Ejj, bármikor jöhet egy váratlan összefoglaló (Real Madrid – Eibar)

Szombat délután egy egészen abszurd meccset játszottak szeretett fiaink az Eibar ellen. Megkésett összefoglaló következik viszonylag kevés elemzéssel, de annál több giffel. A kései összefoglalóért a MÁV az utasok elnézését kéri.

Első félidő

Az első félidő ’teljesítményét’ az alábbi gifekkel foglalnám össze

Raulitás

Raulitás álmai

José

José álmai (aki nem jár meccsnézésre, annak elmondanám, hogy José kopasz)

Rajesh

Rajesh álmai

Bale teljesítménye (ez az egész meccsre vonatkozik)

Csatáraink az első félidőben (4 les minimum)

Második félidő

Tulajdonképpen Benzema nyerte meg a meccset a csapatnak (2 gólt lőtt, captain obvious), meg lőhetett volna másik hármat is. A háromból 2 csak azért nem a hétvége kihagyott helyzete, mert a PSG csatára 0 centiről is képes volt kihagyni. Meg volt Karimnak egy pechesen nagy kapufája is. Szóval Benzema meccsen nyújtott teljesítménye elég szépen összefoglalja azt a hulladékot, amit a csapat prezentált nekünk szombat délután.

Hírek és érdekességek, avagy Raulitás kitölti a rendelkezésére álló helyet

  • Zidane állítólag hangosan leszekszuálta a csapat, mert az első félidőben, mindenki olyan jól focizott, mint a Paci. Állítólag az segített felpörgetni őket, amikor megmutatta, hogy az anyai üknagyapja (aki természetesen magyar, a Békés megyei Zidán született) milyen finom lókolbászt tud csinálni azokból, akik nem játszanak elég jól.
  • Bale természetesen retteg azóta, hiszen passzainak 32%-a volt pontos a szombati meccsen, aminél bármelyik magyar megye 3-as kapus jobbat tud, még józanul is. Emellett 21-szer vesztette el a labdát, ami, valljuk be, még felesből is sok.
  • Még mindig Paci. A Bayern állítólag vele akarja megoldani a Ribery és Robben által hagyott űrt az orvosi szobában. A müncheni orvosok nem kommmentálták a híreket, de az egyikőjük elkezdte terveztetni az új garázsát az új autóinak.
  • És, hogy ne csak a walesiről legyen szó ebben a rovatban: állítólag Hazard biztosan érkezik a nyáron, és Pogba is egyre gyanúsabb.
  • A nyáron minden bizonnyal távozó Marcsa pótlására pedig a tavaly nyáron is kevésnek találtatott De Tomást hozná vissza kölcsönből a klub. Raulitás arca a hír hallatán:

A 2-1-re végződő Eibar elleni meccs teljes összefoglalóját lentebb tekinthetik meg a szenvedni vágyók.

Oszd meg a posztot, ha tetszett!