Futballmeccs a politika árnyékában

Mint arról valószínűleg értesültetek már, pénteken Katalónia kikiáltotta a függetlenségét. Mint focis blog, igyekszünk magunkat elhatárolni mindenfajta politikai véleménynyilvánítástól, de csupán a tényeket nézve, ez bizony a La Liga berkeiben is okozhat, sőt, okozni fog nem kevés bonyodalmat.

Hogy rögtön egy aktuálissal kezdjünk, a Real Madrid labdarúgócsapata a hétvégén pont egy katalán csapathoz, az újonc Gironához látogat. Mit várhatunk a mérkőzéstől? Kattintás után bővebben.

Először is, egyáltalán nem volt biztos, hogy a tervezett időpontban megtartják a meccset. A spanyolok ugyanis attól féltek, hogy a (spanyol) kormány intézkedései miatt zavargások, tüntetések törhetnek ki Katalóniában, és ilyen körülmények között nem biztonságos egy katalán futballklub és Spanyolország kirakatcsapata között mérkőzést rendezni. Bevallom, szerény véleményem szerint jogos és alapos a félelem, a meccs egy remek felület ugyanis a feszültségkeltéshez, politikai véleménynyilvánításhoz.

Azért reméljük, nem kell ennyi hazai drukkerre számítani a stadionban.

Végül a szövetség úgy döntött, hogy a mérkőzést fokozott biztonsági intézkedések mellett ugyan, de megrendezik az eredeti időpontban.

Öröm az ürömben, hogy az illetékesek nyilatkozatai alapján bármi is legyen jelen politikai helyzet kimenetele, az sem rövid, sem pedig hosszú távon nem érinti majd a katalán futballcsapatok La Liga-tagságát. Azért lássuk be, szurkoljunk is bárkinek, jelentősen szegényebb lenne a bajnokság a Barcelona és az Espanyol nélkül.

Természetesen a kommentfelületen ezzel a helyzettel kapcsolatban továbbra is szívesen olvassuk véleményeiteket, meglátásaitokat. Örömmel veszem azt is, ha a fenti, esetlegesen előforduló tévedéseimet kijavítjátok. Viszont örülnénk (azt hiszem, megengedhetem a többes számot a többi blogger nevében), ha emellett a fociról is szó esne, sőt, inkább az legyen a hangsúlyos, mégis csak focis blog lennénk.  🙂

Épp ezért én is rátérnék a futballal kapcsolatos vonatkozásokra a Girona elleni idegenbeli mérkőzéssel kapcsolatban.

A hazai csapatra irányítsuk először a figyelmünket!

Ha a tabellára tekintünk, láthatjuk, hogy jelenleg a 15. helyen állnak. Korán vagyunk még a szezonban, így ne ebből próbáljunk meg messzemenő következtetéseket levonni. Azonban talán a legvérmesebb Girona-szurkolók sem sértődnek meg rám, ha azt mondom, hogy csapatuknak az idény végén a bennmaradás a cél, és hogy jelenlegi helyzetük ezt figyelembe véve reálisnak mondható. Az idényt két meglepetés-pontszerzéssel indították, hogy aztán hat forduló alatt két pontot gyűjtsenek. A nyitó fordulóban az Atletico ellen elért döntetlen bravúros eredmény volt részükről, ahogy akkor még azt sem lehetett tudni, hogy a Malaga ennyire gyenge idén, így az ő legyőzésük sem számított papírformának. Bár egy újonc ki ellen számít esélyesnek egyáltalán? Ez után következett a már említett hatos nyeretlenségi sorozat, melyben a két pontot engedő ellenfél a Leganes és a Celta Vigo volt. Mellettük kikaptak a Bilbao, Sevilla, Barcelona, Villarreal négyestől. A legutóbbi fordulóban megszakadt a nyeretlenség, a Deportivo La Corunát győzték le idegenben.

Összességében tehát elmondható, hogy újonchoz képest biztató szezonkezdeten van túl, és ha összejön még egy-két olyan bravúrpont, mint az Atletico elleni, akkor a bennmaradás sem elérhetetlen számukra. Ha tartanák a jelenlegi kerek egy pont per meccses arányukat, akkor az a tavalyi bajnokságban a 16. helyre lett volna elég, van tehát okuk a bizakodásra.

Azért bízzunk benne, hogy azokat a bizonyos bravúrpontokat nem ellenünk kívánják gyarapítani. Azaz kívánhatják, csak ne sikerüljön.

A csapat keretére egy pillantást vetve azt láthatjuk, hogy a 24 játékosból 8 kölcsönben szerepel az együttesnél. Ebből a nyolc játékosból öt érkezett a Manchester City gárdájától, de ettől még talán nem kell Guardiola fejősteheneként tekintenünk az ellenfélre.

Amiért viszont annál inkább, az az a tény, hogy a katalán kiscsapat vezetőségében bizony igen nagy részesedéssel (wiki adatai szerint 44,3%-kal) rendelkezik a Guardiola-család, köztük is Pep bátyja, Pere, aki a Girona Football Groupon keresztül rendelkezik a részvényekkel. Másik szintén 44,3% a City Football Group tulajdonában áll, aki többek között a Pep vezette City tulajdonosa is.

A játékosállományhoz visszatérve: őszinte leszek, nekem nem tetszik, amikor egy csapat ilyen mértékben vesz kölcsön játékosokat. Persze, frissen feljutó csapat, meg korlátozott pénzügyi helyzet, és még sorolhatnám, de meglátásom szerint ez csak rövidtávon tud bármit is lendíteni a csapat szekerén. Érdemes megnézni az Alaves példáját: a tavalyi bajnokság egyik meglepetéscsapatától távoztak a kölcsönjátékosok, és jelenleg 9 forduló után 3 ponttal, egyetlen győzelemmel állnak az utolsó előtti helyen.

Az megint más, amikor valaki hiányposztra igazol kölcsönben egy-két játékost, ha épp nincs pénze megfelelő minőségűt venni. De az, hogy egy másik bajnokság csapatának nem feltétlen első osztályú keretéből érkezzenek labdarúgók ilyen mennyiségben, nekem kicsit visszás. Főleg, hogy közülük nem egy, hanem 3-4 játékos stabil kezdő lesz a csapatban. Ami azt jelenti, hogy jövő nyáron ugyanazt a 3-4 posztot kell majd betömni, várhatóan nem sokkal több pénzből.

Néhány ismerős név van a csapatban azért ettől függetlenül is. Ilyen a kapus Iraizoz, aki a Bilbaótól érkezett nyáron, vagy az uruguayi Cristhian Stuani, aki korábban az Espanyol játékosa volt, most pedig a Middlesbrough gárdájától érkezett vissza katalán földre. Rajtuk kívül még a volt barcás Muniesa, illetve a korábbi Castilla-játékos Borja García lehet ismerős korábbról. Bevallom, nekem utóbbi nem volt az, még csak a neve sem rémlik.

