A Levante ellen folytatjuk a Liga kampányt

Kaptunk a megelőző hetekben egy kis ízelítőt a La Ligából, és a válogatott szünet után alig várjuk, hogy folytatódjon a spanyol pontvadászat. Türelmetlenségünk egyik oka, hogy kedvenc csapatunk máris hátrányban van, és minél hamarabb szeretnénk már a gárdát a tabella élén látni. Ehhez szombaton kora délután a Levantét kell először megverni a Bernabeuban. Lássuk, mit kell tudni az ellenfelünkről, és mi várható a mieinktől. Beharangozunk!

A Levante harapós valenciai középcsapat, mely az utóbbi 20 évben pont annyit játszott a második ligában, mint az elsőben. Fontos azonban, hogy az utóbbi 8 évből 7-et a La Ligában töltöttek. Rubival a kispadon szégyenteljes szezont hoztak le a 15/16-os évadban, és tök utolsóként estek ki 6 év első osztály után. Érkezett Juan Muñiz, és azonnal nyerték a Secundát, így a La Ligában ők az egyik feljutó csapat az idényben.

Az anyagi lehetőségei azért korlátozottak a klubnak, ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy általában kénytelen eladni azokat a játékosokat, akikért a legmagasabb ajánlatok érkeznek, így a keretben a fluktuáció elég magas.

Nem kevesebb, mint 14 játékos érkezett a keretbe az új szezonra. Hogy elhelyezzük a Levante lehetőségeit a Ligában (és ez számos kiscsapatra ugyanúgy vonatkozik), elég rávilágítani arra, hogy két legértékesebb játékosuk, akiket nyáron eladtak, lényegében alig játszott náluk. A történetük azt mutatja, hogy szinte csak, mint befektetést vették számba őket – leginkább kényszerből. Az egyik Deyverson, akit a portugál Belenensestől hoztak el 1,8M euróért 2015-ben. Egy szezont játszott náluk, megmutatták, fejlesztették, majd a következő szezonban el is engedték jó pénzért az Alavésbe, kölcsönbe. Ott is nagyon jól teljesített, CdR döntőt játszhatott a Barca ellen, majd pár hete eladták a Palmeirasnak 5M euróért. Jó üzlet volt anyagilag? Abszolút. Sportszakmailag a csapatnak nem annyira. Már egy 5 milliós játékost sem engedhetnek meg maguknak.

Juan Muñiz

Hasonló a helyzet a 23 esztendős Camarasával, aki saját nevelésük. 2014-ben került fel az első csapathoz. Két évet lehúzott a gárdában, a csapat egyik motorja volt, de őt is átengedték kölcsönbe az Alavésnek a legutolsó szezonra. (Értsd, már tavaly is a két legdrágább futballistájuk kölcsönben volt az Alavésben.) Ott is alapember volt, jól játszott, de sajnos őt sem tudták megtartani. A Betis 7 milliót ajánlott érte, és természetesen élt a lehetőséggel a Levante. Tehát a két legdrágább eladásukból 12 millió folyt be, az összes távozójuk 14 fő (sokan kölcsönbe mennek, vagy épp lejárt a kölcsönszerződésük, és mennek vissza anyaegyesületükbe), s emellett összesen 7,1 milliót költöttek 14 db érkezőre. Jellemző, hogy csak 6 emberért fizettek, a többiek ingyen jöttek, vagy kölcsönbe. Náluk nemigen képzelhető el negatív szaldó egy transzferidőszak eredőjeként. Érdekességként jegyzem meg, hogy az Újpest 22 éves macedón válogatottját, Enis Bardhit 1,5 millió euróért pont a Levante vitte el a nyáron. Bardhi azóta már meg is rúgta első La Liga gólját.

A Villarreal ellen sikerült győzni

Igyekeznek kiszúrni a tehetségeket, akiknek az ára emelkedhet és keresnek rajtuk. Nem csinálják rosszul, Vicente Iborra azóta már a Leicesterben nyomja, Arouna Koné a Wiganben, és ne feledjük, hogy Keylor Navas is tőlük érkezett a királyi gárdába. Igazán értékes játékost nem tudnak megtartani.

Szóval 14 labdarúgó cserélődött ki a Levante keretében, el lehet képzelni, hogy Juan Muñiz vezetőedzőnek nincs könnyű dolga, hogy újra összerakjon egy működő csapatot. Nagyjából minden évben ugyanez van. Igazából nem beszélhetünk csapatépítésről, a legjobbak megtartásáról, a Levante sokkal inkább egy vállalkozás, melynek profitot kell termelni, de legalábbis meg kell élnie valamiből. Kéretik ezen a szemüvegen át nézni a csapat teljesítményét.

Jelenleg hasonlóan állnak a tabellán mint a Real, 1-1 győzelem és döntetlen áll a csapat neve mellett, mondhatjuk, hogy nem kezdték rosszul a szezont. Első hazai meccsükön (még ha csak egy 88. perces büntetővel is) elkapták a Villarrealt, majd a Deport fogadták egy 2-2-vel végződött meccsen, ahol emberhátrányban harcoltak ki ismét egy büntetőt a 83. percben – azzal egyenlítettek. Ha lehet egyáltalán 2 meccs után bármit mondani, eddig egy brusztoló, kitartó, semmit fel nem adó formát mutatnak. De most először mennek idegenbe, és nem is akárhova.

Itt a Cé nélküli kezdő 11? Akár…

Ugyanez a teljesítmény (2 forduló/4 pont) a Real Madriddal kapcsolatban már más elbírálás alá esik. A Valencia elleni döntetlen, ha nem is drámai, de megmutatja, hogy bármennyire is jónak tartjuk a keretünket, bármilyen komoly potenciállal rendelkezik is a csapat, egyetlen meccs, ahol az ellenfél jó erőkből áll, és a helyzetkihasználásunk csapnivaló, máris pontvesztést okozhat. Ennek ellenére nem aggódnék a szezon miatt, úgy gondolom, hogy kiegyensúlyozottabb lesz a bajnokság, egy harcos Valenciával, egy erős Sevillával, egy harapós Villarreallal, a szokásos Ticóval (az megvan, hogy Simeone 2020-ig hosszabbított nemrég?), jó baszk csapatokkal, és egy átalakuló Barcelonával. A Liga eddigi 2 fordulója alatt a 20 csapatból már csak 3 hibátlan (és ezekből az egyik a Leganés). Ez is arra enged következtetni, hogy bőven lesz alkalma a Realnak a javításra.

A válogatottban is…

Az említett válogatott szünet a kulcsjátékosaink számára összességében nem alakult rosszul. Isco lubickolt a két meccsen, 3 gólt vágott, és Ramos, valamit Asensio is kifejezetten jól teljesített. Cének kellettek a játékpercek, Dani hozta a szokásost, és végre Bale az ébredezés jeleit mutatta.  A walesi esetében kérdéses, hogy a válogatott számára fenntartott lelkesedése átültethető-e a Ligába is. Jót tehet neki, hogy a transzferablak bezárult, és talán jobban tud az előtte álló feladatokra koncentrálni, ahelyett, hogy azon agyalna, melyik PL-csapat tesz érte elfogadható ajánlatot. Egyértelműen jobb játékot várok tőle, azonban egyre több szaklap arról cikkez, hogy a mutatott teljesítménye után megkapja-e egyáltalán a bizalmat Zidane-tól? Cristiano eltiltását meg kell ragadnia Bale-nek, mint lehetőséget, mutatnia kell valamit! Ha CR7 visszatér, egy hellyel kevesebb lesz elöl, és biztosan nem egyszerűsödik le a 11-esünk helyzete. Egyetlen negatívum említhető, Dani Ceballos U21-es meccsen szenvedett nyaksérülést, amivel kórházba került, szerencsére az első komoly ijedség nem bizonyult jogosnak, már a társakkal tud edzeni.

Az orosz vb sztárjai?

Épp a válogatott szünet miatt nem lesz könnyű a Tippeldében játszók feladata, Zidane biztosan rotálni fog, s belátása szerint pihenőt kaphat egy-két kulcsember, akit a legfáradtabbnak gondol a mester. Ne feledjük, visszatérünk a heti kétmeccses rendszerhez, szerdán jön az APOEL, jövő vasárnap megyünk a Sociedadhoz, szóval máris el kell kezdeni az erő beosztását. Sajnos Varane vádlija továbbra sem jött rendbe, rá valószínűleg még nem számíthat Zidane.

Nem lepődnék meg, ha Vazquez, Kovacic, Nacho, vagy Theo Hernandez is játék lehetőséghez jutna szombaton. Navas is komoly túrát tolt, Casilla repesve várja, hogy a kapuba állhasson. A brazil különítményünk (Marcelo és Casemiro) tegnap még pihenőnapot kapott, pénteken már edzettek, de bármelyikük kimaradhat a kezdőből.

Valami bűzlik Dániában

Azt gondolom, vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy bármilyen összeállításban lépjen pályára a Madrid, joggal várható el a három pont otthon tartása.

Ha egy kicsit messzebb tekintünk, és feltételezzük a legjobbat, miszerint komolyabb sérülés nem hátráltatja a közeljövőben a játékosainkat, számomra egy nagyon pozitív kép rajzolódik ki. S ennek legfontosabb alapkövei menedzsment-vonatkozások. A Real vezetősége képes volt változtatni, képes volt hatékony választ adni a változásokra, melyek egy része az elmúlt nyáron csúcsosodott ki, miközben megmaradt a tradicionális értékek mellett, és biztosítja a folyamatosságot is. Hadd fejtsem ki egy kicsit.

Az idősebb generációt most sokkal jobban menedzseli a klub, mint pl. Raúl, vagy Casillas távozásának idején. Azt gondolom, jó példa erre CR7 szerepkörének hozzáigazítása a fizikai képességeihez. De említhetném Modric részleges tehermentesítését is: azon túl, hogy kevesebb percet kaphat (többet pihenhet), az utóbbi meccseken azt is láthattuk, hogy ha csereként friss középpályások érkeznek, akkor Modric feljebb tud tolódni, védekezésbeli feladatokat vesznek le a válláról, és kevesebb passzív mozgásigénnyel a támadásba tolják. Bizonyos szinten ugyanez figyelhető meg Marcelo esetében, amire egyébként nagyon jól rávilágít az ő maga által írt kis anyag is.

Nem zilálja szét Perez az összetartó keretet olyan igazolással, mely esetleg bérfeszültséget, vagy megosztó öltözői hangulatot teremtene. Érezhető, hogy Zidane alatt nagyon „egyben van az öltöző”, a játékosok tűzbe mennek egymásért. Leginkább ezért nem bánom Morata és James eligazolását, mert talán elsőre furcsán hangzik, de nélkülük, elégedetlen „sztárok” nélkül, egységesebb marad az öltöző.

Férfibarátság (semmi buzulás)

Szinte észrevétlenül tudnak a fiatalok felfejlődni a nagyokhoz, és kiegészítő figurákból alapemberekké válnak. A vezetőség hatékonyan valósította meg ezt a bizonyos minőségi folytonosságot, aminek egyértelmű gyümölcse Asensio, Kovacic és Vazquez, de bizonyos értelemben Isco is az. És ha a játékosmegfigyelők orra hasonlóan jó volt, akkor a háttérben felkészül Martin Ödegaard és Vinícius Junior, és még ki tudja, kik…

A magam szubjektív módján meglehetősen biztos vagyok benne, hogy a spanyol válogatott is érezhetően profitálni fog ebből az Isco-Asensio-Vazquez vonalból, és ahogy pár éve az Iniesta-Xavi-Busquets fémjelezte középpálya szállította a sikereket, úgy most a Real játékosai fogják a különbséget jelenteni. A mai modern futballban a középpálya nyeri meg a meccseket, és nem csak pozícióban és build-upban, de a gólok egy részét is képes átvállalni.

Ez a válaszom egyébként a Real keretében kételkedőknek is. Nincs klasszis csatárunk? Egyrészt Cristiano feltétlenül az! Másrészt Zidane gond nélkül felépítette azt a második hullámot, melyben Isco, Asensio, Modric vagy Casemiro és gyakorlatilag bárki odaérhet a befejezéshez. Összerakott, és egyre inkább össze is csiszol egy sokpasszos, játszó középpályát, mely felér a kapu elé. És nem, nem aggódom a Valencia elleni meccs után sem. Az egy extrém szituáció volt, egy kiugróan balszerencsés Karimmal – nem lesz több ilyen! Meggyőződésem, hogy felesleges erre a meccsre mutogatni.

Jó hangulatban várják a srácok a mérkőzést

Továbbmegyek: igenis egy Modric, egy Kroos, de Carvajal és még jobb napjain Marcelo is számtalan olyan centerezést meg tud valósítani, melyből gólok lehetnek. Panaszkodunk a beívelésekre, és ha csak ez a fegyverünk lenne, kardomba is dőlnék, de vétek lenne nem kihasználni Bale, CR, Varane, vagy Ramos fejét. Állított szituációkból is a legjobbak között van a Madrid. Cé, Asensio, Bale, vagy Ramos is eltalálja a kaput szabadrúgásból. Bizony, ezekből fog összejönni a 100-110 rúgott gólunk a La Liga szezonban.

Jó lenne ezzel a válogatottságban megfáradt, Cé nélküli kerettel is vagy 2-3 gólt ehhez a mennyiséghez hozzátenni szombaton, kora délután.

Meccs: szombat 13:00, Sport 1 TV

Madridi Tippeldénk elérhető!

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!

 • Jose

  Bezzeg már két perce kint a Beharang, komment meg egy se. Cöh…

  • Ursula

   El szerettem volna olvasni, mielőtt leírom: jó lett a beharang. 🙂

   • ReAlantos

    Ilyen luxus-igényeket!… Látni valamit, mielőtt véleményt mondasz róla…:D

  • Sragi

   😀 türelmetlen

 • Sragi

  Fura pénteken beharangot olvasni az meg még furabb, hogy szombaton emberi időben lesz a meccsünk. (persze pont nem tudom nézni 😀 lucky me). Levante-t meg kell csapni otthon meg főleg. A rotalas meg remélem el fog kezdődni, mert durva lesz a szerda-szombat ritmus. A keret adott hozzá.
  Bale-nek van még egy utolsó lehetősége utána szerintem nincs az az opció, hogy ne Isco vagy Asensio játszon. Sőt! Akár lehet Benzema is ülni fog (nem nem a börtönben :D)
  En 4:1-es hazai sikert tippeltem egy felforgatott kezdovel.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Hatodik! 😀
  N ah akkor elolvasom 😀

 • Resid

  Nekem nagyon tetszett, főleg a vendégek racionális elemzése. Szépen kirajzolódik a kiscsapatok lehetőségeinek korlátozottsága – az olló meg csak egyre nyílik. És ez az élet minden területére érvényes…
  Én személy szerint Marcos Llorente bemutatkozását várom – engem nagyon meggyőzött az U21-es EB-n.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Amúgy ha jól emlékszem akkor a spanyol szakemberek nagyon méltatják Llorentét, és nem véletlen. Idővel biztos vagyok benne, hogy Zidane egyre több szerepet fog adni neki. Amúgy ahhoz képest hogy milyen kis vékonyka – mármint a posztjához mérten – ahhoz képest piszok agilis, és erős. Ráadásul szerintem jóval mozgékonyabb mint Casemiro. Brutál jó ez a középpálya 🙂

  • Jose

   Én Ceballost is szívesen láttam volna a pályán. Mindkét fiatal spanyol játéka tetszik.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ceballos k*rva nagy játékos lesz. Felírhatod 🙂

   • Resid

    Elfogult vagyok a VKP poszttal kapcsolatban – biztos nem tűnt fel :-). Szerintem is (sec. Cornelius) Llorente lehet Casemiro alternatívája. Kovacic támadó képességeik kár lenne megnyirbálni. Tehát az ő beépítése prioritás.
    Ceballos a nagy konkurenciára és a ranglétrára való tekintettel idén szerintem kevesebb lehetőséghez jut majd – bízok viszont ZZ kommunikációs készségében, hogy ezt elfogadtatja vele.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Remek beharang! Megérte várni! 🙂

  Amúgy kifejezetten jó, hogy a cikk szerzője csak az elolvasás után látszik, így mindig tippelgethetek magamban, hogy ki írta 😀 ReAlantosra tippeltem elsőre 😀 szóval most nem nyertem 🙁

 • Jose

  Pepe: “At Real Madrid, we had to self-motivate in order to play because the fans weren’t as emotional as Besiktas.”

