Categories: La LigaÖsszefoglaló

Rohanás, ütközés, három pont, minimum foci (Huesca vs Real Madrid)

Let’s go! Nézzük, mennyi is az idő…. 15:57, nagyon jó, pon’jó, hogy még egy teát bekészítsek a meccsig, ha már sikerült kicsit megfáznom. Vajon milyen lesz a meccs? Gyorsan, belépek a szerkesztői felületre és elkezdem az Összefoglalót írni, mintegy élő közvetítésként… Ah, tényleg, mi az összeállításunk, új ablak, blog, ReAlantos Beharangja, kommentek… áhháhá.. várható volt, Isco és Asensio a hétközi kupameccs terhelése miatt egyértelműen kispadon szurkolhatnak a csapatnak a… ki ellen is? Mit írt ReAlantos, mit kell az ellenfélről tudni? „Semmit.” Jó, hát úgy sem hiszi el a tízenszázmillió olvasónk, hogy nem tudom, hogy ma a Huesca ellen játszunk, ráadásul első alkalommal, végtére is a Beharang nyitóképét én készítettem, meg annak a posztnak a végén lévő agyrágó szójáték is visszahangozza, hogy HUESCA. Jó, ha ezeket leírtam, akkor irány a tea, meg beszúrok ide egy „bővebben” tagot, hogy a milliárdtrilliárd olvasóink kattintsanak… 

Így.

élő közvetítés

Azt azért nem értem, hogy Reguilón miért maradt ki TECHNIKAI okok miatt, ha Marcelo sincs ott – egyik sem sérülés miatt. Mi lesz, ha az egyik (rosszabb esetben mindkettő) jobbhátvédünk lesérül a következő meccsre? Kroos még mindig üzemképtelen? Nem értem, miért nem javítják meg a győri vagy a kecskeméti gyárban? Német precizitás, cöh…

Ah, igen, alig van komment, nem meglepő. Nem tavasz van, nem nagy csapat ellen játszunk, fele madridista rájött, hogy igazából mindig is a Juventus volt a kedvenc csapata. Jajj, erről eszembe jut a reggeli jelzés a Facebooktól, amikor értesítést kaptam, hogy XY lájkolta a beharangunkat (Isten tartsa meg jó szokását) és láttam, hogy eme személy profilképe nemes egyszerűséggel egy Juvés kép volt. No igen, néha még visszanéznek ide, a lesajnált Real Madrid csapata lelkes magyar blogjának saját szellemi termékeire a mindigisjuventinók. (Huh, amikor ReAlantos ránéz majd az előző mondatra, biztos szidni fogja a felmenőimet a ragok miatt, de kellett neki megtanulnia perfekt magyarul anno, miközben én több nyelven, norma_va meg végtelen verzióban tud magyarul.)

Jajjj, öt perc, itt az ideje, hogy belőjem… a streamet. Meg a twittert, hogy legyenek képek, statok. Ó, meg fel kell tenni a kérdést, hogy „Ki fogja a félidei FB-posztunkat önként megírni, Raulitás?” Nézd már, SteveG most sem fog nyerni? Hét közben is pontokat bukott a Rangers, most is döntetlenre áll és mindjárt vége a meccsnek. Úgy, hogy a Dundee emberhátrányban van. Ja, a stream oldalon automatice indul valamelyik meccs, most pont ez. De váltok is a várható Habfehér Balettra.

Milyen pici stadion – ezt nem derogálóan írom, ezeknek is van hangulata és nyilván a Huescának ez pont megfelel.

a labda játékban

De lássuk a meccset: 5 hazai máris a mi térfelünkön igyekszik zavarni. Eibar-feeling. Aztarohadt… emlékeztek Robi Carlos bedobására Raúlnak a ‘kusen elleni első gólunknál? Na, Ceballos most ugyanazt megcsinálta, csak BigBenz volt kicsit SlowBenz.