Ha a csapat felállását figyeljük, leggyakrabban a Spanyolországban amúgy ritkán látott, a spanyol focitól idegen 3-4-2-1-es hadrendben vonulnak ki. A Tottenham ellen láthattuk, hogy valami ehhez hasonló akár még használható is lehet a Real ellen, de azért ne számítsunk olyan kemény ellenfélre, mint a sarkantyúsok voltak.

Atletico elleni döntetlen ide, újonchoz képest biztató kezdés oda, ezt a Gironát bizony kis túlzással közvetlenül egy Nou Camp-beli 90+ perc után is illene elpáholnia a Realnak, ergo bármilyen, a győzelemtől eltérő eredmény óriási csalódás lenne. Nagyon remélem, hogy ezt a fiúk is így gondolják.

Kacsintsunk most át egy kicsit a vendégcsapatra, azaz hőn szeretett Realunkra!

Jó formában várják a srácok a találkozót, a Betis elleni fiaskó óta lejátszott hét meccsből csak a Tottenhammel vívott párharcot nem sikerült győzelemmel abszolválniuk. Eközben pedig Zidane is hódolhatott perverziójának, azaz rongyosra rotálta a kezdőket. Szóval úgy tűnik, hogy a csapat talán kezd kilábalni a szezon elején látott méretes gödörből. Talán.

Talán az egyik legjobb hír a csapat tájékán, hogy Carvajal és Kovacic is közel a visszatéréshez (pont egy héttel vannak közelebb, mint egy hete, hehe). Újabb sérülésről nem tudunk, tehát lassan végre elkövetkezhet az a pillanat a bajnokságban, amikor Zizu a teljes arzenált bevetheti. Nem, nem az Arsenalt…

Ritka látvány Madrid fehérebbik felén: üres orvosi szoba (a kép csak illusztráció, mert amúgy sokkal modernebb cuccokkal van felszerelve, mint az ábra mutatja).

Van még néhány apróbb probléma, amire megoldást kéne találni, mint pl. a gólínség, de személy szerint úgy érzem, végre a helyes útra lépett a csapat. Ha nem is szikrázó játékkal, de egyre többször sikerül magabiztos győzelmet aratni, és mintha Fortuna is kezdene kibékülni velük. Ennek ellenére azért tartsunk egy mustrát azokból a dolgokból, amiben fejlődni kéne a Realnak:

 • a már említett gólínség, a talán legnagyobb probléma
 • a már megszokott, koncentrálását a meccs derekán elveszteni hajlamos védelem és annak hibái
 • a támadásépítés dadogása, nem megfelelő módszerek ezzel kapcsolatban

Én nagyjából ebben a három pontban tudom összegezni azt, hogy miért nem látunk annyira domináns futballt a csapattól, mint ami talán elvárható lenne a tavalyi év eredményeit és a keret minőségét tekintve.

Ebből az első kettő az, ahol én a probléma forrását egyértelműnek látom. A gólínség egyértelműen főként a csatáraink sara, a védelem hibáiért pedig legtöbbször a védelmünk okolható. Azaz ebben a két pontban szerintem inkább az egyéni hibák és hiányosságok szolgáltatják az okokat.

A harmadikban viszont nem tudnék ennyire egyértelműen egy okozati tényezőt kiemelni.

Tény, hogy néha a srácok is hozzájárulnak ahhoz, hogy egy ígéretes szituációból ne alakuljon ki helyzet. Gondoljunk például az amúgy mágikus Isco labda iránti ragaszkodására, vagy Casemiro rossz passzaira, de szinte bárkit elővehetnénk hasonló módon.

A másik oldalon pedig ott van Zidane, akiről ezen aspektusban úgy érződik számomra, mintha nem tudná elmagyarázni a srácoknak, mit is akar látni. Néha felpakol három kreatív embert a középpályára, hogy aztán a szélről ívelgessen a szélsőhátvédekkel. Máskor a legcsekélyebb kreativitást magában hordozó középpályával próbál meg kis területen kreatív játékkal helyzetet kialakítani.

Hogy túlzok-e? Nyilvánvalóan. De így tudom a legszemléletesebben érzékeltetni, hogy mi is a problémám ebben a témában: a következetesség hiánya.

És igen, tudom, hogy ZZ a mindenkori minimumra törekszik a győzelemhez, de ettől még nem kéne a „villanyszerelővel felújíttatni a vízrendszert”.

Valahogy így érezhetik magukat a Real-játékosok a nem megfelelő szerepkörben

Hogy mit várok a holnapi meccstől? Azt tán le sem kéne írnom, hogy győzelmet, mert az a papírforma, és amúgy sem engedhetünk meg még egy botlást. Ezen kívül azonban azt várom, hogy a fentebb említett három problémakör valamelyikében elinduljon valami. A gyermeki lelkesedés azt diktálja bennem, hogy legyen gólzápor, induljon be CR7, meg lőjön hármat Asensio is, de annak is örülni fogok, ha a védelmünk nem vét elemi hibákat, és tényleg csapatrészként mozognak együtt, nem pedig domboldalba kiterelt bárányokként szédelegnek ide-oda. Ha saját észérveimre próbálok hallgatni, akkor pedig leginkább a harmadik pontban várnék némi javulást, azaz legyenek szép, szinte mágnestáblán megrajzolt támadások, amik, ha nem is góllal, de helyzettel fejeződnek be.

A mérkőzés vasárnap magyar idő szerint 16:15-kor kezdődik, és a magyar nyelvű adók közül a Sport1 TV közvetíti. Üdcsit-nasit-sört-bort-pálinkát-féldisznót bekészíteni, és szurkoljuk ki kedvenceinknek az újabb három pontot! Hala Madrid!

Ja, és persze Tippelde, mint minden bajnoki fordulóban. Határidő holnap (azaz vasárnap) 14:45. Jó tippelgetést mindenkinek!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • ReAlantos

  Közben megérkezett a hivatalos meccskeret is:

  https://pbs.twimg.com/media/DNPJ_FMXkAI5l0s.jpg

  • Cornelius Scipio Africanus

   Megint Mohás lesz a pad…

 • Jose

  Nagy Ádám játszik a Róma ellen. Most így nem tudok tisztán a farkasoknak szurkolni.

