou:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  Hatalmas kérdés van bennem, hogy mi lesz, ha CR is tökéletesen játékra kész, azaz minden adott lesz a BBC-re. Vajon visszatér az a rendszer vagy Zidane egész szezon során kitart a most elkezdett rotálás és értékek mellett? Tehát látunk játékot, passzokat, sok mozgást, az általam már rengetegszer emlegetett kombinatív játékot, és továbbra is összetartó gárdát, akik küzdenek akkor is, ha nem megy. Rengeteg lehetőség rejlik a keretben és ebben van az erőssége is.
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Bízom benne, hogy mesterünk használni fogja keretet, ami megadatott neki, úgyhogy azt hiszem nem lesz egy húzóember és nem is lesz szükség rá. Hol egyik, hol másik játékosunk fogja kidomborítani, hogy mire képes. Természetesen Isco, Ronaldo, Ramos, Marcelo, Carvajal, Modric és Kroos továbbra is az élen fognak járni ebben is.

   
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  Isco évét várom. Minden adott rá, hogy felérjen oda, ahová évek óta vizionáljuk. Asensio szintén hatalmas szezont futhat. Kovacic részben átveszi Modric posztját, de elsőszámú még mindig az idősebb horvát lesz. Theo, Ceballos, Hakimi egyelőre rejtély, de lehet arra számítani, hogy a közösség magukkal húzza őket, ezáltal képesek lesznek remek teljesítményre, ha szükség lesz rájuk.
 1. Bale vagy Benzema?
  Bale mellett több kérdőjel és negatívum áll, úgyhogy nagyot néznék, ha idény végén nem távozna a királyi alakulattól. Benzemánál meg nem kell góldömpinget várni, de amit a Barca ellen hozott – azt nem fogja stabilan tartani -, azzal hatalmas szerepe lehet, hogy ismét örüljünk a szezon végén.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Azt kívánom, hogy Zidane nagyon bölcsen használja a keretet, nagyon flexibilis és kiaknázatlan lehetőségek vannak. Valamint azt is szeretném, hogy a címek mellett most picit élvezhetőbb játékot lássak, bár tudom, hogy nagy eséllyel megint a minimálra fog törekedni a mester és a csapat.

Sultan:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  Sajnos egy évad alatt nagyon sok minden történhet, lehet jósolgatni, de 2-3 egyidejű sérülés megnehezítheti bármelyik csapat dolgát. Három fronton leszünk harcban, plusz a Klub Vb, azaz a szokásos nagy terhelés lesz a gárdán.
  Egyben vagyunk, ha semmi nem változik, akkor is jó a keret, minden okunk megvan, hogy bizakodással nézzünk a szezon elé. A Real még soha nem triplázott a története során, ha a komoly balszerencse nem hátráltatja a csapatot, az elkövetkező évek egyikén akár az is összejöhet. Lehet, hogy már a 2017/18-as szezonban?
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Igazából az elmúlt szezont is azzal hoztuk, hogy elképesztő minőségű kispadunk volt. Az előttünk álló évadban ez a kispad némileg rövidebb lesz, de hitem szerint a csapat egységessége és variálhatósága lesz a kulcs.
  Ha mégis kiemelnék valakit, az Asensio lenne (talán nem leszek egyedül a véleményemmel), de Isco és Kovacic is nagyon jó szezon elé nézhet.
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  Remélhetőleg tudják néhány meccsen tehermentesíteni az “öregeket”, és folyamatosan fejlődve beilleszkednek a csapatba. Nagyon sok jó példa áll előttük, úgy tűnik, a klub játékospolitikája is jó irányba fordult, így azt gondolom, minden lehetőség adott lesz számukra, hogy szakmailag gyarapodjanak.
 1. Bale vagy Benzema?
  Kicsit úgy érzem, túl van spirázva a két “B” teljesítménye körüli vita. Egyik sem kutyaütő. Ha Benzemától több olyat látnánk, mint az AtMa elleni kulcsjelenet , vagy a Barca elleni gólja, ahol a legjobb katalán védőt, Umtitit verte meg csúnyán, kevesebb kritika érné. Nem fiatal már, fizikailag sem képes már arra, amire 5-6 éve, de amikor nagyon kell, azért össze tudja  magát szedni. Ezt várjuk is el tőle. Bale egy kicsit a rendszer áldozata is, és sérülékenysége miatt a szezon nagy részében nincs formában. Talán ő is, és a csapat is megkönnyebbülne, ha visszaigazolna a PL-be.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Nagyon kevés sérülést kívánnék, és kiváló öltözői hangulatot. Ezzel a kerettel a többi jönni fog!

ReAlantos:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  A szezontól azt várom, hogy a Barca kezdeti gyengélkedése után izgalmas, de nem a végletekig kiélezett harc lesz az első két helyért, amiből főként a keret mélysége miatt mi fogunk győztesen kijönni. Továbbra is úgy vélem, hogy az Atlético nem tud érdemben beleszólni ebbe a küzdelembe, a Sevilla pedig a negyedik helyre jó lehet. A Villarreal okozhat még meglepetést az első négy helyért folyó küzdelemben.
  A Real szempontjából a BBC fokozatos kivezetésének folytatását és befejezését, és észszerű mértékű rotálást várok, bajnoki címmel a végén.
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Mivel a csapat játékát a domináns középpálya határozza meg, ezért talán kevésbé lenne észszerű nem ezen a poszton játszó játékost mondanunk – pedig nagyon szívesen voksolnék Marcelóra. Így azonban én német mérnökünket, Toni Kroost választom, még ha az ő munkája nem is olyan látványos, mint a többieké. Passzpontosság, és az egész csapatra kiható irányítási képesség; ezekkel válik a csapat húzóemberévé.
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  Van ugye egy fiatalunk, Marco, aki nagy erőkkel dörömböl a kezdőcsapat ajtaján. Tőle az eddig megszokott teljesítményt várom, egy kicsit több játékpercben, mint tavaly. A többiek esetében az az elvárás részemről, hogy amikor megkapják a lehetőséget, akkor tegyék oda magukat, és adjanak bele mindent, vagy még annál is többet a címerért. Én leginkább Vallejo csapatba építését várom, egy Varane-Vallejo tengelyt szívesen néznék a jövőben.
 1. Bale vagy Benzema?
  Benzema, kérdés nélkül. Zidane újra feltalálta a gyémántot, ezzel párhuzamosan pedig elveszett az a pozíció a keretből, amin Bale képes(?) világklasszisként teljesíteni. Karim még rosszabb napjain is csatár, és a tanult csatárösztönök, mozgások, stb. azért csak ott vannak az ereiben, míg Bale-ről ez jóindulattal sem mondható el. Sajnálom a walesit, mert ennél talán többet érdemelne, de mint azt már többször is kijelentettem, szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ő visszamenne Angliába. Benzema ellenben biztató jeleket mutat olyan szempontból, hogy a most induló szezon akár nagyságrendekkel is jobb lehet a tavalyinál. A Barca ellen szerzett góljával, reméljük, elindult egy folyamat.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Igen, a bajnokság elnyerése is egy nagyon fontos szempont, de szerintem van egy, ami még fontosabb: Zidane folytassa az eddigi elképzelését. Értem ez alatt azt, hogy a fiatalok fokozott beépítése mellett is képes legyen domináns játékra a csapat. Idén bántóan hosszú idő után először úgy megyünk neki egy bajnokságnak, hogy mi vagyunk a fő esélyesei. Ne bízzák el magukat a srácok, és húzzák be a bajnoki aranyat, de közben ne felejtsenek el egy csapat lenni, és tovább haladni a kijelölt úton. Ha a bajnokságban is dominánsak tudnánk lenni, akkor talán még hangosabban zengné mindenki, hogy a Real Madrid Európa jelenlegi királya.

Raulitás:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  Hat trófeát (az első kettő már megvan); sokkal játszósabb játékot, mint tavaly, ugyanakkor a kulcsmeccseken a tavalyihoz hasonló célfutballt.
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Ronaldo mellett Asensio és Isco.
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  Kovacic még többet és még jobban játszik. Asensio a harmadik legeredményesebb lesz a hetes és a kileces után. Theo és Achraf megfelelően pótolják Danit és Marcit. Mayoralnak lesz legalább egy meccset eldöntő gólja. Ceballos megmutatja, hogy miért keült ide. Llorente a Sevilla középpályájának motorja lesz, Luca pedig játszik egy kupameccsen az első körben.
 1. Bale vagy Benzema?
  Benzema, mert jobban passzol. Meg a rendszerbe is.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Benzi több mint 20 gólt ver a bajnokikon, és eldönt egy-egy meccset az Atleti és a Barca ellen.

Norma:

 1. Mit vártok a következő szezontól?
  Fejlődést a tavalyi ívelgetős focinkhoz képest. Zidane nem engedheti meg, hogy a játék javulásában nem mutat fejlődést.
 1. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Továbbra sem látom, hogy Modricot tudná akárki is helyettesíteni. A hiányát meg fogjuk érezni, de Isco egyre inkább fontosabb láncszeme lesz a csapatnak. Ennek ellenére Kroos lesz az, aki Luka és Ronaldo mellett a legfontosabb tagja a csapatnak.
 1. Mit vártok a fiataloktól?
  Küzdeni akarást. Sok játékpercet, noha ez nem rajtuk múlik. Kovacic és Asensio talán szintet lép, és a kiegészítő szerepnél többet fognak kapni. Az újonnan érkezőktől pedig azt várom, hogy gond nélkül illeszkedjenek be a csapatba, hogy a jövőben fontos tagjai lehessenek a klubnak.
 1. Bale vagy Benzema?
  Benzema. Nem lehet kérdés. A tavalyi kevés gólja és gyenge játéka ellenére is hasznos tagja ennek a csapatnak. Bale-ben pedig nem látok semmit, amit csak ő tudna ehhez a csapathoz hozzáadni. Ha idén nem távozik, remélem, utolsó szezonját fogja a madridi kórházban tölteni.
 1. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Én azt kívánnám, hogy a top 5 ellen több szerzett pontunk legyen, mint elveszített. Fájó volt tavaly is a nagyok elleni mérlegünk. Jó lenne már látni, hogy ellentmondást nem tűrően pofozunk el mindenkit, aki szembejön.