  • dzsonee

   Egyrészt a török fanatikusok azok török fanatikusok, másrészt meg nehogy már valakit motiválni kelljen, hogy a Real Madrid mezében kiköpje a tüdejét a pályán. Jó, persze Pepe-t pont nem érheti ebből a szempontból kritika.

   • t20-puerto del sol

    Egész biztos más nézők és szurkolók előtt játszani

 • Jose
  • ReAlantos

   Még jó, hogy csak versenyen kívül indulunk, mert most néhány berendezési tárgy bánná, hogy a kezdőbe jelöltem Modricot.:D

   • Jose

    Nem olvasol a sorok között. Már az első selejtező meccs után tuti volt, hogy nem fog most játszani. Akkor panaszkodott a pálya állapota miatt – kb víz alatt volt a pitch, de nem halasztották el a meccset, Luka meg persze játszott. Meg a törökök ellen is.

 • Jose

  Metz-PSG
  Neymar, Frappé, Dexter és Karaván

  DiMa és Verratti sérült.

  • Jose

   Ez a projekt így halálra van ítélve a BL-ben. Ki fog védekezni?

   • Jose

    hőőőőőőőő… a Metz a térfele közepéig nem tudja felépíteni a meccset. Frappé és Neymi faszán keresik egymást, Cavani meglepően sokat mozog ki a vonalak felé – szerintem feleslegesen.

    • Jose

     Draxler 10 méterről bizonyította be, hogy meglepően kicsi tud lenni a kapu. :/

     • Jose

      Neymar micsoda mélységi kiugratással abszolválta a gólpasszát. 😀

     • sultan2004

      Elmormolok egy imát, hogy Cavani ne sérüljön meg. Élete legjobb szezonja lehet. Birom a palit.

     • Jose

      Aki most benzemázta el Frappé álombeadását, miután az ötösről töküresen fejelhetett. 😀

     • Jose

      Szóval erről beszéltem. Egy Metz képes megfirkálni a védelmüket, hiába 76%-ban a labda a PSG-nél. Kemény lesz ez a nagycsapatok ellen MRI-nek.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Meg ez a felb*szok 4 támadót aztán majd megoldja dolog is érdekes lesz majd. Metz ellen belefér szerepek nélkül, de ha jön egy top csapat vagy egy nagyon szervezett csapat, akkor ez szerintem kevés lesz. Ahogy fentebb is írtad, jön a kontra, azt lesnek.
      Szerk: nyilván idővel ez jobb lesz, és csiszolódni fog a PSG. De ha nem találja ki Emery a szerepeket/feladatokat akkor lesz baj…

     • sultan2004

      Azért az elbenzemázástól messze volt. Kicsit mögé, kicsit alacsonyan találta a beadás, lefejelte erőből a földre, de megfogta a kapus.

     • WT14

      Pedig a kis töki hogy odarakta küllővel.

  • WT14

   Na, pont akartam kérdezni hogy nézi-e valaki. Nem rossz ez a csatársor, na. Küllővel mennek egymásnak a zsugák.

   • Jose

    Durva a támadósor, de sebességgel (ju nó: kontra) nagyon sebezhető a védekezésük.

    • WT14

     Ez mindig fennáll, ha egy meccsen ennyire felbillen a pálya mint most. Rakhatnál oda egy csúcsformában lévő Cafú-Nesta-Maldini-RC védelmet is, azon is át lehetne rohanni lendületből. Stabil védekezés vagy all out attack, pick one.

     • Jose

      Nem emiatt. 🙂 Hanem mert orrnehéz, bután orrnehéz a csapat. Nálunk is lehetne 4231, ahol bepakolsz szélre Lukácsot meg Szensziót, ők vissza fognak zárni, alázatosan. Középen meg Frankiszkó. Ő is visszazár védekezni. Egyensúlyban lenne a csapat.

     • WT14

      Btw, az eddigi 4 meccsükből 3at lehoztak clean sheettel, szóval annyira nem rossz az a védekezés ott.

     • Jose

      Nem nézem sokba azért a fhanszia liga 14 csapatát.

     • WT14

      Fura ez a párhuzam, a beharang kapcsán: oké hogy a Levante újonc csapat, de ugye az jött le hogy egy 5 milliós játékost se tudnak megtartani. Innen nézve a spanyol alsó 10-12 csapat se lehet sokkal jobb, mint a francia.

     • Jose

      A felső ház biztosan erősebb a spanyoloknál, mint a franciáknál. A PSG-nél azt látom, amit Pereznél, az első uralkodása utolsó 3 évében. Nem nyertünk kupákat? Akkor kell még támadó!
      Nézzük meg most: támadók helyett középpályára jönnek fasza játékosok. 🙂 Ez jobb irány. 🙂

     • WT14

      A felső ház nyilván erősebb. Baszod, a Vidi kiverte a Bordeauxt. 😀

     • Jose

      Az bizony szép munka volt! 🙂 Ott érződött valami tervszerű munka a Fehérvárnál.

 • Jose

  Kiharcolt egy pirosat (a bíró fasz volt, sárgát ért), gólt lőtt első meccsén a PSG-ben. Azaz: elkezdte törleszteni az árát.

 • dracox

  Mbappe mar be is koszont.. plusz nagy helyzete kimaradt

 • Jose

  Neymar adott a meccsen kvázi négy gólpasszt, amiből csak Cavani tudott gólt szerezni. Jól játszik a brazil.

  • Jose

   :DDDDDDDDDDD És lőtt egy távoli pontosat is. Négy kvázi, egy valódi gólpassz + egy gól. Mennyivel másabb a játéka így, hogy szabadon játszhat a pályán és nem kell a bal oldalon alkotnia.

   • dzsonee

    Csak félszemmel nézem a meccset, a Metz ellen lubickolnak a piros után. Viszont nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz ha szembejön egy komolyabb csapat, és hogy ha az idei nyári ablak után sem lesz BL-döntő, vajh kit fognak az arabok leszerződtetni? Elvis halott, Ronaldinho lusta és Torghelle sem a régi már…

    • Cornelius Scipio Africanus

     Détári, Nyilasi, Váczi Zoli, padra pedig Pintért

     • dzsonee

      Én még vacilálok Pintér és Matheus között. Hogy mennyire egy buta szó ez a vacilálni…

     • Cornelius Scipio Africanus

      Akkor filozofálj. De ha meg azt használjuk, akkor egyértelmű hogy Pep az edző 😀

     • dzsonee

      Esetleg hezitálok, de az se sokkal jobb 🙂

     • Jose

      Te most min lamentálsz?

     • dzsonee

      Még teketóriázom a válaszon…

     • Ronrics

      a tökölés a legautentikusabb kifejezés..

     • t20-puerto del sol

      Nem két l?

   • andreal

    Annyira felszabadultan játszik. Öröm nézni.

  • carlos06

   Erdekes meccs volt. A Metz meg vezethetett is volna,ha a kapus oriasi hibaja utan kepesek betalalni az ures kapuba. Helyette kamu kiallitas,Mbappe megkapta a sztar banasmodot. Draxler hasonlo kaszalasa meg labdat se ert,de csak sarga volt. Neymar azonban a kiallitas elott es utan is nagyon jol jatszott,mashogy,mint az eddigi meccseken. Megjott Mbappe es egesz alazatosan visszabb lepett, a szabadsag amit kapott meg valoban az egesznek a kulcsa volt. Furcsa volt,h igazan semminek sem orultek, tudtak,h ez egy ujabb edzomeccs a szamukra.,ujabb kotelezo gyozelem kell, aradt beloluk a magabiztossag. Kivancsi vagyok egy egesz szezont,hogy lehet igy vegigjatszani. David Luiz is megunta. (Mbappe es Neymar is tovabb fog allni innen) A Metz nagyon alajuk is dolgozott, Neymarnak szinte felkinaltak a passzsavokat, egesz sok kontrat vezethettek,ami egy ilyen sebessegu PSG ellen ongyilkossag. Kivancsisagbol,meg amig penteken van vszeg lefogok ulni megnezni oket,hogy mikent alakul a storyjuk.

 • dzsonee

  Holnap hajrá Madrid, ujjgyakorlat kéne hogy legyen, de nem hiszem hogy ZZ B sorral áll majd fel az előző döntetlen után…a képen, ahol a Cé nélküli kezdő 11 látható és 12 ember van Cével együtt Ronaldo az edző?

 • Cornelius Scipio Africanus

  Basszus de kár hogy a a City – Pool meccs 13:30kor lesz holnap. Megnézném ahogy Pep vakargatja a fejét mert nem vágja mi van a pályán, és ahogy Klopp idegbeteg módjára kiabál. No majd utolsó 30 percet láthatjuk 😀

  • WT14

   Ja ezt én is sajnálom.

  • dzsonee

   Mivel Klopp Poolja az utóbbi időben akkor szokott szopni amikor az ellenfél úgy dönt hogy átugorja a középpályát, megint kijöhet hogy a Pep féle filozofinak a Klopp féle rock’n roll a kriptonitja 🙂

  • Ronrics

   megköszönnék egy megbízható stream-t a PL meccshez!!

   • Jose

    Jobb oldali menüben találsz párat.

    • Ronrics

     már nézem is !Köszönet!

     • Cornelius Scipio Africanus

      A mindenkori meccs kezdése előtt 10-15 perccel érdemes nézelődni

   • Manócska

    Ezt a meccset a Prime is adja a tv-ben.

 • dzsonee

  Bár tökre kapcsolódik, de most nézem, hogy a US open elődöntőjét Anderson és Carreno Busta játsza? Ez mi? Bustáról még nem is nagyon hallottam…nagyot fordult a teniszvilág mióta Djokovicnak meg Murraynek nincs kedve játszani.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ha már tenisz (nem nézem, semmit nem tudok róla kb), akkor ezt a filmet ajánlom (ezt viszont meg fogom nézni valószínűleg)

   https://www.youtube.com/watch?v=IgfFdEOGUqE

   • dzsonee

    Sajnos az ő játékukról lemaradtam, ahhoz fiatal vagyok 🙁 de a filmet mindenképpen megnézem, érdekesnek néz ki. McEnroe-t tényleg az a srác játsza, aki a Constantine-ban a “sofőr” volt? Nahát, nahát 🙂

    • Meg aki az Indiana Jones 4-ben az öreg fiát alakította. Amúgy egy idegbeteg kötekedő balhés kis köcsög. Most testhezálló szerepet kapott, nem is kell nagyon színészkednie, McEnroe is ilyen volt. 🙂

   • Manócska

    Ezt én is biztos megnézem. 🙂

   • LeeTaiPo

    Én még láttam néhány meccsüket a tv-ben anno (az őskorban :D)

    • Cornelius Scipio Africanus

     Akkor volt már TV? :O :DDD
     Amúgy hülyeséget félre téve, tényleg ez volt a valaha volt legjobb döntő? Mert úgy tartják számon.

     • LeeTaiPo

      Nagy meccs volt, amennyire emlékszem. Hogy a legjobb-e? Jó ég tudja, annyira soha nem érdekelt a tenisz. De akkor még ritkábban lehetett ilyen szintű sportot nézni itthon, pláne teniszből sokáig csak Wimbledont közvetítették, így persze, hogy megnéztem.
      De biztos vissza tudod nézni valahol, ha érdekel.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Youtube-on többször is fent van. Amúgy nem érdekel 😀 A filmet meg fogom nézni mert úgy megismerem a karaktereket és történetüket. A wikin meg utánanéztem már, mocskos nagy játékos volt mindkettő.

  • andreal

   Nem én vagyok itt a teniszben jártas személy, de Djoko és Murray is sérülés miatt lépett vissza, ahogy Wawrinka és Nisikori is.

   • Manócska

    Ráadásul nem csak a US Opentől léptek vissza, hanem már ebben a szezonban egyáltalán nem fognak játszani.

  • Manócska

   A sorsolás szeszélye miatt az alsó ágon sokkal könnyebb volt eljutni eddig, mint a felső ágon, ahol jobbnál jobb játékosok kerültek egymással szembe már igen korán. Carreno Busta pedig egy jó kis spanyol teniszező, akinek ez az éve különösképpen jól sikerült eddig.

  • Ronrics

   színvonalas elődöntő volt a nagy nevek nélkül is.
   a másik ágon DelPotró nem bírta Nadal ellen fizikailag

 • Jose

  ÚRISTEN! Mindjárt kezdődik a meccs!!!! 😎

  • dracox

   Alig várom🤠

 • LeeTaiPo
  • Jose

   Hasznos. 🙂

   • LeeTaiPo

    Ja 😀
    Azért én meglepődtem, hogy negyedikek vagyunk a listán.

 • mfc777

  Majdnem beszoptam a korai kezdést… ma CR tripla lesz!

  • sultan2004

   öööööö, CR még eltiltott.

   (Vagy ez valami jynx?)

   • Cornelius Scipio Africanus

    BL-re írta 😀 Ott esélyes is 😀

 • V.I.C.

  Ember legyen a talpán, aki a mai kezdőt telibelövi.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Bale-t tegnap edzés közben ismét lencsevégre kapták Valdebebabasban!
  Az oktató José barátunk 😀
  https://uploads.disquscdn.com/images/d3f21e46c20d2ca3fc355bca0d55b1300fe3fdfc62f2806f969444fbd0a634ca.gif

 • ofrnkie

  nem túl jó meccskezdési időpont, én legalábbis az esti meccseket sokkal jobban szeretem

  a klub nyitott a másnaposok felé, könnyebben menjen az összeszedés

 • Jose
  • gwandal

   Inkább 442, Asensioval elöl, nem? Bár a tied jobb lenne

   • Jose

    nem, sszerintem sem a fenti lesz. csak a twitteren ezt láttam meg először, aztán fast voltam 😀 inkább lesz ez 2-1-6-1 😀

    • gwandal

     Vagy 244😊

  • Ronrics

   Benzema a stabil “állócsillag”

 • Jose
  • ofrnkie

   🙁

   • ofrnkie

    az egy dolog, hogy a tippeldében nem találtam el pontosan, de az egy másik hogy kova és ceballos a pályán lehetne bár nemtudom hol

  • V.I.C.

   Naaa 3 pont eddig, nem rossz. 😀

   • V.I.C.