 • Cornelius Scipio Africanus

  OFF:
  De zseniális ez a barcelónai bohóc :DD
  https://www.youtube.com/watch?v=9HcDpmKxcvs

 • skiz

  valamiért úgy emlékeztem, a microsoft kinyírja a paintet, de nem….
  megmenekült a blog
  phew…

 • majk
  • elkesetthusvetinyul

   Alvaro Iulius Caesar? :))

   • majk

    *Coca (tetszőleges helyre illeszthető)

 • smatte

  nem mertem megtenni a 3-0-ás vendégsikert. A katalánoknak csak lesz annyi eszük, hogy nem balhéznak addig, míg félbe nem szakítják a meccset.

 • carlos06

  Jo a beharangozo,bennem is most erett meg,h valamifele javulast varjak a csapattol.Az oszi szezon azon szakaszahoz ertunk,h mar nem vagyok a kupaktol elkenyelmesedett fotelszurkolo. A szuperkupakra kihegyezett formaidozites utan ugy szamoltam,h langyos szeptember es oktober lesz es utana november-decemberre hegyezik ki a csapatot,persze ennyi pontvesztesre nem szamitottam. A tegnapi Bilbao-Barcat nezve azt lattam,h a katalanok a jobb helyzetkihasznalas miatt vannak elottunk,a vedelmuk talan a mienknel is gyengebb,csak hatul megvan a szerencsejuk. Kivancsi vagyok miben sikerul elorelepni,valoban a helyzetkihasznalas lenne a legjobb verzio,ideje lenne egy golzaporos gyozelemnek,h ezzel is udvozoljuk a katalan fuggetlenseget. 🙂

 • vbalazs91

  Úúú, most nézem, hogy én vezetem a tippeldét. :O

  Most már remélem, sikerül megnéznem a meccset is, az előző kettőből szinte semmit nem láttam, és ennek örömére egy sima győzelemben reménykedem.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Pont tegnap jutottál eszembe (feliratot kerestem) 😀 Te a fordító vbalazs91 vagy? 😀

   • vbalazs91

    Igen, én volnék. 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Amúgy emlékeztem az avatárodra, és úgy összeraktam már tegnap. De az ember mégis rákérdez, hogy biztos legyen a dolgában 😀 Nem néztem még semmit szerintem, amit fordítottál, de így globálisan #riszpekt a munkátokért 🙂

    • V.I.C.

     Így akkor egyértelmű, hogy Realos is vagy, miért rajongjon a fordító. ha nem a fordítások csapatáért? 😀

     • vbalazs91

      Hát igen, bár nem azt a fordítást szeretem, amit ma a csapat bemutatott, így végül örülök, hogy erről a meccsről is csak lemaradtam. 😀

    • Sragi

     Baszki tényleg 😀 Tudtam,hogy ismerős még valahonnan ez a nick nekem 😀

 • V.I.C.

  A látványhoz vezető út kulcsa az oldalvonalból való kiszerelmesedésben keresendő.

 • V.I.C.

  Na és akkor egy jó kis Getafe – Soci így ebéd utánra. 🙂

  • V.I.C.

   Oyarzabal strikes again, Canales területbe okos gólpassz, náááájsz.

   • V.I.C.

    Vagy az Januzaj volt? Mindegy, szép volt. 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Juanzaj volt. Amúgy kapásból bepasszolni ezt a gólt se egyszerű ilyen pontosan. Ez a legendás NB1-ben a parkolóban landolt volna 😀

     • V.I.C.

      Megzavart Farkas Norbi, mert ő 2x is Canalest mondott, aztán alkatilag egyik sem egy Amath. 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Norbi…vagy hang nélkül nézném, vagy inkább akár 320×320-as pixeles képen kínai kommentátorral.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Oyarzabal se ott fog megöregedni szerintem.

    • V.I.C.

     Elképzelhető, hogy már nyáron dobbantani fog, de lehet még egy teljes szezont lehúz. Bár szerintem először ligán belül fog felfelé váltani.

 • V.I.C.

  Kis bírói hiba volt csak… szerencsétlen Soci… :/

 • ofrnkie
  • Cornelius Scipio Africanus

   “Sorry, this content isn’t available at the moment”

   • ofrnkie

    sajnálom, nekem megnyitja 🙁 Raúl debütálását idézi fel a La Liga oldala

    • Cornelius Scipio Africanus

     valószínűleg nem publikus, és csak az láthatja aki like-olta az oldalt

 • Sragi

  Gálakezdő ? Achraf nálam kezdeni fog.

  • V.I.C.

   Nálam is. 🙂

   • ZeRo

    Detto. És most aludtam is a meccs előtt egy kicsit, hát ha közben nem fogok. 🙂

 • Jose
  • V.I.C.

   BULZÁJ!

  • mfc777

   kurva annyáért nem rotál most hirtelen

   • gwandal

    Jól tette:)

  • ReAlantos

   Nyeh…:( Még szerencse, hogy én amúgy sem nyerhetnék a Tippeldében.:D

  • ofrnkie

   első telitalálatos kezdőm a tippeldében <3

   • sultan2004

    Mer’ papírforma kezdő lett. Annyit variáltam bele, hogy Modric helyett Ceballosra szavaztam, a hétközi jó teljesítménye jutalmául. Persze Zidane nem ilyen jó didaktikában , mint én vagyok. 😉

  • WT14

   bassza meg, hibátlan lett volna ha megvárom az utazó keretet és nem rakom be Navast a kapuba :/

   • Sragi

    Öreg hiba 😀

 • Jose
  • Cornelius Scipio Africanus

   Pont írni akartam, hogy tünci van. Remélem nem lesz balhé a meccsen… :/

 • zoleelej

  Vajon 2.5-nél több vagy kevesebb helyzetet hagy ki Benzema?

  • WT14

   Nem tudom, de szeretnék egyszer egy olyan meccset látni, amikor a helyzeteihez tartozó conversion rate százalékérték magasabb, mint az eddigi nőinek az átlagéletkora.

  • V.I.C.

   KB9

 • Turbo

  És végre nem F. Norbika faszságait kell hallgatni. Hala Madrid!

 • lucas

  Nagy szél + áramszünet = a Telekomos tv/internet nem megy. Lemaradok a meccsről sajnos.
  Ha van itt aki Telekomos legyen szíves mondja már meg, hogy nála jó-e a hálózat. Köszi!

  • Cornelius Scipio Africanus

   Nekünk Trékomos műhódas van, és megy minden.

   • lucas

    Nekem GPON van. Attól félek, hogy valahol elszakadt az optika.
    LOS led pirosan villog, szóval nincs bejövő jel/vagy túl alacsony a jelszint.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Csak a g-pontot ismerem.

