A szerkesztőség válaszol, avagy egy érdektelen meccs beharangozója

Ma a Fuenlabrada ellen játszik szeretett csapatunk. Minekután ez senkit nem érdekel, de beharangot kell írni, ezért feltettem a kollegáknak pár kérdést. A kérdések után azért lesz szó a meccsről is, nyugi, kedves Fuenlabrada drukkerek!

Szóval a kérdések:

1.) Ki/mi a szezon eddigi legpozitívabbja számodra?
2.) Ki/mi a szezon eddigi legnegatívabbja számodra? (az, hogy a csapat, nem ér!)
3.) Kit hoznál télen, és kit nyáron a csatárposztra?
4.) Gutit vagy Kroost kedveled jobban? Miért?
5.) Roby Carlost vagy Marcelót kedveled jobban? Miért?

És a válaszok:

José

1) Ceballos. Türelmes.

2) PÁL csapatának teljesítménye.*
2)* Ha rosszul értelmeztem a kérdést, akkor a gyilkos ösztön hiánya.

3) Senkit (mert a történelem azt mutatja, hogy ezek nem szoktak bejönni). Martialt (Donatellót, de ő sokcsilliárd… 🙁 )

4) Guti. Mert posztját tekintve sem ugyanaz, mint Kroos, de nyilvánvalóan képes lenne megfelelő társak mellett, egy remekül megválasztott rendszerben, ahol double pivot is működne és természetesen gegenpresszing is bejátszana, ahol a vertikális passzopciók a támadóharmadban és a halfspace-ben… AZÉRT MERT EGY KIKÚRT ÖSZTÖNÖS ÍZIG-VÉRIG MADRIDISTA ZSENI VOLT, EGY ÖNHIBÁJÁBÓL KI NEM TELJESEDŐ, DE ÖNAZONOS LEZSER, VAGÁNY SRÁC, AKI OLYAN MEGOLDÁSOKAT MUTATOTT BE, HOGY BELEÁLLT AZ ÁLLAD A FÖLDBE! Három Kroos se lenne elég Gutiért nekem.

5) Roberto Carlos. Jobban védekezett, gólérzékenyebb volt és nem csak vakon, megszokásból lövöldözte be a labdákat. Na meg forradalmasította a balhátvéd posztját.

ReAlantos

1.) Nem Kimi, ezzel a Ferrarival ugyanis illett volna nem csak öt ponttal előznie Ricciardót az összetettben (ellenben a második kérdésre sem ő a válasz). Viccet félretéve, a szezon eddigi legpozitívabb csalódása számomra Vallejo teljesítménye. Frankfurt-meccset is néztem tavaly miatta, nagyon vártam őt, és még így is sikerült pozitívan csalódnom benne. Már írtam máshol, máskor is, szóval nem titok: én hosszú távon a Varane-Vallejo kettősre építeném a Real középső védelmét. Mellette még Casemiro konzekvensen egyre megbízhatóbb teljesítményét emelném ki. Nem személyi jellegű pozitívumot hirtelen nem tudnék kiemelni.

2.) Zidane. Már tavaly is pedzegettük, hogy talán csak a sérülések miatt menedzseli olyan jól a média és általunk csak rotációnak titulált dolgot. A nyári feszültségcsökkentéssel sikerült elérnie, hogy életlen lett a csapat, és ráadásul azt a kevés embert sem megfelelően használja. Ceballos sokkal több lehetőséget érdemelne, akárcsak Theo, Mayoral, vagy a korábban már említett Vallejo. Velük szemben Benzema, Ronaldo néha indokolatlanul kezdők. Ebben mindenképp javulást várok a közeljövőben!
Emellett a már-már olmói magasságokba visszatérő sérültlistát említeném még meg. Tavaly Pintus nagyon helyrerakta a srácokat, idén ez mintha teljesen eltűnt volna.

3.) Télen maximum kölcsönbe hoznék valakit. Mint anno Borsócska is csak kölcsönben volt (bár ő egy évre), és milyen jó kiegészítő játékos volt ő! Az én jelöltem erre a posztra Aduriz lenne, akinek nem ismeretlen a spanyol bajnokság. A BL-ben úgy is Benzema és Ronaldo játszik, inkább a ligába kell alternatíva a francia mögé. És szerintem lenne az a pénz, amiért az Athletic hajlandó lenne őt egy félévre átengedni.
Nyáron az én elsődleges célpontom Dybala, a másodlagos Martial lenne. Esetleg Mbappé, ha a párizsi pénzmosoda befürdik.:D És ehhez nincsenek kifejezetten szakmai érveim, inkább csak személyes preferencia alapján választanám őket.

4.) Nálam ezt a kategóriát, bármekkora bűn is, Kroos nyeri. Mindketten korszakos zsenik, de Toni képes konzekvens jó teljesítményt nyújtani, és ezzel a spanyol fölé nő. Lehet, hogy nem akkora madridista, mint Guti (bár ezt nem tudhatjuk pontosan), de az én szememben a német pont az említett folyamatos jó teljesítményei miatt meghatározóbb a csapat játékát tekintve, emiatt jobban kedvelem őt.

5.) A realos all-time álomcsapat összeállításánál ezen a poszton gondolkodtam a legtöbbet. Akkor Robikát mondtam, a személyisége miatt azonban itt inkább Marcelóra tenném a voksomat. A legtöbb légiós-toplistán már megelőzte honfitársát, talán csak a szabadrúgások tekintetében marad el tőle. Míg azonban előbbit már csak a csúcson láthattam, addig Marcelónak végigkövethet(t)em a teljes madridi pályafutását, ezért is előzte meg talán a kedveltségi listámon is elődjét.

 

Zizou

1.) Nincs olyan sok pozitív a zsákban, amit most elő lehetne halászni, de az mindenképp jó dolog, hogy dacára a gyenge ősznek, nincsenek balhék a csapaton belül, nincsenek széthúzások, és úgy látszik, Zidane felé is megvan a bizalom a srácokban. Valamint azt is pozitívan lehet értékelni, hogy az újoncok egészen stabilan teljesítenek, pedig nem a legkönnyebb szituációban kell helytállniuk.

2.) Számítani lehetett a szuperkupák után, hogy lejjebb vesz egy-két fordulatszámmal a csapat, de ennyit nem vártam. És talán a legidegesítőbb, hogy nem látszik, merre vezet kifelé út a völgyből.

3.) Nem hiszek abban, hogy egyetlen ember érkezésével egy csapásra minden megjavul, de ha rajtam múlna, és legalább a gólok számán javítani szeretnék, akkor Falcaót próbálnám meg elhozni vagy Marianót.

4.) Árral szemben megyek, és Kroost választom. Méghozzá azért, mert benne kevesebb a tehetség, de sokkal több a szorgalom és a munka. Általánosságban jobb, ha szorgalmas, de kevésbé tehetséges, mivel Guti esetében se éreztem azt, hogy a nagy tehetség mellé párosulna hasonló mértékű akarás. De tény, hogy Guti látványosabb játékra képes, mint Kroos. Viszont ha a látvány lenne a cél, akkor gondolkodás nélkül Zidane-t választanám Guti helyett.

5.) Marcelót nehéz nem kedvelni, de Roberto Carlos az Roberto Carlos. Rajta (is) nőttem fel és nincs még egy ilyen játékos, aki ekkora combokkal ilyen gyors tud lenni. 😀

Sultan

1.) A szezon elején a Barca elkalapálása oda-vissza a szuperkupában. Azért említem ezt, hogy ne feledjük, azt is ugyanaz a keret vitte véghez, mely most szenved.

2.) Az, hogy a bíráskodás színvonala a La Ligában még alacsonyabb szintre tudott süllyedni. Tavaly nem hittem, hogy van lejjebb, de most már tudom, hogy így van. Felhívnám újra a figyelmet, hogy a csapat vesszőfutása úgy kezdődött, hogy Cét egy teljesen igazságtalan bírói döntés nyomán kialakult anomáliában elmeszelték 5 meccsre. Se ő, se a csapat nem talált még vissza a helyes útra.

3.) Télen elhoznám Icardit kölcsönbe, vételi opcióval. Nyáron meg Dybalát. Ha Cavani játszhatna a BL-ben nálunk, simán őt írtam volna téli igazolásnak.

4.) Guti. Egyértelmű. Mikor láttatok utoljára valami váratlant Kroostól? (Az, hogy végig visszafut egy támadóval, nem érvényes.) Szerintem még a felesége is sokkot kapna, ha a reggeli müzli helyett egyszer sült bacont enne tojással. Kroos a dolgát előre játékban nagyon jól teszi. De. Túl sarkos, túl kiszámítható, túl német – egy Gutihoz képest.

5.) Roberto Carlos lövőtechnikája, és azzal együtt a lövőereje egyedülálló volt. Imádtam nézni, ahogy a sorfalban mindenki összefossa magát, amikor RC elkezdte aprózni a nekifutást.

Raulitás

1.) Az újak. Theo, Achraf, Vallejo, Ceballos, és Borja is szereztek kellemes pillanatokat a szezonban. A két szélsőhátvéd meglepően érett és jó játékot mutatott, bár nyilván vannak hiányosságaik. Ceballos egy spanyol Kroos-szerűség a higgadtságával és a szervezőképességével, de megvan benne az a spanyolos finesz, ami a német robotban nincs. Borja már eldöntött egy meccset a szezonban (kis túlzással többet, mint a BBC együtt). Egyedül Llorente az, aki kicsit kilóg lefelé, hiszen nagyon keveset játszott, de ez Kovacic visszatérésével csak rosszabb lesz, szóval mehetne kölcsönbe igazából.

