Bilbaoban bizonyító banda(?)

A hétközi bravúros kupameccs után Baszkföldre megy a csapat megbaszkodni megverni a bilbaói atlétikus csapatot. A vendégek háza táján a gyatra szezonkezdetet követő még gyatrább szezonfolytatás okán hangos a sajtó, mind öltözői problémáktól, mind potenciális igazolásoktól. A hazaiak szintén kifejezetten gyengén kezdték a szezont. A tabella 16-ik helyén állnak, 13 kör után 13 ponttal, az utolsó öt meccsen győzelem nélkül. Nézzük mire számíthatunk!

Az elmúlt 5 szezonban kifejezetten pozitív mérleget hoztunk a baszkok ellen. 10 meccsből nyolcszor hagytuk el győztesen a parkettet, egy-egy iksz és bilbaói siker ellenében. 27-9-es gólkülönbséggel. Szóval statisztikailag a várható végeredmény 2,7-0,9.

Mai okos megállapításom után vizsgáljuk meg az ellen játékát. 14 gólt lőttek és 18-at kaptak eddig a bajnokságban, házi gólkirályuk a veterán Aduriz, 5 találattal. Eddig az összes góljukat a 16-oson belülről szerezték, és egy kivételével onnan is kapták őket. Átlagosan 47%-ban birtokolják a labdát, szemben a vendégek 57%-os mutatójával. Eddig kétezerrel kevesebb passzkísérletük volt, mint a királyiaknak, és ezek is 7%-kal kevésbé pontosak. A kialakított helyzetek számában 80-nal állnak rosszabbul vendégeiknél. Elmondhatjuk tehát, hogy egy Real Madrid által dominált meccsre számíthatunk.
Védőoldalon feleannyi gólt eredményező hibájuk volt, mint amennyit a csodás madridi védelem összehozott (és akkor még a sajtó szerint ide akarják hozni az ilyen szempontból Ramosi magasságokban járó David Luizt), de a 13 meccsen bekapott 18 gól nem túl hízelgő a védelmükre nézve.

A nem túl rózsás bajnoki teljesítményt sikerült megkoronázniuk a Fuenlabradanál is kevésbé acélos Formentera csapata ellen végrehajtott dicsőséges kupakieséssel. A 96-ik percben rúgta a továbbjutást érő gólt a harmadosztályú kiscsapat, holott a sztárok közül végig a pályán volt Laporte, Williams és pályára lépett Aduriz is. Ezeken felül átigazolási hírekkel is súlyosbítva van a csapat, hiszen a fiatal Kepa épp a királyi gárdához készül igazolni télen vagy nyáron, míg Williams és Laporte neve minden átigazolási szezonban összeboronálódik néhány angol nagycsapattal.

Ha már igazolások, akkor nézzük az elmúlt időszakban a galaktikus érát túlkompenzáló vendég gárdát, akik egy ideig minden pénzt támadóba öltek (amikor már nem kellett volna, akkor is), mostanában meg semmit (amikor kéne, akkor se). A nemzetközi helyzet fokozódott az elmúlt napokban, hiszen a vicces labradorok elleni hulladékot nem lehetett a bíróra, Ronaldo vagy Benzema szar formájára, a sérültekre, a hibátlanul védekező ellenfélre, a karriermeccset játszó kapusra vagy a szerencsétlenségre fogni. Mert ezek közül egyik se volt meg. Ami volt, az az egész szezonban látott koncepciómentes szar játék, a vaktában bebikázott beadások, a tanácstalanság, és a küzdőszellem hiánya. Hiszen felküldtünk 3 középpályást a föld legtehetségesebbjei közül, akik kis területen elsőosztályú csapatok védelmét is képesek megfingatni, két oldalon olyan szélsőhátvédekkel, akik sebességben képesek megverni az ellent és képesek védelem mögé adott labdákból a második hullámban jövő középpályásoknak visszagurítani. Rajtuk kívül ott volt az utánpótlás két legújabb ékköve, akik szabadon mozogva és cselezve, okos, rövidpasszos játékkal segíteni tudták volna az első csapat játékosait, elől pedig egy bizonyítási vágytól égő csatár, aki képes részt venni az ilyen összjátékokban, és képes befejezni helyzeteket. Erre azt kaptuk, amit megszoktunk. Kicsit fáj, hogy a fehér balettből fehér b@sszukközépre lett. A két Castillás a vonal mellé volt ragasztva, ami az egyiküket teljesen kivette a játékból, és kombinatív rövidpasszos játékot se nagyon láttunk (már megint). De ez az egész a sajtónak is feltűnt végre, de nem azokon csattant, akiken kellett volna (ZZ & the gang), hanem az ifistákon.

 

Amit Sultan említett a Malaga elleni beharangozóban, az pedig továbbra is áll. ZZ nyilatkozatában ugyan beismerte, hogy nem voltak a legjobbak, de az ellenfél minőségére hivatkozott, ami azért minimum vicces. Egy harmadosztályú csapatnak életük meccsén se kéne komoly megterhelést jelentenie a Real Madrid második sora számára se. Nem tudom, hogy csak a sajtó felé kommunikálva ilyen elnéző és védelmező a csapattal szemben, de nagyon remélem, hogy igen. Ha ugyanis a csapaton belül sem fogalmaz meg kritikát, az alsóhangon aggályos. És mostanában egyre inkább erre kezdek gyanakodni. Illetve a saját magával és az edzői stábbal szemben megfogalmazott kritikák mennyisége és minősége sem biztos, hogy elégséges.

Próbálok optimista lenni, hogy majd most kilábalunk, most végre észreveszi a hibákat a főnök, most végre változtat a játékon, de egyre kevésbé tudok az lenni. Már csak az előző poszt alatti kommentszekcióban Cruyffista által leírt tavaszi fomaidőzítésben tudok bízni.

A meccs 20:45-kor kezdődik a Sport2 adja. Tippeket 19:30-ig adhattok le. Hala Madrid!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • dzsonee

  5 meccs óta nyeretlenek, 13 meccs 13 pont, ebből akár még nagy kínszenvedés is lehet a Real felöl nézve, hiszen mikor kapják magukat össze ha nem most? Viszont aki a Fuenlabradát kiveri a kupából annak nincs mitől félnie, meg is teszem a tippeldében a 2,7 vendég és 0,9 hazai gólt!

  • Cornelius Scipio Africanus

   Vagány vagy Dzsonee! 😀

   • dzsonee

    Már az oviban is ez volt a jelem 🙂

 • Sragi

  Minden fájó pontot végig vett a beharang és hiába próbál meg az ember pozitívan hozzá állni a jelenlegi helyzethez ez nem igazán lehetséges. Pontosabban a Raulitás, akarom mondani a realitás mást kíván 😀
  Persze bízok, próbálok hinni, hogy majd jön a valtozas szele. Azonban a hetkozi kupameccs megmutatta mi az egész csapat idei hibája az edzőtől egészen az utolsó ifi játékosig es a sztárokig. Lehet késő lesz a tavaszi ZZ magic időzítés már. Az ellenfélre meg kiterve.. Sok jóra ők sem szamithatnak. Persze a San Mamésban mindig nehéz.
  Őszinte leszek de a meccset nem várom. Picit úgy érzem elfogyott a türelmem, de mind e mellett szurkolok továbbra is!

  • Manócska

   Akkor én is őszinte leszek. 🙂
   Nekem nem tud olyan rosszul játszani ez a csapat, hogy ne várjam a következő meccsünket, vagy ne nézzem meg ha amúgy meg tudnám nézni. Mindig úgy ülök le az aktuális összecsapás elé, hogy na most majd jobbak leszünk mint legutóbb voltunk. Remélem hogy holnap ez be is fog jönni.

   • Sragi

    Remélem neked lesz igazad,de ettől még a gyomrom nem veszi be a mostani “pöcsölést”. Fáj nézni a meccseinket. Ehhez képest egy laza 10 év a gulágon is felüdülés.Sajnálom én így látom. De mint mondtam szurkolok továbbra is 🙂

    • Manócska

     Fel sem merült bennem hogy nem, vagy kevésbé szurkolsz a Real Madridnak mint ahogy eddig tetted. 🙂 Te így éled meg ezt a nehezebb időszakot, én meg úgy. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen nem vagyunk egyformák.

     • Sragi

      Ez így van jól szerintem 🙂

     • Manócska

      Szerintem is. 🙂 Unalmas is lenne a világ, ha mindig mindenki ugyanazt gondolná egy adott dologról.