Nem tagadom, hogy könnyű mérkőzést várok. Úgy érzem, hogy a srácok felszabadultan fognak játszani – nincs okuk görcsölni. Örömfocit és sok gólt szeretnék! Ronaldo hiányában remélem Asensio fog lehetőséget kapni, mert mindig benne van a játékában egy kis gól. Látni szeretném Kovacicot, ha már visszadobott a klub egy 75 milliós ajánlatot a Juvénak, mutassa meg, hogy mi kerül rajta ennyibe!

Lucas a Barca elleni játékával engem meggyőzött. Van helye ebben a csapatban akkor is, ha rendszerváltás miatt megszűnik az ő posztja az alapfelállásunkban. Viszont őt tipikusan annak a focistának látom, aki képes görcsölni, ha nem úgy megy a játék, ahogyan azt ő elképzeli. Ha megkapja a lehetőséget Ronaldo sérülése alatt, akkor remélem, hogy fog gólt lőni, különben csak görcsösebb lesz a játéka. Milyen jó lett volna, ha betalált a klasszikuson… az a fránya kapufa…

Keretünkben változás is alkalmazva lett. Yanez kölcsönbe került a Cádizhoz, így minden valószínűség szerint Luca Zidane lesz a csapat 3. számú kapusa. Aminek viszont személy szerint nagyon örülök, hogy Hakimi megkapta Modric régi mezszámát, ami azt jelenti, hogy a Castillából felkerült az ‘A’ csapatunkba és ő fogja ellátni Dani helyettesi pozícióját. Sokkal jobban örülök ennek, mintha igazoltuk volna valakit erre a posztra. Ha mégse válna be, akkor van egy multifunkciós Nachónk, aki gond nélkül látja el ezt a szerepkört is.

Én már nagyon várom a bajnoki nyitónkat. Este 10-ig sok időnk van, meglepetésre viszont abszolút nem számítok. Tippeldénkre este 20:45-ig adhatjátok le tippjeiteket – győzzön a jobbik Real Madrid!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nagyon jó beharang, köszi! 🙂 Várom már a meccset! 🙂

  Egy apró figyelmetlenséget elkövettél norma. (De ezt jó szándékból jelzem!! 😀 ) Kovacic tudtommal nem edzett 2-3 napja, mert összeszedett egy sérülést (csípő) a Barca elleni meccsen. Most látom a keretben sincs benne.
  Mondjuk én már tudtam ezt tegnap mikor leadtam a tippem a kezdőre, de lehet más nem ennyire tájékozott.
  (Mennyire hülye vagyok, esélyt adok másnak, hogy több pontot érjen el a versenyben 😀 Arany szívem van 😀 )

  https://pbs.twimg.com/media/DHqQ0vzXUAApFd3.jpg

  • ZeRo

   Erősen ajánlom, hogy sérült legyen és ez ne valami jel legyen az eligazolására. Nem szeretném, hogy bárki elmenjen a keretből (mármint az ifjú titánok közül).

   • Cornelius Scipio Africanus

    Vegyél be egy Xanaxot. Nem megy el Kovacic 😀 És tényleg sérült.

    • ZeRo

     Teljesen fölösleges, már annyit ér mint ha csak negrót szopogatnék. 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Azt hiszem akkor találtunk egy piaci rést: Xanaxos negró 😀

     • ZeRo

      Lenne rá kereslet. Dobjuk piacra! Meggazdagszunk és bevásároljuk magunkat Madridba. 🙂

  • V.I.C.

   Nagyon király ez az új design a klubnál. 🙂

  • ReAlantos

   Ezentúl (tudtommal) a kerethirdetés UTÁN fog kikerülni a tippelde, a mostani alkalom a bemutatás miatt volt korábbi. Így a későbbiekben ezt a hibát nem fogjuk elkövetni.:)

   • Cornelius Scipio Africanus

    Jó szándékkal szóltam csak 🙂 De tudom jól, hogy figyeltek szinte mindig mindenre. ÉS logikus is úgy, hogy mondtátok. Csak néha – mint pl ma is – kicsit később kerül ki a keret.

    • Krityó

     Ne legyen már ilyen könnyítés, nincs sírás!
     A királyok már kerethirdetés előtt is beírják a jó választ. Ha én beírtam Kovacicot, akkor ott is lesz.
     Ne lépjünk vissza a színvonalból, léccikeh!
     :DDDDDDDDDDDDD

 • Madridista

  Egyetértek ha Benzema a 2. meccses formáját hozza egy szavunk se lenne.
  (vszínű 10-15 meccsenként lesz ilyen)

  Mára azt várom,hogy már a félidőben vezessünk.

 • ZeRo

  LLorente a Sevilla kp motorja legyen? Ez most egy másik jórente? Vagy ezt most csak én nem értem?

  • Madridista

   kölcsön akarják adni

   • ZeRo

    áá, így már világos. köszi

 • mfc777

  felfedeztem a kiskaput: bárki kitöltheti a form-ot ötször öt külön névvel

  • Madridista

   ugyanazzal a névvel is…))

  • Gerintz

   A jutalmad kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés! 🙂

 • realpats

  Kár, hogy a cserékre nem lehet tippelni. 🙁

 • majk

  kemény h Griezmannt kiszórták műesésért, ami amúgy megint csak tizi volt 😀 lehet, hogy ráállnak a spanyol bírók a színészkedésre? amúgy ez nem lenne baj, hátha kevesebb lesz. csak eddig az a gond, hogy 2 eset amit tizi lett volna (Cé és Griezmann) sárga és egy ami nem (harapós) az meg tizi lett … jó az irány, csak még mindig szarok a bírók 🙁

 • dracox

  Grat az irományhoz. A 8 gólos összefoglalót nézve örülök, hogy nincs ilyen “Illaramendi féle” játékos a csapatban már. Viszont Borsócska milyen jó lenne most egy Mayoral helyett.. 😀

  • ZeRo

   Borsócska, Majoranna. Zöld-zöld. 😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  OFF

  Szerintem megvan a hét balf*sza díjasa Nicolai Müller személyében. Belesérült a gólörömbe 😀 7 hónap kihagyás vár rá, úgy megsérült a térde. Itt a gólöröm 😀
  https://streamable.com/y50nw

  • majk

   basszus szegény, fú én nagyon át tudom érezni a helyzetét

   • Jose

    Nekem nem beszéled be, hogy lottel gólt tobb tízezer néző előtt a bundasban!

    • majk

     azt nem, bár hasonlóan színvonalas rendezvényen sérültem már meg ártalmatlan szituációban, sőt egyszer gólöröm közbe lerúgtam a csapattársam (bár az az ő hibája volt)

     • Jose

      Minek volt ott a feje!
      Másfél méter magasban…

     • Cornelius Scipio Africanus

      Egyértelmű, hogy nem a tiéd! Bárhogy is történt! 😀

  • elkesetthusvetinyul

   Fiatal vagy ahhoz hogy emlékezz Kopunovics első Fradi-meccsén a gólörömre (pedig nem is ő lőtte) – ha jól rémlik 1,5-2 hónap pihenő lett belőle 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Meg mióta az eszemet ismerem hidegen hagy a magyar labdarúgás(nak nevezett valami). Régen elhiszem hogy volt színvonal a 90-es évek közepééig/végéig.

    Úgyhogy valóban nem emlékszem rá 😀 De jó nagy birkaság ilyen miatt lesérülni.

    • elkesetthusvetinyul

     Ha jól emlékszem akkor örömében felugrott a palánkra, letaknyolt és eltörte a lábát 😀

     • Jose

      egész jól emlékszel 🙂

     • elkesetthusvetinyul

      mert láttam és apuval nagyon röhögtünk 🙂
      ettől függetlenül az egyik nagy kedvencem volt

 • Jose

  “Manchester City are ready to pay Messi’s €300m release clause.” – Twitter találat.
  Szerintem ebből nem lesz semmi. (Sokan ezt mondták a PSG-Neymar ügyre is, tudom.)
  De ma a Barca felhenteli a betist és mindenki megnyugszik ott, hogy minden rendben, minden szép.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Azt elhiszem, hogy van rá pénzük, de kétlem hogy Messi lelépne. Főleg, hogy napokon (vagyis órák 😀 ) belül érkezni fog 2 játékos. (Seri és Dembelé, ha leteszik a lovét)

  • mfc777

   kicsit korán van, de hát a posztban is leírtad a stratégiát 🙂
   tegnap sokan örültünk az atletico égésnek, de még így is 1 ponttal előttünk lesznek holnap

   • Jose

    Ezt én is valószínűnek tartom, de az se lepne meg, ha -3 pont lenne a nevünk mellett, mert Zidane 4-et cserél vagy kispadra nevezi CR-t.

 • Manócska

  A BL győzelmünk után első felindultságból azt írtam, hogy akkor sem keseredek el, ha idén esetleg 1 kupát sem nyerünk, hiszen az utóbbi években nagyon sok örömöt adott nekem ez a csapat. Ezt a kijelentésemet most is tartom, bár úgy érzem hogy nem így lesz. Szerintem fogunk nyerni, és arról már nem is beszélve, hogy eleve 2 megnyert kupával megyünk neki a szezonnak, amit már alig vártam hogy elkezdődjön.

