Bajnokok Ligája Beharangozó Raulitás  

A legendák csatája (Real Madrid – Sheriff)

Úgy bizony, amikre évek óta vár a sportszerető társadalom, az végre megtörténik kedd este. Összecsap egymással az NFL és a labdarúgás két legnépszerűbb csapata, a Real Madrid és a Dallas Cowboys. Most felvezetjük a mérkőzést, és megpróbáljuk megfejteni, hogy Ancelotti hogy állítja fel csapatát a meccsre (és nem, nem a cheerleaderekkel).

Az első mérkőzést Madridban játsszák az amerikai futball szabályai szerint. Így tehát Carlonak kell megtalálnia fiai helyét a csíkok között (Pablo Escobar szponzorálásával, aki az adidassal közösen megalkotja az első felszívható Madrid mezt).

Támadók

Irányítóként (quarterback) feltehetőleg Kroost bízza meg Carlo, aki nem csak lábbal, de kézzel is oda céloz, ahova akar. Az irányítót védő támadófal közepén (Center) a belga óriás, Courtois kaphat szerepet, aki méretei miatt remekül irányíthatja a falat. Mellette két Guard poszton Alaba és Militao kaphat helyet, akik fizikumára nagy szüksége lesz a csapatnak. A fal szélén a két Tackle poszton Carvajal és Miguel vehetik fel a versenyt a Cowboys pass rushereivel.

A Tight End szerepében Jovic kaphat helyet, akit fizikai adottságai alkalmassá tesznek mind az irányító védelmére, mind blokkolásra, és remek célpont is lehet Ancsa kreatív támadójátékában. Az elsőszámú elkapó Benzema lehet, akinek képességeit nem kell bemutatnunk senkinek. Vinicius remek célpont lehet Kroosnak, ha a hosszú route-ok megfutásakor el tud szakadni az emberétől. Slot recievernek pedig mindenképp Modicot használnám. Fordulékonyságával, testcseleivel rövid idő alatt helyet tud magának csinálni, így rövid játékoknál ideális célpont lehet. A csapat futója pedig nem is lehet kérdés. Az idén igazolt Camavinga fizikalitása, robbanékonysága és sebessége tökéletes running backké teszik.

Védelem

A védőfal két középső tagja Vallejo és Nacho (Tackle), míg a két szélen Mariano és Blanco lehetnek (End). Fizikalitásban talán itt lesz a legnehezebb felvenni a versenyt a Dallas játékosaival. A pass rushért (aka az irányító földbe döngöléséért) Casemiro és Valverde lehetnek felelősek, a középső linebacker pedig Lunin lehet. Itt a fizikalitás, az erő és a sebesség mellett a vadászösztön a legfontosabb, ami mindhármukban megvan. A két Cornerback Marcelo és Lucas lehetne, akik sebességben fel tudják venni a versenyt (?) a leggyorsabb elkapókkal is. A Safety-k megtalálása talán a legnehezebb feladat, hiszen kevés védekező profiló játékos maradt a csapatban. Így itt kényszermegoldásként a Bale-Rodrygo kettősre tenném a voksomat. Mindketten villámgyorsak, és ha elég lelkesek akkor odateszik magukat védekezésben.

Jó szurkolást, Hala Madrid!

RAulity: - Figyi ReAlantos, benn a poszt a szerkesztőben, nézd már át pls. 
REAlantos: - Te már megint mit szívtál? Nem a Cowboys ellen játszunk!
RA: Ne szopass már, nekik csillag a logójuk.
RE: Dehogy szopatlak, a Sheriff Tiraspol ellen játszunk.
RA: Tiraspol? De fura nevű amerikai város.
RE: Nem amerikai, moldáv!
RA: De ott nincsenek sheriffek. F*szom, jó lesz ez így. Úgyse veszik észre, azok is darálni fognak.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!