La Liga Összefoglaló Raulitás  

El biza

Mint szódás a lovát. Mint púpos gyerek a prés alatt. Mint vak látássérült a poharat. De ha belegebedek sem lesz több szóvicc most az ellenfél nevével. Nem hiszitek el?

Che Guevara mondta egyszer: „Kegyetlen vezetőket lecserélnek csak azért hogy új vezetők váljanak kegyetlenné.”

Ja nem ez másik összefoglaló.

De mit lehet még összefoglalni? Egy ilyen betömörülő csapat ellen a CKM még mindig nem jó. Még mindig. Illetve egyszer jó volt, de akkor működött az unlimited beadás cheat code. De azok az idők elmúltak.

Minden játkrendszernek megvannak a limitációi. Bizonyos idősávokban, bizonyos emberekkel legyőzhetetlenek. Aztán egyszer megtörténik a csoda. És ha megvan a recept, onnantól egyszerűbb az élet. Már persze nem nekik. Így járt a Triangle az NBA-ben. Így járt a tikitaka, és így járt a CKM is. Nem nekrológot írok, ne értsetek félre. Ez a trió bizonyos meccseken még mindig a világ legjobb és leghasznosabb triója tud lenni. De fel kell ismerni amikor már nem. Nem véletlen, hogy a csapat akkor játszott jól egy ilyen mélyen védekező csapat ellen amikor nem CKM volt a pályán. Mindkét meccsen. Meg az összes mélyen védekező csapat ellen. Fede, Cama, Isco és Ceba mind jobb opciók lennének egy vagy két CKM tag heylett. Kérem alássan ezt akarnám látni.

Meg Benz is megsérült. Meg Vini is ki lett hajtva a godmodeból. Múltkor is ezt rontotta el Ancsa. Remélem ifjabbik Ancsa tud rá hatni, hogy a liga azért meglegyen.

Che Guevara akár ezt is mondhatta volna: „Nem rotáló edzőket lecserélnek azért, hogy új edzők ne rotáljanak.” Én elhinném neki.

Az eheti bingo helyes megoldása pedig a következő:

Oszd meg a posztot, ha tetszett!