     De hát akinek gigabites net van…az csak kibírja ha egyszer elmegy 😀

     • lucas

      Hát szerencsére van 100GB mobilnetem, szóval benyomtam egy streamet, mégsem maradok le a meccsről. Erre be lehet áldozni. 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nah menj már….. :DDD Tudtam jól hogy nem kell sajnáljalak :DD

     • lucas

      Telekomnál dolgozok, employee díjcsomagban 100 GB-ot adnak szerencsére 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Sejtettem, hogy valami csókos csomag ez 😀 De itt kérdezed meg a mi a helyzet, a kollégák helyett :DD

     • lucas

      Az a baj én nem foglalkozom aggregációs hálózatokkal, de majd holnap munkahelyen megkérdezem mi a helyzet (vasárnap nem akarok senkit zavarni).

     • Raulitás

      Nem akarsz örökbefogadni? 😀

  • Raulitás

   nálam jó minden

   • lucas

    Akkor körzeti hiba lehet, nem országos. Köszi!

 • Jose

  A hazaiak ugyanúgy letámadnak, mint tegnap a Milan. 25 perc után lesz majd a váltás.

 • Jose

  MEKKORA CÉ GÓLPASSZ! JEEEEEEEEEE

 • V.I.C.

  Isquiiiiito. Micsoda támadás! 😀

 • WT14

  Na ki tippelt Isco gólt? 😀

  • zoleelej

   én is 😀

  • andreal

   Én!

  • ZeRo

   Asszem én is. De nem nagyon emlékszem rá kiknek tippelten gólt.

 • Raulitás

  Nem Disco, de Isco

 • Turbo

  Megjegyzem, a gól előtti támadást az ellenfél által lőtt kapufa indította el. 🙂

  • Jose

   ennyire gyenge csapat a Girona, nincs meg bennük az Egyensúly. 😀

 • sultan2004

  Cé lövés is kellett hozzá.

 • Raulitás

  Ha ez nem sárga, én vagyok az

  • Cornelius Scipio Africanus

   A májprobléma az súlyos betegség, menj el orvoshoz!

   • Raulitás

    Nem gond, lenni új máj ezeröccá

  • elkesetthusvetinyul

   lenni kici kínai?

 • lucas

  Eddig penge vagyok:
  – Eltaláltam a kezdőt
  – Isco gólt is behúztam

 • carlos06

  Megvan a várt fejlődés. Visszatért a mákunk és javult a helyzetkihasználás is. Na meg végre egy ellenfél aki ész nélkül nekünk esett a bunker helyett.

 • Krityó

  Én 2 (kettő) Benzema-gólt írtam be. 🙂
  Nem kell kommentálni… :DD!

  • Jose

   BWÁHHHHÁHHHÁHÁ

  • Cornelius Scipio Africanus
  • elkesetthusvetinyul

   csak ezért nézem, nehogy lemaradjak 😀
   telekomos vagyok, de nem dolgozói csomag, úgyhogy a szél miatt időnként szétesik a kép de nem adom fel 😀

 • V.I.C.

  Annyira küzdünk, hogy megszopassuk magunkat, hogy az valami bájos.

  • Raulitás

   Vajh mire gondolt a kapitány?

   • Cornelius Scipio Africanus

    Bordakivételre ?! :O

    • Raulitás

     Te tuti fiúgimibe jártál 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Nem, csak Marilyn Manson a példaképem!!4négy

     • Raulitás

      Nem zárják ki egymást

     • Cornelius Scipio Africanus

      Infós szakközépbe jártam 😀 Volt 5 lány osztálytársam mit akarsz?! 😀

 • smatte

  Azért már várom vissza ja ó formában lévő Carvajalt…

 • Raulitás

  Ha valaki látja a támadásépítési koncepciónkat, az kérem jelezze.

  • carlos06

   A letamadassal nem tudnak mit kezdeni, majd ha elfaradtak lesz koncepcio. 🙂 Isco jol mozog, de rajta kívül nem nagyon hasznaljuk a teruleteket.

   • Raulitás

    Örülök az optimizmusnak. Én jelenleg annyit látok. hogy a srácok több energiát fektetnek a Girona támadásainak építésébe, mint a sajátjainkéba

    • carlos06

     Ha meg ertenenk a kontrahoz lehetne sok, de amig 2szer annyit futnak ez lesz. Szivjuk a szivos védekezésüket.

  • elkesetthusvetinyul

   elvesztetted? 🙂

   • Raulitás

    Mint Case a lasztit

 • morc

  Az mi volt Kroostol a középpályán?

 • Jose

  Kázmér egy fasz. Faszé nem az egyszerűt akarja? Faszé játszik úgy mint a Girona…

 • Turbo

  Isco fantasztikus dolgokat művel a lasztival. Csoda ez a kisember!

 • V.I.C.

  Azért az előmutató lenne az eredmény szempontjából, ha nem lenne kiadva, hogy CR-nek mindenáron be kell találnia.

  • mfc777

   de hát tippeltem rá

   • V.I.C.

    Én is, de ez más kérdés.

 • miért fújolják Cét?

  • Turbo

   Irigylik a csaját.

  • Jose

   Kezdő katalánok a La Ligában. 🙂 Alapcsomagba tartozik, majd kinövik.

 • kodex

  Achraf egyszerre 2 oldalon. bead és érkezik is rá

 • Jose

  Az tetszik a hazaiak játékában, hogy nem létezik. Illetve de, ha mi basszuk el a dolgot saját térfélen. Meg akkor is van hazai játék, mikor harcolni kell. Ezekben jók.

  • Raulitás

   De legalább kedvesek vagyunk és segítünk nekik. A karma meg szerencsével kárpótol

 • V.I.C.

  A kapufa és Isco nagy versenyben vannak a MOTM-ért.

  • kodex

   kinek az own goal, kinek a léc.

 • Jose

  Na, erről beszélek. Ha nem a harcra koncentrálnának, ez gól lett volna. De ők nem focizni akarnak, hanem küzdeni. :DDD

 • WT14

  Casilla rituálisan kecskét áldozhatott a meccs előtt.

 • zoleelej

  Zidane rendesen kielégítette Fortunát a héten

 • Jose

  Hölgyeim és Uraim, íme, Kázmér tudománya összjátékot illetően a támadóharmadban. 😀

 • Turbo

  Szarok vagyunk, de legalább vezetünk (mondjuk, ha így folytatjuk, nem sokáig).

 • Raulitás

  Félidőben oktató jelleggel lehoznám, lekötném, és hegy hétig Busquets okatóvideókat mutatnék neki folyamatosan, hogy hogy kell a legközelebbi játékoshoz passzolni, ha már a focihoz nem értesz

  • Raulitás

   Casemirót nyilván, csak lemaradt 😀

 • Jose

  Marcelo ma nulla. Második ordító hibája, rossz passza a kapunktól 35 méteren belül. I love Theo.