2.) BBC+Lucas. Asszem nem kell részleteznem.

3.) Belotti vagy Mbappé nyáron, télen bárkit, aki játszhat a BL-ben, de úgyse jön senki. Ha mégis jön valaki, akkor Alexis lenne a legjobb, bár őt nagyon hívja Pep a Citybe.

4.) Kroos, de nem sokkal. Egy csapatban egy irányítónál számomra többet ér a stabilitás, mint a finesz, és ebben Kroosnak talán csak Xabi apó lehet méltó vetélytársa a csapat történetében.

5.) Carlos. Gyerekkorom hősei közül egy. Pókemberből is százszor a régi, mint az új, bár a két brazilnál nincs ilyen differencia. Igazából Roby védekezésbeli stabilitása miatt viszi, hiszen támadóoldalon pont más-más az erősségük. RC ereje, dinamizmusa és pontos (bár lehet, hogy csak az idő szépíti meg) beadásai vs Marcelo labdakezelése, futásai, flegma zsenije. Kettejük előnyös tulajdonságait ötvözve megkapnánk a tökéletes balbekket.

Köszi a válaszokat srácok. Kommentekben várom a ti válaszaitokat is, kedves olvasók!

Csipetcsapat izgult, hogy játszhassanak a Bernabeuban. Én is izgultam volna ezért

És akkor a meccsről. Szóval hazai dominanciát, sokgólos győzelmet várok. Mást nem tudom, hogy lehet-e írni. Ja, igen. Marca bácsi szerint a Lord, a Kovácsics és a Ló is játszanak majd. Szóval amit szeretnék látni: Navas (vagy Moha bá), Achraf, Vallejo, (valami Castillás arc, ha Nacho nem játszhat. Ha meg se Castillás, se Nacho, akkor Varane), Theo, Llorente, Ceba, Kovacic, Lucas (bár ő kapott egy kisebb rúgást, szóval lehet, hogy valami Castillás kezd), Borja, Bélus, továbbá a kispadról még 3 Castillás játékát várom. Ha gólt kapunk, az már gáz lesz, ha kiesünk, akkor rituális csoportos harakiri a Hősök terén éjfélkor.

Tv: Digi Sport 1, 21:30, stream-lelőhelyek az oldaldobozban.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Sragi

  1.Szuperkupa és Vallejo
  2.Gödör+Ló+Operatőr+C
  3.Sanchez winter is coming. Dybala a nyári gyerek.
  4.Guti szív = <3, Antalka=ész, hatékonyság
  5. Robi (nehéz szívvel)

  Üdvözlöm a Real Madridnal ZZ vagyok. Miben segithetek?
  -Szeretnék kérni egy Ceballost! Mást nem kérek.

 • Manócska

  Már hétvégén is reménykedtem abban hogy a felépülése után Kovacic kap pár percet, de sajnos nem így nem lett. Remélem hogy a mai meccsen ez már nem így lesz. Annak örülnék a legjobban, ha a kezdőben láthatnám a nevét.

 • johnglade

  “Megnyugodva” tapasztalom hogy azért nem csak a La Ligában ilyen alacsony a bíráskodás színvonala, még ha utólagos ítéletekről is van szó. Pl. nem tudom megérteni hogy ezért lókaki miért nem kapott eltiltást:

  http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-lukaku-kihagyhatja-a-man-city-es-az-arsenal-elleni-rangadot-2605471

  Ha Cé tette 5 meccs, akkor ez (szerintem) legalább ugyanannyi.

  “…majd bal lábbal is rúgó mozdulatot tett Gaetan Bong felé (a felvételekből nem derült ki egyértelműen, hogy hozzáért-e a kamerunihoz)” – Hol számít az hogy hozzáért-e? Ha 130-cal megyek a 30-as zónában, de nem ütök el senki, akkkor nem követtem el szabálysértést? Egyértelműen kétszer is rúgott, meg még hátra is nézett a parasztja, hogy eltalálta-e. Vicc.

  “FRISSÍTÉS: A délutáni órákban kiderült, hogy Lukakut nem tiltják el, mivel az angol szövetség (FA) által felkért, korábbi Premier League-játékvezetőkből álló háromfős bírói testület nem tudott egyhangú döntést hozni arról, hogy a belga labdarúgó cselekedete valóban piros lapot ért.” – Figyelsz Flo? Van az a pénz…

 • majk

  1. Karimot fejbe rúgták. (korbácsolást kértem, de ez is megteszi)
  2. Impotens támadójáték, undorító lelketlenség sokszor
  3. Mariano
  4. Toni
  5. nem

 • WT14

  1.: A szuperkupa-meccsek
  2.: minden más a szezonban A keret szétbarmolása, a távozók pótlásának hiánya, a látványosan szenvedős támadójáték, a szar helyzetkihasználás, az állandó sérülések.
  3. / tél: Hirtelen nem jut senki eszembe, szerintem ezt a szezont már így kell végigtolni: a liga már úgyis lecsó, a BL-ben meg nem játszhatna kb. senki magasan jegyzett friss igazolás.
  3./ nyár: Ez pedig még a tavasz függvénye is, hogy ki milyen formában lesz a szóba jöhető játékosok közül. Jelenleg Dybala vagy Martial talán (bár egyikük se klasszik center), eggyel lejjebbi polcról pedig szóba jöhet Werner, Fekir, Mariano, Salah, stb. Sajnos nincs túlkínálat centerposzton fiatal játékosokból, akikben benne van a Real-kezdőszinthez elegendő potenciál. Gabriel Jesus esetleg, amennyiben mozdítható lenne.
  4. Ha a játék látványát nézzük, egyértelműen Guti, viszont ő nem tudott stabilitást nyújtani, márpedig a trófeák nyeréséhez leginkább az kell. Így pedig Kroos. Gutiról megunhatatlanságig lehet nézni az összevágott bestof-videókat, viszont Kroos hatékonysága többet ad a csapatnak.
  5. Itt nem nagyon lehet dönteni. Carlos nyilván nagyobb egyéniség volt a maga idejében, viszont Marcit nem lehet nem szeretni. 55-45% arányban Carlos.

 • Cornelius Scipio Africanus

  1,2,3,5: nem lényeg.

  4:Az egyik legnagyobb király! Kroos király középpályás, de gondolkodnom sem kell. Nem volt stabil? Össze-vissza vették köré a sztárokat. Csatárként kezdte a karrierjét, majd kb a középpályán mindenhol játszott, majdnem minden szerepkörben. Így nem meglepő, hogy ingadozott a teljesítménye. Nekem a tele lett volna a batyum. Volt hogy védekeznie is kellett. Ezt az embert ha feltennék most a pályára, hogy gyerek csinálj amit akarsz….mindenki magához nyúlna. Igazi zseni volt. Egy vagány gyerek.
  GUTI A LEGNAGYOBB KIRÁLY! Manapság ha ad valaki egy ütempasszt, már elélvez mindenki. Guti meg szinte meccsenként szórta, tömte a labdákat.
  Egy kis felidézés a mestertől:
  https://www.youtube.com/watch?v=luDdLUKL7hU

 • kodex

  1. Morata teljesítménye – franc gondolta hogy a végén még tényleg kilábal a szenvedő jófiú szerepkörből és tökösen beleáll a szituba (nem, a Juvéban sem sikerült neki igazán) és meghatározó, gólerős csatár lesz – teljes meccsekre. Mondjuk kellett hozzá 1 Conte is, de ez ZZnek legyen mondva…
  2. Zizou. no comment
  3. télen: Falcao-t biztos nem – értelme nincs. Tekintettel a helyzetre, hogy lassan bárkinek örülnénk, aki betalál felőlem Fekir/Icardi/Sátán bármelyike jöhet KÖLCSÖNBE, vételi opcióval. Osztán ha megfelelt, maradhat. Nyár: k* messze van, lehet addigra triplázunk, Karim magára talál (kizárt) 😛 – mindent a maga idején.
  4. Kedvelni egyiket sem, az szimpátia kérdése az meg szubjektív. Ha a kérdés arra vonatkozik csapat szempontjából ki a hasznosabb/jobb: Kroos. Ez 1értelmű(bb). (és mert k* sokba volt nekem a 8as mez…)
  5. legyen X. 11esekkel: RCarlos

 • mfc777

  “AZÉRT MERT EGY KIKÚRT ÖSZTÖNÖS ÍZIG-VÉRIG MADRIDISTA ZSENI VOLT, EGY
  ÖNHIBÁJÁBÓL KI NEM TELJESEDŐ, DE ÖNAZONOS LEZSER, VAGÁNY SRÁC, AKI OLYAN
  MEGOLDÁSOKAT MUTATOTT BE, HOGY BELEÁLLT AZ ÁLLAD A FÖLDBE!”
  +1

 • ofrnkie

  1.) Ki/mi a szezon eddigi legpozitívabbja számodra?
  A szuperkupákban nyújtott teljesítmény, ott úgy tűnt, folytatódik a tavalyi tavasz, azóta meg ugye itt van az ősz, itt van újra.

  2.) Ki/mi a szezon eddigi legnegatívabbja számodra? (az, hogy a csapat, nem ér!)
  Zidane, BBC, Lucas
  3.) Kit hoznál télen, és kit nyáron a csatárposztra?
  Ha télen, akkor Marianot valszeg, de Jose véleményével egyetértve, a téli igazolásokat nem nagyon kedvelem. Nyáron pedig Mbappé az irreális álom, Neymar a bokafosás, Cavani, Sanchez az elégedettség.