  • Jose

   Te ugye nem vagy versenyzői típus? 🙂
   Nekem mindig a következő kupa, sorozat, meccs, félidő a legfontosabb. Sohasem az, ami már elmúlt. 🙂

   • Manócska

    De igen. Minden sportban amit valaha játszottam, legyen az foci, röplabda, pinpong, stb.., az adott meccsen, akkor és ott, mindig győzni akartam, és nem számított hogy előtte mondjuk már győztem benne többször is. De ettől függetlenül a csapattal kapcsolatban még érezhetem azt amit fentebb is írtam.

 • Cornelius Scipio Africanus

  OFF2.0 (Ez ma az utolsó!)

  “Állva maradt a rajt után egy spanyol úszó a budapesti masters vébén, mert szervezők egy perc gyászszünetet sem engedtek a barcelonai áldozatok emlékére”

  #maxiriszpektFernandoÁlvarez
  https://www.youtube.com/watch?v=1juts-h-w8Q

 • Jose

  Mivel most tértem igazán vissza – eddig indiai körúton voltam hardverért… -, most olvasgatok vissza. Rögtön telibe kaptam a tegnapi arsenal buktát, ami nem meglepő önmagában, hanem így: 77,3%-os labdabirtoklás mellett szenvedtek vereséget. Az gyönyörű.

  • Sragi

   Én nem lepődtem meg rajta. Egyszerűen Wenger már nem tud mit kitalálni plusz szerintem motiválni sem.

   • majk

    na majd leesik egy jó Community Shield aztán +10 év

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én néztem a meccset :DDD Igaz nem végig. De esküszöm, ahhoz képest az ívelgetős játékunk is csúcsfoci volt. Egyszerűen egy kényszerítőt nem tudtak megcsinálni. Stoke meg erővel lehozta a meccset, meg a b*szdelőre fuss utána taktikával. 20-30 percet bírtam. Utána bármelyik tegnapi spanyol meccs csúcsfoci volt!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nézegettem hogyé’ adják a odds-okat Spanyol bajnok, és BL győzelem esetén:
  Spanyol bajnok: Real 1,7x, Barca 2,2x
  BL győzelem: Real 5,5x, Barca 6,0x, BM 6,5x, PSG 8x, Juve&MC&MU 13x

  Nyerni valamit a BL győzelemmel lehet.
  forrás:bwin

  • mfc777

   a barca vajon miért van ilyen elől? a párizsi 0-4, a juve elleni 0-3 vagy a szuperkupa 1-5 miatt?
   bár fogadásban szar vagyok

 • kisfigo

  Már csak 7 óra! 🙂

  • Zizou

   Az még sok guggolva. 😀

 • majk

  A francia Journal du Dimanche értesülései szerint Karim Benzema még ebben a hónapban meg fogja hosszabbítani szerződését. Az új kontraktus 2021-ig fog szólni, és némi fizetésemeléssel is tartalmaz majd. Mivel a hírről korábban az AS és a MARCA is beszámolt, abszolút hitelesnek tekinthető.
  ebből ma gól lesz!

 • Jose

  Iniesta: “Yes, I don’t have renewed yet. I’ve known a lot of feelings I didn’t know, but I think it’s normal.”
  “This is a scenario that I would never have imagined 3 years ago: I have doubts on my future, whereas I didn’t before.” [el país]

  • majk

   a kedvenc hiphop bandámnak van egy ide illő száma: before the great collapse

  • Zormac

   őt se nagyon tudom elképzelni sem amint eligazol, sem amint pályára lép máshol. De persze látott már ilyesmit a világ.

 • Jose

  Morata kezd! Ezt a találkozót tuti megnézem. T’ham-Morata

  • Cornelius Scipio Africanus

   Eriksent meg Allit is figyeld kérlek, mert érdekel a véleményed. Nagyon sokan istenítik őket, de számomra nagyon csalóka a PL, mert aki kicsit technikásabb az átlagnál, az már bőven kilóg felfelé. Érdekel hogy látod Te őket. Benned megbízom 😉

  • realpats

   De undorító az a Chelsea kezdő… Viszont érdekes, hogy mennyire kezdi mindenki átvenni ezt a 3 védős felállást a PL-ben. Mindenesetre nekem a mi kis gyémántunk jobban tetszik.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Azért Hazard, Pedro, Febaregas is sérült/eltiltott így sok kreativitást nem lehet majd várni. Max Williantől valamit. Jó kis izzadós meccs lesz ez a Chelseanek. Szerintem a Spurs nyer 2-1re (Morata egyet bekotor!)

    • Sragi

     *Willian
     Morata lő kettőt 😀

 • Resid

  Többedszer olvasom Alexis Sanchez nevét, mint esetleges célpontunkat. 28 éves, a góllövő vénájával nincs gond – nem vennénk zsákbamacskát. Benzemára pedig serkentőleg hatna – bebizonyosodott, hogy ZZ sem tudja konstans teljesítményre sarkallni, talán egy konkurens…

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ha hozunk valakit, akkor az Mbappé lesz, és csak akkor ha reális (érted. REAL-is) áron és fizetéssel el lehet hozni. Különben marad vagy megy a P$G-hez. Legalábbis szerintem.

   • Resid

    Irreális pénz egy “egyéves nyeretlenért”. Jelenleg okosan visszahúzódtunk.
    Ha belegondolsz, hogy minden ígéretért ennyit kérnének… Mi van, ha fél év múlva komolyan megsérül? Nem szabad részt venni a PSG által diktált őrületben – nincs gazdasági (gazdaságossági) alapja.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Én Perez papában és Zidane-ban megbízok. Ha hozzuk, ha nem, akkor annak ok van. De szerintem is jelenleg azért nem jött még, mert irreális árat kérnek érte.

  • elkesetthusvetinyul

   tedd a kezed a szívedre és őszintén írd meg hogy hányszor emlegetted az anyukáját, amikor valaki tüsszentett és ő elesett 😉

 • Jose

  Szabadon, az ötös környékéről fejelhetett Morata, de mellébólintott. 🙁

  • Jose

   Kékeknél az 532 olyan szépen kirajzolódik védekezésben, hogy a BL-ben biztos egynullás meccseket fognak tolni. (mekkora jóslás 😀 )

   • Zizou

    Nagyon kíváncsi vagyok milyen az új Chelsea és Conte mit gondolt ki.

    • Jose

     sokat ne várj tőlük, a keretük nem alkalmas a nemzetközi terhelésre + a szigeti mókák elviselésére + conte a BL-ben a Juvéval is mindig minimalista volt, ami miatt sokszor szopott

     • Zizou

      Nem is gondoltam, hogy beleszólhat a BL-be, de a PL-ben megkavarhatja a dolgokat és erre várok is vhol (annyira a City-t nyomatják).

     • Jose

      Én Kelének is írtam: Jose (a másik) behúzza a PL-t idén. A City és az Arsenal előtt.

     • Zizou

      Szerintem MU vagy Chelsea címvédés, mögöttünk a City, a Spurs és az Arsenal.

     • Cornelius Scipio Africanus

      MU vagy Citek

    • Cornelius Scipio Africanus

     Szerintem elkélne még oda pár ember… főleg most alig van kreatív ember a kezdőben..

     • Sragi

      Karcsú a keret.

     • Zizou

      el-el.

  • Zizou

   Ne lődd le, mert meg szeretném nézni később. Most a Pool van soron. 🙂

   • Jose

    ne olvass. blokkolj 😀

    • Zizou

     Nem megy, tiltja a rendszer. Azt mondja, hogy: Áá-ááá, nem mondtad ki a varázsszót.

     • Jose

      Ezt ne olvasd el, de mindkét oldalon eddig a védők jók (párharcok), meg Wanyama a hazaiaknál. Élvezem, ahogy megnyer majd’ minden párharcot, mert erőnéger.

     • Jose

      Ellenben Dembelé még mindig fogalmatlan játékos. 😀 A Chelsea kezd nagyon underdog lenni a meccsen.

     • majk

      vagy ugye… 😀

     • Jose

      Tipik jynx. 😀 Mekkora gól, te jóisten!

     • Jose

      Ettől még áll, amit írtam, de ez kurva nagy szabadrúgásgól volt, az Fuchs!

     • majk

      gyenge meccs, de az egész PL egy nagy leves

     • Jose

      David Luiz továbbra is hülye a középpályára.

     • Zizou

      Az nem baj, a City is így lett elpáholva.

     • Zizou

      Rendben, nem olvastam el. Volt szerkezet váltás (Chelsea-nél)?

     • Jose

      Talán. (legyen kihívás megnézned 😀 )

     • Zizou

      😀 😀
      Anya szült téged? 🙂

     • elkesetthusvetinyul

      azt hittem hogy valami őrült tudós alkotása, mint Ollókezű Edvárd 😉

     • Zizou

      Dr. Jekyll 😀

 • Sragi

  Hát ez a csoda PL nem egy lebilincselő valami.

  • elkesetthusvetinyul

   persze mert a 2009-es szezon óta hozzászoktál a minőségi focihoz (na joó, a végére már nem annyira, ezért lettetek bajnokok) 😇

   • Sragi

    Csak óvatosan 🙂 A 2009-es MU még jó volt meg az Arsenal is :DDD (nem tudom milyen másik csapatra gondolsz)

    • elkesetthusvetinyul

     felfelenyúl 😂

  • johnglade

   Azért a félidő utolsó 7-8 perce eléggé élvezetes volt.

