Beharangozó Copa del Rey Merengues Jose  

DIY BEHARANG (Alcoyano-Real Madrid)

Minden tiszteletem… az Alcoyano csapatáé, amely valószínűleg a lehető legjobb összeállításával fog pályára lépni a Real Madrid elleni Király kupa találkozón. Ám ettől még sima habfehér továbbjutást várok, mert egy normális világban ennek így kell történnie.

Minden tiszteletem… az összes fiatal játékosunké, akik papíron az első csapathoz tartoznak, gyakorlatilag most már Martin mozgolódik megint, hogy kölcsönbe kerüljön, mert Zidane alatt nem kap elég lehetőséget. Ezért nincs a keretben. Sírjunk közösen.

Minden tiszteletem… Zidane-é, aki kitartóan állja a kritikákat és a fullasztóan unalmas, önismétlő újságírói kérdéseket, és aki végtelenül bízik a 4 évvel ezelőtti alapembereiben. Ám gyakran azt érzem, hogy Zidane elfelejti, hogy a kritikák nem minden esetben rosszindulatúak és inkább még durcásabban dolgozik, dönt – ahelyett, hogy elmerenguene egyik-másik észrevételen. Egy általam mélyen tisztelt, vérprofi amatőr kapus szerint ZZ tényleg durcás gyerekként viselkedik: nem kapta meg akiket akart, ezért nem játszattja azokat, akik érkeztek.

Minden tiszteletem… a Tiétek, hogy a Beharangozó többi részét megírjátok. A meccs szerda este 21.00 órától kezdődik, itthon a Sport1 közvetíti.

Összeszokott csapat áll fel a kispadról kezdőnek holnap.
Mennyei 🙂 Tényleg! Ezeknek a pályákban varázsa van. Ami néha egy törött bokában materialozálódik.
Feladat CSAK a bátraknak: hangosan felolvasni a tabella jelenlegi állását – gyakorlás nélkül!

DIY BEHARANG! – A BEÉRKEZŐ VÁLASZOKKAL SZERDA 17:00 órától fogom frissíteni a posztot! Kreatív gondolatokra fel! 


FRISSÍTÉS!

Így harangoztok Ti!

(Az itt olvasható tartalom nem feltétlenül egyezik a szerkesztők véleményével!)

DIY BEHARANG – CDR – ÍGY HARANGOZTOK TI

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!