Beharangozó La Liga Sultan  

La Liga #36: csak bele ne kényelmesedjünk

Három fordulóval a vége előtt az Alevés jön a Bernabeuba kedden este. Nagyon este. Késő este. 21:30-kor. Mivel a Bl döntő bő két hét múlva lesz, lassan már azon kell agyalni, hogy formában tartsunk pár játékost, a túlzott pihentetés se pálya. Ennek jegyében ma kezdhet pár első csapatos srác, vagy legalább egy félidőt kaphatna.

Szerencsére a gárda gondoskodott arról, hogy ne nagyon kelljen már a Ligán gondolkodni, ahogy én látom, nem beleszarást hoztak az utóbbi meccsek, hanem gondtalan, viszonylag feszültség mentes játékot. A Cibelesen megvolt a nagy buli tegnap, megünnepelték a srácok a Liga győzelmet, remélhetőleg mindenki kijózanodik a kezdésre.

Íme a keret:

Lássuk Ancelotti hogy gondolkodik a kezdőt illetően. Apró kérdések vannak: Cuortois és Militao beépítése folytatódik, vagy kicsit rápihennek? Bellingham beszáll, hátha megint gólt szerez? Sajnos a június elsejei Bl finálé olyan szinten lopja el a show-t, hogy most az se érdekelne, ha Modric és Valverde versenyt hánynának a kezdő körben, vagy Rüdiger bajor bőrgatyában jódlizva szopná fel hozná hangulatba a közönséget a meccs előtt.

Leülünk, megnézzük. Nekem most nem tudna olyan eredmény szembe jönni, ami miatt amolyan ancelottisan felhúznám a szemöldököm.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!