  4.) Gutit vagy Kroost kedveled jobban? Miért?
  Kroost sokáig egyáltalán nem kedveltem, mert nem tartottam sokra, amit csinál, azóta tök megkedveltem, de ennek ellenére Guti. Hogy miért? Huevos

  5.) Roby Carlost vagy Marcelót kedveled jobban? Miért?
  Marcelo. Roberto Carlos a kiskorom örök madridistája, de Marcelot már teljesen a sajátomnak érzem, ő az állandó ott hátul.

 • Brn

  1. Legpozitívabb számomra: Én nem látok eddig az eddigi szezonban semmi pozitívat. Negyedikek vagyunk a LaLigaban, óriási lemaradással, Zidane a nyáron eladott pár jövő ígéretet meg tapasztalt tartalékot, akiket viszont igazolt azokban lehet ha lenne potenciál, de valamiért nem bízik eléggé bennük, a csapat morál egyelőre a béka segge alatt van.
  2. Legnegatívabb számomra: Talán a padon vannak remek tehetségek, de Zidane baszakszik velük, úgyhogy Zidane a legnegatívabb (nagyon fáj ezt leírni, amiatt amit eddig elért) és az összes többi amit leírtam a pozitívban.
  3. Télen Icardi-t, nyáron Rashford (ha már MU akkor nem Martial, hanem ő), Dybala, Christian Eriksen, Christian Pulisic, Virgil van Dijk.
  4. A tavalyi szezon Kroos-t, mert az idei szezonban rengeteg hibával játszik. Egyébként tavaly még stabil volt, pontos és precíz, remek irányító.
  5. Roberto Carlos. Ő egy komplett bal hátsó, remek rúgó technikával, bivalyerős lövéssel megáldott zseni.

 • dracox

  1.) Nálam is a szuper kupa szereplés. Barca-t úgy lejátszotta a csapat ahogy már régen láthattuk.
  Egy születendő zseni kialakulóban Asensio személyében. ( bár kicsit a csillogása mostani időszakban háttérbe szorult)
  2.) A robotoló Lucas Vazquez hanyatlása, valamint Ceballos hanyagolása azok után mikor hozott 3 pontot Betis ellen és szerintem nem is játszik rosszul a meccsein.
  3.) Télen dél-amerikából valami meglepetés tehetséget aki BL-ben is bevethető. Európából úgyis mindenki kisebb túlzással tripla áron hozható el már nekünk. Nyáron pedig Mbappé-t megboltolnám a PSG-vel (Monacoval) Bale-ért cserébe + zseton.
  4.) Kroos. Guti sajnos soha nem tudta beverekedni magát az akkori kezdőbe bár az nem csak az ő hibája, mert akkor teljesen más utakon járt a csapat a galaktikusok vonallal. Rossz időben született szerintem.
  5.) Roberto Carlos nálam a NO.1 a balbekk pozícióban. Gyorsaságát és embertelen szabadrúgásait nem lehet elfelejteni valamint amilyen labdát adott Z.Z-nek 2002-es BL fináléban a győztes találat előtt.

 • Brn

  Halljátok, ennek mennyire lehet hinni, Garreth tényleg játszani fog ma este??? Múltkor még a teljes 2017-et írták, hogy ki kell hagynia, erre meg ez: http://www.independent.co.uk/sport/football/european/real-madrid-latest-real-madrid-gareth-bale-la-liga-a8078231.html

  • Jose

   pont arra gondoltam egy perccel ezelőtt, hogy ha játszik ma, akkor tuti megsérül. ő ilyen.

   • Brn

    Legyünk optimisták és bízzunk benne, hogy minden rendben lesz és nem sérül meg.

   • WT14

    Valamelyik lelkes amatőr tuti lerúgja szegényt. Ha nem, akkor meg meghúzódik labdalevétel, sprint, vagy a tökei vakargatása közben.

    • ZeRo

     Szerintem túl szorosra húzza a copfját, és ez a lábára hat ki. 🙂

 • iKos

  Béla ügynöke kicsit butthurt. Szerencsére a bloggerek ezt most megúszták.

  “I believe the critics should watch very closely the games currently
  without Gareth Bale,” Barnett said. “They will see that when he returns
  to the team it will improve, and then the critics should apologise. Some
  journalists in Spain write rubbish. They do not base [their articles]
  on football reasons, and that is a mistake. They write things without
  taking the time to analyse what he has done.”
  “In games he has played, Real Madrid have won three Champions Leagues,
  La Liga, Supercopas, Copa [del Rey]… When he has been there, they have
  won everything.”
  The fans should adore him.”He really does, that is why of course he hurts when the fans do not
  support him, and they do support other players who are not as good as he
  is. It is crazy, it only happens in Spain and I don’t understand it.
  The fans must understand this and know what a good person he is.”

  http://www.espnfc.com/real-madrid/story/3287704/gareth-bale-critics-must-apologise-for-the-rubbish-theyve-written-agent

  • ofrnkie

   “I believe the critics should watch very closely the games currently without Gravesen”
   “I believe the critics should watch very closely the games currently without Altintop”
   “I believe the critics should watch very closely the games currently without Adebayor”
   “I believe the critics should watch very closely the games currently without Drenthe”
   “I believe the critics should watch very closely the games currently without Illaramendi”

 • davieee

  1. Isco játéka.Remélem,ha a BBC összes tagja egészséges lesz,akkor sem ő fog kimaradni a fontos meccseken.Mondjuk csodálkoznék,ha így lenne.
  2.A csapat hazai meccseken nyújtott teljesítménye.Elkeserítő látni,hogy bármilyen vak csapat reális pontszerzési esélyekkel jön a Bernabeuba.
  3.Télen senkit.Bajnokikon játszhatna többet Mayoral,bajnokok úgyse leszünk,Benzemáéknál meg nem hiszem,hogy rosszabb lenne. CR meg pihenjen rá a BL-re,ott még tud értékelhetően játszani.Nyáron Gabriel Jesus tökéletes lenne,mondjuk nem hiszem,hogy Pep elengedné,főleg nem a Realba.Lewa vagy Cavani reálisabb lehet,de egyik sem fiatal már.
  4.Gutit mint egyéniséget jobban kedvelem,de Kroos jobb játékos.
  5.2005 óta nézek meccseket,így Roberto Carlos legszebb éveit nem láttam,a végén meg már nem volt az igazi,ezért Marcelo.

  • Jose

   Gabriel Jesus miatt +1 🙂

   • WT14

    Kikérem magamnak, Jézust én is beírtam és nem gyütt tőled az ápvót -.-

    • Jose

     Hol?

     • WT14

      Há’ ott lent.

 • kodex

  ok, Icardi, de B tervként: “Fekir has been immense, with 11 goals in 11 matches in Ligue 1. Last season, the team played in a 4-3-3 formation perfectly suited to striker Alexandre Lacazette, who left for Arsenal in the summer. This season, Lyon play in a 4-2-3-1 system made for Fekir, who has a free role as a second striker.” http://www.espnfc.com/french-ligue-1/9/blog/post/3287830/nabil-fekir-lyon-answer-to-messi-leads-ligue-1-hopefuls-into-contention

  • Jose

   A 4231 minden eleme meg van nálunk.

   • norma_va

    Hogy nézne ki nálad a 4231, alternatívákat is figyelembe véve a posztoknál?

    • Jose

     Miért kell alternatíva? Ez a Real Madrid! 😉

    • Jose

     Alternatíva minden posztra nincs. De ez nem jelenti azt, hogy meccs közben a csereknel maradni kell a felallasnak.

     • norma_va

      Szóval ne reménykedjek érdemi válaszban? 😀

     • Jose

      De ez az volt. Kezdők szintjén meg van minden elem hozzá. Teljes cseresor nincs hozzá, de nem látom feltétlen szükségességét.
      Navas – szokásos vedosor – Casemiro/Kovács/llorrente -kroos/Modric – Lucas – isco/ase/ceballos -ase/bale – ce/benz

     • norma_va

      Szerintem a keretünk nem alkalmas 4231re, főleg nem alapfelállásként. Azaz igazolásnák nem szabadna szempontként tekinteni arra, hogy az adott játékos ebben a felállásban érzi legjobban magát.

   • norma_va

    Ja, és *megvan.

    • Jose

     Tablet, tablet tabletta 🙂

     • norma_va

      Ne vedd el a náciskodásomat. Hamár érdemben nem válaszolsz lentebb…

     • Jose

      You Will wont be was there here when me arrived IN Budapest! 😎

     • norma_va

      Ez se segített a fejfájásomon mire végigolvastam…

     • Jose

      Well done, Jose!

   • iKos

    Én nem akarom azt a formációt itten’ többet látni…

    • Jose

     Én nem vetem meg, de messze van a kedvenc formacioimtol.

  • Cornelius Scipio Africanus

   NST-n 110-140 millára lőtték be az árát. Az lehet picit sok érte. Én nem tudom, nem láttam még egy meccsen sem. Csak videókon, de hát az nem releváns.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Mármint Fekir ára a fenti. Icardi is 100 felett lenne.

   • kodex

    NSTn. kösz, ennyi elég is volt :DDD

    • norma_va

     Jó, azért nem kellene bukit meg clementet egy kalap alá venni.