    És öt lenne, csak amikor diktáltam ZZ-nek, biztos Marcelót értett Mateo helyett. 🙁

  • Turbo

   Nyolc emberünket találtam el. Nem gondoltam, hogy Bélát kihagyja, és nálam kezdő volt Isco, és Kova is.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Olyan erős a keret b*szd meg hogy kihívás eltalálni a kezdőt… 😀

  • realpeter

   legalább Ronaldot eltaláltam

  • zoleelej

   ezt szerintem még Zidane se találta el 😀

  • WT14

   Marcelo + Theo, dafaq?

  • Raulitás

   Értem én, hogy ZZ pályázik a nyereményekre, és mindig felrak valami totál random embert a kezdőbe, de ez már túlzás

  • andreal

   Asszem csak egy helyen tévedtem a tippeldében 🙁

   • andreal

    Meh 2 :/

    • WT14

     Nem baj, te amúgy is nagyon elöl vagy, ha jól emlékszek :DD

     • Cornelius Scipio Africanus

      Jaja. Nem baj ha hibázik egy kicsit 😀 Nehogy már 10. fordulóban már elérhetetlen távolságba kerüljön 😀 Várj be minket légyszi Andreal! 😀 Annyira kedves vagy!! *.* Direkt hibáztál, hogy bevárj minket! 😀

 • WT14

  Isco ménincs?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Szerintem válogatott meccsek + hét közben már béjel.

   • WT14

    De legalább Asensio van.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Én azt hittem fordítva lesz, emiatt borul majd a gólszerzőim is. 🙁

     • WT14

      Aki ezt a kezdőt telibe küldte, attól mindjárt bekérném a lottószámokat is.

   • Jose

    pontosan. Kroosnak am ez a 100 LaLi meccse a mai. Eddig: 99 bajnoki, 73 W, 14 D, 12 L.

    • Cornelius Scipio Africanus

     Modric meg ma 32. 🙂 Én ha gólt rúgnék, akkor mutatnék a VIPbe (már ha ott lesz 😀 )

 • Cornelius Scipio Africanus

  Legalább ma kiderült, hogy Pereznek igaza van, nem szól bele a kezdőbe 😀

  • Jose

   Asziszem, te írtad, hogy egyszer megnéznéd Marcit, ha csak a támadással kellene foglalkoznia. 😀 Nyilván lesz védekező feladata is (vagy az is lehet, hogy Theo lesz elől), de ma zsuga bonyító lesz. 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Lehet én is írtam, nem tudom. De gondolni gondoltam már rá 😀 Mikor megláttam a kezdőt, felröhögtem, hogy ma Marcelo kiélheti magát 😀 Kár hogy nincs ott még Isco meg Modric, akkor nagyon menne a butulás :DDDD

 • Manócska

  Annyit foglalkoztam délelőtt a US Open körüli eseményekkel, hogy nem figyeltem az ídőt, és így sajnos sikerült lekésnem a tippeldét.

 • Jose

  Bár tudom, hogy kb. senkit nem érdekel, de a Levante 5 védős rendszerének tagjai és a többiek itten vannak ni:
  Levante XI: Raúl; Iván López, Postigo, Rober, Chema, Toño; Campaña, Lerma, Alegría, Jason, Ivi.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Igazi szopatós/izgalmas tippelde az lenne, hogy meg kéne tippelni az ellenfél kezdő 11-ét is 😀

   • Jose

    Volt róla szó… De a ti lelki békétek miatt ezt csak jövőre, a Király Kupa első két fordulójában fogjuk tesztüzemmódban használni. 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Az király, mert pont a harmad-negyed osztályt ismerem a legjobban. Pl ott van az az izéé, hogy is hívják, az a spanyol srác a… tudod abban a csapatban ami múltkor nyert 3-0ra a rivális ellen. Nah … abban a csapatban az a srác, tudod akinek az anyjának földig ér a lába, nah az, az rohadt jó játékos, meg még ott van mellette 10 másik, akik a kezdőben szoktak játszani. És tudod mi a duva? az egyik kapus! Jah tudom, durva.

     Szóval tuti menne, felkészült vagyok! 😉 :DDD

 • lucas

  Sajnos csak a második félidőre érek haza, de nagyon kíváncsi vagyok erre a kezdőre, Llorente játékára meg különösen.

 • Jose

  BTW, amikor ennyire felszabadultan viselkedik mindenki, akkor szokott szopatni a noname csapat egy első negyedórás vezetőgóllal. Just sayin’

  • Cornelius Scipio Africanus

   El se kezdődik a meccs már megy a Jynx :DDDD
   Amúgy Bale szerzi ma a győztes gólt, és Benzema mindent kihagy!
   Casillas potya gól. Ramos piros a 13. percben amiből 11-es a levanténak. Ebből szereznek vezetést.

   • torpapa

    Lehet Casillas potyazni fog ma, de sok eselyt nem latok ra, eddig 4 meccsen 0 golt kapott iden a portugal bajnoksagban!!:)))))

    • Cornelius Scipio Africanus

     Szerkesztem mindjárt. És senki nem tudja miről beszélsz. Azt gondolják majd hogy ittál Hókuszpók italából.

     • Jose

      képernyőmentés megvót

     • Cornelius Scipio Africanus

      Képet már lassan 100 éve tudnak szerkeszteni, módosítani 😀 Nem csapolll be! 😀

   • t20-puerto del sol

    Ez még nagyjából bejöhet

    • Cornelius Scipio Africanus

     Nekem is eszembe jutott :DDD És 2x megtehette volna…

  • gwandal

   Mész te a 3,14csába, just sayin’

 • Jose

  Ha belegondolunk… akkor Theo/Marci – azaz a balhátvédünknek a cseréje Bale???

 • Krityó

  Sajnos, tippelni sem érek rá, nézni sem élőben, mert megyek gyrokopterezni…😎! Majd felvételről nézem meg, ha túléltem. Pápá!

  • Cornelius Scipio Africanus

   Jó szórakozást! 😀

  • Jose

   Videjó készül? 🙂 Ha igen, muti meg, muti meg, muti had nézzük!

 • smatte

  lemaradtam a tippeldéről, ezért itt adom le a megérzésemet: elnézve a kezdőt, ebből vagy győzelem lesz, vagy vereség. Jó szórakozást!:)

 • WT14

  Benzemára kíváncsi leszek. Két hétig nyugodtan edzhetett, ráadásul normális esetben egy játékost ilyenkor biztosan zavar, ha a legutolsó meccsén vállalhatatlan szar fos játékot nyújtott, és most bizonyítani akar (bár hogy őt mennyire zavarja, azt nem tudom). Szóval most minden adott, hogy jó meccset hozzon.

  • V.I.C.

   Duplázni fog.

 • dracox

  Na itt van már a Hegyi Ivánunk! 😅✌🏼

  • WT14

   Azt mondja, a legerősebb támadósor szerinte a CR-Isco-Asensio hármas. Öregségére szorul belé némi értelem, vagy csak ennyire nyilvánvaló tény, hogy a BB kuka?

   • Cornelius Scipio Africanus

    1. Zárva volt még a kocsma
    2. Lehet fröccs helyett valami agyserkentőt kapott

    • WT14

     Hegyi is szittyózik, mint Puhl Sanyi bácsi? 😀

     • Cornelius Scipio Africanus

      Szerintem anélkül nincs “szakértés” arrafelé :)))

 • Cornelius Scipio Africanus

  ISCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
  Mekkora gól!

  • Cornelius Scipio Africanus

   2018-as BL-döntőre írtam! 😉

 • V.I.C.

  De flegma az a tizenhetes fiúúú!

 • V.I.C.

  Hányszor lesz még Llorentéből Kroos?

  • Zormac

   ha nincs Modric, akkor minden szőke csakis germán lehet!

 • WT14

  Btw nem meglepő, hogy végül Marci marad balbekk és Theo játszik feljebb. A kis hülye brazil jobban tud lendületből felérni, mint hogy várja a labdákat a leshatárra feltolva a szélen.

  • Jose

   váltogatják egymást

 • Cornelius Scipio Africanus
 • Turbo

  Oppsz, a picsába.

 • ofrnkie

  úgy érzem, hogy kicsit túlságosan a szélekre koncentrálunk

  • gwandal

   Vagy inkább nem túlságosan koncentrálunk…

 • Jose

  Jose hogy megmondta :DDDDD

  • Raulitás

   Josenak lenni igaza. Csak azért írom le mert még sose írtam ilyesmit

  • bdyd

   fizuemelést Jamalnak!

   • bdyd

    de lejárt parizert minimum

 • ofrnkie

  tökösöké a világ

 • johnglade

  Carvajal milyet piruettezett már…

 • Cornelius Scipio Africanus

  Milyen gól volt ez :DDDDDDDDDDDDD Ezen csak röhögni tudtam 😀

  • morc

   Levente gól

 • Jose

  Jose just sayin’: Még félidő előtt megfordítjuk.

  • morc

   Most mar zsinórban volt harom helyzet.

  • Turbo

   Legyen igazad. Sőt, igazad lesz. Eddig mindig csak centik hiányoztak (háromszor is) a gólhoz.

  • torpapa

   most, hogy mondod egész jó szorzó volt rá, 800 Ft-ot rápakoltam

   • t20-puerto del sol

    Kezd elszállni

    • torpapa

     el is szállt, pedig Bale lábában volt az esti sörpénz:D

     • t20-puerto del sol

      Akkor igyál így délután

  • elkesetthusvetinyul

   melyik félidő?

   • Jose

    kapuralövésekre gondoltam. az bejött.

 • ofrnkie

  Kroos <3

  egyébként eddig, bár ennek nincs túl nagy jelentősége 19 perc alatt meg amúgysem, csalódás nekem Llorente (a meccsen persze, nem önmagában)

 • dracox

  Ma benzematol mindenkeppen varok egy gólt tokmind1 mi lesz a vegeredmeny

  • ofrnkie

   rma 0:2 lev (xx; benzema karim OG)

 • V.I.C.

  Hiányzik a középpályáról az a plusz ember, eddig legalábbis nekem így tűnik.

  • Jose

   Kovacic.

   • V.I.C.

    az is volt az eredeti terv (nálam)

 • Jose

  Benzema – Bale csere

 • Jose

  Carvajalnak ma minden másfeledik megmozdulása rossz.

 • hobbs

  ez eddig – főleg a valencia elleni meccs fényében – borzasztó nagy csalódás, és azt hiszem kijelenthetjük, hogy a szép szavak az öltöző egységéről, meg perez jó útra téréséről nem sokat érnek, ha nincs egy értékelhető középcsatárunk, ha ilyen llorenték meg hernandezek vannak a real kezdőjében, akkor túl sok reményt nem érdemes ehhez a szezonhoz fűzni, és bizony igazolni kell komoly pénzért komoly játékosokat

  • ofrnkie

   😀

  • morc

   Azért ne szedjük mar le rogton Hernandezekrol a keresztvizet.

  • Turbo

   Sok van még hátra. Akár a mai meccsből is. Én nem temetném még a csapatot.

  • Jose

   Az ellenfél függvényében ez a kezdő is elég kell, hogy legyen.

   • hobbs

    egyelőre nem úgy néz ki

    • Jose

     nem láttam még meccset 30 perc után hármas sípszóval lefújni

     • hobbs

      én sem

     • hobbs

      de se helyzetünk nincs, se közünk a meccshez

     • Jose

      De, volt helyzetünk. Most meg már egyenlítettünk. 🙂

     • hobbs

      that’s true:) ettől függetlenül én elég aggasztónak látom, hogy nincs normális csatárunk, ronitól nem lehet elvárni, hogy minden meccset megnyerjen

     • WT14

      Nem is kell neki, ezt se ő fogja megnyerni.

     • hobbs

      ezzel a kijelentéssel nem vállaltál túl sok kockázatot

  • Raulitás

   A középcsatárig még valamennyire érthető a dolog, de az utána lévő rész komoly wtf

   • hobbs

    miért?

  • dracox

   Llorente meg Theo bőven megütik azt a szintet amilyen szerepet szán nekik Zizu idén.

 • ofrnkie

  benzema-szék csere (persze ezt még az esetleges sérülés előtt írtam)

 • Winston

  Hali ! Akkor most jöhet Morata ?

  • Turbo

   Aha. Esetleg CR?

 • ofrnkie

  ma még a kibaszottul boldog Marcelo sem az igazi

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ez húzódás lesz Benzemánál, nem? Az hány hét? 😀

  • Jose

   3, minimum.

   • smatte

    akkor már csak 1 csatárunk (Mayoral) van Ronaldo felépüléséig…fasza.

 • V.I.C.

  Bale, a jó életbe, ha elindulsz, indulj el.

 • Winston

  Isco melegit már ?

 • lucas

  Most értem haza, ahogy látom vezet a Levante. Hogy játszunk eddig?

  • Winston

   Parádésan

  • ofrnkie

   mint az öregfiúk a falunapon az ebéd utáni meccseken

   • lucas

    Sok volt az ebéd 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   Bale hibátlan eddig. Nem hibázott. Mondjuk labdát se kapott! 😀

   • lucas

    Akkor nem javult a játka 😀

   • yuzername

    Labda nélkül hihetetlen jó egyébként.

 • ofrnkie

  én aztán nem láttam, bent lehetett-e, de wtf hogy nincs gólvonal-technológia egy ilyen bajnokságban

 • V.I.C.

  +1 pont! 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   Tőlem meg Lucas elvette egyet 😀 Bale még erről is lemaradt 🙁 😀

 • smatte

  megint ramos kellett…

 • t20-puerto del sol

  Francnak rakják 1-re a meccset!!! Ugye lehet még góltotózni? 😀

 • lucas

  Nem csak én jöttem meg, hanem a gól is! 😀

  • Winston

   Gyere újra

   • lucas

    Elmegyek akkor még egyszer ebédelni. 😀

    • Winston

     Nekem most lesz , kiderül én is tudok e ilyet 😂

 • Turbo

  Lukács lukat talált a kapuba vezető úton, végre.

 • morc

  Ez tizi volt.

 • Jose

  Labdához köze nem volt a védőnek. Perez megint megvette a bírókat. 😀

 • lucas

  Sima tizi megint elmaradt.

 • ofrnkie

  “Az élet ilyen, kinek ad, kitöl elvesz
  nem nézi mitcsinál, ha egyszer tönkretesz
  Mit tegyek?
  Gyere meséld csak el nekem,
  mikor az életem kegyetlen velem!” (Majka)

  • bdyd

   (nem Majka)

 • V.I.C.

  Kroos mit szívott? Ma olyan pontos mint a MÁV helyenként.

 • Cornelius Scipio Africanus

  Bale már 5 méterről sem tudja befejelni…..

  • Turbo

   Lábbal sem megy.

  • yuzername

   A válogatottban is szenved… nem értem mi van vele. Illetve de, sok olyan nagy név van, akiknek van 4-5 parádés szezonjuk, de nem lehet mindenki CR, meg Messi, hogy 15+ évig a csúcson legyen. Azért remélem magához tér Bale…

   • Jose

    úúúúúúúúúúgy éreztem, hogy nem bírod ki CR megemlítése nélkül. :DDDDD

    • yuzername

     😀 bocsi. látom ismersz már

     • Jose

      Vannak vissza-visszatérő elemek a hozzászólásaidban. 😀

 • Jose

  Bale… miattad leszek szégyenben. 🙁

 • Turbo

  Bazdmeg már Béla!

