Beharangozó Copa del Rey Raulitás  

El lehet innen még szúrni? (Leganes – Real Madrid)

Igen, köszönjük, hogy elolvastátok a beharangozót. Na, de azért csak ki kell tölteni karakterekkel az oldalt. 

Szóval jöjjön a Lorem ipsum

…helyett valami beharangozó-féle erre a meccsre. Hálátlan feladat, mert maga a mérkőzés is keveseket mozgat meg, még kevesebben nézik majd. És az eredmény sem érdekel majd senkit. Kivéve, ha… De ilyen nyilván nem lesz. Túl egyértelmű volt az első meccs…

Bár sok a sérültünk Láttuk mi volt Benzi nélkül a második félidőben. Mariano ki tudja mikor játszott utoljára, pláne jól. 1 emlékezetes mozdulata volt egész szezonban. Cristo meg olyan hasznos volt a hétvégén, mint egy porvédő maszk Maradonának.

Vini legalább hasít. Isco meg hátha játszik végre. Hátha Perez odaszólt az argentin Piton professzornak, hogy kéne játszatni, mert ez gáz. SS tényleg hasonlít Pitonra. Mindkettő elég haszontalannak és zavarónak néz ki. De Perselusról legalább kiderült, hogy jóarc.

Professzor, mikor fáj nézni Solari madridját?

(vajon ennyi beharang elég már? Áhh, még kevés)

Ha SS olyan mint Piton, akkor Isco olyan minttt… Uhh. Ez nehéz… MEEGVAAAN. Isco Gollam. A pici furcsán szőrös arc, akit minden fontos karakter utál. De a végén azért hasznos lesz. Isco pechjére/szerencséjére most csak egy fontos karakter van, aki utálja.

Piton és Gollam. Benzema pedig DOBBY. Furcsán néz a tizenéves fiúkra (különösen a szemüveges, fekete hajúakra) és mindenkit idegesít a jelenléte, de amikor nincs már képben, azért mindenkinek hiányzik.

Benzema, miután ejtették a zaklatásos vádakat

Jó, vegyük komolyan végre…

…hogy Perez a Sith nagyúr. Csak hogy teljesen összezavarjak mindenkit. És aki kitalálja, hogy miért Navas a Füles, azt meghívom az idei BL-döntőn egy sörre, ha bejut a csapat. Tudom, nem nagy vállalás, de na.

De hogy egy kis unalmas focis izé is legyen benne: Navas, Odri, Nacho, Varane, Marcelo, Kázmér, Brahim, Ceballos, Isco, Vini, Marcsa sorra tennék kezdőnek, bár úgyse találnám el.

Nézzük a poztívumokat: a hétvégi bajnokinál csak jobb lehet a labdabirtoklásunk.

Solari:

Jinxelésre fel! A meccs szerda este 21:30-kor kezdődik, szokásosan streamen látható csak.

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!