     • kodex

      nekem nem tűnik úgy hogy nevet írtam volna.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Volt hozzá magyarázat is. De szerintem sem lenne olcsó ilyen mutatókkal. Manapság már aki egyeneset rúg a labdába az 50 milla. Szerinted mennyiért lehetne idehozni? Reálisnak tartott árat mondj.

     Nekem amúgy mindegy, ki mit mond. Szimplán érdeklődöm. Szerintem nincs jelenleg esélye hogy leigazoljuk.

     • kodex

      Nekem is. 😀 Jó, legyen: Lacazette a Lyonból 53Mért ment az Arsenalba. Kb. Ez tény. Az, hogy mi mit hiszünk, ki mennyit ér és dobálózunk fórumokon eszement összegekkel, találgatunk, miközben nem látjuk az összefüggéseket, esetleg milyen egyéb szálak vannak még 1 szerződésben: az a másik, de azt másnak hívják. Én (lévén RMnak mindenki felárral ad el) vhol 70-85 közé lövöm be (+áfa max). De semmin nem lepődöm meg. (Moratával is így voltam, osztán…) :DDD

     • Kenny Tete tacle

      Ha nem látod az összefüggéseket, akkor kérdezd a kompetensebb alakokat.

      1. A Real és a Lyon jó kapcsolata tavaly megszűnt, miután a Real úgy vitte el Pintust, hogy előtte 3 héttel kötött friss, 3 éves szerződést a klubjával. Aulas, a Lyon elnöke a megkeresés pillanatában többször figyelmeztette az olasz erőnléti edzőt, hogy tisztelje a friss szerződését, de az természetesen élete lehetőségére hivatkozva nem tartotta be. Rossz nyelvek szerint Aulas utána 1 hétig üvöltözött az irodájában, hogy átbaszta jó barátja Perez a számításait és kezdheti előről. A későbbiekben a Lyon csak azért nem hurcolta az ügyet az UEFA elé, mert külön szóbeli megállapodást kötött Pintus és Aulas, hogy Pintus kézzel írott jegyzeteket és dokumentumokat hagy hátra. Ez megtörtént, aminek jól látható jele az, hogy Lyonban azóta eltűntek az azt megelőző időszakban terhes, súlyos sérülések (sőt kisebbek is elvétve vannak)
      2. Amikor Kazi ment a ‘zenalba, még nem történt meg Neymar és Mbappé biznisze. Miután a psg mindkettőjükkel jócskán megdöntötte az igazolási rekordokat, az egész térség ára önmagában elinflálódik. Ehhez rakódik rá halmazatilag az, hogy Fekir azóta teljesítményben veri mindkét jómadarat (kanadai táblázaton mindkettőt előzi). Eddig lehetett gyenge bajnokságozni a franciát, csakha ez a két atomember ugyanazon ellenfelek ellen nem hoz jobb statokat, az onnantól bizonyítási alap.
      3. A Lyon az elmúlt 6 évben pénzügyi válság miatt eltűnt a térképről ugyan, de újra nagy terveket fogalmaztak meg szóban (sajnos tettekben még kevésbé), és vissza szeretnék szerezni legalább korábbi pozíciójukat a nemzetközi térképen is. Az elnök idén a hazai rendezésű EL döntőbe várja a csapatot, jövőre bajnoki címért szeretne küzdeni. A bajnoki címhez pedig egy galaktikus psg-vel kell versenyeznie, ami miatt rugalmatlanabbul kell kezelnie a szint feletti játékosainak a mozgását. Ennek egyik fontos záloga lett az, hogy Fekir kapta meg a csk karszalagot.

      Mindezeket egybevéve nincs olyan konstrukció és nincs olyan piaci szereplő, aki 110M€ alatt megúszná az igazolását, télen meg aztán pláne nem.

     • ofrnkie

      mint Lyon-közelit megkérdeznélek, hogy akkor a Mariano-átigazolást mire lehetne vélni, ha rossz viszony van?

     • norma_va

      Mármint? <10 millióért eladtunk egy relatíve friss, 24 éves castillás csatárt, aki nem bizonyított felnőtt csapatban/top bajnokságban. Ebből – jó/rossz viszonytól függetlenül – nem tudott volna többet kihozni Pérez.

     • ofrnkie

      én 8m + 35% záradékot olvastam, de lényegében nem tudhatja egyikünk sem biztosra. az a lényeg, hogy ez Perez számára minden szempontból elhanyagolható pénz, így szerintem egy haragosának nem adná el, mondjuk lehet ez a harag egyoldalú volt.
      nyilvánvalóan máshová is el lehetett volna adni, akár jobb feltételekkel (visszavásárlási záradék) stb.
      de amúgy csak érdekelt, remélem amíg fekirről lesz szó, kitart a vélt vagy valós rossz viszony

     • Kenny Tete tacle

      Félreértés ne essék, nem a provokációképzőből ugrottam be leírni a valóságot, tisztában kell legyek vele, ha nagyon akarjátok, vinni fogjátok és félő is, ha a BBC így egyszerre kerül parkolópályára, psg szinten taglózhatjátok le nyáron a piacot és abban nem lesz köszönet. De ez a téli piacszemle a fórumos találgatásokkal mindig kiigazításra késztet. Sajnálom.

     • ofrnkie

      nem éreztem veled kapcsolatban ilyet, mármint provokációt vagy ilyesmit

     • sultan2004

      A Castillában fél isten volt. Felhoztuk a nagyokhoz és nem hagytuk, hogy bizonyítson. Az ár, amiért eladta a Real nevetséges.

     • Kenny Tete tacle

      például azzal, hogy nem engedte az elnök, hogy a szokásos perezi konstrukcióban visszavásárlási záradékot hitelesítsenek a szerződésében. ez történt pl. fél órája a holnapi Lille elleni találkozó sajttáján:

      https://twitter.com/OL/status/935549652262322177

      itt Mariano maga mondja el, hogy tényleg nincs és 5 éves (ezt megnyomja) szerződést kötött a klubbal, hosszabb távon tervez blabla

      az egész értelmezhetetlen, hogy erre mi szükség volna magában, de az üzenet kb egyértelmű, hogy nincs ingyen ebéd, és a játékos ízlése ellenére a birtokló klub diktálja a feltételeket: értsd: ha Zizou visszakéreti, annak szintén ára lesz.

     • Sragi

      110-et meg nem ér… Reálisan nézve természetesen.

     • norma_va

      Reálisan ki ér mennyit? 🙂
      Reálisan mindenki annyit ér, amennyit megadnak érte.

     • Sragi

      Erről már sokszor beszéltünk 🙂 Főleg Mbappe kapcsán. Egyébként akkor inkább azt mondom annyit nem adnék érte.

     • kodex

      ha nem tudsz számolni (no offens) pls kérdezd kompetensebbet :DDD 85+áfa (mint írtam volt)? 😉 uaz (a nekem max) kb. mint amit TE most írtál. Amiket most levezettél – különböző sportoldalakon – olvastam én is, nincs benne új infó számomra. ettől még uaz a véleményem a max. árról. és ettől még – felőlem – eladhatják áron felül: lsd 140 amit CSA írt.

 • ofrnkie

  Kapusok: Keylor Navas, Kiko Casilla és Moha
  Védők: Nacho, Theo Hernández, Achraf Hakimi, Álvaro Tejero, Luis Miguel Quezada és Manu Hernando
  Középpályások: Marcos Llorente, Mateo Kovačić, Dani Ceballos, Francisco Feuillassier, Óscar és Jaime Seoane
  Támadók: Gareth Bale és Borja Mayoral

  ebből milyen felállás lesz? 4védő-3kk-2csatár de hol lesz a negyedik középpályás?

  • ReAlantos

   Ki a két csatár? Én csak egyet látok.

   • ofrnkie

    Bale szerintem elöl fog focizni

    • ReAlantos

     Már csak ~egy óra a kezdőkig.:)

  • Sragi

   Franchu 😀

 • Csáti László Károly

  Remélem nem gond, ha egy Barca drukker is hozzászól.

  1. Egyértelműen Vallejo (csak egy embert jelölök meg, így nálam ő)
  2. Ronaldo még mindig zseniális, szerintem a legnagyobb baja (a jogtalan ítélet utáni 5 meccses eltiltáson kívül)* az, hogy görcsöl. Hiába mondja, hogy nem versenyez Messivel, mert de. A büntető kihagyása is a frusztrációból fakadt. (Azt elhiszem, hogy nem utálják egymást, de versengés és a másik méricskélése az tuti van mind a kettő esetében)
  3. Realantos miatt: Kimi. Komolyan? Alexis Sanchez
  4. Érzelmi alapon döntök: Kroos
  5. Szintén: Marcelo (Robi Carlos zseni volt, de nagyon belém égett egy el calssicon elkövetett sunyisága (Etot rúgta fel a tizenhatoson belül, úgy hogy a labda ott sem volt)

  A bloghoz gratulálok, színvonalas cikkek, érdemes olvasni (most is itt esz a fen, ahelyett, hogy a holnapi témazárót állítanám össze) a diákjaimnak is küldtem már linket. Elértétek, hogy egy meccsen még a Realnak is szurkolok (nehogy már nekem csoportos öngyilkosságot kövessetek el)

  • ReAlantos

   Már miért lenne gond? 🙂 Szívesen veszünk olyan véleményeket, ami a saját szurkolótáboron kívülről jön, mert teljesen más megvilágításba helyezhet dolgokat, ezáltal értékes információmorzsa lehet, ha nem ízléstelen fröcsögés. Márpedig ez nem az.