   Mormota eddig sajnos hozza a szokásos “kezdő” formáját… nem mintha sok esélye lenne labdához jutni, a T’Ham egyelőre lefocizza a Chelsea-t…

   • Jose

    az elején bizony nagyon csúnyán fejelt. az élére pattant, de akkor is

   • Sragi

    Ott is azért ,mert őrült eszetlen rohanás volt. Egymásnak adták a labdát,de tény ,hogy a T’ham nagyon akarja az egyenlítő gólt. Mormota-nak 1db ziccere volt az elején 😀 Egyébként hozz a kezdő formáját. 😀

 • Jose

  Közben elkezdte a szezont a Roma is. Ehh, Totti még a kispadon sincs. 🙁

 • Jose

  Ejjjjjjjjj…. ha Morata visszaadja Williannak a labdát… látszik, hogy nagyon gólt akar lőni. Ezzel most a második gólt baszta el. Ajtó-ablak lett volna a brazilnak.

  • Jose

   ez hamarabb lesz 0-2, mint 1-1, willian-kapufa

   • Jose

    kurva jól megy a jynx
    este csak depor gólt mondok be

   • Madridista

    1:1

    • Jose

     “Jose • egy perce
     kurva jól megy a jynx
     este csak depor gólt mondok be”

 • Madridista

  Sziasztok..
  Mit szóltok az Atleti botlásához?

  • Jose

   Egy ultramotivált csapat otthonában játszottak, ahol szűk félóra alatt, emberhátrányban sikerült kétgólos hátrányból döntetlenre menteni a találkozót.
   Ezt ugyan lehet botlásnak is nevezni, de nálam ez inkább éberségre figyelmeztet.

   • Madridista

    és hogy kerültek hátrányba?

    • Jose

     hát úgy, hogy kaptak gólt, meg még egy gólt 😀
     Láttad a meccset?

     • Madridista

      nem,csak a regét róla:)

  • andras14

   Semmit, nekünk idén csont nélkül (8 pont minimum) kell nyerni a bajnokságot.

   • WT14

    Ne igyunk még bele a medve sörébe, a Barcánál nem végleges ez a jelenlegi állapot, plusz a tavalyinál jobb edzőjük van.

    • Jose

     azt muszáj megjegyeznem, hogy bárki is érkezik hozzájuk, ha csak egy ember is, már azt is nehéz lesz beépíteni. ha kettő, az meg főleg. ha meg coutinho ésvagy dembélé… egyikük sem edz már hetek óta, max otthon. kurvára nem úgy van ez ám, hogy ott felszállnak, Barcelonában leszállnak és istenként játszanak.
     Folyamatokban kell gondolkodni, nem pillanatképekben.

     • Jose

      *kivéve, ha fotós vagy

     • WT14

      Ezzel tisztában vagyok, de ezen a szinten már nem annyira megoldhatatlan probléma a beilleszkedés. Mi is vettünk augusztus végén játékosokat, akik aztán hamar formába lendültek.

     • Jose

      Kroos van meg, aki olyan volt első meccsén, mintha évek óta itt játszott volna, más nem nagyon jut eszembe rajta és CR-n kívül.

      Viszont! Tegyük fel, hogy októberre jó formába kerülne az az egy v két igazolás és a Barca játéka is összeállna. Ez az elmélet, aminek a háttere, hogy aug-szept-ben felveszik a ritmust.

      Én ehhez teszem hozzá, hogy ha így lenne, azaz aug-szept-ben vennék fel a ritmust és Cou ésvagy Dembélé kezdő lenne sokszáz pénzért, nem kevés fizuért (a Barca fizetési kiadásai a legnagyobbak a klubfutballban, nyilván ezzel a két játékosügynöke is tisztában van) és becsúszna mindkettőnél egynél több rossz meccs, akkor a Katalán ezerfejű és a csapat többi tagja (Mondjuk Sergi Roberto, Dulifuli és még páran, akik végiggürizték a nyarat és kispadra szorulnak, mert az az egy vagy két játékos az árcédulája miatt van a kezdőben azonnal) elég fasza hangulatot tud majd generálni, ami már egy meglévő cudarságba jelenne meg (Ini nyilatkozata, Pique és Busi nyilatkozatai).

      Nem egészséges környezet van most ott, főleg, hogy mai hír, hogy Laporta twitteren jelezte: Messi azért nem írta alá a szerződését még, mert így akar nyomást gyakorolni a vezetőségre és konkrétan azt akarja, hogy Barto lemondjon. Most mindegy, hogy szerintem ez nem valószínű, de Laporta a játékosok, konkrétan Messiig levitte a kíméletlen politikai játszmát, amelynek része egy bizalmatlansági szavazás is (ha összejön az elegendő socio-aláírás a kiírásához).

      Tehát van szar a palacsintában bőven, nem egyszerűen két játékos érkezése fogja ezt orvosolni.

      Ettől függetlenül ma felhentelik a Betist.

    • Manócska

     Plussz a sportban sokszor történik hihetetlen, váratlan dolog. Tavaly pl. igen kevesen hittek abban hogy bajnokok leszünk, abban meg főleg nem hogy BL címet fogunk védeni. És mégis megcsináltuk. Úgyhogy én soha sem írok le előre senkit, sem csapat sportban, sem egyéni sportban. Még akkor sem ha tényleg minden jel arra mutat hogy az adott csapatnak, sportolónak nincs esélye a végső győzelemre.

     • Jose

      Írtam egy hosszabb monológot erre. Aztán inkább kitöröltem.
      Most már tudom, hogy ennyit kell írnom:
      ecca-ecca-eccarvú.

 • Madridista

  Hajrá DAC

 • dracox

  Michy Batshuayi már szerzett gólt a Chelsea meccsen….és Morata?

  • Madridista

   múlt héten

 • Madridista

  Batshuayi Epel válogatott szintjén van:))

 • Madridista

  goooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll

  • johnglade

   Hatalmas potya…

   • Madridista

    szép fejes volt!!

    • johnglade

     Ja értem, késik a streamed.

     • Cornelius Scipio Africanus

      :DDDDDDDD

     • Madridista

      köbö 2 percet 😀

     • Madridista

      majdnem kettő null

 • Madridista

  micsoda védésssss

 • Jose

  Hú.. ezt nem fogja elbukni a Barca. 🙁 André barátunk nem kezdő. :(((

  • mfc777

   a betis ellen otthon mindig 6-1 vagy 8-1-et nyomnak

   • majk

    mondjuk ennyire gyenge kezdővel sztem 8 éve nem álltak fel legalább, de valószínű, hogy így is behúzzák. főleg úgy, hogy a kicsik általában a szezon elején még nagyon nincsenek képben (kivéve tegnap a Girona)

 • mfc777

  tudom hogy holnap lesz állás meg minden de lehet tudni kb. mennyi ember adta le a tippeket?

  • Zizou

   sok. 🙂

  • Jose

   több mint egy tucat

  • Jose

   Komolyra fordítva: 139, right now.

   • mfc777

    0,7% esély, több mint az ötös lottóra

    • Jose

     szerintem nőni fog ez a szám. ugye itt az se nagy hátrány, ha 2-3 forduló kimarad egy.egy tippelőnek

     • mfc777

      és mikor jön az első barca gól?

     • Jose

      még félidő előtt kettővel mennek majd

     • Jose

      nostradamus jose

    • Cornelius Scipio Africanus

     0,00000227535% esélyed van a telitalálatra, szóval annál jóval több 😀

 • Madridista
  • Jose

   frissítésbeli probléma lehet

 • Ronrics

  Kik kezdenek ma a Benzemén kívül?

  • Madridista

   Navas

  • Jose

   még nincs hivatalos kezdő

 • Jose
  • ReAlantos

   Pedig igencsak örültem volna, ha Andone a sajtóhíreknek megfelelően nem bevethető. Azért ezek után is mi vagyunk az esélyesek, úgyhogy érvényesítsük a papírformát!

  • mfc777

   most nézem hogy az egyetlen esélyük ami volt (Joselu) már newcastleben van… innen ez bukta

 • MrPaul

  1-1 helyett 2-0 a Barcának…

  • Jose

   a Barca az első öt bajnokiját be fogja húzni. a sorsolása könnyű csapatokat dobott.

   • MrPaul

    Nem vártam pontvesztést a mai meccsükön, szimplán irritáló, hogy eltotojázta a Betis playa a 1v1-et kapus ellen, majd az ellentámadásból gólt kapnak védelmi bakiból. 😀

    • bacsi977

     Azt azért tegyük hozzá, hogy félidőben 11-1 a kapura lövés, szóval azért nem omndanám érdemtelennek a 2-0-t 🙂

     • Jose

      ez nem szép, de őszinte: bízom benne, hogy egy Betis elleni ilyen eredmény elkényelmesít sok Barcához közeli embert. 🙂

     • bacsi977

      Tudom,hogy ez “csak” egy Betis, de eddig nagyon tetszik, hogy már a tizenhatosnál letámadunk. Nálam eddig Busi a motm, szinte többet van a Betis tizenhatosánál, mint a sajátjánál (meglepő módon a kampón pont őt szidják). És sajnos nagyon nehéz ezt leírnom, de Sergi Roberto-val már sokkal jobb ez a Barca, mint Inivel. Semedo meg ha így folytatja, a nyár legnagyobb fogása lehet.

     • MrPaul

      Hát mondjuk eddig nem sok nagy fogással kell Semedonak versenyeznie :D:D
      Bocsi, nagyon magas labda volt.

     • bacsi977

      Miről beszélsz? Egy brazil válogatott a vetélytársa 😀

     • MrPaul

      Ilyet én se mondtam 😀 Néztem a meccset félidőig, láttam a kapufát meg majdnem ficót. Attól még irritáló 😀

     • bacsi977

      Neked talán 😀

 • Jose
  • kisfigo

   9 🙂

  • Berto

   Nachot nem találtam el…így 10

   • Manócska

    Nekem pont ugyanez. 🙂

    • Sragi

     Detto 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nekem is 😀

     • Manócska

      Úgy látom hogy páran hasonlóan gondolkoztunk. 🙂

  • V.I.C.

