Beharangozó La Liga Sultan  

Kommentfogó: Real Madrid – Almeria

Közeledik a vége, immár a 32. fordulót játssza a Real Madrid a spanyol bajnokságban. A Bernabeu meggyötört gyepén, az Almeria fog vendégeskedni szombaton kora este, 18:30-tól. Ismét abban a helyzetben vagyunk, hogy az Atletico Madrid 2 pontra van mögöttünk, azaz nem szabad hibázni, amennyiben igényt tartunk a második helyre.

Jó hír, hogy visszatér a kapuba Courtois, és Benzema is játékra jelentkezik. Rossz hír, hogy Modric a hírek szerint minimum két hétre kidőlt. Reméljük Militao ezúttal nem a dublőrét küldi el a mérkőzésre, mert az a valaki, aki a szerepkörében játszott az utolsó meccsen, az a Castillába se férne be. Értem én, hogy a La Ligában már lefőtt nekünk a kávé, de azért szégyenbe’ ne kelljen már maradnunk.

Az Almería erősen ingázott az első és a második liga között, amikor össze tudtunk velük futni bajnokin, általában jól megvertük őket. 3-4-5 gólt sosem sajnáltunk tőlük, de 2011-ben egyszer összejött egy 8-as is! Az őszi 2-1-es győzelmünk a legszerényebb ebben a sorban. Az Almería 2 pontra van a kieső helyektől, szóval menekülőben van, oda kell tennie magát minden egyes találkozón.

Az esti időpontot elrabolta a Barca – Betis, úgyhogy megint 18:30-kor fogunk játszani.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!