Bajnokok Ligája La Liga Gwolf  

Fiesta 21/22 | Médiagyűjtemény

Gondoltam egybe gyűjtöm nektek a legjobb képeket, videókat amiket találtam a 14. BL-cím ünnepléséről. Jó érzés lesz visszatekinteni, akár évek múlva is erre a felejthetetlenre sikeredett szezonra, így lesz a legegyszerűbb. A kihagyott dolgok jöhetnek kommentben, azok is megmaradnak 😉

A Madrid útja a döntőig

Néhány megjegyzés: Rögtön az első mérkőzésen, az Inter ellen a Camavinga – Rodrygo összjátékkal nyertük meg a meccset a 90. percben. Maradtak is csodacserének egész végig. Szép kis előrejelzés volt az a gól.

Kedvenc jeleneteim a kieséses szakaszból (kommentben jöhetnek a tieitek)

PSG

Az ikonikus Alaba ünneplés.
A tifo, ami jövőre felbukkanó elem lesz a borítóképeinken. Mbappé-t nem hatotta meg.

Chelsea

A Vinzema kapcsolat.

A Modric küllő

Manchester City: A játékosok és az edzői stáb egysége. A veterán Marcelo és Toni Kroos tanácsokkal látják el Carlót a cseréket illetően. Modric Pintust élteti.

Método Pintus

Camavinga ünneplése úton hazafelé. Íme egy 19 éves srác, amint az álmait megéli. Türelmesen várja a lehetőséget és ha megkapja, a BL-ben szétszedi a világ legjobb csapatait. Figyelsz Odegaard?

Egy tiszteletteljes bónusz említés a szezon legjobb edzői interjújához. Nyugi Pep, majd jövőre… is ott leszünk, hogy kipicsázzuk a csapatod és ismét bölcs interjúkat adhass. A Real Madrid elleni vereség a legjobbat hozza ki belőle, kötelességünk tartani ezt a hagyományt 😀 #hadyouthere

Liverpool

Modric és Kroos, a két középpályás maestro így tudtak örülni az ötödik címüknek:

Kupa felemelése, tűzijáték

Aki kimaradt a gólösszefoglalóból… Thibaut Fuckin Courtois. Nélküle sem ment volna.

Buli az öltözőben a lefújást követően:

Ünneplés a Cibelesen

Különleges említés: A La liga cím ünneplés legjobb képe nélkül nem lehet teljes a fiesta poszt 😀

Ünneplés a Bernabeuban

A banda
Marcelo méltó búcsúztatása. Először feledtette, majd túlszárnyalta elődjét Roberto Carlost. A Real Madrid történelmének legjobb balhátvédje volt prime időszakában. Ádios Marci!
15 év, 25 trófea.
Az ötszörös győztesek klubja.
Mr. Ancelotti, aki a Clásico fiaskó után megfogadta a kritikákat és a szezonhajrára egyedülálló egységgé kovácsolta az öltözőt, kiérdemelve a jövő évi kispadot. Most, hogy rájött, hogy bízhat a cserepadban, jövőre talán bátrabban fogja használni a keretet az egész szezonban.
A belga duó. Hazard a parádén bocsánatot kért a szurkolóktól és ígéretet tett, hogy a következő szezon az „övé lesz”. Bokasérülése elvileg a múlté a fémeket is eltávolították a lábából. Mivel 100%, hogy marad, én úgy döntöttem hiszek neki.
A lejáró szerződésű Isco-t is elbúcsúztatták a társai.
A szezon legnagyobb pozitív meglepetése. Vinicius megtanult gólt lőni és eldöntötte a BL-döntőt. Mbappé who?
A Real Madrid legújabb Aranylabdása (lesz). Pichichi, BL-gólkirályi cím, mesterhármasok a világ legjobb csapatai ellen, húzóember nem csak góllövés terén, hanem vezérkvalitásokban és build-up playben is. Karim Benzema élete szezonjával örvendeztett meg bennünket. Sose vedd le a kötést a kezedről!  😀
A futballtörténelem legjobb középpályás triója, a CKM. Be kell vallani, az évek alatt szarrá untuk ezt a hármast, és már egy szezont nem tudnak konstans magas szinten végigvinni, valamint taktikailag is előnyösebb a fiatalokkal rotálni őket. De a BL döntőn bizonyították, hogy legjobbjukat hozva még mindig verhetetlenek.
David Alaba, aki rekordsebességgel és intelligenciával tudta megérteni a habfehér mez jelentését és feledtetni tudta Sergio Ramos hiányát. Fantasztikus egyéniség, fantasztikus szezonnal a háta mögött.
Vigyázat! Túlcsorduló madridizmus veszély! Az akadémisták felemás szezonon vannak túl, de mikor nagyon kellett, lehetett rájuk számítani.
Mr. BL, a kupaspecialista, Rodrygol, RodryGoles. Tavasz óta bomba formában futballozott, meccseket medréből kibillenteni tudó játékos. Befejező skilljei most már a napnál is világosabbak, amire jövőre lehet építeni. Viniciushoz hasonló 15+ gólos kirobbanó szezonja lesz jövőre, screenshotot vállalok.
Courtois-nak bár nem jött össze a Zamora, ahogy ezt elmondta: telibe szarja az egyéni elismeréseket. Akik látták, tudják, hogy ő a legjobb kapus a világon. Ő, és Militao játszották a legtöbb percet a szezonban. Mindketten oszlopos tagjai a csapatnak. Militao a szezonvégi blamáit a BL-döntős teljesítményével feledtetni tudta. Rüdiger érkezésével Mili percei sokkal jobban lesznek menedzselve, így végig a magabiztos Militao-t fogjuk látni jövőre.
Federico Valverde, aki érdemtelenül volt jegelve fél szezonon keresztül, majd néhány mérkőzés után Ancelotti érinthetetlennek titulálta és középpályás létére ő lett a jobb oldali alapember.  Munkabírás, szorgalom, alázat, madridizmus, ez Federico Valverde.
Közkívánatra Daniel Ceballos-ról is megemlékezünk, akinek hála megtudtuk, hogy a CKM a döntő előtt pár órával kártyapartit tartott, őt pedig a cifrafosás kerülgette az idegességtől. Viccet félretéve Valverdéhez hasonlóan jegelt állapotból szállt be a szezon hajrájában példás mentalitással, remek formában játszott és a kulcsjátékosok pihenhettek, hála neki. Ancelotti maga is elismerte, hogy edzésmunkája miatt sokkal többet érdemelt volna a szezonban Ceba. Jövőre!
Vaskéz, a goofy mém figura, Krityó kommentelő fogadott fia, akit valójában mindenki szeret (kivéve mikor biciklicselez). Erős szezont hozott Carvajal beugrójaként, nem emlékszem nagy betlizésekre tőle.
CaseHero. A lapokat és ellenfél szurkolóit egyforma mértékben taszító istenség. Meccsről max eltiltás miatt hiányzott eddig. Jövőre 31 lesz, és Tchouameni érkezésével  nyerhet még több évet a csapatnál, a csökkenő meccsterhelés miatt.
Lukita 2023. Szerződéshosszabbítása már csak formaság. Példaértékű emberi lény.
Zárásként a legjobban bevált igazolások jönnek:  CAMAVINGAAA!
…és Antonio Pintus, aki fitten tartotta a keretet. Előző szezonban 60+ izomsérülés, idén pedig szinte semmi. (tavalyhoz képest ez nudli szezon volt sérülések tekintetében)

Oszd meg a posztot, ha tetszett!