Beharangozó La Liga Sultan  

Kommentfogó: Girona – Real Madrid

Kicsit nyugodtabban készülhet Ancelotti a kedd esti bajnokira, hisz a minket üldöző Atletico kikapott a hétvégén Barcelonában. Így 5 pontra nőtt a különbség, ami kicsivel több teret enged a pihentetésnek. A Girona ezzel együtt kellemetlen ellenfél a saját otthonában. De nem csak ott.

Visszatekintve azt látjuk, hogy az „őszi” fordulóban csak 1-1-re voltunk képesek ellenük a Bernabeuban (Kroos piros lapot kapott), ami csak ahhoz képest haladás, hogy egy évvel korábban ki is kaptunk tőlük 2-1-re.

A legfrissebb hírek szerint Courtois nem tud védeni ma este, szerencsére nem fizikai sérülése van, csak gyomor problémák miatt nem áll rendelkezésre. Megszokhatná már végre a nyers polipot, vagy hagyja a pi..ba! BL meccs előtt csak rántott húst adnék neki sült krumplival, uborkasalátával. Spanyolországban már meleg van, nem szabad kint hagyni a peallát, főleg, ha tényleg lemászik róla a tintahal. Ne szórakozzunk már, ez nem az első eset, hogy gyomorrontás miatt hagy ki meccset. Mindegy, talán nem is árt ha Lunin megint élesedik kicsit. Ugyanakkor emlékeztetnék mindenkit, hogy Kurta egy-egy hatalmas bravúrral azért ott volt az utóbbi meccseken, reméljük nem az fog hiányozni.

Sajnos a sérültjeink száma gyarapodott. Mendy és Alaba mellé Benzema, Ceballos és Hazard is feliratkozott.

Így a várható kezdőnk így alakulhat:

Lunin; Lucas, Militao, Rüdiger, Nacho; Tchouaméni, Kroos, Modric; Asensio, Rodrygo és Vinicius.

Míg a házigazda Girona várhatóan a következő játékosokkal kezd:

Gazzaniga; Arnau, Santi Bueno, Juanpe, Miguel; Oriol Romeu, Reinier, Iván Martín; Yan Couto, Tsygankov és Taty.

Legutóbb mi nyertünk otthon a Celta ellen 2-0-ra, míg a Girona kikapott a Valladolidtól 1-0-ra.

A meccs 19:30-kor kezdődik.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!