     • Ronrics

      mégis ha egy kicsit is megkérdőjelezed pl. Kroos /Isten bocsássa meg!/ felűlértékeltségének jogosságát, sablonos, kiszámítható ténykedését, ne adj Isten ZZ hozzáértését már megbélyegeznek – “nem értesz hozzá”

    • Ronrics

     nana azért a gulágon – 38 fokig ki kellett menni dolgozni /Iván Gyenyiszovics egy napja/
     szóval az se volt “piskóta”…

     • Sragi

      😀

 • Ronrics

  Nem vitatva Cruyffista hozzáértését, futball szeretetét, de hogy a szezon felét kvázi szándékosan, tudatosan játssza végig színvonal alatt – bármilyen okkal – a világ egyik legnagyobb klubja az szvsz szamárság.
  Lehet példákat hozni, párhuzamot vonni, belemagyarázni bármit, akkor is.
  “Tavaszi formaidőzítés” – lehet jobbak leszünk tavasszal, de ugye innen indulva nem lesz nehéz…
  Javaslom, bár a csapat pénzügyei nekünk halandóknak majdnem ganzegál – mindenki csak 40 %-t kapjon az őszi szezonra. Még a Bale is!…

  • Cruyffista

   ilyet nem írtam.

   • Ronrics

    direktben valóban nem – de mintegy Téged is bevonva – ez van úgy összességében “sugallva”
    /bocs, hogy belekevertelek!/

 • Jose

  A leggyakoribb végeredmény a Tippeldében eddig: 1-4.
  Mondjuk úgy már nem meglepő, ha tudjuk: csak egy tipp érkezett még be.
  Vajon kié (dzsoneeé) lehet az a tipp??? 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   Szerintem 1-2 vagy 2-2 lesz.
   (Kiszálltam a tippeldéből, túl mainstream. 😀 Illetve növelni szeretném az esélyét azoknak akik komolyan vágynak a nyereményekre! )

   • Manócska

    Te nagyon rendes vagy hogy gondolsz másokra is. Mondtam már? 🙂

    • Cornelius Scipio Africanus

     Erős bennem az alturizmus. De ez veszélyes is 🙂 Bár már megtanultam kezelni. És természetesen köszönöm szépen 🙂

  • dzsonee

   😀

  • sultan2004

   Már 4-szer felejtettem el tippelni. Nem túl jók az esélyeim.

 • ReAlantos

  Úgy láttam, még nem volt, úgyhogy beillesztem ide.

  http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/60/61/77/cikk_2606177/sorsolaseredmeny_960px.jpg

  Vélemények? 🙂

  • smatte

   egyszerű csoportok, könnyen megjósolható továbbjutók.

   • ReAlantos

    Nagyrészt én is így érzem, kivétel a D-csoport. Meg a G, mert az angolok világversenyen mindig elcseszik.:D

    • ballabjobb

     most végre nyernek. a döntőben Izlandot verik küzdelmes meccsen, hosszabbításban 3-2-re, elődöntőben németeket meg nem adott góllal 3-1-re. Izland pedig végigmenetel olyan spanyolosan 1-0-val az össze meccsén, elődöntőben pont a hispánokat mórosra tanítva.

     a sorosolás-generátort vagy 20x kellett megnyomnom, mire Anglia kijött győztesnek..

   • Cornelius Scipio Africanus

    Azért a A,C,D,E,F,G csoportból a 2 továbbjutóra 3 esélyest is látok. Nekem ez nem olyan egyértelmű 😀 De fogadhatunk is hogy most leírod – mivel most írtad hogy könnyen megjósolható 😀 – kik a csoportok továbbjutói. Ahányat nem találsz ennyi, annyi ezrest utalsz a Merenguésnek, ami a következő szezon nyereményalapjának részét képezi 😀 Na? 😀

    Ha eltalálod mind, akkor kinevezünk a Merengués VB szakértőjének a csoportmeccsek után! 😀

    • dzsonee

     A D csoportban nagy kérdés, ki fog odaférni Izland után a 2. helyre. És az F csoport Német, Svéd Mexikói triója is érdekes lehet. Úgyhogy nekem se annyira egyértelmű a csoportok többsége, és ez most komoly. Viszont nem értek a focihoz, lehet azért van ez…

     • Cornelius Scipio Africanus

      “Viszont nem értek a focihoz, lehet azért van ez…”
      Oké hogy szimpatizálunk egymással (“de buzulás az nuku” 😀 ) de nemá’ dzsonee 😀 Ez az én dumám 😀

      De… töpregtem, és arra jutottam, hogy: Nah jó. Egye fene! Neked megengedem 😉 :DDD

     • dzsonee

      Nem véletlen írtam pont a te hozzászólásod alá, még emlékszem amikor mantraként ismételgetted 2 napon keresztül 😉

     • Cornelius Scipio Africanus

      Ravasz gyerek vagy Te 😀
      De lehet én még ravaszabb 😉 :DDDD

  • Ronrics

   Nem nagyon lesz min izgulni a csoport meccseken az biztos.

   • ballabjobb

    az Új Jamest lehet lesni. ha valaki nagyon jó és közönségkedvenc lesz a semmiből, tuti megvesszük.

    • ReAlantos

     Felkészül: Gabriel Jesus

     • Cornelius Scipio Africanus

      Legyen inkább Mbappé 😀

     • ZeRo

      Mbasus? 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nem értem 🙁

     • ZeRo

      Mbappé + Jesus…mind1 szar volt 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Sejtettem, hogy az.
      Valóban az volt, ne haragudj :((
      Majd legközelebb 😉 😀
      (De nem lenne szar két olyan csatár a jövőben 😀 )

     • ZeRo

      Oda se neki. Még így is jobb volt mint a fura labrador elleni meccs. 😀

  • dzsonee

   Szép a háttér színe…

  • dracox

   Irán-Panama-Szaúd Arábia-Tunézia-Szenegál
   Ezek közül lesz a fekete ló a tornán…:D

  • morc

   Ez szarabb lesz mint az Európa Liga.

  • majk

   Fix a francia vb cim!

 • Cornelius Scipio Africanus
  • Sragi

   :DDD Mekkora troll

 • Sragi
 • Raulitás
 • Cornelius Scipio Africanus

  Aki nyerni akar ma tippeldén:
  Navas – Marcelo – Ramos – Varane – Carvajal – Kroos- Casemiro – Modric- Isoc- CR – Benz
  1-2 vagy 2-2

  #tönkrementarotációskapa
  #idegenbenjóazx

  • Manócska

   Nem lesz itt semmiféle döntetlen. 1-3 lesz az eredmény. Figyeld csak meg. 🙂

  • WT14

   Most hogy így feljöttem a tippeldében, már a fele se tréfa 😀

  • Ronrics

   2-2 és ua csapatot tettem én is

  • mfc777

   kint sincs az utolsó forduló

   • Cornelius Scipio Africanus

    @bawjose:disqus mit tettél Jamallal? :((

  • Krityó

   Köszi a biztos sok pontot, én elhittem és megtettem. Majd adok a nyereményből 🙂

   • Cornelius Scipio Africanus

    CR-t és Benzemát is megtetted?
    Annyit szidtuk őket, hogy ma megint gólt rúgnak

    • Krityó

     Ronaldót és Iscót igen, 2-1 ide. 🙂 A te hibád, ha Benzema lő egyet… :DD!

 • mfc777

  na, a celta rúgott egy gólt, így 5-1 lesz

  • Cornelius Scipio Africanus

   De lehet csak 3-1 vagy 4-1 🙁

   • Manócska

    De az is lehet hogy marad az 1-1 és megint pontot veszít a Barca. Sőt.. még az lehet hogy a Celta szerez gólt és megnyerik a meccset. 🙂

    • Cornelius Scipio Africanus

     Jynix 😀

     • Manócska

      Kár volt leírnom. 🙁

     • Cornelius Scipio Africanus

      Hidd el ez a kettő független esemény egymástól. Szóval inkább ez csak vicces. 🙂

     • Manócska

      Persze, tudom. De döntetlen még lehet. Nekem a 2-2-es végeredmény is megfelel. 🙂

     • Krityó

      Látod, ezért jó neked és ezért irigyelnek sokan. Megmondtad és lőn! :DD
      Ugyan tippeltem már estére és az jön be :DDD (Cornelius szavatol érte :)), de most már megmondhatnád, te mit tippeltél!

     • Manócska

      Szerintem 3-1-re fogunk nyerni. 🙂

 • dracox

  Ha ma nyernek a fiuk akkor ismét lesz ertelme bajnoksagrol beszelni…

 • lucas

  Botlott a Barca, ha ezt ki tudjuk használni, újra nyitott lehet a bajnokság.

 • Raulitás

  Köszi Celta <3

  • bacsi977

   Na meg a bírónak,hogy megint elvettek egy szabályos gólt.

   • Raulitás

    Idén is megkapja mindenki a csodás spanyol bírókat.

   • iKos

    hosszútávon kiegyenlítődik

    • bacsi977
    • helybeli

     Mindig ezt mondják – de a tavalyi sem igazolta.

     • iKos

      dehogynem, nem a barca lett a bajnok

     • helybeli

      Így van, köszönhetően a bírói tévedéseknek.

     • Jose

      A Barcelona a világ legjobb csapata. Minden meccsen és minden sorozatban abszolút esélyes.
      Tehát igazad van. Mindig is igazad volt. Mindenben. Mindig.

     • helybeli

      Jó lenne, ha így lenne, de hát nincs így.
      “A Te érvelési hibád: Szalmabáb. Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be.”

     • Jose

      mint mindig, most is igazad van.