 • lucas

  A jobb lábát Béla is csak fogmosáshoz használja. 😀

 • morc

  Ezt Raul hogy átemelte volna.

  • Raulitás

   De ő a kapus

 • johnglade

  Balezema

 • smatte

  Bale legalább elmozog, Lorrente nem tesz hozzá semmit az előrejátékhoz. Nincs karmestere a csapatnak.

 • Jose

  Szóri, srácok. Én bemondtam a tutit, Bale meg baszott rá. 🙁

  • Ronrics

   kb 25 perce van még csak a pályán, és volt pár ígéretes megmozdulása szvsz

   • Jose

    Ettől még a ziccert be kell vágni, right? 🙂 Nem tudom, meddig lehet védeni ezt a teljesítményt. Benzema és Bale negatív eddig. A szezonban.

   • hobbs

    már kihagyott két kurva nagy helyzetet ha ez számít ígéretesnek

    • Ronrics

     miért nem az volt..? ígéretes..legalább már helyzetbe került
     nem védem, igyekszem objektív lenni csupán

 • hobbs

  érdekelne, hogy szerintetek miért nem igazoltunk egy klasszis csatárt. bappé, auaba, stb., vmi normális arc, akiben van 25-30 gól/szezon

  • V.I.C.

   Mert van már egy, aki tudja a negyvenet is nyugdíjjal, csak el van tiltva.

  • Jose

   Zidane így érezte. Kétcsatáros játékhoz a BBC + Mayoral elég, főleg, ha Isco és Asensio is tud másodikcsatárt játszani.
   Szerintünk is kellett volna valaki, mert Mayoral nem elég. Meg Bale és Benz se.

   • hobbs

    én is így gondolom, és ez annyira nyilvánvalónak tűnik, hogy érthetetlen ezt hogy láthatja máshogy zizou meg az egész stáb

  • morc

   Mert akkor Isco ment volna.

   • hobbs

    ezt az összefüggést világítsd meg kérlek, mert számomra nem értelmezhető

    • morc

     Már a BBC-vél se lesz egyszerű pályán tartani, nem meg egy 100 milliós igazolassal megtamogatva. Morata vajh miért taposott le?

     • hobbs

      balet és benzint le kell építeni, egyébként meg kit érdekel, hogy 100 millió, ha ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül, bl-hez, bajnoki címvédéshez ilyen kaliberű játékosok kellenek

  • iKos

   hova?
   padra felesleges

 • yuzername

  Küzdenek a srácok, ez a lényeg, ezerrel kell kezdeni a második félidőt is és nyomni amíg két gólra el nem megyünk. Levante nem fogja bírni a tempót a játék végéig, mi igen, csak be ne aludjunk 2-1-nél…

 • majk

  picit túl vagyunk rotálva. én reménykedtem egy gálába, de általában ilyenkor szopunk… amúgy Bale elég jól érzi ezeket a kiugrásokat, remélem ebből rúg gólt is. Carvajal megdöbbentően gyenge már elég rég óta, neki kéne egy kis pihi

  • Jose

   Nem pihi, hanem minőségi csere, hogy ő maga is akarjon jobb lenni.

   • torpapa

    hiányzik neki Danilo:))

 • realpeter

  José hazudtál hittem neked de hazudtál nem jött be a tipped😢

  • Jose

   Nem akarattal hazudtam. Szándékosan, de nem akarattal. NE haragudj sokáig!

   • realpeter

    Igen 🙂

 • V.I.C.

  Recept: Korai Real-gól a második félidőben, ki-kinyíló Levante, és kapnak még kettőt, hogy érezzék a törődést.

  • elkesetthusvetinyul

   … aztán felébredsz 😉
   idegenben jó az x…vagyisizé… 🙂

   • V.I.C.

    Nananana! 😀 Értem én, hogy ők is vöröslenek-kékellenek, mi meg mi vagyunk, de azért héééé! 🙂

    • elkesetthusvetinyul

     legalább 48 perce ős-Levante-drukker vagyok ;D
     (azért nem régebben,mert negyedes kezdés rémlett :D)

     • WT14

      Én meg este barcelonai csapatnak fogok szurkolni.

     • V.I.C.

      Én nem csinálok ilyesmiket, csak Granero-szimpatizáns leszek! 😀

     • elkesetthusvetinyul

      elmentem megtenni az x2-t, így lemaradtam a korai Real-gólról. legalább szép volt? 😉

 • iKos

  Bale Modricnak képzeli magát ezekkel a külikkel. Lucas góljánál meg a reakcióideje se volt a toppon.
  come on man

 • Jose

  Igazából a túl sok kispados játékos mellett csak és kizárólag a szokásos Int. Break-hatást lehet érezni a csapaton. Fel kell venni a fordulatszámot és no probléMOU. Nekünk nem szabad túlreagálni.

 • smatte

  Miért nem vettük meg Timo Wernert?? Miért???:)

 • torpapa

  közben vezet a City

  • Jose

   akartam is írni.
   akartam i sírni

  • Cornelius Scipio Africanus

   pont akartam írni 🙁

  • yuzername

   Kegyetlen nagy meccs az.

 • t20-puerto del sol

  Akkor szerdára CR középcsatár, jövő héten még Isco hamis9es?

  • torpapa

   aláírva

 • Cornelius Scipio Africanus

  Minden szar.
  Adjunk el mindenkit!
  Nem nyerünk semmit!
  ZZ kókler!

  Bale a legjobb!

  • Jose

   vazze, tényeg. mindjárt kezdem én is. kit szidjak?

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ramost! csalt a gólnál is :(((

   • torpapa

    Asensiot, hátha elsül a balos

    • Jose

     mondjuk ma ő is nulla és mínusz kettő között lebeg

     • torpapa

      Áh, túl lett hypolva, volt 3 jó meccse azt azt hiszik ő az új Messi/Ronaldo/Puskás/Mracskó Mihály stb.. :D, azt majd decemberben már a segunda B-ben játszik figyeljétek meg. Így jó?:D

     • Jose

      :DDDD

   • bdyd

    Farkasnorbit légyszi, hátha kussban üli végig az esti meccset

    • Jose

     :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
     valamint
     :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Cornelius Scipio Africanus

     Már most gyakorolja, hogy : MESSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ MESSSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

  • V.I.C.

   Beníteznek bezzeg van már hazai győzelme!

 • hobbs

  én egyébként bírom hegyit, de óriási milyen marhaságokat beszél:)

  a gól többszörösen szabálytalan volt, külsővel csak akkor jó elrúgni, ha bemegy:)))

  • Jose

   Nos, annyit elárulhatok, hogy kedden egyeztettünk, hogy konkrétan vele készítsünk-e riportot. Egyöntetűen a NEM válasz nyert. Miért? Mert TI (igen, TI) szétszednétek. (Meg mi is.)

   • hobbs

    Én egyértelmű igenre szavaznék, bár gondolom ez a hajó már elment.

   • Cornelius Scipio Africanus

    Vagy Ti nem bírnátok a kocsmatúrát ami az interjúhoz szükséges lenne :DDD

 • Cornelius Scipio Africanus
  • V.I.C.

   Sose fárad el. 😀

  • yuzername

   azigen… Ha nem cseréli le Zizou, meg lehet a 15km is a meccs végére, ha végig hajtanak… Örülök is, hogy végre betalált, szegény megérdemli, mindig odateszi magát alázattal teszi a dolgát.

 • smatte

  Ceballost nem hordágyon vitték le az u21-es meccsen? lehet azért nem játszik (még)…

  • Jose

   Dehogynem. Írjuk meg nekik? Na, aki benne van, az írjon egy mailt nekik ide:
   info@sport1tv.hu

 • ofrnkie

  szerintetek működne a Llorente-Ceballos csere?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ceballos nem védekező játékos. CM

   • ofrnkie

    ennek tudatában vagyok, de emellett gondoltam. ha hátrébb húzódó játékszervező lenne a feladatköre

    • Cornelius Scipio Africanus

     Akkor inkább Kova, és hátha megindul és befut a kapuba 😀

     • ofrnkie

      ez lenne nekem is az elsődleges megoldásom, méltatlanul mellőzött a gyerek

  • iKos

   theo helyett kellene valaki
   marci, ő túl defenzív így

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nagyon hiányzik egy Modric/Isco és egy csatár (CR).

 • ofrnkie

  el kell ismerni, jó kis csapat ez a Levante

 • torpapa

  Mané rendesen fejberúgta a City kapusát, helyből kiállítás

  • Cornelius Scipio Africanus

   Megnéztem. Nem kellett volna. KO-ra rúgta.

   • torpapa

    6 perce fekszik a pályán, komoly bajok vannak..:((

   • hobbs

    hol lehet megnézni?

    • Cornelius Scipio Africanus

     eredmenyek.com-on fent van kb egyből

     • yuzername

      Ezt még nézni is rossz volt… Hát ez az angol foci. Biztos, hogy több meccsre eltiltják.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Ketrecharcba illő mozdulat volt…

 • smatte

  dani mi az isten van veled? Még a bedobás sem meg?

  • lucas

   Nagyon meg van zavarodva szerencsétlen.

 • Turbo

  Hol késnek a góljaink?
  Jose, esetleg tudsz valamit? 🙂

 • Jose

  Figyelj, Asensio barátom. Szar vagy. Hype vagy. Lufi vagy? Cáfolj rám. Ha tudsz. Na, gyere, gyeregyeregyere. Mi van, kispöcs? Mutass valamit, vagy menj.

 • lucas

  Jön a 60. perc, lehet cserélni. 😀

 • t20-puerto del sol

  Ez miért nem piros? Kérdezte Priskin

 • ofrnkie

  Levante érdeklődik Priskin iránt

 • dracox

  Isco disco erkezik

  • ofrnkie

   ezt má szeretem, mama

 • Cornelius Scipio Africanus

  Ez de gyönyörű vót :))) Minden mezőnyjátékos a képen van 🙂

  https://uploads.disquscdn.com/images/16ef23e01cd887c3e5286666f95c539f271e8ce832d97fadb714e39de1ac1f49.png

 • Jose

  Hozzád szólok most, 100MILLIÓ, hozzád. Szánakozva. Megérdemled, hogy szánjalak. Valaha még kamu szamurájnak hívtalak, de egy szamuráj, még ha kamu is, küzd. Legvégső esetben az önbecsülése miatt. De te? Te nem. Te egy képződmény vagy. Olyan… légvár. Már csak magadban bízhatsz. Mi nem bízunk benned. (*kivéve ronrics)
  Had legyek teljesen világos: ELFOGADHATATLAN A TELJESÍTMÉNYED. És ha nem lősz egy, minimum egy gólt, akkor miattad fogja ma elveszíteni egyik karját Jamal. Érzed ennek a súlyát?

  • Ronrics

   Azért HA Bale teljesítménye elfogadhatatlan akkor azért ma volt néhány még elfogadhatatlanabb, nem?
   A 2. félidőben egyszerűen nem kapott labdát, pedig folyamatosan mutatta magát a leshatáron, ehelyett szépen lassan betömörítettük állandóan az ellenfelet./az az egy hosszú ment tán feléje amit tovább kotort sarokkal./
   A 3 fejes meg sajnos sajnos./szépen felment rájuk és centiken múlott/
   Van ilyen ezt mindannyian tudjuk..
   Vajon minősíthető-e helyzet kihagyásnak /és elmarasztalható-e a lövő játékos/ Kroos kapufája?/okos volt egyébként, de csak-csak kimaradt, centikkel…/

  • Ronrics

   Amit kb 8 órája alább megfogalmaztam /a fenti bejegyzésedhez kapcsolódóan/ arra vonatkozóan várnám szíves, érdemi véleményedet – ha időd lehetővé teszi!

 • t20-puerto del sol

  Csak nálam előzi a hang a képet?

 • Cornelius Scipio Africanus

  Bale…. most már tényleg az apád f*szát..

  Hihetetlen hogy a két B idén kb 3 meccsre való ziccert basz el.

 • Jose

  EDERSON esetéhez (City kapusa, tavaly a Benfica játékosa volt) A végén a lényeg…
  “Bravonak a tavalyi idényben sok gondja akadt a szögletekkel illetve a kijövetelekkel, hiszen sokszor ő volt a tizenhatoson/ötösön belül a legalacsonyabb játékos. Mennyire magabiztos Ederson a szögleteknél illetve pontrúgásoknál? Emlékszel-e bármilyen komolyabb bakijára, ami ehhez kapcsolódik? Előfordult-e vele sokszor, hogy rosszul jött ki a kapujából és ebből gólt kaptatok?

  Toszi: Ha már kapusbakikról van szó, akkor meg kell jegyeznem, Éderson előtt alaposan megkínlódtunk a kapusokkal – Oblak 1 éve volt csak a kivétel. Julio César nem volt életbiztosítás, előtte egy Artur nevű brazil kapusunk volt, aki nagyon biztatóan kezdett, de a végére sokat lepkézett, azelőtt pedig egy Roberto nevű kapus keserítette meg az életünket, aki akkora potyagólokat kapott, hogy azokból össze lehetett volna szerkeszteni egy fél órás szilveszteri bakiparádét. Éderson viszont csak 1-2 alkalommal bakizott, ebből az egyik volt csak egy nagyobb hiba, amire konkrétan emlékszem, ez pedig nagyon elenyésző.

  famate: Magabiztosan jön ki a szögleteknél, de néha sajnos össze is töri magát, emlékezetes volt a Porto elleni hányása, de máskor is kellett hosszan ápolni, mert túl keményen ment bele egy ütközésbe. Nem lepne meg, ha ő is kapna előbb-utóbb egy rögbi sisakot, mint Cech.”

 • t20-puerto del sol

  kassai!!!!!!

  • Jose

   *Hernandez Hernandez

   • Cornelius Scipio Africanus

    Tényleg ő vezeti? nem néztem ki a bíró

 • V.I.C.

  Bale basszameg a gólokat termelnéd így a pályás lájkok helyett.

 • WT14

  Lassan kezdem azt hinni hogy nem lesz meg ez a meccs…

  • ofrnkie

   nem akartam jynxelni, de ezek a déli meccsek mindig ilyen szarok, ahol botladoznak a nagyok

   • Cornelius Scipio Africanus

    Ez nekem is eszembe jutott.

  • lucas

   Nem sok elképzelés van a játékunkban, mindenki azt várja, hogy legyen egy egyéni megmozdulás.

 • Turbo

  Na. lassan most már tényleg be lehetne azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!

 • V.I.C.

  DE MIÉRT LUCI JÖN LE?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Túl sokat futott.

 • ofrnkie

  kova győztes bombagól 22ről

  • Zormac

   Legyen 23-ról, ha már idén az a mezszáma

  • Cornelius Scipio Africanus

   meccs előtt írtam hogy Bale góllal nyerünk

   • Cornelius Scipio Africanus

    csak az a f*sz még kivár

 • SeDan95

  Érthetetlen, hogy a balszélduó miért játsza végig a meccset

 • ofrnkie

  haha, Usain Bolt benne lesz az új PESben

 • Winston

  Hát ez így csúnya lesz .. 3 meccsből 2 X 1 győzelem = -4 pont a BL re koncentrálunk ?

 • smatte

  kibebaszott pontatlanok vagyunk…

 • V.I.C.