  • WT14

   Akartam írni, ma nagyon gyengén muzsikál.

 • Turbo

  Pillanatok alatt, és amikor akarnak, akkor jutnak át a középpályánkon (?), és kerülnek a kapunk elé. ZZ-nek a szünetben lesz mit mondania.

  • V.I.C.

   Jaj, azt olvastam a végére, hogy “ZZ-nek a szünetben le kell mondania”. 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   “minden rendben, így tovább”

 • WT14

  A meccs legjobb része az volt, amikor mutattak egy lassításmontázst Isco labdakezeléseiből.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nem nézem a meccset, de szünetben ránéztem a statisztikára:
  7 lövésből 3 találta el a kaput, és van egy gólunk 🙂 Szerintem a fejlődés – viccen kívül – megkérdőjelezhetetlen. Ennél rosszabb szokott lenni idén 😀

 • carlos06

  Nem akarnak elfaradni es a kozeppalyankat kompletten lehetne cserelni. A vedelem a szokasos. Ma Benzema es CR nem log ki emiatt. Lenyeg h vmit berugtunk, ugyh lehet orulni.

  • V.I.C.

   Védelemből Varane azért továbbra is kiemelkedik pozitívan.

   • carlos06

    Ja hero szerelesei vannak, ezert nem tunnek fel annyira a hibai.

    • V.I.C.

     Nem emlékszem hibára tőle az első félidőben, volt?

     • carlos06

      Eladott labda meg helyezkedes, de utobbiban eleg kiszolgaltatott a tobbiek miatt.

     • V.I.C.

      Kettő rontott passza volt, az sem a védekező harmadban. Eredményt befolyásoló/helyzetet eredményező hibája nem volt, szerelése 3, tisztázása 4, előbbiből egy gólhelyzetben.

     • ZeRo

      Plusz az a mellel hazatett labda valami pazar volt. :O 🙂

     • carlos06

      Hatul eladott labdaja biztos volt, abbol jott, a Girona, de valoban pozitiv irányba emelkedik ki,viszont ma nem is nehez ez.

     • V.I.C.

      Az egyik passza valóban. De bár ennyi hibája lenne a védelem minden tagjának. :/

 • kodex

  asszem mi maradtunk a hétközi harmadosztálybeli szinten. Isco + Varane. rajtuk kívül mindenkit haza zavarnék. biztos hogy nem marad ez az eredmény, kérdés ki lövi a következő gólt, mert ha nem mi én esélyt nem látok ezzel a játékkal semmire.
  http://78.media.tumblr.com/38b25e76fcd88ed4d5de2b980acdb226/tumblr_oylcmuXBJK1qftb6ko1_500.gif

  • Cornelius Scipio Africanus

   “Folytatni kell a kemény munkát. Nem változtatok a módszereimen. Jól játszottunk.”

 • Sragi

  Katasztrófa.. legalább vezetünk. Mondjuk ordas nagy faszmák,hogy nem kaptunk 2 gólt..

  • Cornelius Scipio Africanus

   Fortuna és Zidane újra együtt? 😀

   • Sragi

    Casilla meg a kapufa inkább :DDD Plusz Fortuna

 • Jose

  Tökéletesen elégedett vagyok a csapat első félidei teljesítményével.

  • Cornelius Scipio Africanus

   -ZZ

  • kodex

   #metoo 😛 :))

 • WT14

  Fasza, gondolom Varane megsérült. Nem hiszem hogy a teljesítménye miatt szedte le Zidane.

  • Raulitás

   Hát, ő volt a legjobb eddig a hátsó sorból (kapufa után). Szóval ha nem sérülés, akkor nem vágom

   • smatte

    A hatalmas mentése után fogta a combját, szóval valszeg sérülés, remélem elővigyázatosságból.

    • Jose

     Úgy volt vele, hogy ha Kane sem játszik hétközben, akkor inkább ő is megsérül.

 • Jose

  Nos, a katalán gazdasági visszaesés máris a szemünk előtt zajlik. Már pumpára, kompresszorra sem telik a katalán csapatnál.

 • Jose

  Már megint Marcelo. Vááááááá

 • WT14

  Marcelo ma nagyon ótvar.

 • Turbo

  Benya ezt mért nem vette át? Átvétel után elszív egy cigit. és bepasszolja.

 • ofrnkie

  elég vicces, hogy közben megy a reklámtáblákon a “Cristiano Ronaldo – CR7 Fragrance” reklám

  • Raulitás

   Most termeli a szagot futás közben

 • Turbo

  Na végre.

 • V.I.C.

  Térdel a komplett védelem. Megérdemelt.

 • kodex

  meg is érdemlik

 • WT14

  Ez bazmeg ez a védekezés :DDDDDDDD

 • Jose

  ezért nincs pénz pumpára! megvették a védőinket! :DDD

 • lucas

  Tudtam, hogy tippelni kell a hazai gólt is. Nagy védekezés volt 😀

 • Jose

  Hm, most már Cé és Benzema is elkezd komolyan játszani?

  • Raulitás

   Benznek megvolt az egy értelmes megmozdulása ma már, sajnálom

 • johnglade

  Nacho gólpassz <3

 • Jose

  Baszod, Benz, magad elé engeded, ballal elrúgod. Baszod Modric, az első félidpőben is írni akartam, de most már írom is: ma se vagy éles. Lassan játszol. Fejben lassan.

  • carlos06

   Ceballos jojjon most mar.modisitom, harmas csere kell

 • smatte

  Casemiro kiscsillag, te miért vagy a pályán? Védekezésben nulla vagy, de legalább támadni sem tudsz? Persze Marcelo detto…

 • andreal

  Theoért könyörgöm!!

 • sultan2004

  Marcelo ma vakon van.

  • kodex

   ma is.

 • V.I.C.

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  TAKARODJ.

 • Raulitás

  Mindenki szar, szóval a 80-ikperc előtt ne cseréljünk. Ezt mondta a kopasz a kopasznak

 • MrPaul

  Ezt azért remélem érzik mennyire kibaszott gáz.

 • kodex

  ez les volt

 • sultan2004

  És ezt a pihent gála csapatunkkal tudjuk.

 • ZeRo

  A mocskok, elbaszták a tippem.

 • dracox

  Les gól nincs a real ellen..

 • MrPaul

  Telibe les, de meg is érdemlik badzmeg

 • zoleelej

  megint les gól jó van akkor

 • andreal

  Én azt hittem nem egyenlítődhet ki…

 • ofrnkie

  lol ma az első meccsem a fifa 18ban a girona elleni volt legendás fokozaton, ahol kikaptam 2:1re. nem baj, gondoltam én, a rendes meccs úgyse lesz annyi

 • WT14

  Na ez itt ment el a picsába. Ez a védelem a megye 2-be is kevés, de cserébe támadásban is szarok vagyunk.