     • helybeli

      Ok, értem a célzást. Elhúztam. 🙂

     • iKos

      úgy tudtam, azt is csak összecsalták nekünk

     • helybeli

      Soha nem mondtam, hogy csalnak a bírók. Tévednek.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ez azért nem Barca vagy adott csapat specifikus, bármennyire is szeretné ezt sok szurkolótábor magáénak tudni.
    Mindenkit sújt ez a jelenség. Csapattól, bajnokságtól föggetlenül :/

    • bacsi977

     Alapvetően szarok a spanyol bírók, csak nem mindegy, kinek a kárára mennyit tévednek 🙂

     • Cornelius Scipio Africanus

      Kétlem hogy minden meccset végignézel az össze fordulóban és jegyzeteled. Inkább az érzelmeid (ami teljesen érthető) felerősítik ezt az érzetet, hogy a Barcának többet tévednek.
      (Ami lehet igaz, de hogy nem szignifikáns a különbség, és hogy nem szándékos az biztos. Csak nem mindegy ezt honnan közelíted meg. Ha érzelem szempontjából – onnan fogod, mert bánt jelenleg ez – akkor ezt nehezebb belátni.)

     • bacsi977

      Nem csak a tévedések száma számít,hanem az is, milyen helyzetben tévednek, milyen állásnál. De részemről befejezve, úgysem fogjuk egymást meggyőzni 😉

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nem szerettelek volna győzködni semmiben, de rendben 🙂

     • Jose

      Lehet így is:
      6 napja írtam:
      “Tegnap tőlünk vettek el egy teljesen szabályos gólt, ma a Barcatol. Ezek a csapatok sokkal jobb bírókat érdemelnének. Ennyi.”

      Meg lehet súlyozva, összehasonlítva, nemámúgyvanazva, ódehogyvettekeltőletekgólt-deabarcátóligen-ezve… tudod te nagyon jól, hogyan értem. 🙂

      Biztos van ennek is platformja, nem? Viszont biztosan nem itt van.

     • bacsi977

      Írtam is,hogy részemről lezárva, én is tök feleslegesnek tartom. Odaát sem szoktam nagyon bírózni. Ezt a meccset magunknak basztuk el a góltól függetlenül, mert a meg nem adott gól ellenére is megszereztük a vezetést, csak kiadtuk a kezünkből.

     • Jose

      Köszönöm. Mi is így állunk hozzá a saját meccseink bírói teljesítményéhez.

     • FrancIsco

      Azért nem szerettem erről beszélni soha sem, mert egyszerűen nem lehet látni a mi lett volna ha részét semminek. Lehet, hogy egy meg nem adott előnyszabály kb 40-50 másodperc múlva gól lett volna egyébként. Ugyanakkor az is lehet, hogy nem adnak meg egy szabályos gólt, de ha megadták volna akkor leenged a csapat és kapnak kettőt cserébe…
      Teljesen felesleges erről beszélni, a sportban nincs ha ezt rég tudjuk.
      Én személy szerint attól függetlenül, hogy pocsék a spanyol bírói kar (megjegyzem én rengeteg PL, Serie A, Bundás meccset is nézek és ott sem jobbak, csak hát a szomszéd bírója mindig zöldebb..) mindig is utáltam bírózni akkor is ha szabályos gólt, gólokat vettek el. Ha velünk ilyen történik kispályán akkor csakazértis felspanoljuk magunkat, hogy rúgjunk helyette kettőt. Jó elismerem profi szinten kicsit máshogy mennek a dolgok, de nyerni kell akkor is és akkor nem kell magyarázni.

    • helybeli

     Ez így igaz. Így vannak csapatok, akik a bírók miatt nem lesznek nyolcadikok, csak kilencedikek. S vannak csapatok, akik a bírók miatt nem lesznek elsők, csak másodikok. Minden csapatot sújt ez a jelenség.

     • baumate

      Szerintem idén eddig semmivel nincs több oka a barcanak birozni mint a Madridnak

  • Raulitás
  • ofrnkie

   jó hogy elvből nem fogadok a riválisunkra

   • Sasu

    én bevallom toltam nyolcvan forintot az ikszre

    • ofrnkie

     olyanra én is szoktam, juve ellen ajándék volt

     • Sasu

      azon durván nyertem, majdnem egy ezrest. 🙂

   • Raulitás

    én 2.5 overrel jó voltam

 • torpapa

  CAMPEONES!!!!!!4!!44!!!

 • Sasu

  csak elérte a realitás a Barcát is, a kezdeti lendület reméljük alábbhagy, és szépen hullajtják a pontokat tovább.

  • Krityó

   Mai nap legjobb híre, megyek, megnézem a sportoldalon, mi is történt. Ezért jó napközben nem követni a világot, hogy néha örömhírek érjenek! :DDDDD Köszi!

 • ofrnkie

  a nem túl optimista véleményemhez a jelenlegi játékunkról múltkor azért hozzátettem, hogy azért nem mondható lehetetlennek a bajnokság sem. a mai meccs + a 2 klasszikus megnyerése esetén – ha épp ugyanannyi pontot szerzünk, mint ők odaát a félautonóm tartományban – bajnokok vagyunk. persze lassan már meg kell inni azt a reggeli kávét, kinyújtózni és elindulni a nagyvilágba, hogy a fagyos szellő felébresszen minket és hengereljük le a sok másodikat.
  lehetetlen who?
  gyatra ősz who?
  konstans 9en 11 ellen who?

 • Manócska

  A Bayern meccsen zajlik az élet. Meg nem adott akció gól az egyik oldalon, meg nem adott 11-es gól a másik oldalon, stb.. Most már csak 1 James gól-gólpassz hiányzik a repertoárból. 🙂

  • WT14

   Elvileg ott már van VAR, nem?

   • Manócska

    Én úgy tudom hogy van.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Van

   • ZeRo

    KIT gonosz ikertesója?

    • ReAlantos

     KITT és KARR voltak.:)

     • ZeRo

      KARR vagy VAR? Egykutya! 😀

     • ReAlantos

      Ezt majd akkor mondd, amikor épp visszaVARják a KARRodat! 🙂

 • WT14

  Na, most látom, ikszelt a Barca otthon? Zsír, innentől ha minden meccsünket megnyerjük, bajnokok vagyunk 😀

 • Jose

  Az Atma-Soci nagyon tempós, élvezhető meccs. Correa olyan szinten bassza el a helyzeteket, mint a mi kirakatembereink.

  • mfc777

   ott is a barca ellen fúj a bíró?

   • Jose

    hol nem?

    • mfc777

     brit kutatók megállapították hogy a barca-pontvesztések egyenesen arányosak a bírói csalásokkal

 • Jose

  Correa… első félidőben kétszer kapussal szemben: elbassza.
  Második félidő: üres kapu, 7 méterről, elbassza.

  • WT14

   Ha a Correa szóból kiszedsz egy betűt, és kicserélsz hármat, ki tudod rakni hogy “Karim”.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Véletlen? Aligha!

  • V.I.C.

   Thomas milyen eddig?

   • Jose

    Nem tudom miért, de jobbhátvédet játszik. Megbízhatóan ellátja a feladatát, de érződik rajta, hogy nem természetes poszton szerepel. Utálnék ellene játszani. 😀

 • Jose

  Megerősítették Boszt a dormtundi padon arcpirító eredmények után, erre ma több mint egy félidőt emberelőnyben játszva sem tudta megfordítani a meccset csapata. Nem semmi. Ki kell rúgni, nincs mese.

  • FrancIsco

   Mi számít arcpirító eredménynek csak így érdekességből?
   Pl a mi idei szereplésünk?

   • Jose

    Utolsó 5 bajnokin (15 pont) 2 megszerzett pont.
    Utolsó 10 bajnokin (30 pont) 12 megszerzett pont.

 • V.I.C.

  Umtiti sérülése finoman szólva sem jön jól a fantasy csapatom szempontjából. :/

 • Jose

  Há! Felipe Luis kurva okosan oldott meg. 😀 Szeretem az ilyen eszes gólokat.

 • Jose

  HümmHümm… Atleti védő csukafejessel előre, támadó 30 centire felemeli a lábát. Eredmény: támadó elleni szabálytalanság veszélyes játék miatt.
  Ramosnak jól fog állni a maszk.

  • iKos

   provokátor

  • kodex

   engedd el ezt a témát. megmondták már neked: bőven belefér a játékba, ha (1)30cm fölé lendíti a lábát, el is találja az ellent gólszerzési lehetőségben, ráadásul védőként teszi mindezt.
   itt most egyik sem állt fenn, ezért lefújták. 😛 ;))

 • V.I.C.

  Rulli tolt egy napvédését.

  • WT14

   Nyugi, este a Bilbao-kapus tuti lekörözi.

   • V.I.C.

    Kepaszottul benne van… :/

   • Cornelius Scipio Africanus

    Lehet cserébe le is tesszük a 20 millát érte holnap 😀

 • Turbo

  Ez ajtó-Oblak helyzet volt. Oda fejelte volna, ahova akarja.