   11. Csak. 🙁

 • johnglade

  Amikor megtudod hogy Asensio két bombagól után nem kezd és emiatt bukod a tippelde felállás részénél a max. pontszámot…

  https://goo.gl/Vq164Y

 • Ronrics

  Bale Benzema polémiához annyit, hogy 6 ennyire egységes véleményt azért nem feltételeztem volna, mind amellett
  a kérdés ily módon való felvetése /leszűkítése/ szvsz teljesen helytelen!!
  Szeretném, ha Balenek lenne módja a cáfolatra – de erre egyre kevesebb az esélye sajnos.
  Benzemához meg nincs mit hozzátenni.

  • Jose

   de addig fogsz várni, míg egyszer jól játszik és gólt, gólokat szerez? vagy szerinted eddig nem volt meg az esélye? basszus, nemár, hogy más azért ne kapja meg az esélyt, hogy bale egyszer hátha.
   mivel ma kezdő, legyen ma az a hátha!
   Mert én most is a CSAPATNAK szurkolok. Ha ez a kezdő, akkor nekik!

 • Berto
  • Jose

   you are late

   • Berto

    I’m so sorry!

    • Jose

     Inkább kétszer, mint eccersem! 😀

  • MrPaul

   Na akkor csak Theoval szivatott meg ZZ. Azt hittem kap esélyt.

 • norma_va

  Zidane annyira kiszámítható, hogy 4-en találták telibe csupán a kezdőt.
  Szia, V.I.C.! 🙂

  • Sragi

   :DD Zidane troll

 • Zormac

  Elég jó, hogy drónokkal közvetítenek, meg meccs közben karikázzák a formációkat…

 • Zormac

  Ez kicsit ilyen “elvan a gyerek, ha játszik”, de ha már a Tableau-val szórakozom, akkor evidens, hogy valami LaLiga adatokkal teszem. Nemtom lehet-e ide Tableau viz-t beszúrni kommentbe… sorry, nem… akkor így:

  https://public.tableau.com/views/LaLigaPointsPerGoal/Dashboard1?:embed=y&:display_count=yes&publish=yes

  Utolsó pár szezon, a szerzett pontok és a lőtt gólok számának összehasonlítása. Nyilván nem meglepő, hogy az ATM a leghatékonyabb ilyen téren… a két nagy meg relatíve feleslegesen tömi ki a törpéket, az extra gólkülönbséggel nem járnak pontok.

  Lehet váltogatni a szezonok közt, stb

  • Jose

   ezek szerint nem lehet 😀

 • realpats

  1. Mit vártok a következő szezontól?
  Gyakorlatilag most abban a helyzetben vagyunk, amiben a Barcelona volt 4 éven keresztül. A Real a toronymagas esélyese minden sorozatnak, amiben elindul. Kérdés hány szezonon keresztül fog ez kitartani és hányszor sikerül ezt kihasználni. Remélem egyszer azért mindenképp, az a tökéletes szezon azért még hiányzik a Real Madrid történelméből. A lehetőség adott, hajrá!

  2. Ki lesz a csapat húzóembere?
  Valószínűleg mindig más valaki, ahogy tavaly is. Hol Isco, hol Modric, hol CR. Nem bánnám, ha Ramos idén azért kimaradna a sorból, nem hiszem, hogy még egyszer bejönne a tavalyi hazárdjáték.

  3. Mit vártok a fiataloktól?
  Asensio átveszi Morata megmentő szerepét, csak éppen több játéklehetőséggel. Bale kárára többször be is kerül a kezdőbe.
  Ahogy Kovacic is, komolyabb meccseket is nyugodtan rá lehet már bízni.
  Vallejo is bekerül a védők rotációjába és kap vagy 2000 percet a szezonban, ahol akár még Varane-t is elhomályosítja magabiztosságával. Igaz a Barca ellen vele se volt gond, sőt, de nekem túlságosan nyámnyilának tűnik sokszor.
  Ceballos elvarázsolja a Bernabéu közönségét, aminek következtében a nevét is skandálni fogják párszor.
  Theo végre akkor is értékelhető teljesítményt nyújt, amikor látom játszani. Eddig még nem sikerült elkapni azt a pillanatot.
  Hakimitől nem tudom mit várhatok, az viszont látszik, hogy Carvajalnak jót tenne egy erős, vagy legalább is egy erősnek hitt vetélytárs, mert akkor játszott igazán jól, amikor meg kellett küzdenie a kezdő tagságért.
  Llorrente esetében viszont nem tudom, hogy lehetne kellő játéklehetőséget biztosítani a számára.

  4. Bale vagy Benzema?
  Benzema. A la liga nem Bale-nek való vidék.

  5. Ha egy kívánságotok lehetne a bajnoki szezonra vonatkozóan, mi lenne az?
  Bajnoki elsőség szép játékkal, rotációval. Ez még egynek számít? Amúgy is, mi mást lehetne kívánni egy szezon előtt, mint a kupa elhódítását?

  • Jose

   Dear igazháziállatok!

   Az ajtó nyitva áll előtted, you know. 🙂 Sose zárult be igazán. Nem tudtad úgy becsapni. 😀

   • Jose

    *jó, az pets

   • realpats

    🙂
    Igazából mikor elkezdtem írni a hsz-t nem ez volt a terv. De mikor megírtam az első pontot, elkapott a nosztalgia! 😀

    • Jose

     sok embert rábeszéltem már sok mindenre. inkább tilts le 😀

     • realpats

      Ez még nem az a pillanat, nem akarok úgy járni, mint druszád a Chelsea-vel. 😉

  • Gyl

   1. A Giants újra győzzön a Pats ellen a Superbowlban.
   Viccet félretérve én is szeretnék már egy triplázást, a szép foci árán is a célfutballal.

   • Jose

    két kupa már van… már csak egy kell és TRIPLÁZÁÁÁÁÁÁÁÁS 😀

    • WT14

     jó eséllyel decemberre meglesz 🙂

     • Jose

      Ez igaz, de te ezt honnan tudod?

     • WT14

      nem tudom, csak sejtem 🙂

    • Gyl

     ju nó vat áj mín

     • Jose

      C-vat áj mín?

   • realpats

    De mikor a Pats megnyeri a SB-t, a Real is behúzza a BL-t? Most akkor mi van? :O

    • Gyl

     Az a baj, hogy ebben a skizofrén helyzetben a Giantset választanám

 • Resid

  Most értem haza, megvolt az előétel (DAC – Zsolna 4:2). Jöjjön a fő fogás! Sima győzelmet várok, örömfocit!

 • kodex

  eszembe jutott azért a “régi” Depor – még akkor is ha minket aláztak néha: mennyire más volt az a brazil eresztés (nem csak ott) mint a maiak… lsd. Djalminha https://www.youtube.com/watch?v=HgPf78NhW_s

  • Cornelius Scipio Africanus

   Pár hete néztem meg ezt a videót 😀 Valahogy eszembe jutott, vagy láttam cikket régi brazilokról, már nem emlékszem 🙂 Után meg néztem egy Jay-Jay Okocha best off-ot :)))

   • Jose

    Okocha iszonyat nagy spíler volt. 😀 Imádtam, ahogy táncolt a labdával.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Én is nagyon bírtam, szétsz*patta a buta PL játékosokat 🙂
     Az megvan hogy hogy mutatkozott be a PSG-ben? :DDDD
     Egy állat volt 🙂 És hihetetlen mennyire technikás volt. Tényleg táncolt a labdával 🙂

     https://www.youtube.com/watch?v=36xeTNbXkmU

     • ReAlantos

      Szegény pók.:(

  • kisfigo

   És egy ilyen játékos a brazil válogatottban alig játszott… 🙂

   • Jose

    abban a brazil válogatottban azért volt tehetség így is 😀

    • kisfigo

     A mai brazil csapatot szerintem bucira vernék! 🙂 Imádtam azt a csapatot, Fenomenoval az élen!

     • realpats

      Ki gondolta volna… 🙂

     • Zizou

      Milyen meglepő:D

 • Zormac

  Messi 3. kapufája. Már előre lehet tudni, hogy ha nem lesz bajnok a Barca, akkor az csakis a szerencse miatt lesz.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Amúgy múltkor találtam 60fps-es (képkocka/perc) streamet és ledöbbentem, mert nem gondoltam, hogy ekkora különbség van egy normál (25-30 fps) streamhez képest. Sokkal élvezetesebb, és sokkal folyékonyabb a játék képe. Jobban kijönnek az apróbb mozdulatok, testcselek, ütemek. Ez lehet hülyén hangzik elsőre de a klasszikuson a másik streamhez képest is sokkal jobb volt. (Gondolom sima adás (PAL) is jó ha 25-30 fps-sel megy.)

  Úgyhogy, ha találtok ilyent, akkor nézzétek mindenképp azon. (És osszátok meg velünk 😀 Sajnos most nem találtam)

 • Turbo

  Tudom, hogy nem volt rá túl nagy bet, de én azért titkon bíztam egy Betis pontszerzésben. Kár érte.

  • Zormac

   elbukott ez a bet is

  • Jose

   Kár érte már Technikus Laci néven kommentel.
   Kár érte. 🙁

   • Turbo

    Ezt most nem értem, de biztos…

 • WT14

  Óóóó, Bognár Gyuri in da house!