  Kova ott várta a szabit Iscóval, visszakészítésre

 • Cornelius Scipio Africanus

  Nézzük pozitívan! Nem az 1 pontért futunk 😀

 • t20-puerto del sol

  Ez így nem lesz jó

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ebbő’ baj lesz more!

 • hobbs

  siralmas az egész, elveszett valami tavalyról nagyon csúnyán

  • Cornelius Scipio Africanus

   Morata

  • gwandal

   Ja, mert akkor nem voltak ilyen meccseink

   • Cornelius Scipio Africanus

    Végig gáláztunk! Főleg ősszel 😀

    • ofrnkie

     sőt, a BL nyolcaddöntők a Napoli ellen februárban, na ki gondolta akkor komolyan a duplázást?

    • gwandal

     Te is így emlékszel? Lehet ugyanazt szívtuk

   • hobbs

    de legalább nyertünk

    • bdyd

     hátra van még vagy 8 perc, addig Ramos tízszer megnyeri

    • gwandal

     Tényleg? Mindig?

   • elkesetthusvetinyul

    na ez tuti mivel a Levante tavaly még a másodosztályban vitézkedett 😉

  • V.I.C.

   Zidane állása veszélyben. Ne szórakozzon már a büdös bagettzabáló!

   • ofrnkie

    *migráns

  • yuzername

   Bale és Benzi esetében régen elveszett valami nagyon csúnyán, csak annyi van, hogy most nem játszik a legjobb játékosunk, aki még 35 évesen is fog 40 gólt szerezni szezononként. De mondjuk a többiek sem érzik most a játékot, bele se merek gondolni mi lenne, ha most egy Levanténél erősebb csapattal játszanánk… -tehát bármelyik másikkal.

 • ofrnkie

  nyugi, van Ramos, van Isco, it’s coming home

 • Winston

  Tiszta eszetlen – elképzelés nélküli játék ?

 • lucas

  Ez az eddig játék egy nagyon gyenge eresztés. Semmi elképzelés, mindeki valami egyéni megoldásra vár, emellett kapkodnak az egész második félidőben teljesen feleslegesen. Nincs egy értelemes csatárunk akire rá lehetne lőni a labdát.

  • lucas

   CR játszhat már a következő meccsen?

   • torpapa

    még nem, és a Socikkal játszunk úgy tudom idegenben.

    • lucas

     Az sem lesz kellemes.

    • WT14

     Bukó.

   • gwandal

    Nem, még egy van

 • hobbs

  a barcánál ment a sírás egész nyáron, hogy mekkora bajban vannak, szétesik a csapat, stb., mi meg óriás királyok vagyunk mert csak elmennek tőlünk klasszis játékosok és másodvonalasok jönnek, és perez milyen jófej, ahhoz képest ők simán nyerik a meccseiket, mi meg…hát látjuk

  • SeDan95

   3. forduló, temessük a szezont

  • Cornelius Scipio Africanus

   Ott mindig van ok sírni: bírók, Ramos, CR, katalán elnyomás, van valami mindig.

   • JavierA

    még jó hogy itt nincs: bírók,buszkecc,joógabi,piké,perezmaffia,bale,benzema…..
    Hova lett az objektivitás….

    • Cornelius Scipio Africanus

     Haha 😀 csak teszteltem hogy olvastok-e 😀 De örülök hogy igen 😀

     • bdyd

      öcsém…

     • JavierA

      titkos ügynökeink mindig megvannak 😀

    • Jose

     szerencsére a Barca több, mint a TEC, de értékelem, hogy te az egész Barca közösség nevében nyilatkozol. Egyébként milyen oknál fogva kérsz te itt nálunk bármit is számon?

 • torpapa

  Zidane-nak elfogyott a faszmák..:D

 • V.I.C.

  Kovacic fogja hozni a győztes gólt. 🙂

  • Cornelius Scipio Africanus

   leírom harmadszor is, ahogy meccs előtt is írtam már, Bale fogja rúgni

   • Manócska

    De mikor már?! Mindjárt vége a meccsnek.

  • Manócska

   A jós beszéljen belőled. 🙂

 • Winston

  De legalább ivelgetünk

 • Manócska

  Úgy gondolják a fiúk, hogy ezt a szezont is izgalmassá teszik nekünk. Azért tudnám értékelni ha végre rúgnánk egy gólt, és nem veszítenénk megint 2 pontot.

 • Turbo

  Lassan fel kéne tolni Ramost centerbe, mert baj lesz.

 • WT14

  Ennek a Theo Hernandeznek nem vagyok biztos benne hogy van 50% a passzpontossága.

 • dracox

  Bale 🙂 ajto ablak. Olyan nehez eltalalni azt a kibaszott kaput?

 • smatte

  De nem kell egy klasszis center…

 • V.I.C.

  Mutassák már meg Kincsemnek, hogy merre van a befutó!

  • Zizou

   😀

 • Winston

  Most beszéltem Zizuval , idézem : – Perez megtette a tipp mixen az 1:1-et 10 E misi, ( 1:17,5) mert télen csatárt kell venni …

 • WT14

  A 70. perc körül azt írtam, kezdem azt hinni hogy nem lesz meg a meccs. Most kezdem azt hinni, ez a szezon leves. Két ilyen szintű balfaszt semmilyen csapat nem bírna ki a támadósorban, mint Bale és Benzema.

  • bacsi977

   Tavaly is ott voltak.

   • Jose

    Bale fél évig nem.

    • bacsi977

     Ha szerencsétek van, most Benzema sérült le fél évig 😀

    • Cornelius Scipio Africanus

     Lehet most ő is tavaszra tartalékol 😀

   • gwandal

    Bale nem volt a szezon jelentős részében+tavaly azért nem voltak ekkora balfaszok

    • bacsi977

     Bale amúgy szerintem jó kis focista, nem tudom, mi van vele.

     • gwandal

      Rohadtul nem illik a rendszerbe, és valszeg ezzel ő is tisztában van, ettől még frusztráltabb

     • bacsi977

      Pedig én úgy gondolnám,hogy pont illik a rendszerbe. Futóbolond, ami egy gyakran gyors kontrákra/beadásokra épülő játékban hasznos lehet. Persze én nem nézek minden Real-meccset, szóval ti sokkal jobban ismeritek mind a csapat, mind Bale játékát.

     • Jose

      Konrázni kurva ritkán szoktunk.

     • bacsi977

      Erre írtam,hogy ti jobban ismeritek a játékot. Tévedtem.

     • Ronrics

      Azért nem csak futni tud,
      A véleményvezérek nem szeretik /eleve frusztrálja Őket a 100 millió/ és megy a kórusban ócsárolás, de ezt Te is bőven látod szerintem.

     • Ronrics

      ma pl milyen rendszer volt?

   • WT14

    Meg Morata, aki szállított 15 bajnoki gólt.

    • bacsi977

     Mondjuk nem csodálkozom,hogy lelépett. Elég hálátlan szerepe volt. Szar érzés lehet, ha csereként beállva rendszeresen jobban teljesítesz, mint a kezdő, és mégsem kapsz lehetőséget helyette.

 • t20-puerto del sol

  Bálás Béla

 • Cornelius Scipio Africanus

  Bale szerepében múlt heti Benzema 😀

 • SeDan95

  ??

 • dracox

  Marcelo piros 😀 kabare ez a meccs is

 • Turbo

  Ha véletlen mégis betalál, küldök neki egy lovaskocsi zabot. A kutya úristenit

 • Manócska

  Nem igaz hogy semmi sem megy be.

  • Turbo

   Viszont Marci meg megy le.

   • Manócska

    Na ez az. Már kezdek nagyon ideges lenni.

 • SeDan95

  Tévedtem, mégse játsza végig a balszélsőduó a meccset. Mondjuk nem így képzeltem…

 • ofrnkie

  piros, piros, jaj de piros
  nékem hazamenni, jaj de tilos!

 • Cornelius Scipio Africanus

  Marcelo lehet 3 meccses piros lesz :/

 • smatte

  Visszasírjuk Marcelo szar beadásait. .

  • SeDan95

   Ehhez képest Danilo is szint volt

   • t20-puerto del sol

    Rohadtul tudtam, hogy gáz eladni Danilót így, hogy nem jött helyette senki.

 • Marc96

  Theo egesz meccsen akkora homaly

 • kodex

  na, kicsit bele alszunk a szezonkezdésbe. 😉

 • dracox

  Nagyon kivancsi leszek a BB duó hány gólt fog osszehozni a szezon felére. Gólpasszokat is beleertve, mert szukseguk lesz ra a statisztika javitasukra..

 • Winston

  Hát respect annak aki vállalja az összefoglaló megírását

 • ofrnkie

  theo, bazmeg, mennyire vakon van

  • WT14

   30 millió euró, és három labdájából kettő rossz volt a meccsen.

 • Marc96

  Kapufa…

 • Jose

  Amikor Kroos a legjobb támadónk, ott vannak bajok. 😀

 • Winston

  Megyek és hanyatt omlok

 • zoleelej

  Kellett volna venni egy csatárt?? Hmm…….

  • t20-puerto del sol

   Elég lett volna Moratat nem eladni

   • Cornelius Scipio Africanus

    Menni akart :/

    • t20-puerto del sol

     És?

    • andreal

     Teljesen érthető okokból.

     • Cornelius Scipio Africanus

      Igen. Tudom. De élvezzük is Bale és Benzema játékát. Nem? nahátakkor?! :DDDD

 • Jose

  X lett.

 • Jose

  Ebben az a jó, hogy izgalmas a Tippelde. 😀

  • zoleelej

   meg már a bajnokság miatt se kell aggódni 😀

   • Jose

    Minek aggódnánk? a BL indulás legyen meg. 😀 (a faszt, kapják össze magukat a srácok, nincs más lehetőség)

  • t20-puerto del sol

   Lemaradtam ugyan róla, de asszem, nem nőtt ma a lemaradásom:-)
   Csak pozitívan…

 • Cornelius Scipio Africanus

  és a City is már 3-0ra megy :(( 😀

 • Jose

  Kérem azokat, akik már támaszkodnak az ásóra, mivelhogy temetni jönnek… Gyorsan és tömören, mert még van hátra 35 forduló.

  • t20-puerto del sol

   Szóval a Fradi nak is van még esély? Mert eddig kb. a Madrid is pont úgy kezdi a szezont.

 • ofrnkie

  “Volt, amikor azt hittem, hogy nincs, ami megállít,
  De tudom, ha esik, a magamfajta megázik,
  Megbecsülöm már, hiszen hamar elillan a gyönyör,
  Hiába mászok ki, mindig jön ugyanaz a gödör!”

  • t20-puerto del sol

   Ejjha

 • bacsi977

  Viszont Zidane jól cserélt. Bale tökéletesen helyettesítette Benzemát 😀

  • ZeRo

   1 az 1ben hozta 🙂

   • bacsi977

    Erre akartam célozni 😉 Ha feltett volna egy Benzema-álarcot, fel se tűnik, hogy csere volt 🙂

 • torpapa

  Örültem, hogy itt lehettem, sziasztok!, Megyek a péesgének drukkolni!!4!!44!!

 • V.I.C.

  Továbbra sem baj, hogy nem jött kezdő csatár az átigazolási szezonban, ma sem ezzel volt a baj. Itt a Theo – Marcelo páros miatti alaprendszer felborulása volt a hiba, illetve az ezzel veszített középpályás. Mindig a nagy egészből induljunk ki, ne részleteiben elemezzük a dolgokat. És továbbra sincs tragédia.

 • smatte

  Ami tavaly bement az idén kifele pattan… persze ma nem is érdemeltünk győzelmet. A legnagyobb baj az hogy nem is látom a megoldást a problémára, szarul (nem) igazoltunk és kész…

 • majk

  Theo az új Danilo ? minek vettünk még egy balbekket Marcelo mellé, aki nem tud beadni? mind1. amúgy szar ez nyilván, viszont hihetetlenül peches a csapat. bár én kicsit nagyobb intenzitást vártam az utolsó 15 percben, de úgy látszik annyira nem akarják a srácok ezt még mint a szurkolók. a tavalyi mákokat törlesztjük egyébként, remélem lassan befejezzük, mert szeretném élvezni is a meccseinket

 • Zizou

  Ez bizonyon Zidane-on ment el sztem.

  • kodex

   ne okold magad, mindenki hibázhat

  • majk

   az hogy volt 2 db 0 perces kezdő volt, az szerintem is hiba. viszont ő továbbra se tudja berúgni a helyzeteket, a cserék sztem jók voltak. ja meg sztem arról se tehet hogy mindenki gyenge volt: volt egy két kiemelkedően szar teljesítmény is, jó meg 0

   • Zizou

    Igen, a helyzetek kihagyásáról nem tehetett. A kezdőről és arról, hogy nagyon kevés mozgás volt, bőven okolható.

  • SeDan95

   Egyetértek, lehet próbálkozni itt a szélső cserélgetéssel meccs közben, de láthatóan nem működött. Cserével orvosolhatta volna,ehelyett rosszul nyúlt hozzá. Theo Kovacicra cserélése lett volna ésszerű

   • Zizou

    Szerintem Kovacicnak, Iscónak eleve kezdenie kellett volna. Túl nagy mertékű rotációt alkalmazott és rosszkor.

 • smatte

  Kova találkozott a labdával?

 • WT14

  Minek a Barcába Coutinho, meg Seri, meg mit tudom én ki még, tükörsima lesz ez így is. CR-nek focizni se lesz kedve, mire visszajön, ha nézi ezeket a balfaszokat ott elöl. Sajnos Isco és Asensio se tudják mindig kihúzni a szarból a csapatot. Theo Hernandez B-Liga szint, ilyen rossz százelékkal passzoló játékosunk nem tudom melyik meccsen volt utoljára a pályán. Nem hogy beadni, de 10 méterre passzolni sem tud. Konkrétan visszasírom Danilót. Ez a kezdő kurvára nagyképű volt Zidane részéről. Egyszerre bedobni Theót és Llorentét, és egyszerre kihagyni Iscót és Modricsot úgy hogy nincs CR sem elöl, ez luxus. Ellenfél is van a pályán. Tény, lehet esélyünk a bajnoki címre, ha a következő 12-15 meccset zsinórban nyeri a csapat, és közben a Barca pontokat hullajt.

  • bacsi977

   Szerintem még nagyon korai temetnetek a csapatot. Az előző meccseteken nem volt gond a játékkal, csak nem sültek a helyzetek. A mostani meg kísérletező felállás volt, nem jött be, van ilyen.

   • WT14

    Nem temetem a csapatot: mondom, ha a következő 12-15 meccset nyerjük, és közben a Barca pontokat veszít, úgy meglehet. Ez a tény. A spanyol bajnokság olyan, hogy ez a hányadék fos kezdés nagyjából ennyi forduló alatt egyenlítődhet ki. Angliában 4 pont bukó az elején lófasz, kb. 3 kör alatt vissza lehet hozni, de itt nem.

 • ofrnkie

  ha minden hátralevő meccsünket hozzuk, bajnokok vagyunk
  #akezünkbenvan

 • MILO

  Szegény Theo fájdalmasan falábú

  • WT14

   Látványosan kilógott, kb. NB1-be való, vagy a spanyol 2-be. Bármelyik levantés hozzá képest Zidane-nak vagy Ronaldinhónak tűnt a labdaérintései és passzai után.