 • Jose

  Gyóóóóóóó :DDDD
  Grízember élete legrondább gólját szerezte, de simán megérdemelte a vezetést és várhatóan a 3 pontot is az Atma. A szocik kurva gyáván fociztak 2X10 percet leszámítva.

  • andras14

   Légyszi ne menj át kassai tóth csabába :/ 😀

   • Jose

    Igenis! De ki az? Nem szoktam észben tartani a hangok neveit.

    • andras14

     A legirritálóbb kommentátor evör.

 • norma_va

  Múltheti Tippelde eredmények kint vannak. A késedelmek miatt nem kérek elnézést, de cserébe ma éjjel felrakom majd a mait.

 • WT14

  Nem volt csúnya Józsiék 2. gólja, az Arsenal felvette a szopóálarcot rendesen. Wenger knows.

 • norma_va

  MU ma: 10 perc, 3 lövés, 2 gól
  Ronaldo idén: 810 liga perc, 62 lövés, 2 gól

 • Cornelius Scipio Africanus

  @ofrmcf:disqus ha már egyszer “hozzám vágtad” ezt az idézetet 😀 Egy kis kiigazítást Voltaire híres idézete kapcsán.
  https://444.hu/2017/12/02/voltaire-sosem-mondta-hogy-halalig-kuzdene-a-szolasszabadsagert

  • ofrnkie

   köszi az infót!
   igazából mondhatnám, hogy akkor a francia felvilágosodás meglehetősen kevés pozitívumából mínusz egy, asszem valahogy úgy írtam, hogy “a sokat idézett”, hogy a hitelesség tekintetében korlátozzam felelősségemet 😀
   de tényleg köszi, így precízebben használhatom a legközelebb a cuccot!

 • Jose

  PSG bukta meg van?

  • norma_va

   Az olyan, mint a francia krémes?

  • morc

   Télen ki kell szabadítani onnan Cavanit.

   • t20-puerto del sol

    minek?
    bl-ben nem segít

    • morc

     Szerintem igen. A bajnokságban tudna olyan versenyhelyzetet generálni, hogy Benzema talán megemelné a seggét. De nekem az is elég, ha a szünetben felpofozza Ronaldót, ha kétszer lefelé görbül a szája egy félidő alatt.

     • t20-puerto del sol

      ez egy valid érv, belátom, de erre Böde is jó lenne

  • ofrnkie

   a helyükben elvinném strassbourgig az ügyet

 • WT14

  Jó kis meccs az ARS-MU. Mindkét csapat pofás, lendületes támadásokat vezet, felüdülés nézni a mi sablonos, lagymatag, fos támadójátékunkhoz képest.

  • ReAlantos

   Én speciel jobban örülnék, ha ez az eredményen is látszana.:D

 • MrPaul

  Azért akármennyire is szeressük Navast, nem hasonlítható egy De Gea szinthez. Kegyetlen ez az ember , mekkora védéseket mutat be folyton évek óta.

  • Ronrics

   Igen az Arsenal vezethetne ha nem o ved siman.

 • WT14

  Basszus, micsoda jelenetek vannak mindkét kapu előtt, ezért szeressük ezt a játékot 😀

 • V.I.C.

  N – CRVM – CKMI – BC

  • Cornelius Scipio Africanus

   ofisöl? mert akkor @disqus_9ZmIrIVzWE:disqus már köszöhetsz pár pontot nekem 😀

   • V.I.C.

    Jesz. 🙂

   • Krityó

    Köszikeh. 😀

  • ofrnkie

   szürpríz

 • WT14

  De Gea – Bale cserét adnék a nyáron mindenféle felár nélkül. Iszonyat hogy megint miket szedett ki az ürge.

  • norma_va

   Csapják hozzá Martialt, Pérez egy százast, és még úgy is belemennék.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Vagy csere Bale-re és még pénzmozgás sincs 😀

   • ofrnkie

    nem tottenhamről beszélünk, a MU-ra inkább az “engedjük el ingyen Martialt” vallana 😀

    • MrPaul

     Cr-t azért nem adták egy könnyen 😀

     • ofrnkie

      a MU mindig viszonylag korrekt, akár piacon aluli árakkal operál, a 94 milla akkor kicsit sem volt túlzó, a Bale-ért kiadott pénz meg pl. igen – mármint már akkori szemszögből is, a maiból meg vitán felül.

     • MrPaul

      Persze, értem mire gondolsz meg hogy Levy nagyon megkéri az árát mindennek, csak a luzerség nem annyira jellemző rájuk az átigazolási piacon. Abban a gránátvörös felebarátaink a másik oldalon sokkal rosszabbak mostanában 😀

  • MrPaul

   Olyan szempontból tényleg jó lenne, hogy De Geaban simán látom, hogy vezére tudna lenni csapatának, mentálisan és teljesítmény ügyileg is. Ez a Kepa srác biztos ügyes, de most kellene pár tapasztalt playa. Ráadásul Bale fizetési csekkjét se a csapatnak kéne állni szóval win-win.

  • V.I.C.

   Nem jön össze, Bale-re túl magas kivásárlási árat szabott a Sanitas.

 • Turbo
  • V.I.C.

   Jelige: #egybeadásegyfeles

   • ReAlantos

    Vidám estéd lesz akkor! 🙂

    • Cornelius Scipio Africanus

     Szerintem meg halott lenne, úgyhogy remélem nem csinálja 😀

 • WT14

  Ennek a gyökér Pogbának is annyi esze van amennyi látszik, faszán kibarmolta magát a jövő heti manchesteri derbiről.

  • ReAlantos

   Én anno nagyon szerettem volna őt a Juvéban mutatott játéka miatt Kroos és Modric mellé, azóta meg áldom az eget, hogy nem úgy alakult.:D

   • MrPaul

    Én csipazom a játékát nagyon, de kibaszott ostoba embernek tűnik.

 • MrPaul

  Úgy látszik az angol bírók se sokkal jobbak mint a spanyolok

 • mikike

  Állítólag Fiola nem jön ki a másodikra mert szédül.

 • t20-puerto del sol

  ez eddig az év Fradi meccse, úgyhogy én kések!
  de hajrá Madrid!
  Theot a kezdőbe tettem, úgyh. remlem beáll Benzema helyett a 13. percben, aztán ad egy gólpasszt Roncinak, aki a tizit viszont átengedi Ramosnak

  • ofrnkie

   doll alatt kifejezetten meglepő ez a játék

   • t20-puerto del sol

    Ő sem érti

 • hobbs

  tudtok adni streamet?

  • t20-puerto del sol

   M4 online

   • hobbs

    real meccshez?

    • norma_va

     Utolsó oldaldobozban találsz 4 gyűjtőoldalt is.

    • WT14

     Eddigi tapasztalataim szerint a sport365-ön vannak a legjobbak.

     • Cornelius Scipio Africanus

      redditen

     • ofrnkie

      san mamesban

     • WT14

      Nálam a redditesek közül egy csomó akadozik, múlt héten is szoptam vele, a sport365-ös viszont most is faszán fut.

     • Cornelius Scipio Africanus

      nekem meg fordítva szokott lenni 😀 ez biztos a Pécs-Bakony tengely miatt van. Két ellenpólus :DDD

    • Cornelius Scipio Africanus
 • dracox

  Na akkor a felelmetes csatarduonk meg se alljon 2-2 gólig ma este! 😅😅✌🏼

 • Turbo

  Már vártam a meccsünket. Erre megszólal F. Norbi, és ökölbe szorul a talpam.

 • smatte

  optimista vagyok, 3-1 lesz ide.

 • ofrnkie

  a mai meccs margójára megjegyzem, hogy tök nagy riszpektekben vagyok a Bilbao felé és szívesen lennék a szurkolójuk

 • Raulitás

  El is felejtettem, hogy második számú kedvenc ex matracos taplóm (első nyiván Costa) is itt játszik

 • Jose

  Na, ez pech. Szépen csinálta Benzinho.

  • Jose

   Szépen csinálta Cé, Isc és Benz.

 • MrPaul

  Szegény Benzinek ez nem tett volna rosszat

  • dracox

   En mar bent lattam mikor elhagyta a labda a lábát.

 • majk

  Buzi kapufa

  • ofrnkie

   A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért. (Kemény Dénes)

   • majk

    Ott szogletes a kapufa

 • Turbo

  Csak nekem tűnik úgy, hogy – az elmúlt két-három hónappal ellentétben – a szó igazi értelmében az első perctől kezdve harap, és éles a csapat?

  • majk

   Vmi van

  • ofrnkie

   a szó igazi értelmében egy másik csapatnál van ez

 • Raulitás

  Ramos mai okos sárgája pipa

  • norma_va

   Legalább befoghatná. Értem én, hogy Raúl Garciának alapjáraton jár a pofon, de na.

   • Raulitás

    Én is ezért nem haragszom annyira

 • V.I.C.

  Na ezaz. Idegből labdaelrúgásért miért nem jár az a kibaszott lap?

 • Jose

  Na, akkor itt jön Cé gólja.