   Például fura, hogy szerinted Ronaldo görcsössége a legnagyobb negatívum nálunk.

   Köszönjük a dicséretet, az utolsó mondatodat pedig kérlek, fejtsd ki részletesebben! 😀

   • Csáti László Károly

    A piros laposra gondolsz?

    • ReAlantos

     Nem, hanem arra, hogy:
     “Elértétek, hogy egy meccsen még a Realnak is szurkolok (nehogy már nekem csoportos öngyilkosságot kövessetek el)”

     • Csáti László Károly

      “Ha gólt kapunk, az már gáz lesz, ha kiesünk, akkor rituális csoportos harakiri a Hősök terén éjfélkor.”
      Ez a beharangozó vége. Ha gonosz akarnék lenne azt, mondanám a Real miatt nem érdemes harakirit elkövetni. 😀

     • ReAlantos

      Ja, így már világos!
      Néha egy kis gonoszkodás nem árt, hisz a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, akkor meg már úgy is mindegy.:D

 • norma_va

  Btw, nem hiszem, hogy télen bárkit is igazolnánk. Jellemző, hogy az utolsó utáni pillanatokig itart a klub a játékosáért, márpedig egy téli csatár igazolás azt jelentené, hogy a klub nyilvánosan fogadja el, hogy szarok a támadóink, és hogy nyáron kurvára elbaszták a transzfer piacot. Nem nézne ki jól na. Most se néz ki jól, de a látszatot még egy ideig fenntarthatják azzal, hogy Zidanet kiküldik a mérkőzések után, hogy elmondja, hogy minden a legnagyobb rendben.

  https://uploads.disquscdn.com/images/ee60562a9cf5c7684465c1552c6dbbe66398197f89ef5415f02dea8935798dc2.jpg

  • Sragi

   Marad az önámítás és a demagóg leplező meccs utáni duma 🙂

 • Sragi

  OFF
  Gyűjt valaki régi kosaras kártyákat?

 • ReAlantos
  • ReAlantos

   Itt bezzeg sikerült volna telibetalálnom a kezdőt.:(
   #Tippelde

   • norma_va

    Én még vacilláltam volna azon, hogy kezdőbe nevezi-e a 3 frissen felépült játékost, mert miért ne. De igazából már azzal is nagy kockázatot vállalt, hogy Balenek be kell melegítenie a cserékkel. Ja, és senki ne mondja azt, hogy nem játszik Cabellos. Most is kezdőként kap lehetőséget, és a bajnokságban ugyanannyi gólja van, mint a két gólfelelősünknek fejenként.

    • V.I.C.

     Ezt a lehetőséget akkor most be a perselybe, és januárig kábé be is oszthatja a fiú. 🙂

  • V.I.C.

   A meccs egyetlen igazán komoly pozitívuma az, hogy Mateo végre ismét a pályán lesz. 🙂

  • ofrnkie

   Ceballos és Kova?
   nem hagynám ki soha!

   (egyébként én aszittem’ Bale kezd majd, de így legalább fiatalos, lendületes csapat + versenyképes fizetés lesz a pályán)

   • V.I.C.

    1-2 év első osztályú futball előny, de nem elvárás!

    • ReAlantos

     Elvárások:

     – Friss graduáció az akadémiából.
     – 10 év első osztályú tapasztalat.

     😀

     • V.I.C.

      Ez az ifjú titán Nacho lesz, vagy a fiatal tehetség Lucas, A hét, B hét váltásban. 😀

    • ofrnkie

     Elvárások:
     – önálló, pontos, precíz munkavégzés
     – rugalmas, pozitív személyiség
     – terhelhetőség

     Előnyt jelent:
     – algériai származás

     • V.I.C.

      Jelige: #kbnueve

 • Jose

  Ha ezen a meccsen nem pakolunk ide 1000 vagy több kommentet, nem is vagyunk madridistak!

  • lucas

   Én egy kommenttel hozzájárulok, ne ezen múljon. Már csak 915 hiányzik.

   • WT14

    Az enyémmel együtt ez így már kettő.

   • Jose

    Úgyis csinálok egy black friday akciót így, kedden, félidőben és leviszem az értékhatárt 140 kommentre. 😀

  • realpeter

   ok

   • Jose

    Hiányzol. 💗

  • Cornelius Scipio Africanus

   “1000 vagy több komment”

   job done!

   • Jose

    Jamal nem beszélni magyar tökéletes.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Szólni fogok a gazdádnak! 😀

 • Jose

  Tököm ki van! 28 mp eltelt, és benzema már láthatatlan! Bahhh

 • Gyl

  Valaki segítsen ki linkkel pls!

 • Jose

  Mennyi lett az első meccs?

  • V.I.C.

   2-0, két 1v1es ziccerig kijátszva.

   • Jose

    Tizi nem volt?

    • V.I.C.

     Két “1v1es ziccerig” kijátszva, if you know what i mean. 😀

     • Jose

      Jahogyugy! Mert lehetett volna máshogy is fanyar humor 🙂

 • norma_va

  Nem akarom elkiabálni, de eddig szarok vagyunk.

  • Jose

   Szerintem nem. Sultan és Raulitas anyagai is jók voltak.

   • norma_va

    Hollandiából jöttem meg tegnap. Anyagokról ne beszéljünk… 😀

    • Jose

     Értem, miért fáj a fejed…

     • elkesetthusvetinyul

      megjött neki? 😀

  • morc

   Olyan türelmetlen vagy.

 • lucas

  A bíró úgy néz ki, mint a FIFA elnöke. :DDD

 • el taktico

  1.) Nálam egyértelműen a spanyol szuperkupa viszi eddig a prímet, bár a dortmund elleni meccsen is nagyon jók voltunk. Játékosok közül pedig Isco-t emelném ki.
  2.) Gólínség. CR tavaly ősszel is gyenge volt, de akkor volt még pluszba Morata/James…. Asensio szerintem a bomba góljai miatt kicsit túl van promózva, a góljait leszámítva Ceballos is tudna ennyit hozzá tenni, vagy talán többet, plusz még nagyon fiatal, ahhoz, hogy ő legyen a csapat vezére.
  3.) Egy Morata klónt. Én a nyáron Benzemát engedtem volna el helyette. Morata már sokkal hasznosabb lett volna, mint Benzema. Benzema kontrajátékban volt ügyesebb, de felállt védelem ellen nem sokat tesz a játékba. Plusz úgy gólt se nagyon szeret rúgni bajnokikon. Egyébként Janus arcú a gyerek, mert bl-ben általában jól teljesít. Egyébként fiataloknak több esélyt kellene adni és lassan már új csapatot kellene építeni. Modric CR, Ramos már benne van a korban és nem kellene fájó átmenet.
  4.) Gutit. Ha egy kis gyereknek meg akarnám mutatni, hogy miért szép játék a foci, egyértelmű Gutis videókat is mutatnék neki. Kroos kurva jó abban, amit csinál, de túl kiszámítható a játéka, extrák nélkül. Ez Casemirora is igaz. Modric és Isco nélkül a középpálya kevés lenne a nagy címekhez.
  5.) Marcelot az egyik legtechnikásabb játékos a jelenlegi keretben. Robi C-ről meg mit mondjak 😀 Marcelo Carlos lenne az igazi.

  6. Jövő Madridja:
  De Gea —— Carvajal- Vallejo-Varane. Theo??? De Bruyne Casemiro Kovacic Isco Kane MBappe

  • Jose

   Upvote megy mindenkire, aki Gutirol szépet és jót ír. Nekem Raul és ő a megtestesült Real Madrid. És tudom, hogy posztokon át arról írok, hogy hasznosság, hatékonyság, stb de… Az emberben Bale futása, CR felhofejese, Guti sarkazasai, Zidane góljai, Raul emelesei, Robi Carlos gyilkos lövései, Iker földöntúli bravúrjai maradnak meg és a pályán te is, én is ezeket vagy ezekhez hasonló megoldásokat akarsz, nem 100 tökéletes átadást, amire a statisztikusokon és az edzodon kívül a kutya nem tart sokra/észben. Azokkal nem lehet csajozni, menozni. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én is csak Gutiért adtam 😀 Többit el se olvastam (ne vedd magadra, a többi engem jelenleg nem érdekel. Mármint a pontok témája 😀 )

 • norma_va

  Norma most tudta meg, hogy ez a visszavágó már. Norma megy beadandót írni.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Még csak pár perce nézem. De tényleg nincs semmi, zéró, nihil koncepciónk? Olyan mintha 11 játékos lenne a pályán, taktika nélkül.

  (Most jön hogy eddig mit néztem. De ennyire nem szokott homály lenni szerintem. De lehet csak ez a pár perc ilyen 😀 )

 • sultan2004

  Ha mi kapjuk az első gólt, meleg lesz a pite? 😉

  • Cornelius Scipio Africanus

   Benne van

  • lucas

   Ne írjál ilyeneket. 😀

 • ReAlantos

  Beadásokra játszunk? Ezt még elnézem.

  De akkor ne rúgjuk már telibe mindig a legközelebbi védőt, könyörgöm!

 • Jose

  Jöhet Bale!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Mekkora gól volt. Az elsült 😀

 • lucas

  Na ezt beverte rendesen.

  • lucas

   Jó nagy lepke volt amúgy. 😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nem kellett volna ezt védeni?

