Beharangozó Raulitás  

Összefoglaló (Real Madrid – Alaves)

Köszöntjük A Nagy Leállás Utáni Összefoglaló Generátorban, azaz az ANLUÖG-ben!

Az összefoglaló generálásához csupán illessze be a megfelelő neveket a megfelelő rubrikába, vagy illessze be a mérkőzés jegyzőkönyvének linkjét a kijelölt helyre. Ahol több opció lehetséges, ott kattintson az ön által preferáltra. Kellemes munkát kívánunk!

Zidane ismét egy új kezdő 11-gyel lepte meg a szurkolókat, amikor a sérült/eltiltott <PLAYER> helyett az ezen a poszton kevés lehetőséget kapó <PLAYER>-t tette a kezdőbe. A szurkolók nagy bánatára <PLAYER> ismét nem kapott helyet a kezdőben, pedig az előző mérkőzésen, csereként jó teljesítményt nyújtott. A sérült <PLAYER>, <PLAYER>, <PLAYER> és <PLAYER> ismét nem állt a mester rendelkezésére.

A mérkőzés elején Zidane csapata vette át az irányítást. Az ellenfél csapata erőtlen presszinngel/behúzódva próbálta megzavarni Zidane csapatát. Az első helyzet <PLAYER> beadásából alakult ki, amiből Benzema fejelt <NUMBER> védő szorításában a kapu mellé/fölé/melléfölé. Az ellenfél egy gyors kontrából a fentragadó Ramos/Marcelo helyén, de a kapus/védő nagy bravúrral szögletre mentett.

A <NUMBER> percben egy tizenhatoson belüli madridi szabálytalanságot/kezezést reklamált az ellenfél és Katalónia, de a VAR nem látott semmit. A <NUMBER> percben <PLAYER> egy átlövéssel próbálkozott, de a kapus védett/a lövés nem talált kaput/a védő blokkolta, szöglet/kirúgás. A <NUMBER> percben újabb beadás után veszélyeztetett a csapat, de a felhúzódó Ramos nem talált kaput. Az ivószünetben a játékosok figyelnek a mesterre, bárminemű taktikai utasításban bízva, de ezúttal sem kapnak segítséget Zidanetól. Közben norma a szerkesztőségi chatben Zidane inkompetenciáját ecseteli.

A <NUMBER> percben aztán a taktikai utasítások beérnek és a bíró egy elég véleményes tizenegyest fúj be a Real Madrid javára. <PLAYER> buktatta <PLAYER>-t a tizenhatoson belül. Közben mindenki csalást kiált, pedig a tizenegyes jogos volt. A büntetőt Ramos/Ramos hiányában Benzema magabiztosan értékesíti <RESULT>. A félidő hátralévő részében semmi izgalmas nem történik, félidő.

A második félidő elején a Real Madrid ismét intenzívebben kezd, ami a mérkőzés első focira emlékeztető jelenetét hozza, de <PLAYER> lövését a kapus védi/lövése nem talál kaput. A következő <NUMBER> percben semmi érdemleges nem történt. Azonban ezt egy szép játék töri meg <PLAYER> és <PLAYER> részéről. <PLAYER> lövése beakad, <RESULT>/lövését a kapus védi/lövése mellé megy.

A <NUMBER> percben Zidane kettőt cserél. <PLAYER> és <PLAYER> lejön, helyettük <PLAYER> és <PLAYER> a pályán. A <TEAM> csapata még egy utolsó kísérletet tesz a felzárkózásra. Előbb <PLAYER> beadását fejelte ki <PLAYER>, majd a távoli lövést védte nagy bravúrral Kurta. A szöglet után ismét a belga védett magabiztosan.

A továbbiakban még Zidane cserélt <NUMBER>-t: <PLAYER>/<PLAYER><PLAYER> helyett <PLAYER>/<PLAYER><PLAYER> a pályán.

Értékelés

A meccs legjobbja <PLAYER> volt. Kroos ismét remekül mozgatta a csapatot, Casemiro néhány kisebb hibán kívül stabil volt. Ramos/Benzema tizenegyese nagyon kellett a csapatnak, köszönjük szatyor! <PLAYER> gólja fontos volt hiszen bebiztosította a győzelmet/még egy gól fontos lett volna. Kurta ismét stabil volt. A többi játékos a megszokott teljesítményt hozta.

Zidane ismét a stabil védekezésre helyezte a hangsúlyt. A Kurta, <PLAYER>, <PLAYER>, <PLAYER>, <PLAYER> védelem megint jól zárt, bár az ellenfél nem állította nehéz feladat elé a fiúkat. Kurta már <NUMBER> kapott gól nélküli meccsnél jár, amivel egyre közelebb kerül a Zamora díjhoz.

A következő mérkőzés <NUMBER> nap múlva lesz, már csak <NUMBER> döntő van hátra. Hala Madrid!


Az Alaves elleni mecssről annyit: nyertünk, annyira magabiztosan, mint az eddigi meccseinken. Az első félidő borzalmas volt, a második egy kicsit jobb. De nem tudnék olyat hozzátenni, ami az újraindulás óta ne hangzott volna el. Bízzunk a bajnoki címben, és abban, hogy jövőre ennél elviselhetőbb játékkal fog előrukkolni ZZ és csapata. Még 3 döntő, ma pedig szoríthatunk a Valladolidnak! Hala Madrid!

A legjobb kommentjeitek a meccs közben:

Közzétette: Madridi Merengués – Real Madrid Szurkolói Blog – 2020. július 11., szombat

Oszd meg a posztot, ha tetszett!