  • majk

   Sikeres csel utan 😮

   • andras14

    De a no-look passz az kell

  • Jose

   Hülyjlye Hozé.

 • ofrnkie

  ez már a tavalyi madrid t.i. nem hagyjuk magunkat megszopatni. Grande Navas

 • Jose

  OMG! OMG!!! CR elnézést kért! Hát mi történik itt Gyöngyösön??? 😀

  • andras14

   Olyan gáz volt, hogy ezt még az ő arca se bírta el

 • majk

  Ce megtanult cselezni ?:d

  • ofrnkie

   flessbekjei vannak

   • Raulitás

    Vagy nekünk

    • ofrnkie

     pedig ma csak egy levelet adtam fel azzal a bélyeggel, amit adtál

     • Raulitás

      Én is, de azt elsőbbséggel Uruguayba

 • V.I.C.

  Második elmaradt hazai sárga is megvan.

 • majk

  Jokis meccs ez csak kicsit idegesito ez a bilbao

  • andras14

   Ez a dolguk

 • andras14

  Kroos néha nézhetne pár James vidit

  • majk

   Ezt inkabb “majdleszvalami” lovessel kellett vna befejezni 😀

  • Raulitás

   Jaa múltkor is tök szépen ült a padon

  • ofrnkie

   de 2.0x-ás sebességgel, ha azt akarjuk, hogy fejlődjön

 • MrPaul

  Annyira utálom ezt a tetves Raul Garciát.

 • V.I.C.

  Szándékos kéz, labdaeldobás, plusz köpés – legyen csak sárga a kombó, és akkor a harmadik.

 • Turbo

  Ez a szájbatekert kanalas garcia kikophatna már a profi foci világából.

 • majk

  Marcelo :DDDD mire jo ez ? Mennyire vicces lenne ha ezert is kaphatnank tizit 😀

 • ofrnkie

  asszem a drága costa ricaink nézte délután a mu meccset

 • MrPaul

  Az elején jobban tetszett a meccs, most annyira nem megnyugtató a játék képen nekem.

 • andras14

  Na ha most ott Hami van… 🙁

 • ofrnkie

  azért minden elismerésem a fortunáé, hogy a sérülése utáni első meccsen így játszik…

 • lucas

  Reggel még gondolkodtam, hogy ezt a meccset vagy a női kézit nézzem. Sajnos a kézisek hamar eldöntötték ezt a kérdést helyettem. Botrányosan szarok, hiába hoztak klasszis edzőt, sajnos a játékosok irgalmatlan gyengék, mentálisan nullák.

 • majk

  Lassan bemehetne vmi

  • MrPaul

   Valóban nem lenne baj…

  • mfc777

   állítólag a síkosító segít

 • Turbo

  Ha ezt CR bepasszolja Isconak, bokából….

  • V.I.C.

   Olyan csatorna nincs, amin ez menne. 😀

  • FrancIsco

   CR, passz, hogy mi? 😀

   A “vicces”, hogy nem sokkal előtte Isco is lerakhatta volna Kroosnak, de borzalmas, hogy mennyire beléjük van táplálva már ez a ki szélre, onnan jön majd a beadás

  • lucas

   Két-három éve 100-ból 100-at belőtt ilyenekből, csukott szemmel is. Sajnos szar formában van.

 • ReAlantos

  Az meg egy vicc, hogy az ellen egy darab lapot nem kapott eddig…

  • V.I.C.

   Jóindulattal 3, de akár 5 lap is lehetne ez a szám.

  • FrancIsco

   Pedig igyekeznek kellően

  • MrPaul

   Ez mostmár tényleg röhejes.

 • majk

  De ennek a gyokernek is mernem ad sargat?

 • V.I.C.

  Gyaaa, szabadrúgásvariáció vót, vagy a szemembe ment valami?

  • FrancIsco

   Ki szélre és a változatosság kedvéért most Benzema adja be 😀

   Meghúztuk a váratlant keményen

   • majk

    Sztem kurvajo volt

   • ZeRo

    Szerintem az eredetileg lövőre ment volna Modric-nak, csak nem jött jól, így ez lett belőle.

    • FrancIsco

     Tudom persze, csak a keserűséget már csak így lehet elviselnem 😀

 • majk

  2. Felido elejen kene egy brutalis presszing (ha van gol az se baj)

  • ReAlantos

   Jó, de utána gyorsan egyenlítsünk! 😀

 • ofrnkie

  eddig nálam a meccs embere a Pilsner

 • V.I.C.

  – Labda nélküli mozgás nagyon kevés, az első öt perc lendülete után semmi értelmezhető
  – Casemiro folyamatosan out of pos, de mostmár bármilyen játékhelyzetben
  – Amint elemelkedik a labda a földről, az ajándék az ellenfél számára
  – Isco sok látványos dolgot csinált, de kevés volt ebből igazán hasznos (egy kivétellel)
  – Build upban is visszaköszön presszió hatására az U alak, fűszerezve óriási gapekkel, pedig csak kb. háromszor húzta meg a Bilbao és egyszer sem maradtam nyugodt
  – Kroos játéka az egyetlen igazán értelmezhető teljesítmény közép+előlről, Modric pl. kifejezetten kevés most hozzá képest
  – Kovacicot pont ilyen helyzetekben lenne érdemes hamar pályára küldeni

  • MrPaul

   Reméljük Zidane megfogadja a tanácsod és már magához képest korán, a 73. percben meghúzza a cserét

 • kodex

  feljöhetnénk 5 pontra – de nem fogunk. csakazértse. trust me

 • MrPaul

  Csak én lennék sokkal nyugodtabb, ha egy időre leváltaná a kezdőben Marcelot Theo?

 • Cornelius Scipio Africanus

  Mindjárt jön a gól, nyugodjatok meg! ^-^
  https://youtu.be/Bg3pFjbCag0

 • Krityó

  Sziasztok, láttam a meccset, csak bulizás volt családilag…
  Nekem egygólos meccsnek tűnik egyre inkább… viszont azt bármelyik csapat meglőheti, mert hullámzó az egész… A támadóharmad jobb mindegyik félen szerintem…

  • Turbo

   Láttad? Végeredmény?

   • Krityó

    Mármint az első félidőt is. 😀

 • majk

  Kazmer baszott jo. Megint

 • smatte

  Úgy megnézném, hogyan véd ez a Kepa gyetek, de nem igazán tesszük próbára…

 • V.I.C.

  Szép volt Lahoz, hogy simogasson meg a kettőhúsz.

 • smatte

  Ez a bíró hülye!!!

 • majk

  Micsoda? Ez az ember miert ennyire gyoker?

 • dracox

  Elonyszabalyt nem ismer ez a faszkalap biro??? Geccccc

 • MrPaul

  a kurva életbe már ezzel a bíróval, akkor ha megállítja miért nem piros? idióta fasz

 • Sasu

  ez mi a vihar volt spori? ez nem a Barca házibírója??

 • Raulitás

  Ez miért nem tudott előnyszabály lenni?

 • V.I.C.

  De ha nem előnyszabály, oké, de akkor piros.

 • ofrnkie

  csak én nem értem, miért engedik torrentét fújni, mikor köztudottan atletico-szurkoló?

  amúgy roja directa volt

 • WT14

  Ez a fasz most komolyan azért állított meg egy 2v1-es ziccert, hogy mi jöjjünk szabaddal 40 méterre a kaputól?

  • MrPaul

   De adott egy sárgát is, ha már modric nyomott egy 270 fokos szaltót.

   • WT14

    Értelmes bírók ilyenkor utólag adják a sárgát, amint megáll a játék.

    • MrPaul

     Én sem megdícsértem ezzel, lefelejtettem a mosolygós fejet.

  • norma_va

   Lemaradtam. Nem lesen volt C?

   • WT14

    Nem, mi jöttünk szabaddal majdnem a kezdőkörből, amiért Modricot lerúgták.

 • smatte

  Isco még pályán van?

 • Krityó

  Már középről is csak ívelni akarunk… :(!

 • ReAlantos

  Biztos én vagyok a hülye, de nem értem… Miért beadásokkal akarunk megverni egy olyan csapatot, ami fizikálisan (méretekben és állóképességben) minimum egy polccal felettünk van?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Mert nincs más build up?!

 • lucas

  Ez a tapló Raul Garcia… igazán eltakarodhatna már a profik közül. Undorító egy játékos.

  • Jose

   játékos? 🙂

 • torpapa

  nem lehetne cserélni végre???

  • Cornelius Scipio Africanus

   75-80. perc körül jön a csere

   • ofrnkie

    ceballos 90+3

    • Cornelius Scipio Africanus

     Talán harmadiknak bejön akörül, igen 😀

     • torpapa

      hát ha így halad akkor második lesz:D

   • morc

    Balhátvéd poszton

 • ofrnkie

  na ki vállalja magára a felelősséget?

  • lucas

   Én! Iszok még egy sört.

 • MrPaul

  Cr-nek szerintem ez idén simán van 4-5. kapufája minimum.