  • Krityó

   Navasnak nem, ő most jött pihenőről. 🙂

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ezt illett volna, szerintem. (Egy top csapat kapusa ilyent nem nyelhet be. Mármint ha igen, akkor hiba. Akárhonnan jött 😀 )

    • Jose

     Kapushiba, zárjuk rövidre.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Bár szitált rendesen

    • Cornelius Scipio Africanus

     Már látom hogy szitált, visszaszívom

 • WT14

  Miért ütnek be a kapusaink 300 méteres lövéseket?

  • Jose

   Ki kell fejelni az ilyet!

 • sultan2004

  Én ma nem tudok kritizálni, elvesztettem rá a jogalapot. A saját meccsünkön kihagytam egy 7-est és 2-2-t játszottunk.

 • Jose

  Minden elismerést megérdemel ZZ és a csapat. Rajtuk nem múlik, hogy ébren maradjunk!

 • V.I.C.

  Remélem tartják fegyelmezetten a fiúk a taktikai utasításokat, akkor izgi lesz a végéig.

 • lucas

  Legalább a bíró hozza a megszokott szintet.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Visszaszívom, most látszott hogy szitált a labda. Így már elég nehéz volt védeni.

  • ofrnkie

   streamet tudsz légyszi adni? egyszer küldtél valami fasza vlc-s streamet, azér’ reménykedem, mert értékelhetetlen a kolinet jelenleg és nem hozza be a reddites cuccokat

   • Cornelius Scipio Africanus

    választható minőségű stream. megy faszán
    http://streamspn.com/tv/beins

    • Cornelius Scipio Africanus

     ez redditről van. vlc-s most nem néztem. de ez a szar falusi nettel is megy

     • ofrnkie

      köszcsy

     • Cornelius Scipio Africanus

      Ezt még egyszer leírod, lehet nem adok többet 😀
      Amúgy szívesen 😉

     • ofrnkie

      sajnálom, stilisztikailag kifogásolható volt, így már megfelel? :

      köszcsyh

  • Krityó

   Nálam most ismétlik, nagy kanyart tett bele a srác :), úgy a 11-es pontnál elfordult a labda. Szerintem megbocsátható, én pl. megbocsátom Navasnak ezt (is).

 • morc

  A leírhatatlan nevű nem is rossz.

  • Sragi

   Franchu 😀 Amugy ja.

   • morc

    Most megnéztem, ez a beceneve 🙂 Nem csodálom, hogy a szpíker ezt használja.

    • Sragi

     A srác ő maga is. Azt hiszem a mezen a rendes neve van de nem 100% 😀

 • carlos06

  Tok mindegy iden ki jatszik, Zidane ugy gondolja, h a modern kor iranyitoja a szelso hatved. Tul sokat robogott mellette Robi Carlos.

 • V.I.C.

  Moha kell ide, ő belepné a kaput. 😀

 • ofrnkie

  azér mekkora fless lehet egy harmadosztályú csapat félprofijaként gólt lőni a bérnabeuban A madridnak

  • Krityó

   Én is erre gondoltam… Srácnak az egész hátralévő élete meg van alapozva – a kocsmában, a sör mellett! :DD

   • Cornelius Scipio Africanus

    Micsoda karrier 😀

   • Jose

    Tehát akkor Kroos v Guti? Azaz… A megbízható vagy a hős?

    • Krityó

     Nem éreztem úgy, hogy nekem szólna a fenti kérdéssor, azért nem írtam én semmilyen választ. De Kroos. :DD

     • Cornelius Scipio Africanus

      Most…. most csalódtam benned 🙁

     • Krityó

      Mé? Nem mondtam, hogy köszcsykeh!
      :DDDD

     • Cornelius Scipio Africanus

      Mert Gutihoz nem sok játékos ér fel. És ezt még elfogultság nélkül is tartom. Te nem 20 éves vagy, láttad játszani. Lehet nézned kéne néha pár best of Gutit 😀 Persze amúgy elfogadom ha akkor is Kroost tartja valaki jobbnak, ha látta Gutit. Csak…. csak fáj 🙁 :'( 😀

     • Krityó

      Mindig a másodiknak szurkoltam, a kicsinek, a szürkének, a vesztesnek, a lelkesnek.
      Piquet, Berger, Alesi, Hakkinen, Massa, Arbeloa, ZTE-foci, Madár, Vitalij Klicsko, Larry Bird, Ewing, Robinson…
      Nem pedig Senna, Prost, Schumacher, Vettel, Barcelona, Messi, Fradi, UTE, Lennox Lewis, Jordan, Pippen, Barkley, Malone, Stockton…

     • ofrnkie

      >ute
      >nem második, kicsi, szürke, vesztes

      pick one

     • elkesetthusvetinyul

      hééé, Hakkinen volt világbajnok 🙂

     • Krityó

      Itt sokan voltak királyok, de nem a legmenőbbek.

     • norma_va

      Hű, azért Bird a veszteseknél felsorolva picit erős.

     • Krityó

      Értsd: nem Jordan és akkor bárkit írhattam volna.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Mikor kezdtél szurkolni a Realnak? Hogy ott van a Barca? Mint a jobbak.

     • Krityó

      Tavaly. :DDDDDD

     • Cornelius Scipio Africanus

      Megint sok volt a Pepsi 😀

     • Krityó

      1995.

     • Jose

      Annak a gyereknek a helyébe képzeljük magunkat, aki most formálódó személyiségével szurkol a vendégeknek. 🙂 De szerintem érted te.

     • Krityó

      Értem. 😀

    • elkesetthusvetinyul

     Ofkórz Guti. Mert leesett állal nézted a megoldásait, majd utána fejed verted a falba, mert ismét igazolta hogy jogában áll hülyének lenni

     • Jose

      És az a tudathasadas, hogy mai fejjel, ha ma jatszana, állandóan kritizalnam. Ennyit tesz, ha már nem csak befogadod és elfogadod, de érteni is akarod. 😑

  • V.I.C.

   “A Fuenlabrada erős csapat, első osztályban edződött játékosokkal, nem lepődtem meg a vezető góljuk láttán.” – a meccs utáni sajtótájékoztatóról jövök.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Azért Ceballost nagyon sajnálom. Volt egy meccse a bajnokságban, azt egyedül eldöntötte. És azon kívül meg bohóckodik a kegyvesztett és utánpótlás játékosokkal. Ez a feladat így alkotni. Egy rendszertelen rendszerben irányíts!
  Kovacic kb ugyan ez…

  • sultan2004

   Ezért van olyan ábrázata Bale-nek a kispadon, mintha másfél liter lipicai sperma lenne a seggében.

   • Cornelius Scipio Africanus

    :DDDDDDDDDDDDDDD
    Édes jó istenem 😀

    • sultan2004

     Tudja, hogy be kell állnia “ezek közé”.

 • lucas

  Számítottam rá, hogy nem lesz egy világszínvonalú mérkőzés, de ez még a nagyon alacsony várakozásaimat is alulmúlja.

 • Krityó

  Most azt játsszuk, hogy idegenben jó….. Ja, nem. 🙁

 • Cornelius Scipio Africanus

  Szerintem a játékosaink lehet hasonlóan szenvednek a pályán mint mi a képernyő előtt….

  • norma_va

   Annyi pénzért bárhol szenvednék

   • Cornelius Scipio Africanus

    Beadandóért nem jár annyi 🙁 😀
    Már csak focizni kéne így megtanulni 😀

    • ofrnkie

     cöhh, mondjuk pl. egy mckinsey projekt-beadandóért akár igen

     • sultan2004

      gyakorlati feladatok adminisztrációja

    • norma_va

     Helyzeteket kihagyni így is tudok.

  • lucas

   Csak nekik ezért fizetnek. 😀

 • ofrnkie

  a mai meccs értékelése a realmadridtv/eng-nek: alcorcon never forget rip in pieces

  • sultan2004

   Fuenlabrada Alcorcón közvetlen szomszédja Madrid peremkerületében. True.

   • ofrnkie

    a történelem kerekén vajon újra visszakerültünk /oda/ ?

    • Krityó

     Legalább lezárná Zidane karrierjét.

 • smatte

  az látszik, hogy nincs összeszokva a csapat. egyébként nagyon jók a fiúk, hajtás, sziporkázás…minden van.Talán sikerül megőrizni a 0-1-et.

 • Jose

  250 komment is elég lesz.

 • morc

  Esőben a gála is szopna.

  • Cornelius Scipio Africanus

   pont ezt akartam írni. Esőben nem szeretnek ezek focizni. Ez a baj

 • Sragi

  Ceballos nagyon jól tolja. Igazából talán csak Oscar lóg ki de ő nagyon. Viszont kurva fél oldalas a csapat.. A bal oldal nagyon gyenge. Kovan látszik a kihagyás. A támadó harmadig van némi lendület utána meg.. Hakimi elkapta a vírust.. Beiveles.

  • V.I.C.

   Követi a tűpontos utasításokat.

   “Hínnye középütt van ám jó sok fickó, aztán a széliről nézzed meg, ottan nincsen, oda köll kerülni, aztán be vele izibe, majd pattanik valahol.”

   • Sragi

    Még ha lenne is.. De Mayoral egyedül van.

    • V.I.C.

     Az a középütt az ellenfélre vonatkozik, h azért kell kiadni a szélire, mert ott nincs senki, be lehet tekerni, aztán jóvanazúgy.

     • Sragi

      Mar mindent értek 😀

     • Jose

      Mi történik az energiával, ha belekerül a molekulaba?

