Képtelenség

Interjú átlagos kritikai gondolkodással és szűk beszélőkével rendelkező  madridista  szurkolóval.


Kérdés: COVID, sérüléshullám, Hazard kidobott pénz, ZZ érzelemmentes és reakciómentes edzői teljesítménye, szép győzelmek nagy nevű, rossz formában lévő ellenfelek ellen és vereségek gyengébbnek tűnő, de lelkes és szervezett ellenfelek ellen. Szerinted minden a helyén van jelenleg?

Válasz:

Kérdés: Mit gondolsz, önmaga paródiája lesz ZZ az önismétlő, üres válaszaival, nem működő kezdőivel?

Válasz:

Kérdés: El tudod képzelni, hogy ma is megfázik a csapat az ukrán U17-es brazil válogatottól? (Enyhe utalás az első meccsre…)

Válasz:

Kérdés: Ki fog gólt lőni a Real Madridban?

Válasz:

Kérdés: Mit gondolsz, melyiket fogod hamarabb látni életedben: Zidane alatt dominálva az egész meccsen, több gólos győzelmet arat a Real Madrid, vagy Darth Vader valami fura helyen?

Válasz: 

Kérdés: Ha jellemezni kellene, hogy egyes játékkapcsolatok mennyire illenek össze, vagy mennyire működnek idén, mit mondanál? Ilyen párokra gondolok: Ramos-Varane, Marcelo-Hazard, Lucas-Asensio

Válasz:

Kérdés: De azért nyugtass meg, látod a rendszert a csapat játékában, ugye?

Válasz:

Kérdés: Fura ez, végtére is egy szurkoló szereti a csapatot, mint édesanya a gyermekét. Még ha haragszik is rá, akkor is ott van az érzés, hogy ‘a fenébe is, ez akkor is az én csapatom!’. Nem így látod?

Válasz:

Kérdés: Szeretnél még valamit hozzátenni az eddigi válaszadhoz?

Válasz: Ne legyen már természetes, hogy folyamatosan harmatgyenge teljesítményekben kell a nyomokban futballra emlékeztető megmozdulásokat kutatni és azokat csak azért kiemelni, mert ha még azok se lennének, tényleg mindegy lenne, ha az ember inkább nem is nézné a meccseket. Egy Real Madridnál az edző legyen már annyira határozott, hogy nem üres, semmitmondó nyilatkozatokat tesz – a sajtó így is, úgy is szétszedi. Akkor legalább ne nézze hülyének a szurkolókat. Nem jó ez így, hogy szenvedünk a saját csapatunk meccseit nézve. Annyira kilóg a lóláb, hogy túl kevés az input az edző részéről. Honnan lehet ezt tudni? Meg kell nézni más csapatok meccseit és levonni a pofonegyszerű következtetéseket.  A COVID és a sűrű naptár miatti sérülések minden csapatot megtalálnak előbb-utóbb, vagy épp folyamatosan, de akkor is látható, hogy mit akarnak az önmagukat komolyan komolynak gondoló csapatok megcsinálni a pályán. Legyen türelem Asensio felé a padról, de akkor meccsről-meccsre foglalkozzanak vele, dolgozzák fel, hogy mi volt jó, mi nem volt jó, hogy a következő meccsen Marco már egy lépéssel előrébb legyen. Ugyanez igaz minden másik játékosunkra is.
Szenvedés ez a szezon. Attól pedig senki nem lesz kevésbé madridista, hogy ezt látja, sőt, ki is jelenti. Take care to get what you like or you will be forced to like what you get. 

Sahktar – Real Madrid; 18:55; Spíler1

Oszd meg a posztot, ha tetszett!