  • Cornelius Scipio Africanus
  • MrPaul

   Angol kommentátorral, Bein Sportson fantasztikus.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Pont azt linkeltem. zseniális szerintem is 🙂

    • MrPaul

     I see you’re a man of culture as well 😀

 • Raulitás

  https://uploads.disquscdn.com/images/a1e9096fd7cfab857c48ae46b37458a178d834d3f4fd6926f1c20dc5c31bc6d7.png
  Közben a szerkesztőség is melegít a meccsre. Aki először eltalálja a szereplőket, az kap egy fiktí puszit José alpakkájától

  • Cornelius Scipio Africanus

   José, Te, Norma

   • Zizou

    Annyit segítek, hogy 2 fő.

    • Cornelius Scipio Africanus

     akkor egyértelmű José és norma

     • Raulitás

      Nem talált 🙁

     • Cornelius Scipio Africanus

      Te és José. Ha ez sem, feladom.

     • Raulitás

      Kár lenne feladni

 • andras14

  A faszomat már Balebe(iletve zizouba) miért erőltetik? Nem igy kéne visszaépìteni, Marco meg sehol miatta.

 • Zormac

  ahogy nézem, eddig teniszmeccset közvetítenek a Riazorból…

  • lucas

   Elég szar így nézni. Ráadásul Farkas Norbi a kommentátor. 😀

  • johnglade

   Vagy Navas 20 méteresre nőtt hirtelen és az ő szemszögéből látjuk a dolgokat.

 • vbalazs91

  Jó a közvetítés eddig. 😀

 • lucas

  EZ. ÍGY. BOTRÁNYOSAN. SZAR 😀

 • dracox

  Na most mondjátok majd hogy les volt vagy sem 1-2 szitu.. 😅✋🏼

  • Zormac

   most oldalirányba számít, látszik a fű nyírásán is.

   • dracox

    Végülis jogos

   • ReAlantos

    Szegény Marcelo.:(

 • elkesetthusvetinyul

  nem volt pénz kamerára? Benzema sem tudott kölcsönözni? :))

 • Zormac

  Bale élete legtöbbször ismételt fejese….

 • WT14

  A közvetítésnél csak a védekezésünk szarabb eddig, Keylornak már két ziccert kellett kiszednie…

  • Cornelius Scipio Africanus

   Nagyon nagy formában van!

 • johnglade

  Azt hiszem életemben ezt a helyzetet láttam eddig a legtöbbször és a legtöbb kameraállásból…

 • nasty €40m

  Remélem azt majd mutatják amikor Isco beadta Balenek, az gyönyörű volt!!

 • vbalazs91

  Hát ezeket a szitukat nem kell majd az összefoglalóban elemezni, mindenki látta már százszor.

 • realpats

  Kicsit deja vu érzésem van a meccsen.

  • WT14

   Azért várjunk, hátha 50.-szerre Bale majd jobb helyre fejeli.

 • smatte

  uncsi a meccs.

 • Madridista

  Itt spanyol fejek fognak hullani

 • Cornelius Scipio Africanus

  Amúgy mikor Bale a pályán van feltűnően, fájóan sokat ívelgetünk. 🙁

 • Madridista

  Bale és Benzema kioltja egymást,ilyenkor ha egy sexi csaj azt mondani (18) nem mondanék a meccs miatt nemet:))

 • Jose

  BALEEEEEEEEEEEEEE

  • Jose

   kis gól is gól és most tényleg :DDDDDDDDD

 • Madridista

  Nézem mi a fene durran itt hát a tűzijáték:D

 • WT14

  Ó de szépen csinálta ezt Karim!

  • Jose

   biza

  • WT14

   Illetve utólag nézve annyira nem volt sima, de így volt jó! 😀

  • dracox

   Tudatos volt 😀

 • realpats

  Na ki tippelt Bale gólt mára?

  • WT14

   Én.

   • Madridista

    én

   • Manócska

    Én is. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   én

  • realpats

   Na ne má’! Mindenki a tutira ment?

 • Raulitás

  Ez Benzitől mi volt amúgy? 😀 Mert ha beadás, akkor zseni, ha lövés, akkor… Benzema

 • lucas

  Benzema mekkora gólpassz, mondjuk lehet ennyire eltörte, de pont nem érdekel 😀

 • Manócska

  Egy gólszerzőm már megvan. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én is nyomtam rá azt hiszem 😀 Benzema és Isco mellett 😀

   • Manócska

    Én Isco és Modric mellett. 🙂

   • realpats

    Na bmeg, lestél? 😀

 • Madridista

  na offolom az egészet a stream késik ti meg..:D

 • WT14

  Fun fact: tavaly is Bale góllal kezdtük a LaLit, ha jól emlékszek.

  • Jose

   Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen “ajándékgólok” a gólszerzőnek rosszul esnek, mert jókor volt jó helyen, de nyilván szebb/fontosabb/faszább gólra vágyik minden topjátékos, nem egy ilyen lecsorgóra. Az ilyennek Pippo és RvN örül 😀

   • Zormac

    szerencsére azért csak feláldozta magát és berúgta…

    • Jose

     nem épp erre utaltam 🙂

   • kisfigo

    Meg CR. 🙂

   • Ronrics

    ennek megfelelően Bale elég visszafogottan örült, ha jól láttam
    /Realpatsnak igaza van – tényleg nem tudja mit csináljon../

  • ReAlantos

   A BeIN kommentátora szerint az utóbbi 3 évben. Nem néztem utána.

   • Jose

    fentebb kommenteltem erről

    • ReAlantos

     Upsz.:(

     • Cornelius Scipio Africanus

      Én is.

     • ReAlantos

      A vicc az, hogy egyikőtökét sem látom, szóval nem figyelmetlen vagyok, hanem peches. 🙂

 • Cornelius Scipio Africanus

  Modric hogy mutatta Bale-nek hogy faszt sétálgatsz vedd fel a területet :)))))))

 • Jose

  KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZMÉÉÉÉÉÉÉÉÉR

  • smatte

   hány passz előzte meg a gólt?

   • Jose

    még nem néztem vissza 😀

   • realpats

    Jaj, ne!

  • Raulitás

   Erre vajh tippelt-e valaki?

 • lucas

  Case idén a gólkirályi címre hajt.

 • WT14

  Miért is nem tippeltem Case gólt, pedig papírforma lett volna… 🙂

 • Cornelius Scipio Africanus

  Case az új csatár? 😀

 • WT14

  Btw milyen jól rámegyünk a sakk-mattra, a két gól össztávolsága lehet vagy 5 méter 😀

 • Jose

  Bale második nagyon gyámoltalan pozíciófelvétele, miközben felpasszt kapna. :/

  • lucas

   Nem csak az, magához képest nekem lassúnak is tűnik.

   • Jose

    nekem is. még a felkészülési meccseken tűnt fel, hogy nem tud lefutni senkit. ez nem jó jel

  • realpats

   Kurva gyenge. Én is külön figyelem a meccsen. Sétálgat jobbra-balra, azt se tudja mit csináljon. Nagyon idegesítő. :/

   • lucas

    Én mondjuk várnék tőle egy-egy jó cselt vagy 20-25 méteres bombát, mint a T’ham-ben.

 • mfc777

  na, le is fújhatnák a meccset

 • Zormac

  Nacho irdatlan jó eddig. Vagyis, csak hozza magát 🙁

 • Jose

  Neymar: 2 meccs, 2 gól 2 gp.

  • realpats

   Már csak egy edző kellene oda és a legfőbb kihívóink lehetnének a BL-ben.

   • sultan2004

    Így is azok.

  • mfc777

   nem 3 gól?

   • Jose

    dedede, most a végén még vert egyet, jogos

  • WT14

   10 emberrel vertek négyet a végén. Azt a bajnoki címet már most oda lehet adni nekik. Neymar 30 fölött fog verni, viszont abból a ligából az életben nem fog aranylabdát kapni, ahhoz a BL-ben (illetve jövőre a VB-n) kell villantani valamit.

   • Cornelius Scipio Africanus

    6-1 miatt nagyon lenézi mindenki a PSG-t meg a vámpírt is. Pedig a 4-0-át aki látta az tudja mire képesek. Barcelonában nagyon kihagyott az agyuk… de ha ott fejben rendbe lesznek rakva. Akkor BL elődöntő reáli cél, és ott meg már szinte bármi megtörténhet. Ha leesik a BL és ott is jó lesz Neymar akkor a hatalmas hype ami körbeveszi az elég lehet az Aranylabdára.

 • smatte

  Varane gyenge védekezésben, igazán behozhatná Pepét.

 • Jose

  Volt tavaly egy B-csapat győzelmünk, ahol fél óra alatt 3 v 4 gólt lőttek a srácok, annak az összefoglalójában is írtam, hogy imádom, ha a csapat 10-es mezben játszó sztárja (akkor: James) a biztos vezetés ellenére is csúszik-mászik a labdáért. MOst ugyanezt látom Modrictól. 🙂 Nagyon szeretem ezt látni.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Isco hőtérképe…… b+ <3

  • Jose

   neki ez kell: szabadság a pályán 🙂

   • Cornelius Scipio Africanus

    Igen, tudom. Zseni is

 • Cornelius Scipio Africanus

  Beinsporton mondták hogy zsinorban harmadik szezon hogy Bale nyitja a gólt a bajnoksgában a Realnál 😀

 • lucas

  Szerintem botrányosan rosszak vagyunk a kp kivételével mindehol, és még így is simán vezetünk. Ez azért nagyon durva.

  • WT14

   Én ezt azért nem mondanám. Az elején kihagyott a védelem, de azóta összeszedték magukat, talán Carvajal van még mindig formán kívül, de Marci jól tolja. És elöl Karim se tolja rosszul.

   • Jose

    igen, Dani nagyon könnyen veszít párharcokat, elpasszolja magát. Karim viszont biztatóan mozog, jól tartja meg a labdát és elvégzi a keresztbemozgásokat.