 • Turbo

  Ezért sárgát? És az első fidőben a hazaiaknak meg semmi? Bakker…

 • ofrnkie

  Oh kapitány, kapitányom!
  szükség van rád, le azzal a maszkkal és tedd, amit tenned kell!

 • ReAlantos

  Case nincs a Sevilla ellen ezzel…

  • dracox

   Akkor jonni fog Kova a helyere vagy probalja ki ZZ Nachot szűrőben.

  • Raulitás

   Hiányzik majd hogy indokolatlanul a 42-ik sorba bassza

 • V.I.C.

  Kroos is leromlott erre a félidőre. :/

  Cserélni nem is kell, elég amúgy innentől 11 embert nevezni, a többieket felbaszni a lelátóra.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Annak az embernek 3421412312 perc van a lábába. Ideje lenne néha pihentetni is

 • morc

  Eh, ez reménytelen.

 • Krityó

  Most lehet érzékelni – mármint én most érzékelem igazán -, hogy ilyen körülmények között is milyen prímán tesszük-vesszük a labdát (értsd: egyedileg jók vagyunk), viszont rendszerszinten milyen nagyon merev a taktika. Nincs semmi rugalmasság a csapatban, valami váltásra való jel, ez így darálás. Ez 1 pontot érdemel(ne), de azért rúgjunk egyet…

 • Sasu

  kezdenek fáradni

 • norma_va

  Néha azért megnézném ezt a keretet egy szakmailag képzett edzővel a hát mögött. Nem tudom, ti ezzel hogy vagytok…

  • torpapa

   egyetértünk.

  • ofrnkie

   ilyesmit szándékoztam írni a cruyffistás párbeszédben

  • gwandal

   Akár úgy is, h ZZ mellett, mint a Barcánál Pep alatt

  • lucas

   Szerintem addig hiába hoznak szakmailag kiemelkedő edzőt, amíg CR itt van. Sajnos az egója miatt (ami a többiekre is átragad) – gondolok itt a letámadásokra, vagy a védekezésbeli “munkájára”, illetve labda nélküli mozgásokra stb.. – nem lehet betanítani neki (Benzemáról nem is beszélve). Ezért minden ilyen szitunál a többiek ütemkésésben vannak és egy idő után tele lesz a faszuk ezzel, aztán az van mint most, hogy védekezzünk 7-8 emberrel és majd lesz valami.
   Ha nem 11 ember csak 9-10 akar rendszerben játszani az marha kevés ilyen szinten.

 • hobbs

  semmi nem jön össze, ez tényleg hihetetlen

 • V.I.C.

  Időben.

 • Raulitás

  Fárad már a baszk csapat, de még nem eléggé

 • dracox

  Valaki szoljon mar zz-nek hogy hamar jott a csere

 • Sasu

  Benzema nélkül meglesz

 • ofrnkie

  Isco hőtérképe
  #haszontalan #lassítjaajátékot #miattarosszCR 😀

 • Krityó

  Az egyik tippem már nem jöhet be, a “gólszerző” lement. :))

  • morc

   Még tippeltek gólszerzőkre?

   • Krityó

    Meccs előtt, simán. 🙂

 • smatte

  Ilyenkor, amikor az ellen már át sem jön a felezőn, minek marad fent Casemiro??

  • elkesetthusvetinyul

   … tartani az eredményt…?

 • V.I.C.

  A kedvenc ívelésem, amikor az egyik szélsőhátvéd tudatosan teszi át a másiknak. 😀

  • torpapa

   😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 • Krityó

  Batman ki. .(

  • bdyd

   betmen be

   • Krityó

    Csak ezért benéztél? :DDD

    • Cornelius Scipio Africanus

     Csak fél szemmel, mert kancsal 😀 Legalábbis odaát ha jól emlékszem úgy jellemezték 😀

     • bacsi977

      Én úgy tudom,a kancsaloknak is két szemük van 😀

 • johnglade

  Tutivót.

 • ofrnkie

  ez az volt, de miért csak felénk “igazságos”?

  „A barátaimnak minden jár, az ellenségeimnek a törvény.”

 • t20-puerto del sol

  Jó lesz a VV páros közepén jövő héten

  • johnglade

   Való Világ…

  • bacsi977

   Varane – Vermaelen? 😀

   • mfc777

    Varane-Vanczak

    • t20-puerto del sol

     Vidám Vizilovak

 • torpapa

  legalább lesznek új arcok jövőhéten a kezdőben.:)

  • t20-puerto del sol

   Rotáció!!!

 • hobbs

  ez egy ilyen szezon

 • dracox

  még szerencse hogy botlott a Barca 😂😂😂.. ennyire nem sajtolhattuk ki tavaly Fortunát..

 • bdyd

  ennek az Aduriznak én is szívesen odakönyökölnék

  • norma_va

   Nem vagyok benne biztos, hogy felérnéd. 😀

   • gwandal

    Én biztos. Segítek, ha kell

   • bdyd

    nekifutásból ugrásból azér csak-csak

 • lucas

  Legalább ma is sikerült egy újabb rekordot beállítania Ramosnak. 😀

  • bacsi977

   És mi lett volna,ha szegénytől nem vesznek el a pályafutása alatt 30-40 jogos kiállítást? 😀

   • Jose

    Hm… hát ezt bizony szándékos, rosszindulatú hangulatkeltésnek vélem.

    • bacsi977

     Pedig poénnak szántam.

     • Jose

      antimadridista blogon sikeres lesz.

  • Krityó

   Jelmezes kiállítás rekordját?

 • smatte

  Jól van srácok Sevilla ellen játszik a b csapat.

  • johnglade

   Az nem ez volt?

  • lucas

   Lehet jobban megy majd nekik. 😀

 • smatte

  Lahoz most már elemében van.

 • morc

  Ronaldo bemutatott?

  • majk

   Azt mutatta h 1. Volt. Ami nem igaz amugy

 • dzsonee

  Azért a jó édes anyjukat, hogy ennyibe veszik a mezt meg a szurkolókat. Rugdosnám meg mindet sorban. És akkor még visszafogtam magam.

 • norma_va
 • lucas

  Nem baj. Legalább jövő héten a SportTv-ben elmondhatják majd, hogy Zidane milyen bátor, mert a Sevilla ellen is meri rotálni a csapatot.

 • Krityó

  Ez kilátástalan volt-van…

  • Cornelius Scipio Africanus

   Mit tettél meg góltotón? Látod a 2-2-ért is jött volna kis pont 😀

   • Krityó

    2-1 ide.

    • V.I.C.

     Dettó. :/

 • mfc777

  szerencsére a sevilla sincs élete formájában így egy ikszre jók lehetünk

 • gwandal

  Egy jó volt ebben a meccsben: elnéztem, és azt hittem, csak 21.30kor kezdődik. Ennél jobb csak az lett volna, ha azt hiszem, h holnap 21.30kor

 • Raulitás

  1 komment és anyázom a spanyol bírókat az összefoglalóban

  • Raulitás

   Oké

  • dzsonee

   Melleted állok.

  • ReAlantos

   Ha a kommentek számával egyenesen arányos a bíró szidalmazásának mennyisége, akkor rajtam ne múljék!

  • elkesetthusvetinyul

   a spanyol játékvezetés vállalhatatlan (habár én inkább a vonal mellett rohangáló vakegereket szúrnám le a szögletzászlóval). tudjuk, az ég pedig kék. De egy címvédésre készülő csapat a liga 16. helyezettje ellen nehogy már a bíróra fogja hogy amiatt képtelen gólt rúgni!

 • ofrnkie

  ma nem volt vezér a pályán. a két csatár nyilvánvalóan fölösleges volt, mert max arra voltak jók, hogy fejeljenek, de különben teljesen kivették magukat az összjátékból

  • ReAlantos

   Benya ma amúgy jól játszott, csak teljesen lefogták őt és Ronaldót a védők. De legalább mozgott, kereste a labdát, egész értelmesen passzolt.

   Zidane helyében én ettől függetlenül kiálltam volna 4-6-0-ban, BC helyett Kovával és Ceballosszal.

   • majk

    Ja nem volt rossz de ez a golkeptelenseg a tamadoinknak mostmar kezd tenyleg arcpirito lenni. Pechesek is voltak oke de baszki a faszer nem rugnak 376366e7e golt. Ez a dolguk

    • ReAlantos

     Egy Dortmund ellen pl., ahol Bartra a középső védő, simán valid a szerepeltetésük. De ilyen erőfehérek mellett csak a lapos, kis területen való kijátszás működik.

   • Sasu

    Benzema jól mozgott, de szinte mindig zavart valakit, valahogy mintha nem értették volna egymást a srácok a tizenhatosnál. Marcelo és Carvajal gyengébb formájával ez az ívelgetés teljesen halott, nem tudunk a védők mögé kerülni a szélen.

    • davieee

     CR és Benzema miatt halott az ívelgetés szerintem.Már arra is képtelen ez a két szerencsétlen,hogy megverjenek egy védőt fejpárbajban.

     • Sasu

      egyébként ez is jogos, CR alig bír fejelni újabban.