 • V.I.C.

  Tök érdektelen, hogy les volt, játék címén odaszarunk a pályára. Iscót leszámítva, meg Varane-t az első félidőben.

  • Jose

   ez a lényeg, nem a les.

 • Jose

  Én azért örülök ennek – nem vicc, tényleg – mert az elmúlt hosszú hetek történései nem folytatódhatnak a végtelenségig. Nem lehet mindig minimalista felfogással játszani egy ilyen kerettel. Nem lehet elsunnyogni fontos kérdéseket (Benzema, Ronaldo) és nem lehet a tavalyi év mámorából beböfögni az idei gólokat.

 • Turbo

  Oké, hogy ótvar szar a csapat, de, hogy Perez is ilyen szarul zsírozza le a bírókkal a mai meccset, az skandallum.

 • andreal

  Ja, de nagyon megérdemeltük. Aki így játszik, nem érdemli a szerencsét sem meg.

 • lucas

  Les volt, de telejesen mindegy. Egy ilyen Gironát a pihent gála csapattal 2-3 góllal kellene verni.
  De semmi koncepciónk nincsen, eddig legalább támadásban volt elképzelés, hiába volt szar a védekezés – erre a szezonra ez is elveszett a játékból.

 • Sragi

  Les les oké. De hát ez egy hátár szar eddig. 0 fing.

 • Resid

  Az a kulonbseg a PL meg a LaLi kozott, hogy a PL- ben a nagyoknak meg kell kuzdeni minden kiscsapat ellen, mig a LaLi-ban a kicsiknek eselye sincs… Mondjak az okosok. Vagy okoskodok?

 • MrPaul

  De még csak az se hogy akkor most mint a sebzett vad előre. Lofasz ez

 • Jose

  Egyébként fél óra van hátra. Most kellene min. két csere, de gyorsan. Theo Marci helyett és Modric helyett Ceba. Sajnos előre nincs értelmes csere jelenleg.

  • ZeRo

   Szeretnéd…

  • V.I.C.

   És készülődik nagyon Lucas, akit imádokszeretek, de formán kívül fél éve, plusz jelen helyzetben TELJESEN felesleges behozni, mert nem ő a prioritás.

  • lucas

   Fantasztikusan játszik a csapat, ezért nem fogunk cserélni a 75. perc előtt. 😀

  • Raulitás

   LOL 😀

 • Turbo

  Eddig csak sörözgettem. Most már valami keményebb után kell, hogy nézzek.

 • andras14

  Ilyen gödör még nem volt ZZ alatt, ha játékban szarok is voltunk, az eredmények azért jöttek. Kivi vagyok Perez mit lép erre.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Kiad egy nyilatkozatot hogy Benzema Ronaldo és Zidane kereszteződése.
   Jah már megtette 😀

 • Raulitás

  Valaki mondja már el nekem, hogy miért gondolják úgy a csapatnál, hogy nincs szükségünk csatárra. Csak mert én még csatárra emlékeztető megmozdulást nem láttam Real játékostól ma a pályán

  • andras14

   Szezonban se nagyon.

 • Jose

  Édes Istenem. Kérlek, ne Isco-Asensio csere legyen, mert azonnal kikapcsolom a tv-t.

  • kodex

   pedig az lesz

  • Turbo

   Én ki is baszom.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Vedd fel légyszi!

 • MrPaul

  Én már azt sem tudom kit szidjak.

  • skiz

   pep. a válasz mindig pep

   • Cornelius Scipio Africanus

    Életed legjobb kommentje. Innentől akár törölheted is a profilod. De inkább mondj hasonlóan jókat! 😀

 • ofrnkie

  There is the research of Bret Myers, a professor from Pennsylvania, who devised the ideal time to use your three substitutions: 58 minutes, 73 minutes and 79 minutes. Myers claimed that if you follow his plan when you are losing a game, your odds of getting a draw or win are more than doubled.

  • Jose

   igen, ezt én is olvastam

   • ofrnkie

    nemtudom, egy helyen olvastuk-e, de van egy könyv a számok jelentőségéről a fociban, amit még én is tök érdekesnek találtam, nem túl matekos létemre.

    • Jose

     Fociológia

     • ofrnkie

      akkor nem, én az Anderson-Sally: The Numbers Game c. műben olvastam

 • kodex

  átállunk 3 védőre

  • Jose

   Na, akkor kikapcsolhatjuk. 😀 Nacho-Case-Ramos. Ez hamvába holt. :DDDDD

  • gwandal

   Kettőre

 • Brn

  Les ide vagy oda, ha a Girona 4-1 menne, egy szavunk sem lehetne. Vazquez jön basszus, ugy néz ki még van lennebb. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége, szerdán így megüt a Spurs is.

 • V.I.C.

  Case. 😀 Jó lesz ez, megrakta live-ba a Girona 3,5 overt, és keményen rágyúr.

 • MrPaul

  Kroos a telibebaszott életért kocogás az eladott labda után baszom már

 • WT14

  Édes istenem… Ez megint mi a faszom. Át kell értékelni a célokat, aki még nem tette meg. A BL helyezés legyen meg, aztán (meg addig is) el kell gondolkodni, hogy mi szaródott el ennyire tavalyhoz képest.

 • ZeRo

  Még van esély, raalltunk a beadasokra. 😂

 • V.I.C.

  Még egy piroslapot érdemes megfogadni most tőlünk.

 • Jose

  Ilyenkor különösen érdekes nézni Cé és Benz mozgását támadásnál, labdavesztésnél. Meg amúgy is.

  • ZeRo

   A mit?

 • Brn

  Varas meg gondolom kiesett kb egy hónapra. Nem kell ide Pepe, minek is. Bravo Perez, ügyes ZZ. Ez a szezon a nyári igazolásokon ment el. Nem a Girona ellen.

 • lucas

  Botrány! A támadó harmadban egy egyszerű passzt nem tudunk megcsinálni. Ha már a védekezés szar, akkor legalább ez mehetne, de valami nagyon elszaródott idén.

  • andras14

   Az a durva hogy augusztusban sem volt még ennek jele, a szuper kupákon jók voltunk nagyon.

   • ofrnkie

    szuperek voltak

 • kodex

  nem is tudok szurkolni még az Xért sem. komolyabb a problem mint hittük.

 • Raulitás

  Toni agya is kezd elszállni. Az már valami

 • MrPaul

  Kár ezzel a geciskedéssel elrontania a Gironanak, ha játszanak, sanszosabb hogy nyernek.