Labda nélkül nagyon 4141-ben állunk fel, de mire ezt leírom, már támadunk is, igaz, komoly helyzet eddig nincs, csak egy szokásos impotens Lucas cselezés utáni labdavesztés. Nagyon nem fogom szidni Vaskézt, mert jó szokás szerint majd lő egy gólt a semmiből.

Nem szeretem ezeket a megoldásokat, hogy jobbhátvéd legyen a bal oldalért felelős. Danilónál sem volt ez egy természetes poszt, Carvajalnál sem, hiába tesz meg min… na, akadozik a stream… jó, most már nem. Szóval Dani is mindent meg fog tenni, de akkor sem ezen az oldalon játszott eddig.

Lucast közben forgatták rendesen, tuti lő egyet cserébe. Ramos vesztett párharcot, szöglet következett, amit a védelmünk mozizott, mert a hosszúra csúsztatott labdát csak ketten várták üresen, ezen ők is meglepődtek és nagyvonalúan kihagyták a helyzetet.

ott a góóóól

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora elmozgások és elmozgatások után Gareth lő kapásból bődületes nagy gólt a hosszú alsóba. Odriozola csókot érdemel, de fontos megjegyezni, ahogy Modric labda nélküli mozgásával területet nyitott, ahová Llorente mozgott be, majd kapta a labdát és indította Odrit. Csodálatos kombináció volt és továbbra is elolvadok a labda nélküli mozgások támadásra gyakorolt pozitív értékétől.

Nahát, ha szürke kabát lenne Solarin, ebben a szélben úgy nézne ki, mint Columbo. A Huesca nagyon Eibar-taktikát tol, továbbra is agresszívan és nagyon magasan támadnak le. Mondjuk ez hátrányban nem a legokosabb dolog, ha az ellenfél technikailag és taktikailag jobb csapat. Meg ezzel a harcmodorral elég hamar be fognak savasodni a combocskák… De ki vagyok én, hogy tanácsot adjak a hazaiaknak??? Ugye.

Szép meccs mondjuk ebből nem lesz, inkább rapszodikus, rohanós, birkózós – mondjuk a harmadik Real gólig. Gondolom, a szívük is viszi előre a hazai srácokat, nagyon meg akarják mutatni maguknak és a világnak az első Real Madrid ellen meccsen magukat. Ezért szerintem senki nem szólhat egy rossz szót sem nekik.

No igen, mi is letámadunk, másodpercekkel hamarabb már nálunk a labda és mire ide érek a gépelésben, már ismét elveszítettük azt. Mondom, hogy ilyen fluid meccs lesz, nem fogunk dominálni, meg kontrollálni egy komolyabb előny megszerzése előtt.

Bale gólját most játsszák vissza. Mennyire nem izomból (volt benne az is), hanem agyból lőtte el. Kifordította a lábfejét, hogy belsővel találja el, hogy jobban tudja irányítani azt. El is helyezte a kapus mellett. Vele szemben tartozok egy bocsánatkéréssel, mert azt gondoltam, hogy nem fogja elfogadni tartósan a bal oldali munkát, de már meccsek óta ott játszik és ma már eredményes is, nem csak hasznos.

bonyolult helyzet ez

KUUUUUUUUURTA!!!! Na, ez kellett. Megkontráztak minket és volt is tiszta lövő helyzetük, de Picur Tibor szögletre mentett.

Rá kellene nézni a kommentekre, milyen a hangulat, főleg most, hogy egy szép támadást egy csúnya Odri-beadás zárt le.

Vannak kommentek, de érződik, hogy a magyar tévéadások között nem sok nagy spíler van, megértem, hogy sokbilliárd olvasónk csak a meccs után jön írni. De a lényeg, hogy Sultan fontos kommentjét ide másoljam: „OFF: Közben a kézis csajok behúzták, hihetetlen végjátékkal!” GRATULA!!!!!

Közben volt egy csere a hazaiaknál, szerencsétlen játékos combizma nem bírta, túl hamar lett savas. (Igazából inkább húzódás.)