 • ofrnkie

  sérült benzemával, CR nélkül jöhet már a hamis kilences?

  • V.I.C.

   Én inkább Mayoralt kérem. 🙂

   • ofrnkie

    bízol a srácban?

    • V.I.C.

     Igen, szerintem meg tudja oldani.

     • Jose

      Szerintem nem. Meglássuk.

     • V.I.C.

      Csatárnak csatár, ellentétben bárki mással a majd bevethetők közül, nálam ezzel elég nagy hendikeppel indul. 🙂

  • Raulitás

   Most is az volt. Béla ott jászott, de mintha azt se tudná, hogy mi az a gól

   • majk

    sztem nem volt rossz Bale. az hogy ezek nem mennek be nem feltétlen a játékos hibája, ez pech. jól rúgta a ziccert is, a fejese is szép volt. van ilyen. az nem fért bele, hogy mindenki gyenge volt, nem volt kiemelkedő teljesítmény, ez sem 1 játékos hibája. az a gáz szerintem, hogy minden meccs után elő van véve valaki, hogy na ő fú de szar volt, a kurva anyját. ez hülyeség

    • Raulitás

     A fejest konkrétan én befejelem, ha vagyok olyan magas és ott vagyok, és a lövés is olyan kategória. Egy befejező csatárt (amit ma Bale játszott) elsősorban az minősít, hogy milyen arányban értékesíti a ziccereket. És Bale minden meccsen bizonyítja, hogy nem képes – nemhogy klasszis, hanem semmilyen – teljesítményre ezen a poszton. Egy nemzetközi viszonylatban max középszer Szalai is hasznosabb lenne most nálunk, mint Bale, mert jelenleg nem képes arra, amit kéne tennie ezen a poszton.

     • Ronrics

      ezt komolynak szántad?

     • gwandal

      Értelmezted a szöveget, vagy reflexből reagáltál? Bale eleve nem csatár, nem is lesz az, + szar formában is van, Mayorallal többre mentünk volna, még úgy is, h ő nyilván gyengébb játékos. Cét se szeretném a kapuban látni

     • Ronrics

      aki ilyet, így leír az nem igen focizhatott sokat!
      /csak az általa fent leírtakból kiindulva értem!!!/

     • gwandal

      Az első mondat nyilván túlzás, de a többi ül, és az a lényeg

     • Jose

      rengeteg embert ismerek, aki rengeteget focizott, focizik, mégsem érti a játékot, csak megoldja a feladatát.

     • gwandal

      Ld random fociközvetítés szakértői (tisztelet a kivételnek)

     • Ronrics

      ezzel a mondattal nem tudok mit kezdeni-mire érv ez ??
      Talán fordítva igaz? nem érteni, bocs!

     • Raulitás

      Igen. Tudom, hogy nem ez a posztja, de máshol meg nem fér be a csapatba, mert ott még annyira se, mert megbontja a csapat játékát (már amikor van). Azt hogy én berúgnám az nyilván túlzás, a Szalais részt meg szintén komolyan mondtam, mert középcsatárként feltehetőleg hasznosabb lenne.

     • Ronrics

      A világért sem szeretnélek megbántani, de Bale-t Szalai mögé rangsorolni a futball bármely vonatkozásában nagyon durva tévedés.Többet nem is tennék hozzá.

     • Raulitás

      Nem sikerült megbántani, és azzal, hogy nem teszel hozzá többet, csak üresen kritizálod a másik véleményét, ami nem túl értelmes dolog.

     • Ronrics

      Tényleg nem szeretném ha a Bale “mániám” személyeskedésbe menne át.
      Magam is sokkal sokkal többet várok tőle – nyílván ezért védem, ezért próbálom másképp megközelíteni teljesítményét ami azért nem egyszerűsíthető le arra ami nagy általánosságban van az oldalon.
      Abban egyetértek Joseval /IS/, hogy nem teszi teljesen oda magát – megy csinálja, de hiányzik a hit, a bizonyosság a játékából./ezért megy centikkel mellé meg főlé a fejes pl/
      A Szalai féle dolog meg annyira evidens, hogy nincs mit érvelni, megmagyarázni szvsz.

     • WT14

      Hatalmas +1

    • WT14

     Milyen pech? A feltalálása óta 7×2 méteres kapura játsszák ezt a játékot, azt kell eltalálni. Ha valakinek ez túl nagy feladat, az nem pech, hanem balfaszság. Pech az amikor egy számmal arrébb megy a rulettgolyó, vagy pókerben lemakkolnak riveren. Az ilyen helyzeteket, amik ma meg két hete voltak, CR 10/8-szor beveri. De hogy mást mondjak, Morata is beverte. A két B-s balfasz viszont kevés hozzá. Ami itt egyedül pech, az számunkra a tény, hogy itt vannak és tőlük kell várni (hiába) a gólokat. Három meccsen 4 pontot bukott a csapat, ezek után nincs helye a játékosok mosdatásának.

    • iKos

     dehogy rúgta jól a ziccert…

     • majk

      nyilván akkor rúg jól egy ziccert valaki ha bevágja 😀 én fociztam elég sokáig, mindig beleképzelem magam a játékosok helyébe és az adott helyzetbe, lehet azért vagyok ilyen elnéző és abból a szituból ballal ő nem tudta jobban meglőni, brutálisan nagy védés volt és nagyon szép technikás lövés

    • Ronrics

     Nagyon egyetértek most Veled!
     A Bélázó kórus meg próbálhatná objektívebben megítélni mondjuk akár a mai teljesítményeket:

 • Rót Norbert

  Ennyit számít CR…. Ő berúgja Béla meg nem. Tele voltunk helyzettel annak ellenére, hogy a fiatalok szart sem csináltak sőt inkább az ellenfélnek segítettek….

 • Jose

  Persze… bosszant a pontvesztés. Ja, látható volt a bal oldal hamvába holt ötlete, Llorrente gyenge egyéni teljesítménye, Benzema szerencsétlen sérülése és a helyzetekkel nagyvonalúan bánó Bale jelenléte. Szerencsére van munka a kerettel.
  Szerencsére pár nap és jön a BL, meg a Soci elleni idegenbeli. Komoly, húzós két meccs lesz, mert nyerési kényszerben van a csapat. Bizonyítani kell. Maguknak és nekünk. Carvajalnak főleg. Nyár óta csak gyengébb lett a játéka. Theo viszont kap pár meccset, megmutathatja, hogy nem olyan rossz játékos, mint amennyire egy meccsen láttuk tőle.

  • Cornelius Scipio Africanus

   Nem értelek! Hát temetni kéne az egész szezont! És csatárért sírni! Többet nem jövök ha ilyen reálisan gondolkozol!!! Mutass már példát! 😀

  • smatte

   Abban tényleg csak bízni lehet, hogy Theo nem ilyen fos.Daninak meg kell egy atyai frász, hogy észhez térjen.

  • dracox

   Theo b*szhatott volna egy váratlan dugót a kapuba, mint a kupa döntőben a Barcanak. 😈

 • ofrnkie

  filozófia>szenvedély

 • Jose

  Gyerekek! Ha már ez egy szar nap (és még csak ki sem kaptunk…), akkor tetézzük! Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam ezt az írást, amely Danilóról szól és mi voltunk a válaszadók. (én nem, félénk vagyok)

  http://prideinbattle.reblog.hu/peps-clean-sweep-around-the-house-iii-danilo

  • smatte

   Ma védekező középpályásként tolja.:)

 • johnglade

  Man. City – Pool: Arsenal – Benzema

  • Cornelius Scipio Africanus

   Már ez se igaz 😀

 • mfc777

  Perez belátta a BL-sorsolás után hogy nem éri meg 1. kalaposnak lenni. Ezért nem lesz se bajnokság, se BL idén. A király kupára megyünk rá.

 • torpapa

  öröm az ürömben, megraktam a City-Poolra, 4.5 felett lesz a gólok száma, nem így számoltam, de jött végül:))

 • Cornelius Scipio Africanus

  Riporternő: Nyer idén a Real kupát?
  Puhapöcsű madridisták: Hát, nem hiszem!

  növesszetek tököt gyerekek 😀
  https://media.giphy.com/media/6Q3M4BIK0lX44/giphy.gif

  • Jose

   má nyertünk hármat. hát semmi nem elég???

   • Cornelius Scipio Africanus

    Temetni kell a csapatot! Nem tudtad??? 😀

   • elkesetthusvetinyul

    de. a következő 10 évre 🙂

    • Jose

     én csak azt kívánom másnak, amit ő kíván nekem…

     • elkesetthusvetinyul

      akkor azért csuklok :))

     • Jose

      azt nem tudhatom

 • Jose

  Marcos Llorente in his first start for Real Madrid in La Liga:
  35 completed passes (36)
  Most recoveries (8)

  • majk

   ez nem rossz statisztika, viszont úgy általában gyengének tűnt és nem találta a helyét

 • Jose

  Karim Benzema has had the most shots of any La Liga player without scoring this season (8, including blocked).

  • gwandal

   Bale a második?

   • Jose

    Bale a szezon hivatalos meccsein nálunk:
    4 meccs (az ötből), 309 perc. 1 gól (amikor Benzema rossz labdaérintése után ott maradt az üres kapu előtt a labdával). 2 gólpassz.

    A válogatottban mindkét meccsen 90 percet játszott. Sem gólt, sem gólpasszt nem ért el.

  • t20-puerto del sol

   Being number 1

 • Jose
 • gwandal

  Btw nagy tragédia nem történt, kb az volt ma, mint a Vale ellen ellen, csak jó játék nélkül: sok helyzet, de ami nem kerüli el a kaput, azt a kapus fogja meg. Ha a ziccerek negyedét berúgjuk, most campeones van, meg bódottá. Az mondjuk aggasztó, h ki fog gólt rúgni, ha nincs Cé, de végülis az idényben 2 meccsen már megoldottuk+a két Bánatos Balfasz se lesz mindig ilyen szerencsétlen, főleg nem egyszerre

 • sultan2004

  Első felindulásból azt mondtam, hogy Zidane cseszte el ezzel a kezdővel. De így egy pohár bor után azt mondom, hogy pechesek IS voltunk ma. Igazából ha a helyzetkihasználásunk nem ilyen rossz megint, akkor így is megnyertük volna.

  Milyen gólt kaptunk? Szegény Dani, nem rakja ki az ablakba. Benzema sérülése kifejezetten rosszul jött, én úgy láttam, tele volt ambícióval, hogy feledtesse a legutóbbi nullázását. Egy csere mínusz. Sajnáltam.

  Zidane kényszerhelyzetben van, hisz sok játékos játszott pár nap alatt 2 meccset a válogatottal, amihez még jön a sok utazgatás. De, hogy se Modric, se Isco nem kapott helyet a kezdőben, az enyhén szólva túlzott optimizmusról árulkodik. Úgy, hogy nem kezdett Case, Cé és Navas se, már a fél csapat új volt. Az, h egyszerre Theo és LLorente is kezd, az ZZ sara. Szerintem tanult belőle, ebből is épült.

  Nem volt ritmusunk, sebességünk és ötletünk se a kezdetekben. Annyira az elején vagyunk még, hogy nem vagyok kellőképpen dühös.

  • skory92

   Szerinted Benzema Real szint? Csak érdekel a véleményed, nem cinkelek, vagy ilyesmi, a félreértések elkerülése végett.

   • sultan2004

    Én nem tartozom a Benya fanok közé. A teljesítménye SOHA nem győzött meg. Sajnos régóta nincs klasszis csatárunk, talán a múlt szezon végére CR lett az, bár ezt ő maga is tagadja. Bármikor elcserélném Benzemát Cavanira. Pedig ő is sok kritikát kap.

    • sultan2004

     Benzemával mindig az volt a legnagyobb bajom, hogy képtelen volt meccseken keresztül jó formát tartani. Nála általában megjósolhatatlan, hogy egy adott meccsen mi várható tőle, és én ezt képtelen vagyok elfogadni.

     • skory92

      Tiszta Suarez. Talán Suinak kicsit többször van jó napja.

     • gwandal

      Már ha az 5-10es szorzó kicsit többszörnek számí

     • skory92

      😀 na jó.

     • sultan2004

      Suarezzel nem említhető egy lapon Benzema. Most a vámpír is keresi a helyét (mint mindenki a Barcában), de sokkal jobb csatár, mint a francia.

     • skory92

      A saját csapatának tagjaival mindig kritikusabb az ember. Suarezre idényenként 100x legalább fogom a fejem.

     • sultan2004

      Benzema mezőnymunkáját mindig elismertem. Most a csatár ösztönökre, a gólszerzésre gondoltam leginkább. (ami ma is hiányzott a csapatból.)

     • gwandal

      Akkor csak eltaláltam a szorzót, nekünk ez a szám kb 8-10 meccs alatt jön össze 😀

    • gwandal

     Én Rooneyra, Ibrára, Falcaora, de lassan már Drogbára vagy Henryra is

 • skory92

  Azért látható szerintem, hogy a gyengébb csapatok ellen nektek is nehezebben megy, akik beállnak téglafalasat játszani. Rengeteg helyzet volt, csak van, amikor tarthatna 200 peecig, semmi nem megy be, továbbra is azt gondolom, hogy utcahosszal jobb helyzetben vagytok ezzel a kerettel.

  • WT14

   “Rengeteg helyzet volt, csak van, amikor tarthatna 200 peecig, semmi nem megy be”
   Pont ez az. Ezt a sportágat gólra játsszák. Ez adja a játék alfáját és omegáját, nem a körbepasszolgatás meg a beívelgetés. És ameddig nincs olyan ember elöl, akitől mint ilyet, GÓLOKAT lehet várni akár egy újonc csapat ellen, addig ott lehet megbaszni a keretet, mert bizony nem fog 3 pontot kapni a csapatod. Lehet negyvennyolc kapura lövés a meccsen, meg lehet jönni azzal hogy pech (:D:D:D:D), büdös nagy egy pont fog a neved mellé kerülni. Ez ilyen.
   Ja, és az pedig már csak hab a tortán hogy az új 30 millás igazolásunkról kiderült hogy Diósgyőr szint 😀

   • bdyd

    naa, egy meccs után lófasz derül ki. maj’ ha végiggomeseli a szezont

    • Cornelius Scipio Africanus

     Nekünk volt elég ideig Gomes, Khedira személyében, illetve most nagyon pályázik rá Benzema is de főleg Bale. Nem kéne ebből divatot csinálni :/

   • gwandal

    Ezen az alapon Dani is az, b+, nem tud bedobni se:P

   • skory92

    CR még mindig tud gólokat baszni, ha arról van szó. Kövire még nem játszhat, ugye? Mondjuk vicces, hogy ebből a szempontból veletek is kikúrt a PSG.

    • WT14

     Velünk miért kúrt ki a PSG?

     • Jose

      Mbappé.

     • WT14

      Sejtem hogy rá gondolt, de tudtommal a tevekuffantóktól függetlenül eldöntetett, hogy nem igazol ide.

     • gwandal

      Azért nem hiszem, hogy ekkora fizetési igénye és ára lett volna az arabok érdeklődése nélkül

     • skory92

      Nem ti akartátok Mbappét?

    • Jose

     Még nem. A szocik ellen nélküle harcolunk orrvérzésig.

