Utolshow

Ezt elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. – Idézet egy nagy tudású embertől. És milyen igaza volt! Idén nullszaldós idényünk volt. A kupáink mennyisége megegyezik a rotálás függvényében nyújtott teljesítményünkkel a 60. perc utántól. Persze lehetett volna ez másképp, és talán több méltósággal fejezhetnénk be az idei szezont. De a fociban nincs „ha” (akkor hol van?), de ez az egész fejben dőlt el…Lényeg a lényeg, most még idén utoljára beharangozunk! Bizony, még meccsünk van, de persze tudom, hogy már alig van, akit érdekelne. Mindenki várja a fejleményeket edző ügyben, miközben Pérez borzasztó döntés előtt áll: Kirúgni vagy nem kirúgni, ez itt a kérdés!

Hát ennyi volt. Köszönjünk el az idei szezontól, egyes játékosoktól, hisz több mára nem jutott. Köszönjük meg Carlo munkáját, de bízzunk benne, hogy Pérez kibír egy hetet kábszi nélkül. Talán lenne egy józan döntése. Lehetett volna jobb is, nem vitás, de mi madridisták szeretjük ilyenkor mondogatni: Majd jövőre sikerül! De mielőtt ennyire előreszaladnánk, fogadjuk vendéggént a Getafét, de ne kíméljük. Tömjük ki sok góllal, csak, hogy jobban csússzon a sörünk! 

A meccsről annyit lehet elmondani, hogy Khedirát minden bizonnyal nem látjuk többet habfehérben, mivel még mindig a sérülésével bajlódik. Emlékszünk, ugye? Amikor megsérült… idén.. azon a meccsen. Á, hagyjuk.

Khedira, nem ismerjük a képességeidet, de köszönjük, amit értünk tettél!

Mellette még Modric, Benya, Coentrao és Ramos került ki a keretből, viszont a norvég tini gyerekünk bekerült! Valószínűleg Ödegaard megkapja első lehetőséget, hogy megmutassa mit is tud. Bevallom, kicsit kíváncsi vagyok. Nem várok tőle sok mindent, de remélem rámcáfol. Bár ebből az egy meccsből sok mindent nem tudunk majd levonni. Gondolom a keret többi tagja a hátára sem kívánja már ezt a meccset, így Ödegaardnak még nehezebb dolga lesz a 70. perctől beállva. Bár nálunk minden meccsen nehéz a 70. perc környékétől, téttől függetlenül.

Az esélyeket latolgatva nincs félni valónk. Ronaldo 7-szer talált már be a Getafénak, és minden kétséget kizáróan ma növelni fogja ezt a számot. Ami még alátámasztja azt a gondolatot, hogy legalább az utolsó meccsünkön nem vallunk szégyent, az az, hogy az előző 12 egymás elleni meccsen, 11-szer mi hagytuk el győztesen a pályát, és a legutóbbi négy meccsen legalább 3-szor betaláltak a fiúk.
Ideális meccs lesz tehát, hogy befejezzük ezt az idényt. Örömjátékot szeretnék látni, és gondolom mindenki más is, aki kilátogat ma este a meccsre, vagy csupán a képernyők előtt követi az eseményeket.

Tehát a lényeg csak ennyi: Ma játssza utolsó hivatalos mérkőzését a 2014/15-ös szezonban a Real Madrid. A helyünk a tabellán biztos, ezüstéremmel zárunk. Szomorkodunk, szomorkodunk, de egy fokkal jobb, mint tavaly. Tehát az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Így ez már biztos: Jövőre bajnokunk leszünk! – vagy nem.
Pérez b@&ß$ä°˘%, csak okosan!

Hala Madrid y nada mas!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!