 • lucas

  Messit kellene becserélni harmadiknak!

  • V.I.C.

   Már kimaxoltuk a cseréket… 😀

   • lucas

    Ja bazz.. tényleg 😀
    Pedig két emberért cserébe is behoznám (Cé, Benzema).

  • Cornelius Scipio Africanus

   Vagy Own Goal-t

 • ofrnkie

  ilyenkor a pályára szökhetne Pepe és megismételhetné a Getafe-ellenit

 • Brn

  Kicsit nehéz kimondani, de jobb a Girona, x-et sem érdemlünk.

 • ofrnkie

  sztem cseréljük be Moratát

 • Sragi

  Campeones! 44!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Kit szidtatok a legtöbbet ma?
  Nah, az fog majd gólt rúgni 😀

 • WT14

  Ettől a meccstől függetlenül, nincsenek csatáraink, így meg nehéz. Benzemának és CR-nek ÖSSZESEN van 2 gólja a ligában. Ha hozzávesszük Mayoral egy, és Bale 2 gólját, akkor a teljes támadó szekciónak van 5 gólja. Ez a szezon már ment a lecsóba, nyáron meg rendbe kell rakni sok mindent. Akiket hoztunk, nem is játszanak, ahova meg kellett volna ember, ott nincs. Jelenleg szarabb a helyzet mint Benítez alatt.

  • Cornelius Scipio Africanus

   “Jelenleg szarabb a helyzet mint Benítez alatt.”
   Ezt picit erősnek érzem azért. De nem sokkal jobb, az tuti.

   • Sragi

    Hát lassan egyszint 😀

   • Brn

    Mi nem szarabb, lefociz a Girona, nem a Barcelona, hanem Girona bakker.

   • WT14

    Miért érzed erősnek? Ha ez a meccs bukó, össze lehet hasonlítani a két őszi mérleget. És még nem játszottunk komoly csapattal a Valenciát leszámítva. Noname mikiegér csapatokat képtelenek vagyunk megverni.

    • Brn

     Teljes mértékben egyetértek. Remélem azért az Európa Liga meg lesz jövőre.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Január elején távozott a pincér, akkor lehet majd összehasonlítani a dolgokat. Ha már lement egy fél szezon kb. Abban látom a különbséget amúgy, hogy Benítez alatt sosem játszottunk jól, Zidane alatt meg igen. Ezért érzem erősnek, hogy még Beníteznél is rosszabbak vagyunk.

    • MrPaul

     A vicc az, hogy szerintem jobban fog menni a normális csapatok ellen. Lofasz, dekoncentralt, demotivalt lusta játék.

     • WT14

      Mondjuk a bajnokság szempontjából már mindegy, hogy innentől ki ellen hogy fog menni.

 • ofrnkie

  Az ívelgetés a támadásépítés legprimitívebb formája. Írd le százszor, Zinedine fiam.

 • Jose

  Modric és Lucas a sarokban = a szörnyű, de valós jelen helyzet mindkettőnél

 • Jose

  Remélem kikapunk. Mert kell egy büdös nagy pofon, különben továbbra is az önámítás marad.

  • WT14

   Mi fog utána változni? Semmi.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Csomó barszásnak örömet szerez ZZ 😀

  • Brn

   Ez ma úgy tűnik nem kérdés. Azért a Girona nem rossz csapat, az Atleti ellen is mentek 2-vel csak elszerencsétlenkedték, egy jó csapattól nem szégyen kikapni.

  • iKos

   Hiú ábránd, hogy itt önmagában egy büdös nagy pofon elég (értsd: egy meccs). A betis elleni hazai égés erre tökéletesen alkalmas lett volna, mégse történt semmi. Itt sajnos nagyon úgy tűnik, egy elcseszett szezonnak kell jönnie, h visszajöjjön a koncentráció, éhség, alázat. Arról nem is beszélve, a tavalyi évvel ellentétben, szemmel láthatóan fizikálisan sincs toppon a társaság.

 • zoleelej

  Lucas meg Marco mikor megkapják a labdát fel se néznek hogy van-e más opció azon nyomba basszák befele
  kreatív….

 • WT14

  Legszívesebben most kipakolnék 5-6 embert a felnőtt keretből egy pár hétre. Alsó hangon.

 • Raulitás

  Modric első szép megmozdulása is megvolt. 83 perc kellett ehhez

 • lucas

  Legalább visszajött a tv és az internet… Ennyi örömöm legyen legalább.

 • Jose

  Iscót sajnálom. Szívét-lelkét kidolgozza a pályán, mások helyett is.

 • kodex

  Asensio is meccsek óta homály – csak úgy megjegyzem…

  • lucas

   Azóta ilyen, amióta felkapták – meg kikiáltották az új Ronaldónak.

 • Raulitás

  Az elmúlt 5 percben már vannak értelmes mozdulatok. Az lenne a kérdésem, hogy miért csak a 80-ik perc után, és miért csak hátrányban?

 • MrPaul

  Szerintem én nem nézek bajnoki meccset. Maximum felidegesiteni tudom magam rajta de semmi élvezetet nem találok benne idén.

  • WT14

   Totál igazad van, én is gondolkodok hogy egy időre elhagyom a bajnoki meccseket. Ezért nincs értelme, tétje meg már nem nagyon van innentől.

   • MrPaul

    Amúgy meg mindig kurva sok van hátra, lazán meglehet még. De hogy én ezt nem fogom nézni, az biztos.

    • WT14

     Jelenleg a “kurva sok van még hátra” azt jelenti, hogy kerülhetünk még lejjebb.

     • MrPaul

      Ugyan, második hely biztos. Max kétszámjegyű hátrány a végén.

  • carlos06

   Pedig ez nem is egy betomorulo ellenfel volt es pihent kezdo.

  • gwandal

   Az a baj, h kb ezt gondolom én is, az utolsó 4-5 meccsből különböző okok miatt max 1-1 félidőt láttam, és utólag látszik, h semmit nem vesztettem. Ma is kár volt leülni a tv elé

  • Cornelius Scipio Africanus

   Nekem ez már a 3. meccs amit nem nézek a bajnokságban 😀 Szóval megértelek 😀

 • smatte

  Ez szomorú, srácok!

 • iKos

  A bajnokság a buzik mentsvára!
  Bl forever!!

  • Sragi

   Ennyi 😀

  • Brn

   Megkapjuk a BL-ben is, nyugi.

 • Turbo

  Kázmér, az agy(atlan).

 • lucas

  Casemiro a kígyótérről. Minek? 😀

 • sultan2004

  Ezt most nehéz lesz megmagyarázni.