    • WT14

     megnyugtató, hogy ugyanazt a meccset nézzük 🙂

   • Madridista

    :O

   • lucas

    Dani tényleg formán kívül van, de nem emlékszem, hogy ilyen gyenge lett volna valaha is amióta itt van, szóval neki bőven el lehet ezt nézni.

    • ZeRo

     És azért így is megvannak a pillanatai.

 • sultan2004

  Farkas Norbi majd belehal, h jó a Real. Látszik, h román, Andone a kedvence.

  • Cornelius Scipio Africanus

   remélem jó sokáig szenved még :)))

  • Sragi

   Ennyi dicséretet nem kapott még román ember Magyartól 😀 (erdélyi)

 • Sasu

  Toni megtanulhatna már focizni végre, hanyadik ziccer ez.. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   Pár meccs és belejön 😀

 • Jose

  First Goal of Real Madrid in #LaLiga (Last 11 Seasons):

  Raúl
  Van Nistelrooy
  Raúl
  Carvalho
  Cristiano
  Higuaín
  Benzema
  Benzema
  Bale
  Bale
  Bale

 • Madridista

  Ez egy kommentátor ez mit keres a spor tv-nél?
  színvonal emberek…színvonal..

  • Jose

   az. színvonal.

 • Jose

  A 2006/2007-es szezon óta nem volt ilyen “hosszan felépített” gól, mint Kázmér találata: 44 passz előzte meg.
  https://uploads.disquscdn.com/images/eaff0bb47e23b86114569f85679697c19c3a42c0a099de1fe981f20a31dd4bb0.jpg

  • WT14

   és mindenki benne volt 🙂

  • Zormac

   csak a Realnál nem volt ennél hosszabb gól azóta, vagy a Ligában, vagy seholse?

   • Jose

    a Ligában

 • Madridista

  Igen Karim mezőnybe mondhatni jól játszik,de CR amíg nincs ő csatár és mint csatár góllövés a feladata azt meg 2x elrontotta ziccerben (a 2.-nál mákja volt h a wallesi vonat érkezett)

 • Gyl

  Ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták, közép és kis csapatok ellen. Néha bizonytalan védelem, Navas javít. Mezőnyfölény, ívelgetés, de a gól menetrend szerint jön. A BB(C) pályán, ha rendelkezésre áll és nem működik az összképet illetően. Nincs szép, parádés játék, csak biztos vezetés

  • ZeRo

   Hát ha a vége is ugyan olyan lesz, akkor egye fene, jöhet. 🙂

  • WT14

   Sok tavalyi meccsel ellentétben viszont most mintha stabilabb lenne az egész. Az elején a két hazai helyzet ellenére is 100%-ig az érződik, hogy ez egy sima meccs.

   • Gyl

    Igen, de nekem az összbenyomás valahogy ugyanaz

 • norma_va

  Helyzet nélkül rúgtunk 2 gólt. Ha más nem, ez biztató.

 • WT14

  Isco ezt azért most elbaszarintotta :/

 • johnglade

  Ramos, te tulok. Ez sima piros volt…

  • Jose

   a fejelő mozdulat szintén

   • johnglade

    Azt elsőre nem láttam, de ja, az is. Mindenesetre az egész azzal kezdődött hogy Ramos “bosszúból” nem rúgta ki a labdát…

    • Jose

     így van. mondjuk én azt úgy szoktam megoldani a pályán, hogy AZT, aki nem rúgta ki, mikor ki kellett volna, megkeresem és finoman megkínálom. Persze, előtte megmondom neki, hogy “ledarállak, köcsög”. Hogy ne érje meglepetésként.

  • gwandal

   Sztem megfejelte előtte, ettől még persze tulok

 • lucas

  Ramos amit sokszor művel az nem csapatkapitányhoz méltó.

 • Raulitás

  Ramos proli, de legalább a Depor is

  • WT14

   Simán lehetett volna ide is, oda is piros. A tököm tele van Ramos faszságaival, sima meccsen megyünk 2-0-ra, de neki muszáj ilyenkor is fullba nyomni a kretént.

   • Sragi

    Oda se kellett volna mennie..

 • smatte

  de a semmiből majdnem kiállíttatni magát igazán nagy tudásra vall…

 • Cornelius Scipio Africanus

  Megint Ramos van basztatva mikor az egyetlen férfi a pályán akinek van töke a sok kis buzi színész között…
  szerk mielőtt nekem este: nem, nem volt okos tőle.

  • Jose

   nem, csapatkapitányként így nem lehet viselkedni. megköszönheti, hogy csak sárgát kapott.

  • vbalazs91

   Nem attól lesz tökös valaki, hogy tajparasztként viselkedik.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Nem fog megváltozni.

  • dracox

   A pali lekoccolta előtte Ramos fejét.. felhevult allapotban lehet masok is igy cselekedtek volna, mint Ramos

   • Jose

    Vagy Ramos esik össze a “világi nagy fájdalomtól”. 😉

  • Zormac

   ez nem “falu bikája” játék, hanem sport írott és íratlan szabályokkal, ahol nem lehet kifogás az, hogy “az úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött”, meg hogy az ellenfél vagy a rivális is mit csinált.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ez a Modric sárga is butaság volt.

  Mindenki itt ül és ossza az észt, de ezek is EMBEREK, ÉRZELMEKKEL, külön karakterrel, és nem fog már egyik se megváltozni 30 évesen. Ha 21321421x leírja mindenki a világon hogy buziparasztRamos, akkor sem. Ettől egyik se lesz kisebb játékos. Emberek, érzelmekkel. Gép előtt ülve nem jön ki az amit ők éreznek a pályán. Ezt nem a védelmükben írom, mert ha hülye valaki akkor hülye. De nem fog egyik se megváltozni.

  • Jose

   Dehogynem. 🙂 HA van kis értelem a fejben, akkor a rutinnal az nőni kezd. Felismered a hasonló mintákat, tudod, hogy hova futhat ki a sztori, de ha nincs értelem a fejben, akkor a pillanat hevében vagy birka.

   • Cornelius Scipio Africanus

    És szerinted Ramos milyen?! Erre értettem.

    • Jose

     nem, ő egy ösztönlény

     • Cornelius Scipio Africanus

      Szenvedélyes ösztönlény. ÉS ez rengetegszer előny is szerintem. Viszi a szíve sokszor.

     • Jose

      A Real legtöbbször kiállított játékosa. Igen, 92:48 😀 tudom. Szélsőséges, na.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Igen, ez a lényeg. Hülye, de mellette hatalmas küzdő, szenvedélyes, csupa szív. El kell fogadni így. Nincs tökéletes ember se játékos.

     • Jose

      a lófaszt már ezekkel a végletes jelzőkkel
      nem tökéletesnek kell lenni, hanem rutinosabbnak.

    • lucas

     De ő a kapitány. Neki kéne példát mutatni, erre mindig elsőként van benne minden faszságban. Az oké, hogy ilyen, de amióta csk sokkal nagyobb lett az arca.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Gondolom tudod hogy van a kapitány-ság a Realnál. Ramos nem az akit megváltoztat egy karszalag. Pont azért mert oylan ember amilyen. Ez ilyen egyszerű. Hiába írjátok le 555x, ugyanúgy feleslegesen teszitek, mint ahogy Ramos képes ugyan azt 555x elkövetni, nem tanulva a hibákból.

     • lucas

      Én akkor is le fogom írni, mert sokszor már-már Piké szintjét is megüti a sok faszságával. Könyörgöm 30 éves emberről beszélünk, pont ezért lehetne annyi esze, hogy normálisan viselkedik.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Leírtam lejjebb bővebben kifejtve.
      Szerk: bocs feljebb 😀

  • vbalazs91

   “Gép előtt ülve nem jön ki az amit ők éreznek a pályán.”

   Persze, mert itt gondolom, senki sem futballozott, senki sem volt még ilyen helyzetben… Nyilván nem ilyen szinte, de elég sokan részt vettünk már ilyen szituációkban, szóval de, átjön.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Több tízezer ember előtt, a világ legjobb csapatában, világ fél szeme meg a tévén. Ez nem a Megye 3 a szomszéd csaj előtt…

    • Jose

     mert ott más érzelmek vannak, mint megye 3-ban? hm?

     • Cornelius Scipio Africanus

      Így van 😀
      Arra értettem, hogy feszültebb a helyzet. Nem értünk egyet, én nem akarlak meggyőzni, de nem is forgatom ki a szavaid 😛 Én befejeztem ezt. Nem akarok senkit se meggyőzni.

     • Jose

      feszültebb? 😀 ezt magyarázd meg nekem 😀
      Hát szomszéd falvak rangadójánál szerinted mi van, ölelés meg csóközön? 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Jó a szomszéd falu az rangadó 😀 De nem beszélgetek veled, mert bántasz 🙁

     • Jose

      nem bántalak, de ha nem látom megalapozottnak az ÉRVrendszert, akkor nem hagyom annyiban.
      Te legalább érveket használsz. 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nekifutok utoljára: Az a lényeg, hogy Ramos olyan amilyen (hülye, de szenvedélyes, küzdő, csupa szív, aki megdöglik és öl a pályán a Realért). Mivel szellemileg nem egy észlény, vagy ösztönylény, így magarázhatod neki hogy hülye vagy fiam, karszalaggal okosabban kéne viselkedni. Lehet ezt még pályán kívül be is látja, és így is gondolja. De mikor pályára lép, elönti az agyát a vér (ezért egy fasz 😀 ) és szerintem nem lát , nem hall, csak teszi amit ösztönből képes. Így baszki hiába várjátok el tőle hogy legyen okos, NEM LESZ. Soha! Ezért irreális elvárni tőle hogy okos legyen. A Realnál meg tudod hogy megy a karszalag kiosztása. Így kibaszottul felesleges 210310x leírni hogy “de karszalag” meg “de ostoba” stb.

