Copa del Rey Összefoglaló Raulitás  

Hát, ez sz@rabb volt, mint gondoltam

Na szóval összefoglaló. Félidőben írom az elejét, mert most ráérek, meg nincs is sokmindenről. Nézzük ezt a csodát.

Szóval a Keylor, Achraf, Tejero, Nacho, Theo, Llorente, Ceballos, Kovacic, Oscar, Franchu, Borja tizenegynek szavazott bizalmat. A védelem ezt úgy hálálta meg, hogy az első 8 percben majdnem szoptak két gólt. Úgy mentek át rajtuk, mint milf pultos a részeg srácokon vak a poháron. Aztán elővettük az angol kiscsapatok jól ismert fegyverét, és a beadni nem tudó balbekkünk adogatott be a fejelni nem tudó csatárunknak. Majd kaptunk egy böszmenagy gólt, innen is gratula senor Millanak, aki megszerezte élete gólját. Aztán kicsit feljebblépett a csapat, a spori nem adott meg egy tizit, de ez nagyon kevés. Franchu, Ceba, Llorente és Achraf voltak értelmezhetők, a többiek helyett játszhatott volna a szerkesztőség.

Második félidő: 60-ik perc: vendég felsőléc. 61: Bélus be. 62: Bélus assziszt, Mayo fejesgól. 70: Béla majdnem asszisztja Mayonak. Bejött még Quezeda és Seoane. 89: Portilla gól.

Real Madrid – Fuenlabrada 2-2, összesítésben 4-2.

Llorente és Ceba végig jók voltak. Mayo a második részben. Bale kellett ebbe a csapatba, de holnap úgyis megsérül edzésen. Theo még itt is túlpörgött. Kova olyan fos volt, hogy az csak na. Castillából Franchu és Tejero tetszett.

Következő meccs szombaton a Bilbao ellen.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!