Merengues Jose  

A labda most már be akar menni (VILLÁMPOSZT)

Ősszel még szenvedtük a La Liga fejeseinek szponzorációs szerződésének 6/b pontjának 4. bekezdését, amely úgy szól vala: „…és a labda ne akarjon bemenni a kapuba, ha a Real Madrid játékosa indítja a kísérletet. „ Láss csodát, miután lejárt ez a szponzorációs paktum…

Mielőtt azonban ezt a fonalat bő karakterhalmazzal maximum két sorban kifejteném, eleget kell tennünk kíváncsiságotoknak, amikor azt szeretnétek tudni, játékosaink mit csinálnak eme hosszú, meccsnap nélküli hétköznapi sivárságban.

Apu és Anyu elkoptereztek…
…Egerszalókra! Itt kipróbálták a termálvizes medencéket és a sódombokat.
IfKimi egyik álomvilágból (Real Madrid felnőttkerete) a másikba utazott.
Ramos a hétvégi pottyantás alatt eldöntötte, hogy az etyeki marsi tájakon fog burgonyát termeszteni, as Matt Damon did it. Vitt pár kertészt is.
Korábbi játékosunk, a szobalányok minősítője, David, szép családi fotót osztott meg családjáról. Azt nem tudjuk, hogy nagyobbik fia a tehénistálló kitakarítása előtt, vagy után érkezett a vaku elé.
Asensio wannabe Ironman, de Kropkó Péter azért még távol van tőle.
Isco a pocsék formáját asszonykájával Marrakeshben pihente ki.
Theo annyira eredeti, hogy Isco után repült és ő is vitte az értelmesebb felét!
Bár azt hihetnénk, hogy Varane kobakján még a hétvégi kocc jelei láthatóak, ám a valóság az, hogy hétfőn fiatal fhanszia bahátunk átugrott egy UFC edzésre Cris Cyborghoz. Hogy kicsoda Cyborg? Nem tudod?
Cris Cyborg. Romantikus alkat a hírek szerint.

No, ezek után itt a két sor (több lesz):

Az aktuális bajnokság első szakaszában (18 meccs, észben tartva a Klub VB miatti meccs elhalasztását) 34 lőtt gól és 18 kapott gól volt a termés. Ez meccsenként 1.88 lőtt gól és 1 kapott gól.

A bajnokság „tavaszi” szakaszában (az erre az időszakra tolt Leganes bajnokival) eddig 9 meccsünk volt. 33 lőtt és 12 kapott gól. Azaz meccsenként 3,66 lőtt gól és 1,3 kapott gól.

Mi változott? A szponzorációs szerződést nem ér mondani/írni/választani, azt én találtam ki, enyém-enyém-enyém.

De a kérdés válaszra vár: hol történt a változás, mikor, hogyan, mi a kiváltó ok? Miért nem ment korábban így?

 

 

Oszd meg a posztot, ha tetszett!