     • WT14

      Remélhetőleg 4-5-1-ben fogunk ott felállni, Iscóval elöl. Nem akarok B-vel kezdődő nevű embereket látni a csapatban mondjuk… az idény végéig, utána is csak akkor ha igazolunk valakit aki RM-szint és B-vel kezdődik a neve.

     • gwandal

      Böde?

 • torpapa

  Ofrnkie után, ha már többször is idézett ebből, ezt hoztam össze:

  “Kicsikét szűk a cipő nekem,
  Keresem a pályán a helyem,
  Nem látom tisztán a holnapot,
  Mikor a labda jön, talán belerúgok.

  Meccs előtt biztatnak a többiek,
  Gyerünk talpra kezdesz! elől leszel Gareth,
  Ott volt a ziccer és véletlen
  Kapura ment, egy másik életben.”

  • gwandal

   Nem szarabb, mint az eredeti (mindenki értse, ahogy tetszik:D)

 • Jose

  Tavaly 3 vereség mellé 6 döntetlen érkezett. Meg egy bajnoki cím. Még hibahatáron belül vagyunk. Ne most dobáljunk mindenkit a Taiegetoszra. Most még biztatni kell a szegényt. Meg a két szerencsétlent is.

  • gwandal

   Értem én, de most már húzzál vissza a pincébe, mert megjön Jose, és elveszi a denevértől kiutalt romlott parízert

  • iKos

   Tavaly egy pontot szereztünk a bajnokságban a katalánok ellen. Ők ezzel szemben 4 pontot. Ha nyerünk idén otthon, kint kikapunk, akkor 3-3 a pontok megoszlása. Viszont tavalyhoz képest +3 ponttal (hozzájuk viszonyítva) akkor is beljebb lennénk.

 • ofrnkie

  A Sanitas La Moraleja Egyetemi Kórházban elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy Karim Benzema izomsérülést szenvedett a jobb lábában található ún. félighártyás izomban, amely a combhajlító izomcsoport egyik legfontosabb része. A legfrissebb sajtóértesülések szerint a francia játékosra nagyjából 2-3 hét kihagyás vár.
  (pena)

 • iKos

  Van jó hír is. Még mindig megcsinálhatjuk a veretlen szezont.

  • Cornelius Scipio Africanus

   És most is rúgtunk gólt! 😀

 • elkesetthusvetinyul

  Mennyi lesz Marcelo várható eltiltása?

  • skory92

   Szerintem a kiállítás is véleményes volt, gondolom az alap.

   • Jose

    sima piros. idióta volt, hogy rúgó mozdulatot tett, ráadásul talált is.

   • elkesetthusvetinyul

    véleményes?

    • skory92

     Az. Nekem ez a véleményem.

     • Jose

      Kispályás meccseken is elmondom a srácoknak: nem dumálunk a bírónak, nem kakaskodunk és nem csinálunk felesleges szabálytalanságokat. Az ütő- és rúgómozdulatok felesleges szabálytalanságok. Meg a “megfejelések”.

     • skory92

      Ja. Csak ugye mindenkinél más a vérmérséklet.

     • Jose

      Viszont: idén már most egyel több pirost gyűjtött a Real, mint az előző teljes szezonban. MIndhárom játékos itt volt tavaly, aki idén piroskát játszik.

     • WT14

      Hogy érted hogy “mindhárom játékos itt volt tavaly, aki idén piroskát játszik”? Alap, mivel a 3 kapitányunk ment át kreténbe 😀

     • elkesetthusvetinyul

      de mitől? szándékos rúgás volt (más tészta de az “áldozat” is kaphatott volna színészkedésért sárgát)
      amikor szájon vágta Messit az is véleményes volt?

     • skory92

      Hagyjuk ezt. Ráesett valaki, szerintem meg lehetett adni, de véleményes volt. Ha nem lehetek más véleményen, ahogy “otthon” mostanában így van, akkor sajnálom.

     • Jose

      dehogynemlehetsz 😀
      Tegnap ‘ a szú e kotó’ pirosa Frappé ellen volt vitatható. Szerintem sárga. Max. De csak mert mennyibe került a kávészín. De amúgy semmi több, nem piros. A mainál máshogy is megcsinálhatta volna a tigrisbukfencet Marci.

     • WT14

      Tökmindegy, a bíró így látta. Fasznak kellett neki rúgkapálni, mint lebirkózott ovisnak a homokozóban. Mostanában sajnos divat lett nálunk a “faszom az egészbe, a kövi meccset a lelátóról nézem” mentalitás.

     • skory92

      Persze, a mozdulat alapból faszság, meg minek hozza magát olyan helyzetbe, nem Marcit mentegetem, semmi ilyesmi, szerintem ez a szimpla egyik bíró megadja, a másik meg nem kategória.

     • Jose

      Néztem a dortmund meccsét. A VAR miatt asszem háromszor állt az utolsó fél órában a játék. HA a spanyolban is lenne ilyen, jobb lenne a kedvem.

     • skory92

      A bírók fele itt mehetne a lecsóba.

     • Jose

      Nem sírnék miattuk. 😀

     • skory92

      Sírok, hogy nem mennek.

  • Jose

   max 4 bajnoki, a jegyzőkönyv alapján

   • sultan2004

    Bé is ..szna. 😉

    • Jose

     szerintem sem lesz annyi, de a szabálykönyv szerint adható rá maximusz négy.

   • elkesetthusvetinyul

    tehát 1+1.
    CR7-nek még van hátra egy meccs, Marci kettőt pihen, Benzema meg -ahogy írtátok- kb. 3hét ott.
    sorsolástól függ, de lehetett volna rosszabb is. csak szar egyszerre három alapembert kihagyni

    • Jose

     Benzemát nem szar kihagyni. Ez a saját véleményem. 🙂 Nem majké.
     Bale-t is jó kihagyni. Ez is a saját véleményem. 😀 Nem ronricsé. 😀

     • majk

      én már csak azt sajnálom, hogy nem igazán játszunk élvezhető meccseket. sztem a Valencia elleni meg a mai is inkább volt idegesítő mint izgalmas. ha az az ára, hogy jól játszunk hogy Karim padozzon, ám legyen. persze szerintem attól nem fogunk jobban játszani : ] meg hosszútávú következtetéseket sem vonnék még le. ha mondjuk 1-2 hónap múlva sem változik semmi és közben elúszik a bajnokság, akkor majd nekiállok duzzogni

 • zoleelej

  Morata – Benzema : 3-0

  • yuzername

   miaza lepkehimlő? 😮

 • Jose

  Szerkesztői chatbe írtam:
  “Sajnos egyetlen egy ponton baftuk el a mai meccset: a helyzetek kihasználásában. Tudom, hogy lehet védeni Bélát meg Benzemát is, de feleslegesnek tartom, mert elég volt. És utálom a “kellett volna” részeket, de helyettük egy fasza támadóval most veretlenül vezetnénk a tabellát. A Vale és a mai meccsen is szakajtónyi helyzetet hagytunk ki.”

  • WT14

   Nope, az a Valencia meccs volt. Ott ült a csapatjáték, fasza volt minden, kivéve a helyzetkihasználást (na meg Case kényszerű CB szerepét). Itt ehhez még hozzájött Llorente eltűnése, és Theo megye 2-es teljesítménye, plusz az egész csapat valahogy lagymatagnak tűnt (Kroos, Isco és Asensio is).

   • Jose

    18 kísérletünk volt, ebből 8 talált kaput, ebből 1 gól. Mindemellett rosszul játszott a csapat, DE helyzeteink bőven voltak.

    • WT14

     Számokban soknak tűnik az a 18, de a Valencia ellen több volt belőlük az ajtó-ablak, itt elég sokat lőttünk távolról amiből sok gyengécske volt.

     • Jose

      Bale két fejese és az első félidő végi lehetősége. Asensio lehetősége rögtön a vendéggól után. Kroos kapufája. Ezek így fejből, amelyek nem voltak gyengécske helyzetek. egyetértesz?

     • WT14

      Bale két fejeséből az egyik magasan jött, azt nem nagyon lehetett volna jobban megoldani. A többi stimmel, de a Valencia ellen csak Karimnak több mint 4 ajtó ablak ziccere volt.

     • Jose

      Ok, vegyük le azt a helyzetet. Akkor marad 4 hatalmas ziccer. Amelyek kimaradtak. Erre mondtam, hogy egy normális centernél nincs gond. Vagy egy nemnormálisnál. 😀 Igen, a Vale ellen több helyzet volt, de a maiak is elegek kellettek volna, hogy legyenek a három pontra. A játék képe más dolog, a helyzetek meg megint más.

     • WT14

      Meg valahogy a játék képe megnyugtató volt a Vale ellen, ott a végéig azt hittem hogy behúzzuk. Itt már a félidő felénél kezdett az az érzésem lenni, hogy ez bizony kevés lesz. Sajnálom hogy most az APOEL jön a BL-ben, mert nem lesz jó alkalom arra hogy összekapja magát a csapat. CR-rel a sorban lesz egy 5-0, öröm-bódottá, aztán mehetünk az Anoetába a portugál nélkül, plusz Benzema is ki tudja mennyit hagy ki. Jobb lenne most pl. ezzel a T’hammel meccselni egyet, kicsit talán felrázná a csapatot.

  • gwandal

   Egy közepes, de stabil támadóval is, ezért kellett volna vki a padra, v nem kellett volna Marianot elengedni

   • iKos

    Ezt a Mariano hype-ot engedjük már el. Láttam a legutóbbi Lyon meccset, a gyerek mezőnyben használhatatlan volt, botrányos labdakezelés, ráadásul már a bulldog mentalitása se volt sehol.

    A keret egyensúlyához, ideális szerkezethez képest a walesit kellett volna inkább elengedni a nyáron, Moratat pedig megtartani.

    • V.I.C.

     Nálam a mi keretünket/stílusunkat tekintve továbbra is Mariano > Morata, ami a szükséget illeti. Ha Álvaro gólkirály lesz a PL-ben (ahol látszólag megtalálta eddig a számításait), akkor is.

    • gwandal

     Az idei BBhez képest Mariano csak jobb lehet. Tökmind1, h most mit mutat a Lyonban, ennyi ziccerből 1-2t csak berúgott volna.

     • WT14

      Az idei BB-hez képest Eppel Marci vagy Priska is jobb lehet.

     • gwandal

      😊kb innen indult a diskurzus

 • V.I.C.

  Mindkét döntetlen legfőbb oka szerintem a felesleges kavarás volt. Először a Valencia ellen a középhátvéd nem megfelelő pótlása miatt csúsztunk el, majd most a teljesen érthetetlen elképzeléssel felküldött kezdő, mínusz egy középpályással szinte végig. Ha variációktól mentes csapatot küldtünk volna fel, mindenkit a posztján és megszokott rendszerben szerepeltetve, akkor jóval könnyebb dolgunk van. Persze lehet mondani, mekkora helyzetek maradtak ki, és ez nem is vitás, de mindkét meccsen megragadtunk a középpályán, és leginkább ívelésekkel jutottunk előre, nem kijátszott helyzeteknek köszönhetően. Nézzük meg a három gólt, amit ezeken lőttünk: egy remekül kihasznált hiba, egy pontos szabadrúgás, meg egy pontrúgás utáni lecsorgó (Ramos véleményes támaszkodásával). Rotálni lehet, de a rendszer bolygatásával együtt már vissza tud ütni.

  • WT14

   A Valencia elleni miatt nem hibáztattam Zidane-t, ott nem volt középhátvéd a talonban, valakit muszáj vo,t odatenni. Most viszont a nyakába lehet varrni a kezdőt, ez egy katyvasz volt (persze így is nyerni kellett volna).

   • V.I.C.

    De, ott is lehet hibáztatni szerintem. Fel kellett volna hozni egy fiatalt (opcionálisan Tejerót). Ha már nem teszi meg, akkor viszont Llorentét beteszi szűrni minimum, hogy Kroost ne fogja vissza.

    • WT14

     Igazából a legpontosabb, hogy CR szuperkupás bírólökdösős faszsága miatt buktunk 4 pontot, mert ha ő játszik, biztos vagyok benne hogy mindkét meccset hozza a csapat. A bírólökdösés pedig nem lett volna, ha nem kap jogtalan sárgát műesésért, szóval a kurva anyját annak a bírónak 😀

     • V.I.C.

      Persze hiányzik CR, de a rendszerben elfoglalt szerepét be lehet tölteni. Viszont ha a szűrőt visszateszem középhátvédnek és a passzerem letolom a mélybe, túltelítve a középpályát/két balhátvédet küldök fel, miközben négy középpályás ül a padon, és a maradék árva centertartalékom padra sem teszem – ezek már más típusú dolgok.

      Hiába van ugyanis jó alapanyagom, ha egy kaját készítve rossz sorrendben teszem őket a közösbe, akkor nem fogok jóllakni. 😀

     • WT14

      Nem a rendszer miatt volt baj CR hiánya, hanem hogy a helyette játszók nem voltak képesek 10-12 méterről, ajtó ablak ziccerben bejuttatni a kapuba a labdát. A rendszer akkor hibázott volna (támadásban legalábbis), ha nem tud a csapat elég helyzetet kidolgozni a támadó(k)ra, de erről nem volt szó. 4-5-6 ziccernek elégnek kell lennie egy meccs megnyeréséhez ezen a szinten.

     • V.I.C.

      Ez megint a lecsapódása a dolgoknak, de meg kell nézni, hogy alakulnak ki a lehetőségek. Igen, ki lehetett volna használni pár lehetőséget, de a támadások felépítése is távol állt attól, amit vártunk, és ez már a rendszerre vezethető vissza. Ma pl. Ase idővel fentragadt, és középen senki nem tudta összekötni a középpályát a támadókkal. Ezért rengeteg labda lett kibaszkodva Lucas és Carvajal felé, míg a másik oldalt szintén a hülyén felküldött kezdő miatt kb. meg se lehetett játszani, mert Theo nem találta a helyét, Marcelo meg nem találta Theót sokszor, nem érezték egymást. Isco érkezése kezelése volt a dolgoknak, de ő is sajnos hátrébb játszott, mint kellett volna. Két tízesünk is volt a végén a pályán, az egyik támadóposzton, a másik mélységi irányítóként.

      Legelső lett volna a baloldali blokk felszámolása, a bizonytalanabb Theo helyére behozni Kovacicot. Ezzel rögtön stabilizálódik valamelyest a rendszer, majd jöhet Isco valódi irányítói szerepkörbe. BTW ha a kezdeti elcsúszást (ami 15 perc alatt látható volt, hogy rosszul működik), Benzema sérülésénél kezeli és nem Bale jön, hanem eleve Kovacic, akkor az egy hatékonyabb változtatás lehetett volna.

     • WT14

      Tény, én se értettem, mi a túróért kapott ekkora fókuszt a két szél, Zizounak vajon mi járt a fejében? Középen tátongott az abyss, a szélek meg nem működtek, mert Dani szezon eleje óta foscsi, Theo meg ma mennyei megyei szintet tolt. Persze a kellő számú helyzet megvolt így is, de ettől még szar volt a mai kezdő. Csak ha nyerjük a meccset, maximum egy kis dörmögés lenne hogy akadozott a játék, de így már más a leányzó fekvése. Egyszerre vagyok mérges Zidane-ra a szar kezdő miatt, és Bale-re, amiért így is meg lehetett volna a meccs ha csak a helyzetei felét beveri.

