Beharangozó Jose  

Bizakodás

Ma este bepótoljuk a valamikor korábban elhalasztott Bilbao elleni csörténket. Jó meccs lesz, úgy érzem, itthon tartjuk a három pontot és így kiépíthetünk egy combosabb valós/virtuális előnyt a többiekkel szemben.

Valós előny lehet a Sociedad előtt és virtuális az Atletico, Sevilla (… Barca) ellenében. Ugye, utóbbi csapatok szintén 14 meccsen vannak túl a bajnokságban, míg előbbi már 15 találkozót letudott. Régen volt ennyire tiszta előttünk a pálya, amelyen ma az idei szezon döntetlenkirálya, az Athletic Bilbao jön szembe. A Bilbao sokunk titkos kedveltje, kár tagadni. Hagyomány, harci tűz (korábban ez mást is jelentett Baszkföldön), elszántság, fura nevek, Iker Munain és Inaki Williams. Valamint utolsó 5 bajnokin 4 pont, 4 döntetlen, BAMM! Utolsó 10 bajnoki, 2 győzelem, 2 vereség, 6 döntetlen, 9-9 lőtt és kapott gól, BAAAAMMMM!

Ennek a csapatnak nehéz gólt lőni és nehezen tudnak ők maguk is gólt szerezni. Tehát, mi olvasható ki ebből? IGEN! ÚGY VAN! Valami elementárisorbitális egyéni hibából (csápolva jelentkezik eme gusztustalan feladatra: Casemiro, Dani és Mendy…) az első negyed óra tájékán hátrányba kerülünk. Aztán 2 enyhe és 3 komolyabb agyérgörcs átélése után (úgy is ismert, mint: KONTRÁZIK A ZELLENFÉL) a 70. perc környékén hátra néz Carlo Jovicra ééééééééés…. bekap még 4 kisteherautónyi rágógumit, majd cserére szánja el magát: Asensio jön/megy, Rodry megy/jön.

Annyira kezünkben a lehetőség, hogy kicsit markánsabb legyen az első helyünk a tabellán, hogy ezekkel az opciókkal nem szoktunk élni. Szerintetek?

Carlo azt mondta, nem érzi, hogy változtatni kellene az alapcsapatán. Van igaza. Mi, kitanult, internetbű’ világot látott fotelszurkálók mindig azt akarjuk, aki kicsi, Jovic, akadémista, Jovic, most vettük, Jovic, miközben egyébként tényleg nem KELL változtatnia, ha a játékosok és a játékosok cicifixének visszajelzése, na meg az orvosi csapat szerint bírják a srácok. Jelzem: Modric nem bírja. Jelzem: Casemiro saját térfelén történő labdaeladásokat meg én nem bírom.

Ha a Sevilla elleni, szerintem konstans teljesítményt tudják hozni a srácok és lesz pár jó egyéni teljesítmény (Kroos, te gépzsír, tedd a dolgod!), akkor nem lehet probléma. Mivel ennyiszer jeleztem, hogy nem lesz gond, tuti lesz. Néhány kommentelő majd azt is megmondja, hogy miattam történt a pontvesztés. Ugyanezek az emberek akarják a reggeli/délutáni dugót dudálással megszüntetni… (Bocs, Kodex! <3 )

Mivel most szóltak rám, hogy 6 óra múlva meccs, ezért többet nem is merek gépelni, inkább élesítem a posztot.

Ja, Vini és Karim gól alap.

HALA MADRID!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!