Granada - Real Madrid beharangozó nyitókép
Beharangozó La Liga ReAlantos  

Granada – Real Madrid beharangozó

Válogatott szünet utáni első mérkőzés, mind tudjuk, mit jelent ez, ugye? Ráadásul idegenben, a kiszámíthatatlan Granada ellen. Beharangozunk.

Granada

Hogy miért kiszámíthatatlanok? Nos, a 12 forduló alatt aratott 2 győzelem nem túl acélos, ellenben ebből egyet a jelenleg listavezető Sevilla ellen sikerült elérniük. Sokszor elcsépelt szavak már, de nem írhatjuk le őket előre.

17. helyen állnak a tabellán, ez alapján országos kettes meccs kéne legyen. Hogy miért nem az?

Real Madrid

Ahogy már a bevezetőben írtam, a válogatott szünet utáni mérkőzések szinte kivétel nélkül pontvesztést predesztinálnak Madridban. Ha azt nem is, nyögvenyelős, szenvedős játékot mindenképp.

Másrészt a csapat körül megint egyre inkább áll a bál. Az, hogy Hazard és Bale a válogatottjaikban pályára lépnek, majd felveszik a táppénzt Madridban, már szurkolói attrocitásig fajult (a walesi kocsiját dobálták meg az edzőközpontból távozóban). Ezen felül még egy botrány is kirobbant Ferland Mendy-vel kapcsolatban, miszerint bántalmazott valakit. Ne ítélkezzünk előre, de valljuk be, már komolyabb ellensajtó lenne, ha nem volna valóságalapja a sztorinak.

Ancelotti részéről pedig továbbra is várat magára a keret észszerű forgatása.

Apropó, keret:

Granada - Real Madrid beharangozó keret

A mérkőzés vasárnap 16:15-kor kezdődik, közvetítéséről a Spíler2 gondoskodik szokás szerint.

Hala Madrid!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!