 • iKos

  Morata ma is gólt szerzett.
  mondtam, h ne adják el 🙁

 • WT14

  Közben a T’ham rendesen pörköli az Evertont, Kane kettőt hintett. Ha nem brit lenne, már rég mondtam volna hogy igazoljuk le.

 • WT14

  Fun fact mára:
  Eddig mindhárom csk-nkat kiállították, nem több mint 6 meccs kellett hozzá.
  #ígykellpéldátmutatniakicsiknek
  #fuckyeaaah

  • Jose

   És szerintem mindhárom a saját hülyesége miatt, nem azért, mert mittomén, utolsó emberként felvágta az ellent, hogy így akadályozzon meg egy gólt. Nem szeretem az ilyen mentalitást. Dani is faszt dumál a sporinak. Hajtsa le a fejét és dolgozzon keményebben. Koncentráljon. Kurvára messze van a tavalyi szezon, nem lehet megélni abból.

   • WT14

    Bizony, gondolom mostanra az öltözőben is belátták, hogy szar van a puncsostálban. De kurva messze van már a két szuperkupa-meccs…

 • nasty red cards

  CAAAMPEOOOOOONEEEEEEEEEEEEES!!!!!

 • smatte

  de legalább az egyik közvetlen rivális szintén botlott…ennyi mára.

  • bdyd

   nem hinném, hogy a Levante a szezon végére is még tényező maradna

   • smatte

    A matrac döntetlenjére gondoltam…:)

    • bdyd

     hejehuja

 • carlos06

  Faraszto meccs volt ez fejben.

  Nyerhettunk volna ezzel a kezdovel is.
  Vagy nem? Zizou okos?
  Miert nem tudjak berugni?
  Miert csak a szeljatek?
  Miert ez a kezdo?
  Milyen hozzaallas ez?
  Miert kap pirosat a csapat osszes kapitanya es lesz eltiltott a 3. fordulora?
  Tenyleg elszalltak es kifele megy a duma?
  Miert nem tudtak igazolni egy csatart?
  Morataekkal megvan ez a meccs,ahogy tavaly ezeken a meccseken lett meg a bajnoksag.
  Nincs semmi gond, ez csak a bajnoksag eleje.
  A vegen ezek a meccsek is ugyanannyit ernek.
  Inkabb most ne jojjon ossze semmi.
  Jo,hogy tavasszal ezek a problemak nem latszodtak.
  Mi tortenik? Mi a hiba, hogyan summazzam a szezonkezdetet?

  8 palinka….dejo h tavasszal minden befele pattant.

  Nagyon jok leszunk.

 • Jose

  Carlo szopóágon eddig. Akkó inkább má egy iksz a Levante ellen. (akkóse)

 • Zizou

  Átvállaltam Normától az összefoglalót. Mit szólnátok egy taktika orientált öf-hez?

  • Jose

   Nyolcralegyenkész.

   • Zizou

    Nem túl sok idő az?

    • Jose

     nézzük meg 😀

  • Cornelius Scipio Africanus

   Én támogatom 🙂

 • Manócska

  Úgy gondoltam hogy a női tenisz döntőig megnézem hogy az Espanyol mennyire tudja megnehezíteni a Barca dolgát. Az biztos hogy egyelőre nem sokat van náluk a labda.

  • Jose

   a barca meg fogja nyerni az első öt bajnokiját

 • Krityó

  Sziasztok, többet nem fogok gyrokopterezni, megígérem, mert miattam volt a döntetlen. :DDD
  Láttam az áttekert meccset, remek gólt kaptunk, egyszerűen vicces volt Carvajalt nézni… Marcelo hülyeséget csinált, sajnos megérdemelte a pirosat…
  Most nézem a Barca meccsét, mert itt van édesapám (ugyebár szurkoló). Jelen pillanatban az a helyzet, hogy az idei szezonban ugyanannyi Real-meccset láttam élőben, mint Barca-meccset, amit kicsit cikinek érzek. 🙂

  (Ha lesz valami kis videó a repülésről, megmutatom, kis feleségem a videómágus nálunk. Ja, igen, @IronRock, nem téged láttalak a kertben dolgozni, feletted repültem el??!!! :DD)

  • Zizou

   Divat!! 😀

   • Krityó

    Sosem tagadtam… :)!

  • Manócska

   Az már biztos, hogy az édesapádnak jobb napja lesz, mint amilyen nekünk van. 🙂

   • Krityó

    Nekem azért jó a napom: itt van a családom szép Zalából, repültem, étteremben ettem, nem kaptunk ki :D, a Barca meg úgyis megszívja előbb-utóbb, most kb. sokkal utóbb. :DDDDDDD
    Mondjuk azért a lesgól Messinek okés, malacgól Messinek okés, nem olyan vészes ez! 😀

 • Sasu

  Na mi volt ma, most látom az eredményt. Benya parádé?

  • Cornelius Scipio Africanus

   Bél(a)parádé. Kifingatott egy Levante.

 • smatte

  na mi van, Messinél nincs jetlag? Csak nálunk kell durván rotálni, már szeptember elején?

  • Krityó

   Les, malac. Gól. Így könnyű! Ezeket Benzema NEM rúgná be, annyira gagyi gólok! 😀

   • smatte

    ezt már nem is akartam írni. Elkezdődött az új szezon és a fortuna most a Barcával van. Most talán ők dolgoznak meg a szerencséért.

    • Krityó

     Rájuk fér, egyszer nekik is lehet szerencséjük, annyira szerencsétlenek!😂

 • ofrnkie

  Amikor látom, hogy egyetlen játékos mennyire meghatározhatja a meccset, kicsit jobban haragszom Zidanera hogy Isco kezdett

  • ofrnkie

   Zseniális. Elképesztő.
   Mint Isco az olaszok ellen.

  • Cornelius Scipio Africanus

   *Isco nem kezdett

   • ofrnkie

    Köszi!:D

 • Cornelius Scipio Africanus

  Farkas Norbi őrültebben viselkedik egy Barca meccs közvetítése alatt mint egy szerelmes, 12 éves ultimate Dzsásztin Bíber rajongó a koncerten az első sorban. De valószínűleg szerelmesebb is Messibe és a Barcába.

  Ami mondjuk nem baj. Csak nem kéne közvetíteni hagyni ilyen embert.

  • Sragi

   Erre mikor jöttél rá? 😀 Eddig burokban nézted a kozvetiteseit? 😀

   • Cornelius Scipio Africanus

    Nem néztem 2 éve kb sport tv-t csak tegnap belefutottam véletlen 1-2 percre. 😀 Sokkolt is 😀

    • Sragi

     😂 😂 reszvétem! Ideje rekuperálódni! 😀

 • dracox

  Legalabb a Barca belövi azokat amiket a mi támadóink kénytelenek… legyen izgalmas a vegjatek

  • Krityó

   Két új srácuk jól mozgott, kicsit bízhatnak odaát a közeli jövőjükben a szurkolók, de Messire úgy kell vigyázniuk, mint a hímes tojásra, annyira egyemberes a csapatuk. Ha neki valami nyűgje lesz, oda a szezon.
   Nálunk a sztárunk csak – 4 pontot hozott idén.😋

   • yuzername

    A Barca statisztikailag a sárga földig lefocizta az Espanyolt, 80%+ labdabirtoklás, millió kapúrarúgás és egyebek, az 5-0 jól tükrözi a játék képét. Nekem egyelőre nem tűnik úgy, hogy Neymar nélkül összeomlana a Barca… -persze 3 meccsből még nem sok mindent lehet leszűrni, meglátjuk a Juve ellen mit mutatnak a BL-ben.

 • De Mi

  Sziasztok
  Sosem szóltam hozzá,de az elmúlt tapasztalataim alapján ilyenkor nem IronRock kapta le 10 körméről a csapatot? (Előre is bocs Zizou, nem neked szól.)
  De lehet,h szellemiségetek, kritikátok vhogy mégis eljutott az éteren keresztül a srácokhoz,így nektek is köszönhető a történelmi siker.
  Én előre félek,ha ‘alsóházi’ csapat ellen játszunk, nem nagyon tudunk ezekre fejben ráhangolódni. (Igaz tavaly valahogy csak be lett gyömöszölve az a gól, jött Ramos, vagy vki és fordítottunk……)
  Keret, középpálya kurvajó, még az eltemetett Békkel is übertop, láttuk,h hogy tudnak játszani Barca ellen (végre, tudom előszezon, tudom B meggyengült….tudom).
  Szerintem – az érthetetlen kezdőn túl – (ki találta el?) a legfőbb baj a fejekben van, ezt a Levantét bármikor legyőzi egy 44%-os Real is. Ok, De ma nem.
  Ramos pökhendien mutogatott, h tessék felállni, erre a következő meccsen kiállítják, Marcelo lábmozdulata, nem is értem. Valahogy a fejekbe kell rendet tenni.
  Val. ellen (rém)álmaimban sem derengett,h döntetlen lesz, de ha tudom,h bemutatják a kupákat (nem vok tájékozott eléggé), akkor sejthető volt,h kicsit hátrébb dőlünk a fotelban. (CR nem belelazul egy újabb aranylabda után?)
  Ha 1 pont helyett majd 6 pontot hozunk a Barca ellen ki fog majd a Levante ellenivel foglalkozni, senki.
  Egy valami – fejeken túl – zavarhat meg minket ez pedig a sérülés(ek). Remélem – majk – mellett nagyon szurkolunk Benzema minél előbbi felépüléséért.
  Várom az öf, Hala Madrid
  .

 • Sragi

  De jó hogy nem láttam ezt a fos tengert 😀
  Benzema-val mi lett? Morata..( Ja bazmeg ő elment) Szoval Bale miért nem lőtt gólt csereként? Mi ez a szar x otthon egy Levante ellen?? Tudom túl sokat kérdezek 😀

  • Ronrics

   túl jó volt a csapat összetétele…ja es nem volt Modrics!

   • Sragi

    Ja bassza meg Z 😀 Ennyit tipp játékról 😀 Legalább más is benezte szerintem 😀 Mondjuk az 1db kapott gól megvolt.

  • Manócska

   Látom hogy a Te idegeidre sem volt túl jó hatással ez a meccs. 🙂 És úgy hogy nem is láttad. Gondolj el minket, akik nézték is.

   • Sragi

    Áh legyintettem csak mikor láttam a végét. 🙂 Utólag vissza gondolva ez a kezdő is elég nagy öngól volt.

 • Sragi

  Keine pánik! Előnyt kell adni a tobbieknek is.
  #begentle
  😀 (MB1-es futballistak a faszomat már!!)

 • Resid

  Nem lehet mindig a “csapat” mögé bújni. Igenis létezik egyéni felelősség. Ki kell mondani: múltkor Benzema, most pedig Bale miatt buktunk pontokat.
  A háttér pedig az érthetetlen igazolási politika, amit a támadósorral kapcsolatban produkáltunk. Már tavaly is gyengén muzsikált a BB kettős. Erre elengedjük a potenciális konkurenciát – Morata, Mariano – és nem hozunk senkit. Márpedig kell az egészséges öltözőn belüli versengés, ezt mindenki aki valaha sportolt, nagyon jól tudja. A túlságosan nyugodt légkör, ami ezáltal kialakult, még inkább rossz irányba mozdította a duót.
  Minimális psichoanalitikus készségek kellenek hozzá, hogy kimondhassuk – Benzema alapjában véve lusta. Ha nem noszogatod, még a kisujját sem fogja keresztbe tenni. Hát most hátradőlhet.
  Bale pedig elejétől fogva önbizalomhiánnyal küzd. Az ilyen esetben meg kell adni a türelmi időt – szerintem max 2 évet – de ha ezután is fennmarad a probléma, ki kell mondani: ez az ember alkatilag nem alkalmas arra, hogy egy RM szintű nyomást elviseljen.
  Ezen konklúziók megfogalmazása pedig elsősorban az edzői stáb feladata. A harmadik felelős tehát ezáltal Zidane. Ezt ki kell mondani, mert ezek tények. Nem csak a pozitív eredményeket szabad kimondani, a kritika igenis előre visz.

  • Sragi

   Benzema nem újkeletű probléma. Bale annál inkább. Azért nem fognam csak rájuk, de egy biztos nálam mind a kettő jo madár megbukott. Amúgy Morata elengedese óriási nagy öngól volt. Már idény kezdete előtt mondogattam és ha jól emlékszem te is és kb szinte mindenki. Ennek a 2 kutyaütőnek nincs konkurenciája így. (Mayoral nem az). Morata meg köszöni szépen csendben lövi a góljait.. Simán versenyezni fog a golkiralyi címért.

   • Sragi

    Plusz nem tudom kivel vitatkoztam itt Bale teljesítményével kapcsolatban, de egy 100 milliós jatekostol ez kurva kevés.. Az eloszezonja rendben volt pedig… Idén először talán amióta itt rontja a levegőt.

    • carlos06

     Velem,de nem az volt a vita targya,h Bale most gyenge ( 1eve gyenge),hanem az,h nem emlekeztel,h volt mar jo szezonja.
     Az eloszezonjairol amugy annyit,h ketszer volt eddig teljes eloszezonja. Az elso mikor jottek a nagyon izmos fotok rola. Utana hozta elete leggyengebb es legbosszantobb idenyet. A masik most es hasonlo teljesitmenyt nyujt 🙂
     Mikor jo szezonja volt akkor vagy a piacrol esett be vagy az EB-rol.
     Nala szerintem felesleges osszefuggeseket keresni a teljesitmenyevel kapcsolatban,a tozsde kiszamithatobb,mint az o hullamzasa.

     • Sragi

      Akkor egy biztos. Az, hogy megbukott, mert egy 100 milliós spíler ne hullámozzon, mint a Balaton 🙂
      A 3 jó felszezon meg engem nem hoz lázba 🙂 2 momentum a BL döntős gól meg a Copa del Rey.
      Benezema dettó.

     • carlos06

      Igen megbukott,mert 100 millio volt es igazad van. 🙂

     • Sragi

      Irónia?

 • Jose

  https://youtu.be/E6ZrnEVXYQg
  Érdemes megnézni.

  • Raulitás

   Főleg ha agyérgöcsöt akarsz kapni. Köszi José

  • Cornelius Scipio Africanus

   Neki kéne nézegetni és beadni a kérelmet hogy távozhasson, mert se a mentalitása se a képessége nem üti meg az elvárt minimumot sem. Remélem ő lesz az első távozónk nyáron.

   (Én felkészülési meccsek közben írtam, hogy Bale-en és Benzemán elmehet a szezon. Eddig sajnos k*rvára megerősítenek ebben. )

   • dracox

    Szivesebben neznek elol egy-két Castilla tamadot mint ezt a két kutyaütő balf*szt.. nem érdekel hogy tapasztalatuk nulla lenne. Zizu helyébe bedobnám a mélyvízbe őket

  • Jose

   Ha mindenkinél kész az ebéd, akkor jön az ÖF. Ott majd meglepetésekre dicsérő szavakkal is kommentelek (tehát nem az ÖFben) Bale-ről. Mert úgy korrekt, ha a jó dolgokat is meglátjuk.

  • Ronrics

   Valóban érdemes megnézni – hatalmas pech széria /önbizalom hiány?/.
   Jól elmozog,lefut, lő, 30-40 cm-l túlemelkedik a védőkön de a boha istennek se bír eredményes lenni

 • Sragi
 • Zizou