     • elkesetthusvetinyul

      42

     • Jose

      😀😀😀😀

     • norma_va

      Kicsit pontatlan a megfogalmazás, de mivel endoterm folyamatról beszélsz, az energia szükséges ahhoz, hogy az atomok egymással reakcióba lépjenek.

    • ZeRo

     Na most persze hiányzik CR és Benzema a 11es pontról!! De majd jön Bale és megoldja, ő is remekül álldogál a 11es pont környékén.

     • Sragi

      Ötösvonalan szigorúan.

     • ZeRo

      Azért hagyok egy kis mozgás teret, hogy több legyen a variációs lehetőség. 😀

     • Sragi

      Plusz mínusz 1 méteres rádiusz akkor 😀

     • ZeRo

      pontosan, az a jó szívem visz majd a sírba 😀

 • sultan2004

  Halftime report. “Nagyon jó helyen állnak a bajnokságában, tudtuk, hogy nem lehet
  félvállra venni őket.” “Mindig az a 11 játékos a Real Madrid, aki épp
  pályára lép.” “Csapatunk jól játszott, mindenkivel elégedett vagyok.”

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ez valid, vagy csak kitaláltad? 😀 Az a durva baszki, hogy ezt nem lehet eldönteni. Jézusom, nah ez az igazán szürreális.

 • ofrnkie

  szagértésem a sport1 számára: ez a madrid még mindig az a madrid (ami múlt héten volt, meg előtte meg azelőtt egészen valamikor augusztus végéig)

 • sultan2004

  Vajon, ha bekapjuk a másodikat is, begörcsöl a csapat? 😉

  • Krityó

   Ez természetes.

 • Jose

  Jó lenne a második félidő első 40 percében egy gyors hazai gól, hogy ne legyen izgulos.

  • Sragi

   Ugyan. Majd ha a Brada megszerzi a 2.golt.

  • iKos

   telhetetlen vagy

 • iKos

  Index cikk a főoldalon a madridi porcelánról. 2016 november 22 óta 20 meccse volt a csapatban.
  Átigazolási díj/meccsszámra lebontva 200 millió ftba van a klubnak, és akkor ebbe a fizetés meg a kórházi számla benne sincs.

  • ZeRo

   a kórházi számla nem lehet túl sok, hisz már platina fokozatú tag

   • Cornelius Scipio Africanus

    Már ők fizetnek, csak ne menjen már.

    • ZeRo

     lehetséges

 • dracox

  Lassan ami rutinná vált a csapatunknak az elmúlt szezonban (győzelem) ahol nem az volt a kerdes hogy győzött a csapat hanem hogy hány góllal az már visszafejlődött a győztünk kérdésre?

 • ofrnkie

  ja hogy csak 2-0 ide az első meccs?!
  mindjárt izgibb, valamiért valami 5-6 gólos győzelemre emlékeztem
  #ajjaj

 • Cornelius Scipio Africanus

  “Kovásziccs” :DDD
  by beinsport USA

  • V.I.C.

   És most eszembe jutott a “Cocacic”. :DDDDD

  • Sragi

   Isco a görbelábú 😀

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kiengedték a csődört. Már kocog a vonal mellett.

  • Sragi

   Meg ne sérüljön..

   • ZeRo

    Szerintem most már ott tart ez a sérüléses dolog, hogy ha legközelebb lesérül, akkor inkább lőjük le. Vagy adjuk oda valami farmra. Soha nem lesz már ő a Kincsünk. 😀

    • Sragi

     Ugyan itt lókolbasz eladó 😀

    • Krityó

     Tenyészmének leggyakoribb sérülése a fedezés közbeni felugrásból adódik és tényleg gyakran kiirtás a vége. Csak mondom, tényként.
     :DDDDD

     • Sragi

      Oké de itt ki a kanca? Cr? 😀
      Benzema meg dokumentálja videóval a fedeztetést.

     • Jose

      Felnyerítettem! 😂😂😂😂

 • smatte

  lehet az ultra sur zavarja a srácokat a hazai meccseken.

 • Sragi

  Theo valami ultra homály..

 • morc

  Szegény Kovacic 🙁

  • ZeRo

   Mi volt, lemaradtam?

   • morc

    Csóválta a fejét az egyik megmozdulása után, mintha citromba harapott volna.

    • ZeRo

     Pff, csórikám. Lesz ez még jobb is, ha majd kap lehetőséget.

    • ZeRo

     Ja és köszi

 • Jose

  Kovacic hálás lehet ezért a meccsért. Amit elront azt ezen a meccsen rontsa el, ne fontosabb találkozón.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Meccshiány miatt van gondolom

   • Jose

    Ami egy mocskos dolog amúgy. Amikor tudod, hogy tudod, de mégse jön össze. És felbasz az ideg. De egy két ilyen meccs után rendbe jönnek a dolgok.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Tényleg felmerül egy harmadosztályú csapat ellen, hogy vajon tudunk-e gólt rúgni? 😀
  Oké persze a fél csapat szintén 3. osztályban játszik. De azért nemá…

 • Sragi

  Hát ez a meccs valami ordas nagy szar.
  Oké a fakó jatszik de ennél már kaparjanak jobban…

  • ZeRo

   A gálába is így nyomják, és itt mindenki oda akar jutni. Szóval tökéletesen illenek a koncepcióba, ez olyan mint a Barcának a tiki-tika.

 • V.I.C.

  Béla bazmeg ne nyújtsad ennyire a combodat, a komplett Sanitas kap a szívéhez…

 • iKos

  Szerintem meg tudjuk oldani, h kiessünk, de legalább dolgozunk rajta.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Valaki rúgjon egy gólt…

  • Sragi

   De az ellenfél kapujába lehetoleg 😀

   • ZeRo

    Az ellenfél kaupájba!

   • ZeRo

    ÉÉÉÉÉS tessék!

    • Sragi

     Kérték és megadatik 😀

  • ZeRo

   Valaki rúgott már egy gólt! 😀

   • V.I.C.

    Dehát fejelte. 🙁

    • ZeRo

     Én nem rá gondoltam, nem volt pontosan megfogalmazva. 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Csak miattam <3

 • ofrnkie

  nagy a nyomás, de csak kivédekezi a gyengébb csapat

 • sultan2004

  És beáll a Fuenlabrada Simeonéja!

 • ofrnkie

  theo hihetetlenül vakon van

 • Jose

  ZZ, a harmadik cserét tartsd bent, mert pályán van Bale. Sose lehet tudni.

 • johnglade

  Porcelánlóóóóóó

 • ofrnkie

  ezt má’ szeretem, mama

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kommentátor szerint: The Bale-effect :DD

  • Sragi

   Defekt

 • V.I.C.

  Nesztek, ívelésből hitetlenek. Van létjogosultsága ennek a szarnak, na lássátok, csak jól kell megrúgni a labdát.

 • Krityó

  Egy, csak egy tenyészmén van a vidéken… Jó a ló a háznál azért, nem? :DD

  • Sragi

   Nem lesz kolbász 😀

   • Krityó

    Na,várjál még azzal. Most állt bele a meccsbe. Van idő… :D!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Mondjuk küllővel rendesen betekerte. #angolfoci #beívelés #tacticsON

 • ZeRo

  HIROOOO!!!

 • johnglade

  Akkor most jön az indexen a cikk hogy ez az 1 perce mennyibe került?

  • Krityó

   Megfizethetetlen.

 • sultan2004

  Az tényleg papírforma lenne már, hogy Bale lesérül egy negyedévre a Fuenlabrada ellen? (Azért az első érintéses gólpassz nem rossz. Mostantól tartózkodom az olyan kijelentésektől, hogy seggbekúrta néhány lipicai csődör.)

 • norma_va

  Valaki mondja már meg, hogy minek játszik még mindig a jobb oldalon…

 • norma_va

  Valaki mondja már meg, hogy miért játszik még a jobb oldalon…

  • Cornelius Scipio Africanus

   Hogy küllővel beadhasson.

   • Sragi

    Áltimét taktik.

 • Sragi

  A sötét ló : Felemelkedés.
  Gareth Bale

  • johnglade

   Rendezte Christiano Lólan

 • sultan2004

  Kupagyőztes! Kupagyőztes! Kupagyőztes!

 • iKos

  A gólért jár a keksz, szép volt.
  Franchu maradhatott volna, miért nem Oscar lett lekapva?

  • Sragi

   Ez olyan mint amikor Iscot kapja le Benzema helyett.

  • ZeRo

   Szerintem egyértelmű, hogy csak azt a valakit cseréljük le, aki valamit is hozzáadott a játékhoz.

 • ofrnkie

  úgy tűnik hogy Zidane…
  jó lóra tett

  • ReAlantos

   Szinte látom, ahogy leveszed a napszemüveget! 😀

   • Sragi

    Horáció

 • lucas

  Szép beadás és gól is lett belőle, én meg elteszem magam holnapra. További jó szurkolást, vagy szenvedést. Jóccakát! 😀

  • lucas

   Erről a gólról szerencsére még pont nem maradtam le.

   • Krityó

    Én azt hittem, erről beszélsz és azért mész aludni. :DDD

    • lucas

     Csak késik a stream. 😀

 • Ronrics

  Bale aki csak futni tud egyesek szerint

 • Cornelius Scipio Africanus

  Azért a ziccert kihagyta. Nem változott semmi 😀

  • ZeRo

   Szándékos gólpassz mandínerből. Nem értesz a focihoz. Ne is próbálkozz. 😀

  • Sragi

   Csoda hogy a sarkazo mozdulatba nem sérült bele.