 • WT14

  Btw, nem tudom ezek kivel játszanak jövő héten, de nyugodt szívvel meg lehet tenni hendivel a másik csapatot.

  • lucas

   Ez mindig így van, szoktam is mondani haveroknak, hogy nyugodtan rakjanak ellenük. 😀

  • Brn

   Jön BL-ben idegenben Spurs

   • WT14

    A hazai csapat köve3tkező bajnoki ellenfelére gondoltam, nem a mi meccsünkre.

 • carlos06

  Aki dijatadon volt a héten annak tettek valamit az italaba.

 • V.I.C.

  Szerintem ívelésekkel még meg lehet szerezni a minimum három pontot! Nem kell negatívnak lenni, a beadások igazán őszinték, direktek és célravezetőek. Rendkívül komplex mozdulatsorok ezek, csúcsra járatva, és igen magas fokú kreativitás, erő és elhivatottság kell a végrehajtásukhoz.

 • ZeRo

  Középről oldalra, majd hátra és/vagy vissza középre. És újra, és újra, és újra. Milyen izgalmas.

 • zoleelej

  hát akkor viszlát bajnokság jó volt veled

 • WT14

  De a kommentátor legalább élvezkedik egyet.

 • Raulitás

  Nice job Roni :DD

 • dracox

  Kivancsi leszek mikor jön ki a csapat ebből a hatalmas pöcegödörből, mert felháborító, hogy ilyen teljesítményt kell neznunk hetről-hétre ilyen kerettel… Girona ellen kiszopni… egy Girona…

  • zoleelej

   amíg nem veszünk télen senkit addig biztos nem

 • Turbo

  Talán Ramos…

 • ofrnkie

  Lucas irant nem erdeklodik a napoli? Same level mint Callejon es tsai

  • Cornelius Scipio Africanus

   Szerintem nincs azon a szinten. Ezt múltkor nem mertem beírni, de most mindenki utál mindenkit, így be merem 😀

   • Sragi

    😀 hülye

    • Cornelius Scipio Africanus

     Tényleg komolyan gondolom, hogy Callejon jobb játékos. Ez van. Én vállalom. Egyszerűen így érzem. Lucas max egy 14.-15. számú játékos lehet(ne) egy Realban.

     • Sragi

      Én elhiszem amúgy 🙂

     • ofrnkie

      A kepessegei hianya mellett itt a teny, hogy szélső és így egy championship szintre silanyitja a csapatjatekunkat

   • ofrnkie

    Hat nekem benne van a top 2 Real Madrid jatekos, akitol elmegy az eletkedvem csopiban

 • kodex

  -8 nice work.

 • MrPaul

  Anno amúgy Lucas nem tudott cselezni?

 • sultan2004

  Lucas Vasquez is…mi a vihar van vele?

 • WT14

  Lucas védjegye: húzzuk meg a jobbon, és vigyük ki az alapvonalon. Már féltem, hogy ma nem láthatjuk.

 • Resid

  Benzemat miert nem cserelte be? Ja, hogy kezdo volt? VIP jegyet vett? Mert eleg kozelrol nezi a meccset…

 • Brn

  Amíg ilyen Vazquez-ek jönnek pontot menteni, addig nincs amit várni.

 • zoleelej

  de Casermiro ilyenkor miért színészkedik? Mi a célja??

 • Sragi

  En vágom mi ez 😀 üres a Magyar válogatott kispadja Z meg kiakarja rugatni magát 😀

 • V.I.C.

  Remek volt.

 • Cornelius Scipio Africanus
 • lucas

  Teljesen megérdemelt győzelem. Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra, mert ezt azért nehéz lesz kimagyarázni.

  • dracox

   Z.Z.= “nem jatszottunk rosszul. Mindenki tette a dolgát, de most a hazai csapat tobb golt lőtt mint mi..elegedett vagyok a jatekosok teljesitmenyevel”

   • lucas

    Jól mondod, sajnos pont ez a sablon nyilatkozat lesz megint elővéve.

  • ZeRo

   A csapat jól játszott, elégedett vagyok, legalább volt néhány jó labda érintésünk, és volt amikor a passz is a megfelelő emberhez ment. Nem volt szerencsénk, de ez van, a múlt már elmúlt és én a jövőre koncentrálok, az pedig a Tottenham elleni vereségünk…illetve győzelem. Izé…GYŐZELEM!! khm, köszönöm, más kérdés?

   • dracox

    Nem volt szerencsenk?? 😀 elso felidoben kaphattunk volna 2-3t ha nincs velunk Fortuna 😀

    • ZeRo

     Nem nem, az egyértelműen a csapat érdeme, volt. Pont annyira szorongatták az ellenfelet, hogy még ne legyen tizi, de már csak a kapufáig jusson a labda.

   • lucas

    Same shit sablon szöveg. 😀

 • WT14
  • Sragi

   <3

 • kodex

  sokat gondolkodtam mit is üzennék a srácoknak (nemcsak) a mai, hanem egész szezonbeli teljesítményük alapján, végül ez jutott eszembe:
  http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–Fx2BSwd2–/c_limit,w_1160/6rC0IGAMVtJfCG58a.gif

 • carlos06

  Megerdemlik, legyenek fuggetlenek es toroljek a pontokat, aztan lehet tovabb kodositeni.

  • Cornelius Scipio Africanus

   :DDDDDD

 • Jose

  Új poszt. Nem vicc.

 • Raulitás

  Zidane nyilatkozat: ‘Jók voltak a fiúk. Benzema egy Maradonába oltott Pelébe oltott Gutiba oltott Allah. Meg igazából az egész csapat. Nem kell új játékos, elégedett vagyok a csapat játékával, remélem tudjuk folytatni a jó szériát’

  • WT14

   :D:D:D

 • Cornelius Scipio Africanus

  ZZ: “Nem volt szerencsénk. Fortunával is összevesztünk és elhagyott. Ráadásul a faszmák is elfogyott…” :DDD

 • sultan2004
  • Cornelius Scipio Africanus

   Ez sokkal jobb szerintem 😀
   https://youtu.be/MbWeGDQ7l2g?t=4m33s

   • Cornelius Scipio Africanus

    Jah és ez is elhangzik benne:
    Mi van Zidane?
    Nem vagy vidám!

    Illetve:
    Kikapott a Real, eszem faszom megáll
    Ki a totó király, ha kikapott a Real?

    :DDDD

 • Sragi

  8 pont nem a világ vége 😀 Calma csak altatunk tavaszra :DD

  • ReAlantos

   Tavasszal durván beindul a csapat, megnyer minden meccset, és meglesz az Európa liga indulás…

   • Sragi

    Negatív vagy 😀

    • ReAlantos

     Meglátjuk.:)