Elche - Real Madrid beharangozó nyitókép
Beharangozó La Liga ReAlantos  

Elche – Real Madrid beharangozó | Elchent pontok nyomában

Szombaton az Elche otthonában javíthat a Real Madrid az Osasuna elleni pontvesztést követően. Elche – Real Madrid beharangozó.

Elch*sztük

Carlo naplójából:

A Barcelona elleni győzelem után örömmámorban úszott a csapat, a szurkolók.

Mit tettünk ezután? Felkészültünk a következő mérkőzésre?

Lárifári.

Lazsáltunk reggel, délben, este.

Egyetlen dolgot kellett volna megtenni, mert hát számítottunk mi erre: a baszkok az egy pontért jöttek, támadni csak az utolsó esetben indultak el. Mégis, négy nap alatt egy fikarcnyi szikrát sem sikerült kipattintani a betonvédelem feltörését illetően.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyunk kétségekkel. Hogy a magabiztosság mögött ott van az őrlődés és a gyötrődés. Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálunk, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben fogalmam sincsen, hogy melyik a nem a hatodik lépés, még a harmadikat sem tudom. Tudom az első kettőt.

Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Az az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig dolgozik az egész csapat és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni. Ennyi tehetségünk van, gyerekek.

És akkor reménykedjünk benne, hogy nincs elcheszve nem csak az én őszöm, hanem a te őszöd sem…

Ancelotti

Elchepegtetünk némi infót az aktuális ellenfélről

A tabella 15. helyén állnak, és a közelmúltban 5 meccsen 4 pontot gyűjtöttek. Egyedül a Celtát tudták legyőzni, az Espanyollal játszottak egy gólgazdag döntetlent, de a Sociedad, a Rayo és az Alaves is le tudta győzni őket.

Kevésbé tűnnek bevehetetlennek, mint Pamplona kiválóságai, de tény, hogy a Madrid ellen mindenki előbújtatja a tüskéit, mint egy sündisznó.

Nyolc lőtt góljukból kettőt-kettőt vállalt a Boye-Benedetto-Lucas Perez trió (utóbbi még a Deporból és az Alavesből lehet ismerős, ha valaki nem olyan hardcore Arsenal-drukker, mint jómagam), így rájuk érdemes lehet odafigyelni. A kapuban pedig szintén egy régi ismerőst köszönthetünk Kiko Casilla személyében. Reméljük, nem sikerül jól számára az osztálytalálkozó.

Casilla

Real Madrid

Elchesztük?

Igen.

Felcherélnénk a legutóbbi két meccs eredményét?

Kötve hiszem.

Jó érzés volt elchendesíteni a Camp Nou közönségét?

Naná!

Elchentek tőlünk két pontot a pamplonaiak. Most bosszút kell állni ezért. Ne legyen olyan felcher e vidéken, aki összefoltozza az Elche maradékát utánunk.

Felchettintve a twittert, az alábbi kerettel szembesülhetünk:

Elche - Real Madrid beharangozó keret
Benzema elchenevészedett mára egy sérülés okán

A meccset a Spíler2 közvetíti, kezdés 14:00-kor.

Ti jöttök, sipirc elcheverészni a kommentmezőbe!

Hala Madrid!

Oszd meg a posztot, ha tetszett!