Real kispad vs CSZKA

Ebből hogyan lesz Beharang… 

Ez nem lesz TLdr

Mert mi első helyen jutottunk tovább a Roma elleni győzelemmel, tehát Solari úgy fogja feltolni a Melilla elleni kezdőt (90% a sérültek miatt), ahogy meg vagyon írva.

A Moszkva pedig hajtani fog, mert kell nekik a harmadik hely – s a helyzet itt tekeredik bonyolultabbá: a Sör csapata otthon fogadja a BL-re már csak februárban komolyan gondoló Romát és bizony benne van a pakliban, hogy a Plzen egy, vagy három pontot gyűjt ma este. Ezért aztán az orosz csapat sem tehet mást, mint igyekszik győzelemre játszani. Persze, az első, egymás elleni csoportmeccsen sem a győzelemre játszottak, hanem a ki tudja hogyan megszerzett első perces gól jelentette előnyt védték foggal-körömmel.

 

jó meccs lesz, mert semmi nem indokolja

Ha a kispadunk játéktudását, játéksebességét hasonlítom össze a Moszkva kezdőjével, akkor is mi vagyunk az esélyesek. Szóval itt egy olyan meccs, ami 18:55-kor kezdődik, az emnéty is adja (eredmenyek.com szerint) és mi sokat nem várhatunk tőle, mert lényegtelen számunkra, viszont a vendégek céljai miatt akár izgalmas 90 perc is lehet belőle. Azt sem szabad feledni, hogy Solari alatt a Melilla ellen is pörögtek a srácok, ez akár most is megtörténhet.

A Real Madrid viszont kap tőlem egy büdös nagy fekete pontot, mert a meccs napjának reggelén sem érhető el a meccskeret. A bajnokiknál sem értem a szerintem kései információ-áramoltatást, egy BL-meccsnél meg pláne nem. Egy lényegtelen BL-meccsnél meg főleg nem. A közösségi médiában minden van a csapat háza tájáról: Florentino a brazil futball szövetség elnökének mutatja be a Bernabeut, ma délben lesz a 13. BL cím elnyerésének történetét bemutató film premiere, Solari semmitmondó sajtótájékoztatója (A Real minden meccset és sorozat meg akar nyerni, minden játékosban bízok, azon vagyunk, hogy sérültjeink hamar felépüljenek, nem tudom, hogy ki fog kezdeni, polkerrekt válasz CR7 marketinghisztijére…), edzésvideók… Ebből azért cudar nehéz hasznos infót kiszűrni.

Tőlünk hiányozni fog Nacho, Marcelo, Casemiro (már labdás edzést végez), Kroos; valószínűleg hiányozni fog Mariano és Reguilón.

A vendégektől pedig: Makarov, Akhmetov, Dzagojev, Vasin. No, hol az a madridista, aki ezen nevek hallatán bármilyen reakciót mutatott? (Ok, Dzagojev, mert már hallottad párszor a nevét, de amúgy…)

Romantikus alkatoknak jó hír, hogy a kapunkban biztosan Ő kezd majd.

Használni fogunk majd két jobbhátvédet, egyenlően elosztva az oldalvonalak mellett. Az első gif szereplője mellett Sanchez lesz a másik, Llorente őket köti majd össze Asensióval, Iscóval és vagy Ceballos-szal, vagy Vinicius-szal, elől pedig Benzema bizonyíthatja be, hogy nem csak az edzőváltások utáni pár meccsen tud gólt szerezni.

Remélem, hogy a meccs eszméletlen hangulatos és jó lesz, hogy az Összefoglaló valamennyivel tartalmasabb legyen, mint a Beharang.

De ebben most ennyi van, megértéseteket köszönöm! 🙂


Abszolút zárójelben CR azon mondandójára reagálok még, hogy a Juventus inkább család, mint a Real Madrid… Egyrészt ez egy teljesen érthető marketingfogás, másrészt pedig itt van ez a videó, amikor Ronaldo beszédét a teltházas Bernabeu népe és a játékosok megszakítják a “Ronaldo maradj”-kántálással.

Család. 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!