  • V.I.C.

   Ma amúgy Benzema > Ronaldo, legalábbis nálam biztosan. Karim sem mutatott hatalmas dolgot, csak jobban emlékeztetett értékelhető játékosra.

  • ofrnkie

   azaz Borja 13 perc alatt 4x ért labdába, Kovacicon és Navason kívül ezután CR és Benzema rendelkeznek a legkevesebb labdaérintéssel.

 • smatte

  Jövő héten rangadó az EL helyért

 • Krityó

  Na, jóccakát, megyek kiheverni ezt a förmedvényt. 🙂

 • majk

  Bazeg. Ehh. Nem is tudom mit erzek. Igazabol semmit. Pedig egesz jol indult

  • Manócska

   Én a meccs alatt ideges voltam, nem is kicsit. Most már inkább szomorú vagyok, hogy nem sikerült nyernünk. Végig abban bíztam hogy ha küszködve is, de be tudjuk húzni ezt a meccset egy aprócska góllal.

   • majk

    Azabaj h ha hnap reggelig jatszunk se rugunk golt.

 • V.I.C.

  Többre hivatott ennél ez a keret. Ez kevés, és akkor is kevés, ha mostanában megszaladt a vitrin. Nincs megtervezett momentum a pályán, csak kerülőutak keresése egyéni villanásokkal.

  • De Mi

   Sajnos ez a real madrid jelenje :-(((

 • kodex

  ezt a kilátástalan szart amit ezek nyújtanak lényegében minden meccsen, ezt nem lehet bármivel is magyarázni. itt alapvető gondok vannak a képzéssel, gyakorlattal, felfogással – mindennel. ezen nem fog segíteni a videóbíró. a kölök sem tanul meg azért olvasni mert tabletet teszek elé.
  btw: a csapat is sz*r volt. vagy inkább: hozta az idei formáját.

 • ofrnkie

  „Az ellenfelünk mindent beleadott, legjobb tudásához mérten futballozott. Ha nem hozzuk az elvárt színvonalat, akkor szenvedni fogunk a meccseinken – ahogy ma is –, de nem szabad messzemenő következtetéseket levonni ebből a délutánból. Tudunk ennél sokkal jobban is játszani, és pontosan ez az, amire törekednünk kell.”

  „Mindig adódnak előtte gólhelyzetek, de vannak olyan esték, amikor egyszerűen képtelenség túljárni az ellenfél hálóőrének eszén. Erre láthattunk példát a Betis ellen, és ma is. Xy két-három hatalmas védést is bemutatott, de a pozitív dolgokra kell koncentrálnunk.”

  • ReAlantos

   “A csapat azt csinálta, amit kértem, büszke vagyok rájuk! Bízom bennük, ezért nem is érzem indokoltnak a korábbi cseréket.”

 • majk

  Amugy nem sok ertelme van bajnokikat nezni. Ma is tok fasza kis napom volt. Disznovagas meg minden. Erre hullafaradtan megnezem ezt a szart es most mar aludni se tudok 😀

  • dzsonee

   Milyen disznóvágás az, ami után nem alszik el az ember este 9kor? 🙂

   • ofrnkie

    …a toxikológiai intézetben

   • Cornelius Scipio Africanus

    *reggel 9 😉 😀

   • majk

    Kocsival voltam szoval most eloszor nem basztam be 😀
    Viszont faradt voltam mint a szar de kisajtoltam ezt a meccset…vajon minek?

    • dzsonee

     Úgy látszik ez a meccs volt a büntetésed amiért autóval mentél 🙂

  • Sragi

   Rutinosan elmentem a moziba és inkább megneztem a Viszkist 😀

 • WT14

  Legalább továbbra sem kell izgulni a bajnokság miatt. 6 pontnál már kezdtük volna elhinni hogy talán lehet valami, de így marad minden a régiben. Btw, ebből a szar, gólképtelen, reménytelen csapatból kinézem simán, hogy befut a 4. helyre a szezon végére. Baszki, ma még kapusbravúr sem kellett az ellenfélnek. De mindenki nyugodjon meg, jönnek majd a szokásos bullshit nyilatkozatok, hogy nem volt szerencsénk, meg hogy milyen kibaszott erős volt az ellenfél. Ja meg hogy hosszú még a bajnokság, és a csapat keményen dolgozik a hátrány csökkentésén.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Remélem nyáron sem veszünk csatárt 😀 Azzal nincs baj, a labda a g*ci, mert nem akar bemenni a kapuba 😀

   • Sragi

    Szögletes és nem gömbölyű az a baj. Az g*ci labda tehet mindenről 😀

 • norma_va

  A mérkőzéseink 43%-án pontot vesztettünk idén a bajnokságban.

  • V.I.C.

   #sadsaturdaystats 🙁

  • ReAlantos

   Ha minden győzelemért még mindig két pont járna, akkor a hibátlan mérleggel lenne ennyi pontunk. Ezen azért töprengjünk el…

  • Cornelius Scipio Africanus

   “Nem akar bemenni a labda” 😀 Azért van baszkiii! 😀

 • norma_va
  • Cornelius Scipio Africanus

   Telejósdát mikor nyitsz? 😀

 • Jose

  Ennyi izgalom utan jelzem azoknak, akik ertik: most ertem az Oszverhez.
  (Igen Norma, tablet. )

  • dzsonee

   Innen kezdődik a Salsa az Alapítvány diszkótermében 🙂

 • ptg

  az “edzö?”i reménytelen tanácstalanság mintha kikezdené néhány RM mezben pályán lévő idegrendszerét

 • iKos

  A csapat hozza a clean sheetet, ti meg csak elégedetlenkedtek.
  szégyelljétek magatokat!

 • Sragi

  De jó hogy nem láttam a meccset :)))

  • Manócska

   Az biztos hogy megspóroltál magadnak egy kis idegeskedést. 🙂 Legalábbis nekem sikerült rendesen felhúznom magam. Főleg azért mert nem tudtuk a Barca pont vesztését kihasználni.

 • Cornelius Scipio Africanus

  A kép azt mutatja, hogy az előző forduló kezdőjéhez képest hány módosítás történt.
  Allegri azt hiszem a rotálás nagykövete. 😀

  Valaki csinálhatna egy összehasonlítást, hogy ez nálunk hogy áll, illetve ebből mennyi volt kényszerű sérülés miatt (igaz ezt a mostani táblázat nem veszi figyelembe).

  (Forrásról sokat nem tudok, haverom küldte, de szerinte teljesen hihető)
  https://uploads.disquscdn.com/images/5574e0113af879bc7a7c99e1dc5989515e001f647919e448e03384ab26d55921.jpg

 • WT14
  • Raulitás

   nekem a reggelem is, mert nézhettem újra ezt a csodát 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Biztos kikevertél valami okosságot mellé, hogy elviseld :DDD

    • WT14

     Vodkát whiskyvel 😀

     • Raulitás

      Áhh, nagyfater kerítésszaggatója abszinttal

     • WT14

      Az is egy járható út 😀

 • WT14

  Kommentár nélkül:

  „Nagyon elégedett vagyok a
  teljesítményünkkel, azzal viszont nem, hogy nem tudtunk gólt lőni és
  győzni. Különösen azok a játékosok miatt, akik mindenüket beleadták ma
  este. Többet érdemeltünk. Óriási erőfeszítéseket tettünk, de minden
  hiábavaló volt, mert nem sikerült gólt szereznünk. Tavaly nagyon sok
  mérkőzést az utolsó percekben nyertünk meg. Idén ez a fajta szerencse
  nincs velünk. Ramos nagyon ideges, mert úgy gondolja, hogy nem ért
  sárgát a szabálytalansága. De ez olyan dolog, amin nem tudunk
  változtatni.”

  „Ugyanaz a kezdő volt, mint a Juventus
  ellen, csak az eredmény változott. Nem tudom azt mondani, hogy
  rosszabbul játszottunk volna, mint a döntőben, csak ma nem rúgtunk
  gólt.”

  „Nem aggódom, de csalódott vagyok, ahogy
  a játékosok is. A végsőkig harcoltak, többet érdemeltek volna. Csak az
  tölt el aggodalommal, hogy annak ellenére nem szereztünk gólt, hogy
  milyen sok lehetőséget dolgoztunk ki. Én mindig pozitív vagyok, de a
  játékosok számára ez nehezebb. Változtatunk kell ezen. Mindent
  megtettünk, többet érdemeltünk volna, de végül nem sikerült gólt
  szerezünk. Nagyon jól játszottunk, lehetőségeket dolgoztunk ki, de a
  labda nem akart bemenni.”

  “Egyegy gól négy plusz pontot jelentett
  volna, a mai és az Atlético mérkőzést figyelembe véve. Győzelmet
  érdemeltünk volna ma este itt, ahogyan a Wandában is. A több gólra az a
  megoldás, hogy több lehetőséget dolgozzunk ki, amit meg is tettünk.”

  • Cornelius Scipio Africanus

   “Nagyon jól játszottunk, lehetőségeket dolgoztunk ki, de a labda nem akart bemenni.”

