Közösségi tartalom Madridi Tippelde Merengues Jose  

VB 2022 Katar – Kommentfogó/Tippjáték

“A mai nap indul a labdarúgó világbajnokság.” Talán még sohasem okozott ilyen vegyes érzéseket a szurkolókban ez a mondat. Mivel 4 évente rendezik meg ennek a gyönyörű sportnak a világtornáját válogatott szinten, ezért mindig nagy érdeklődés és izgatott várakozás övezi. De ez most más. Az okait sokáig lehetne taglalni, de ennek a cikknek nem ez a célja. Gwolf barátunk az előző cikkben így is ecsetelte az aktuális vébé problémáit.

Egyrészt, ez alá a cikk alá az egész torna alatt lehet fejtegetni a meglátásaitokat, észrevételeiteket, élményeiteket vagy különbőző híreket és érdekességeket oszthattok meg komment formában. (De nincs garancia, hogy közben semmilyen poszt nem jelenik meg az oldalon.😉)

Másrészt, mivel több személyt is érdekelt itt a blogon egy vb tippjáték, ezért a tipper.io oldalon elkészítettem egy zárt csoportot, hogy az oldal olvasói be tudjanak csatlakozni, ha szeretnének. Itt a meghívó link:

https://tipper.io/hu/madridi-merengues-offiecfn?join=bzzwxgo6uv5r3uzj

(Arra kérlek titeket, ha van rá lehetőség, akkor a Disqus fiókotokkal lépjetek be, mert akkor könnyebben felismerjük egymást.)

A végső győztesre és gólkirályra a tippjeiteket a mai nap 17 óráig tudjátok leadni, mert onnantól már le lesz zárva. Emellett a többi tippet minden mérkőzés kezdő sípszójáig lehet megadni.

Jó szurkolást a vébéhez és jó szórakozást a tippjátékhoz! 🙂

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

Vizsgálat alatt:

X