     • Jose

      Jaja, vágom a centit, hogy Dani legyen a CSK. 🙂
      De karszalag… amúgy! Mert a karszalag mást kíván. Egy Karszalag mind felett! De ez Ramos karján kegyetlen!

     • Cornelius Scipio Africanus
    • vbalazs91

     Pont ezért lehetne több esze, mert milliók nézik.

     • Cornelius Scipio Africanus

      De nincs esze 😀 Ezt írom én is 😀 ÉS nem fog emiatt megváltozni. Ééééééérti?! 😀

 • Jose

  KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

 • WT14

  Az de szépen végig volt játszva!

  • Jose

   És Bale ezt faszipántosan csinálta! Jár a pacsi!

 • johnglade

  Kroos-ra gólszerzőnek és 3-0-ra tippeltem!!!!!444NÉÉÉGYARSENAL

  • yuzername

   te vagy a király

  • Manócska

   Én 3-1-re, úgyhogy még jöhetne egy Depor gól. 🙂

   • Cornelius Scipio Africanus

    Én is 😀

    • Manócska

     A kezdőnk is, és a végeredményünk is ugyanaz ezek szerint, pedig össze se beszéltünk. 🙂 Sőt majdnem a gólszerzőink is.

 • gwandal

  Várható volt, kinyílt a Depor, de azért szépen csinálták☺

 • lucas

  Gyönyörű volt!

 • ZeRo

  Na végre. Ezt most nem hagyta ki. 😁

 • Raulitás

  Bécike okos, jár a buksisimi neki ma, ha már egész előszezonban el akartam küldeni

 • yuzername

  de szépen játszunk…

 • iKos

  én már csak llorente, ceballos beállítására várok

 • Jose

  Egyszómint100
  Örülök, hogy NAGYcsapatként a második félidőben is lőttünk gólt. Szomorú lennék, ha NAGYcsapatként nem tudnánk gólt szerzeni valamely félidőben.

  • iKos

   én annak örülök, h karim egyértelműen összekapta magát

 • smatte

  ligaelsők vagyunk. Minden másra ott a Ramos.

 • Jose

  Úúúúúúúúúúúúú Asensio, majdnem! 😀

 • Jose

  Ez is tipik eset egy fejben nem topon lévő játékostól. Dani 🙁

  • WT14

   Ma nincs sok köze a meccshez.

 • johnglade

  Just Navas things.

  • Zormac

   alig 3 méterrel jött ki 🙂 szót se szólhatunk, ha újrarúgatják. Mondjuk ritkán szokták

   • johnglade

    Azért a 3 méterért Perez már fizetett.

 • lucas

  KeyLORD!

 • Sasu

  Andone..

 • Zormac

  1-3-at tippeltem, erre ez a hülye kihagyja… most örülni kell? 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én is így voltam vele 🙁

  • kisfigo

   Nekem ez hozta 🙂

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ha ezt Ramos tette volna most ő lenne a budosg*ci…

  • Jose

   NEm, de ezért igen.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Le vagyok maradva 2 perccel 😀

    • Jose

     Ez sima sárga volt, könyököt nem teszünk ki. Ezért lehet basztatni, hogy egy fasz sárgát összeszedett korábban.

 • johnglade

  Just Ramos things.

 • WT14

  Na, Ramos jövő héten pihen egyet, annyira nem bánom.

  • Sragi

   Szerintem Z elkezdte a rotaciot 😀
   Szólt neki mint anno Mou, hogy sargazza be magát. Csak ő duplán csinalta. De Ramos tudja, hogy ezzel csak segít Nacho & Varane párosnak összeszokni. 😀

 • Raulitás

  Mondjuk itt konkrétan beleugrottak a zsenink könyökébe

  • Jose

   Könyökkel így nem ugrunk. Sehol. Se LaLi, se megye3.

   • gwandal

    Ne viccelj, hogy ugrasz fel, leszorított kézzel?

    • Jose

     Lendületet természetesen kell venni az ugráshoz.

     • gwandal

      Értem, akkor a levegőben kell a törzshöz szorítani. Megnéznélek egyszer meccsen:P

     • Jose

      ne forgasd ki a szavaim, pls. különben “ledarállak köcsög” 😀

     • gwandal

      Gyere nyugodtan, rögbiztem pár évig😊

     • Jose

      fasza, tehát a térdedet kell támadnom. 😀

     • Resid

      Foggal.

     • Jose

      :DDDDDDDDDDDDDDD

     • gwandal

      Fogvédőt hozzál☺

     • Jose

      éles stopli, reszelt fejekkel jó lesz? 😀

     • gwandal

      Mondom, h kell a fogvédő☺

     • Jose

      :DDDDDDDD
      Feladom. Döntetlen a Te javadra. 😀

     • gwandal

      Deal☺

   • Raulitás

    Ilyenből minden meccsen van 3-4 ártatlan, szóval nem itt kellett volna kiállítani

 • Gyl

  Ez nem sárga

  • Jose

   … meggyőzni 😀

 • gwandal

  Ez nem volt sárga

  • Jose

   kezdtek…

  • Cornelius Scipio Africanus

   szerintem sem. no mindegy. most biztos sokan recskáznak a Ramos pirosra 😀

 • Gyl

  Amikor megkezdte az ugró mozdulatot ott se volt a csatár, aztán Ramosnak ugrott

 • Jose

  Ramos ma egy egyből piros helyett összehozott egy duplasárga-pirost.
  Én biztos nem védem meg.

  • Gyl

   Karma is a bitch

  • WT14

   Jó lesz jövő héten a Nacho-Varane páros, de akár Vallejót is be lehet dobni.

   • Zormac

    Vallejo sérült, mondta a szpíker.

 • iKos

  karma is a bitch
  arra szórják ki, amikor épp szabályos

 • Jose

  Úristen.. belegondolok, hogy hány madridistától vett el Navas +5 pontot. 😀

  • WT14

   Az a tizi mellément volna, a csávó effektíve belebotlott a labdába. Persze amúgy volt 2-3 nagy védése.

  • johnglade

   Nekem adott. <3

  • bobherceg_3312

   Jaja, nem vagyunk hozzászokva, két egymás utáni clean sheet-hez 😀

  • majk

   Navas újra god modeban van

 • johnglade

  Mindegy a szín, sárga, piros,
  Aki kapja: Sergio Ramos.

 • Resid

  Óz, a nagy varázsló – balett 2 színben
  Bádogember – Gareth Bale
  Nagyon kilóg.

  • Sragi

   😀 azért ma nem volt rossz.
   Bár rossz nézni olyan darabos néha.

 • Bernard Thomas

  Asensio még nem olyan jó csapatjátékban, mint a hypeja engedi. Egyelőre csak a szóló dolgai miatt nagyszerű. Talán ezért nem kezdő még.

 • nasty €40m
 • Jose

  3 – Player with the most red cards in La Liga history:
  18 – SERGIO RAMOS
  18 – Pablo Alfaro
  18 – Xavi Aguado.

  • WT14

   Még idén meglesz az a ligacsúcs.

   • nasty €40m

    Remélem hamar!! Minden csúcs kell!

  • iKos

   csakis az első hely számít, mindenhol az aranyért megyünk

  • Cornelius Scipio Africanus

   Legendaaaaaaaaaaaa <3

  • dracox

   Ezt is Zidane kezei alatt éri el… Ismét egy rekorddöntés ZZ neve alatt.. 😉

 • Jose

  Deportivo manager Pepe Mel: “I think we gave Real Madrid a tougher time than Barca did in the Super Copa.”

  • Sragi

   Thug life 😀 #troll

  • Sasu

   pont ezt akartam beírni ma reggel. 🙂

 • V.I.C.

  Pöcsfej Andone elszúrta a jó kis tippemet, mer nem tud tizit lőni… 😀

  • robroy

   Vagyunk így egy páran. Ez van, nem bíztunk a csapatban 🙂 😀

   • V.I.C.

    Én Andonéban bíztam. 😀

  • andras14

   Nekem hozta, 0-3 telibe

  • Sragi

   Nekem is 😀 rohadna meg

 • Madridista

  a 0:3 simán jött:)))

 • Ronrics

  Ramos helyett simán Nachót játszatnám egy jó ideig még eltiltás lejártát követően is.
  Hátha megjön az esze…utóbbi időben nagyon elszállt , és ez nem jó a csapatnak!
  Bale középnél picit jobbat nyújtott tegnap, de a szabadrúgása az nagyon gyér volt.
  Most, hogy egymás után volt a 2 meccs elképzeltem, hogy Modrics és Messi mit tudna összehozni ha egy csapatban volnának..:))

  • majk

   Modric valami elképesztő, szerencsére semmi jele egyelőre, hogy 32 lesz. persze kell neki néha pihennie, de döbbenetes, hogy mennyire jó játékos. nagyon örülök, hogy megkapta a 10-est, nála jobban senki se érdemelné meg

  • szolnocskai

   Nem. A feje csak fejelésre van…

 • kodex

  Az érzés, amikor tudod, hogy tökmind1 kit állítanak ki (vagy lesz sérült) mert akkor is tudod uazon a szinten pótolni: http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–ZIqk59ck–/w_340/6oj4VNCIVRk8CG50a.gif
  (amúgy már majdnem hátradőlhettünk volna, hogy a bíró lehozza komoly hiba nélkül, amikor megvan az első, amikor nem állítja ki Mr Hülyegyereket, majd kompenzál egy másik, teljesen komolytalan wtf esetnél.)

 • ReAlantos

  Első alkalommal ünnepélyesen jelenthetem: új poszt! 🙂