   Ezen nem tudok nem röhögni :DDDD Főleg mert tegnap leírtam, hogy ezt úgyis elmondja 😀

   • WT14

    Ezen én is kiégtem. Lehet hogy ebben a szezonban új labdákat vezetett be a Liga, amik nem szeretik a Real Madridot. CR meg Benzema szerencsétlenek lövöldöznek minden meccsen, a labda meg gondolja magában hogy “lófasz a seggetekbe, nem akarok bemenni a kapuba”. Mit lehet ilyenkor tenni? Rohadt szemét labdák! Utána kéne nézni, nem-e Barcelonából hozatják a meccslabdáinkat.

  • Ronrics

   Tiszta Lézerjani duma, hülyének néz.

  • Jose

   Csak az utolsóra reagálok: nem több helyzet kell, hanem hatékonyabb befejezés.
   ez a tegnapi meccsről van:
   TOTAL SHOTS: 10 – 19

   • Cornelius Scipio Africanus

    Mennyi a lövés/gól mutatónk kb? Én meg merem kockáztatni hogy 15 körül van. Szóval lehet innen indult ki Zidane 😀 Megvolt az átlag, de nem jött a gól 🙁

  • Maverick

   “A több gólra az a megoldás, hogy több lehetőséget dolgozzunk ki, amit meg is tettünk.” – Vagy esetleg, uram bocsánat, belőjük az ordító helyzeteket néha… Tegnap egy ponton azon gondolkodtam – nem mintha csak rajtuk múlott volna -, hogy ha CR és Benzin nem csak irgalmatlan szar formában lenne (amiből remélem valahogy még kijönnek, de erre egyre kevesebb esély van), hanem mondjuk a kezdés után törökülésbe helyeznék magukat az ellenfél ötösén, akkor hanyadik percben cserélnénk? Ha egy új környezetbe kerülve kizökkenő 20 éves, évszázados tehetség kapcsán várnánk fél szezont arra, hogy “hátha mégis beindul, nem hiába vettük talán”, akkor még valahol érteném ezt… De ennyi idős játékosoknál azért felmerül bennem a kérdés: meddig? A jövő szezont is beáldozzuk esetleg? Vagy még az azutánit is? Basszus, Casillas elment, Raul (!!!!) padozott a végén… Fogalmam sincs mi a jó megoldás ebben a helyzetben, de egy biztos: a végtelenségig nem lehet ezt a szituációt húzni.

   • morc

    Tegnap pont ezen filóztam, hogy Perez asszisztált legendás játékosok megalázásához, vélt vagy valós gyengébb teljesítményük miatt, most meg gyakorlatilag örök életre bebetonozta a BBC-t a kezdőbe az új szerződésekkel, a konkurencia leépítésével.

    • Ronrics

     Lehet tévedek, de tán nem nagyot : Perez árnyékba került.
     ZZ játékosmúltja és a 2 BL megnyerésével.
     Ezt követően az inkompetens ZZ garázdálkodik – Morata, Marianó, James elengedése, elküldése?, a teljesen használhatatlan Benz játszatása – kicsit olyan mint” ha nem tetszik meghosszabbítjuk Lovasberényig”…-, az elképzelés és minden koherenciát nélkülöző ötletszerű csapat összeállítások stb.
     A játékosszerződésekhez és egyéb háttér eseményekhez meg én vagyok inkompetens, de a fantázia…./lehet ott is működik valamiféle pénzszivattyú…:)).?/
     /a kérdés persze az írói munkásságom része!/

     • morc

      Nem hinném, hogy Zidane döntési helyzetben lenne a keret kialakításánál, maximum véleményezhet. Morata és Mariano végig érezte, hogy BBC forever és léptek. James szintén érezhette, hogy középpálya is nagyjából kőbe van vésve Ronaldóék miatt, még azon csodálkozom, hogy Iscot sikerült itt tartani.

     • Ronrics

      Hat en meg azt hittem o az edzo…
      Akkor a 2 BL-t meg a bajnoksagot se O nyerte nekunk..::))
      Persze inkabb csak megerzeseim vannak, de meddig meg a nezhetetlenseg?

  • V.I.C.

   “Tessék elhinni, tényleg a kutyám ette meg a házi feladatomat!”

 • Jose

  Onnan lehet tudni, hogy a Csapat sara ez az egész, hogy kiábrándult madridisták sok száztrilliója NEM ír kommenteket.
  Kiábrándultság van.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én tegnap 5 percet néztem a meccsből, miközben ettem. Inkább olvastam. Meg mit kommentáljak? Száztrilliószor kibeszéltük a hibákat. Semmi nem változik. Nyilván uncsi lesz egy idő után. Ugyan azokat a köröket futja a csapat minden meccsen. Ha ők ezt élvezik, oké 😀 De nekem nincs kedvem száztrilliószor leírni ugyan azt 😀

   • Jose

    Valóban nekünk is egyre nehezebb bármit is írni a posztokba, mert ahogy @disqus_zYbCBr7nr2:disqus szokta írni: kottából megy minden. Ezt mi meg csak drogokkal+alkohollal tudjuk elviselni.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Akkor most kiderül miért van a donate gomb :DDD

     • Sragi

      Kell a donate a szerekre 😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kedves Zidane!

  Bocs, hogy csak most válaszolok, de már nem nézem a meccseket, csak néha bekapcsolom háttérzajnak.
  Mióta Benzema&Friends mindig kezdők, bármit is tesznek, leszoktam a meccsek nézéséről. Ráaádsul a nézhetetlen meccsektől idegösszeroppanást kaptam. De mióta alternatív lobotómiát végeztek rajtam a már bezárt Lipótmezei Elmegyógyintézet alagsorágban, már rendben vagyok. Igaz néha önkéntelen folyik a nyálam, és csak bambulok a semmibe, de még ez is jobb és élvezetesebb időtöltés, mint az általad vezetett Real Madrid meccsei.

  Időközben rátaláltam egy albániai csapatra. Nem árulom el a nevét, mert félek, hogy még a végén ragad rád valami, és ellesed valamelyik zseniális build-uponkat. Még a végén focira hajazó mérkőzéseket játszana a Real, rajtam meg felesleges lenne az elvégzett lobotómia. Ráadásul attól is félek, hogy megkedvelnéd őket, és így a szurkolótáboruk már meghaladná a 10 főt, és kereshetnék valami új csapat, ezt pedig nem szeretném, mert igazán megkedveltem a játékukat. Képzeld, nem csak beívelésből képesek gólokat szeretni, ráadásul nem kell 20 kapuralövés egy gól megszerzéséhez. Bár lehet azért van ez Zidane, mert itt a labda nem olyan makacs, mint Madirban.

  A Merengués srácok mesélték, hogy még kitartóan tartják a frontot, próbálják keresni a megoldásokat a csapat problémáira, de már ők se bírják sokan. Raulitás szaktudásán múlik a stáb sorsa. Ha nem lenne tehetséges, már lehet ők is zombiként mozognának Lipótmező környékén.

  Örülök, hogy nem kell új csatár számodra, és nem játszatod az tehetséges fiatalokat. Igazad van, ez ilyen buzis menedzseri, edző dolog. Nem értik meg ezt az ostoba szurkolók, bloggerek. Állandóság kell, meg szólni a labdának, hogy már eleget makacskodott, tessék begurulni abba a kurva hálóba. Sőt, akár repülhet is, nem kell félni, van háló ami, megfogja, nem fog fájni. Igazad lehet, nem a játékosokkal van baj, velük nem kell beszélgetni, helyette inkább a labdával kéne többet törődni.
  Most már kijárok a kis titkolt albán csapatom edzéseire is. Zseniális dolgokat csinálnak. Jó érzés látni, hogy fejlődik a csapat hónapról-hónapra. Mármint az albán, nem a Real. Tudod itt még nem tartják buzisnak azt, hogy támadásépítést vagy védekező állásokat gyakorolnak be. Itt van valami koncepció is. Tudom, ez is valami keleti buzis szó.

  Elköszönök Yazid, mert megyek ki a meccsre. Rangadó lesz a városi csapattal. Szerintem nem ússzák meg három alatt! Itt még számít valamit a rangadó, itt még van hajtás, van akarat, van koncepció, van elképzelés. Itt nem lehet megjósolni előre a kezdőt, itt játszanak még a fiatalabb tehetségek is.
  Szóval itt ilyen a foci…

  Sok sikert.ű

  Üdv,
  egy albán kiscsapat szurkolója

  (Lehet pár nap mire megkapod a levelem, mert itt csak betárcsázós net van, de legalább mellette van foci is)

  • Ronrics

   Not bad!

 • Raulitás

  Összefoglaló kinnn

 • ZeRo

  Így átolvasva a kommenteket a meccs után, rájöttem, hogy idén a Barca nem a bírókat vette meg, hanem a labdákat! hisz Own Goal is náluk játszik, így már minden világos. Vagy még az lehet, hogy idén Perez nem fizetett nekik eleget, így durci van, és csak azért sem mennek be. 😀

 • Manócska