 • ofrnkie

  na, most jött el az ideje az önszórakoztató nótáknak, tracklist:

  1. fuenlabradai cigányok, basszátok az anyátok!
  2. harmincan vagytok, parasztok harmincan vagytok
  3. segunda b 2. csoport
  4. azt beszéli európa, leszopott a leszopott a buzi fuenlabrada

 • Sragi

  Na mar lehet aludni. Nem leszek ideg állapotban.

 • iKos

  gála van

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kovacictól az a sarkazás se volt szar 😀

  • Sragi

   Új Windows frissitesek települtek.

 • ZeRo

  Ha beáll Gareth, minden bemegy!! 😀

 • Sragi

  Bale nem is ló hanem egy welsh corgi 😀

 • V.I.C.

  Ez a meccs az a babfőzelék, amit elbaszok, de csak megeszem, mert én csináltam, bár attól még nagyon nem finom.

  • Sragi

   Fasírt nélkül.

  • johnglade

   Én azért nem szeretnék fosni utána…

   • ofrnkie

    előtte?

    • johnglade

     se

  • ReAlantos

   *az a babfőzelék, amit annyira elbaszol, hogy inkább raksz hozzá azonos mennyiségű csilit.:D

  • ZeRo

   És akkor mihez hasonlítanád a gála, egy random meccsét? Ez legalább nyomokban babot tartalmaz. 😀

   • V.I.C.

    Az kérlek a fogam mögé beragadó popcorn. Eleve nem laktam jól vele, de még az utóhatás is piszkálja az ínyemet.

    • ZeRo

     Nagyon találó! 🙂

 • ZeRo

  Na lejön az uborka, a Kovászos. 😀 Kovászics!

 • Sragi

  Ez a Diaz is marha szép ember.

 • ofrnkie

  ú de jól fizethetett a félidő vendég végeredmény hazai

 • Jose

  Cata Diaz szerintem ott volt a Pintán. Vagy a Ninán. Tuti.

  • Sragi

   Vagy Noé barkáján.

 • ofrnkie

  seoane a kínai zidane?

  • Sragi

   Klónok.

 • Cornelius Scipio Africanus

  beinsport egyik kommentátora szerint Lorrente az egyik legalulértékeltebb játékos

  • Sragi

   Ceballos-al akkor mi a helyzet?

   • ZeRo

    És az ifjú Nacho-val?

    • Sragi

     Jóó szerint.

 • Nagy Zsolti

  1.) Ki/mi a szezon eddigi legpozitívabbja számodra?

  Szuperkupában a Barca verése oda-vissza. Utána pedig az, hogy Benzema és CR is képes volt már 2 egymást követő meccsen gólt szerezni.

  2.) Ki/mi a szezon eddigi legnegatívabbja számodra? (az, hogy a csapat, nem ér!)

  A sok sérülés. Meg az, hogy Zidane ragaszkodik az elképzeléseihez és nem változtat. Pedig taktikában és összetételben is kellene.

  3.) Kit hoznál télen, és kit nyáron a csatárposztra?

  Icardi vagy Alexis Sanchez télen. Nyáron Dybala meg vissza Mariano.

  4.) Gutit vagy Kroost kedveled jobban? Miért?

  Guti. Mert egy zseni volt.

  5.) Roby Carlost vagy Marcelót kedveled jobban? Miért?

  Marcelo. Mert utánozhatatlan figura.

 • Jose
 • Sragi

  Puta madre

  • Jose

   inkább:
   toto espana

  • iKos

   *barca

   • Sragi

    Akár.

 • Krityó

  A minimálstílus megvolt ma is, Zidane nem adja fel egykönnyen a bevett szokásait. Ez egy másodvonalas vagy ligatárs ellen nem lett volna elég…

  • Sragi

   Beleszart a ventilátorba.

  • Krityó

   OKés, 1 másodpercet késtem: őellenük sem. 😀

  • Jose

   Ki vagy te és mit tettél Krityóval? Merthogy ő pozitív üzenetet írna! Cöh!

   • Krityó

    Cornelius sem tart igazinak. Elvittek az ufók szerintem és klón vagyok. Hogy tudnánk kideríteni???

    • Sragi

     Pataki Attila.

     • Jose

      Jöhet. Feltettem az alu-sisakot.

     • Krityó

      Ő ott volt a körben velem, emlékszem. 😀

     • ZeRo

      Akkor állj odébb és akkor majd nem találnak…az ufók. 🙂

 • V.I.C.

  Na ilyen földön focizós tinglitangli támadással is csak egy Fuenlabrada tud gólt lőni.

  • Sragi

   Meg a LaLiga utolsó előtti csapata a Bernabeuben random.

 • ofrnkie

  jó esti program volt, voltak biztató jelek, erre lehet építeni

  • ofrnkie

   ja bocs, nem ide

 • smatte

  motiváció nélkül nincs siker. Tavaly ilyenkor egy Morata, James cseresorral álltunk ki…vagy ez volt már:)

  • Sragi

   Mariano is vágott gólt a kupában asszem’

  • ZeRo

   azért tavaly mikor a James-Isco páros miatt orgiába fulladt egy kupa meccs, ahhh…és most van ez, ez az elb*szott babfőzelék, de ez még mindig jobb mint egy fogba ragadt popcon darabka!! (from V.I.C. with love) 😀

 • Sragi

  Na 2:3 lol..

  • ReAlantos

   Ne trollkodj! 😀

   • Sragi

    Pedig a stream néző embereknek jó lett volna. 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Már ott is vége

     • Sragi

      Elkestem 😀

  • Krityó

   Hülye… :D! Én simán megettem…

   • Sragi

    😀

   • Jose

    Attila! Koncentrálj!

    • Krityó

     Elment az eszem, nem megy.

 • johnglade

  Legalább ma megtudtuk hogy Ceballost milyen poszton nem kéne játszatni.

 • ZeRo

  Amúgy hihetetlen, hogy még itt is szar volt a játék vezetés. A bíró több lapot és 11es nem ítélt meg nekünk!! hihetetlen, pedig az ellenfél kapusa többször is kézzel ért a labdába!! Szándékosan!! És a 16oson belül. Komolyan szánalmas!!! De legalább a továbbjutás megvan, és amúgy is, idegennek jó az iksz.

 • Jose

  Raulitás végig akarta jegyzetelni a meccset. Hogy ne kelljen még egyszer megnéznie. Most a mentőre várunk, mert elkezdett mormogni, a szeme tikkel, a lába rángatózik és habzik a szája.

  Igyekszünk új szerkesztőt találni!

  • ZeRo

   Én mondjuk annyira nem ismerem, de eddig is ilyen volt nem? 🙂

   • Jose

    De, csak akkor együtt fogyasztottuk a “szereket”. Most tisztán ült le, aztán ez lett.

    • Krityó

     Mé nem adtál neki, nem kellett volna elzárnod az egészet… A te hibád!!!!

     • Jose

      :DDDDDDDDDDD Mindjárt gondoltam. :DDDDDDDD

     • ZeRo

      Szerintem ha elég sokáig szedsz valamit, akkor a szervezeted megtanulja előállítani magától és akkor már folyamatos az utánpótlás. Igen, biztos, hogy ez történt.

 • sultan2004

  “Mindkét csapat dicséretet érdemel, hogy ebben az ítéletidőben is remekül kiszolgálta a lelkes szurkolókat. Magas színvonalú izgalmas találkozón, a Fuenlabrada megőrizte veretlenségét a Bernabeúban.”

  • ZeRo

   “És Bale a világ egyik legjobbja, örülök, hogy újra lesér…izé, egészséges és játéra kész. Ráadásul ebben az idényben még egy kupameccset sem veszettünk el, amin Bale játszott! “

 • ofrnkie
 • Krityó

  Ha az ezret nem is értük el, a másodkitűzöttet simán vertük a kommentárokkal, így hasznos volt a mai csevej. Más jelentősége nem volt, azt hiszem, úgyhogy irány az ágy, korai kelés lesz.
  A foci része nem érdekes… :)))!

 • smatte

  milyen jól igazoltunk nyáron..Mayoral, Theo, Ceballos, Llorrente. Bezzeg a szarul igazoló Barcelona ilyen Semedokat, Paulinhokat, korábban Umtitiket kukázik, akik semmire sem jók. Jól van, meg vagyok elégedve.

  • ofrnkie

   értem, hogy irony, de én innen is inkább a mi csomagunkat választanám, mint az övéket

   • smatte

    direkt nem akartam Dembelével jönni, mert ki tudja…sokba került és még nem bizonyított…szimpatikus srácok “mieink”, de egyelőre finoman szólva nincsenek a tűzben tartva..

 • Raulitás

  Kinn az ÖF 😀

 • t20-puerto del sol

  Hű, ez varázslatos meccs lehetett, király, hogy nem lattam! 😀
  A cikketek viszont így is jó!!

 • carlos06

  Ha a tarcsi is ugy játszik h a szélső hatvedek ivelgetnek akkor ez mar filozófia. Legyen inkább BBC és ivelgessen Bale, ő legalább tud és hasznosabb mikor melós szélsőt játszik.
  Mikor meg az ellenfelet megzavarva lapos passzos játék tűnik fel véletlenül, akkor legalább tudjuk h tuti helyzet lesz belőle. Ennyi jott at a meccsbol mielott elaludtam.