Jaj, soha nem fogok egy rossz szót sem mondani a világ legjobb LM10-es játékosára, hát mekkora alázattal védekezik már a bal oldalon!?

Az egyébként totál Zidane-os, hogy nem törekszünk a folyamatos labdatartásra. Inkább a pálya nagyobb területét kontrolláljuk, mint a labdát a másik oldalon. AAAAAAAAAjjjj, Lucas, most komolyan, azért futottad be azt a rohadt labdát az alapvonalon, hogy aztán elcsússz és a védő simán kontrát indítson ellenünk? De ha nem lősz egy gólt… De úgy is fogsz. Szöglettel jönnek a hazaiak. Hatástalanítjuk.

statisztika

A fenti gondolatmenet hatására rá is nézek mindjárt a statisztikánkra, érzésre 52-53%-ban nálunk a labda… Pill, várjatok meg.

Pont 50%-ban  van nálunk a labda. Közben Bale kínálta meg egy bemelegítő ágyúzással a hazai kapust, aki pózolt is rendesen, majd kisebb kocsmai bunyó alakult ki, mert a szögletünkből kontrát kaptunk és Dani eredeti posztján a hazai játékos jobb állkapocs-részét áthelyezte a bal oldalra. Sárgát ért ez a véleményem szerint nem igazán precíz orvosi megoldás, na meg szabaddal jönnek a hazaiak éééééss… éssssss…. És Lukita most pakolja vissza a sporira a technikát, mert a hátán lévő zsebből valahogy kiesett a mikroport adó-vevő része. A szabadrúgás amúgy veszélytelen volt, nem úgy, mint a kontránk, amit Benzema baszarintott el, mert azt gondolta, hogy az emberen át tudja passzolni a labdát, ezért meg sem próbálta az ember  mellett eltenni azt a tök üresen érkező Lukitának.

A hazaiak még mindig 40 méterre a saját kapujuktól védekeznek – micsoda kontrákat vezethetnénk! Közben Dani visszakapott valamit a sorstól, megtaposták a lábfejét, de nem vészes. Ceballos, te úristen, mekkora kiugratás egy aprócska, lapos 40 méteres indítással Paci felé! Áh, imádom a srácot. Ceballost.

Fél órán túl vagyunk, voltak helyzetek itt is, ott is, ebbű’ még bármi lehet. De azért szeretném, hogy ha kapott gól nélkül hoznánk, mert egyrészt a Varane-Ramost-Tibó hármasnak is jót tenne a sorozatban harmadik clean sheet, meg Krityó is megrendelné Karira Tibó mezét. 😀

Csordogál a meccs, ütköznek a fiúk, néma marad a síp, karok tárulnak, teám fogy, Luka bőrt oszt, Benzema az ellenfélbe passzol. A világ kiszámítható.

Mondom én: Lucas cipeli a labdát befele, majd ad egy rossz passzt. Nincs semmi új a nap alatt.

köszönjük, hogy vagytok nekünk

Ránéztem a kommentekre. Félmilliárdnyi aktív kommentelő egy része Benzemát és Lucast címkézi a minimum gyenge teljesítményért, iKos megérkezett a kézimeccsről és hiányolja a fentebb leírt kontrollt a meccsről (ez Kroosszal sem lenne meg). De jó látni, hogy többszázezermillió komment érkezik, meg rossz látni, hogy egy megérdemelt Ceballos sárga is. De ez utóbbi benne van és benne is marad a meccsben, mert rohanásban van mindenki, s olykor-olykor súrlódások alakulnak ki, a keletkező hőt pedig sárga lappal akarja elvezetni a spori.

A 42. percben a hazaiak is sárgulnak, Bale bal patáját pattintotta le a védő. A félidő végére 59%-ra dolgoztuk fel a labdabirtoklást, nyilván a hazaiak kezdtek fáradni a félidő második felére.

Na, a kommentmezőben máris felejtenék ezt a meccset, pedig jó, ha tudjuk, hogy a biztos El-indulást érő helyezésért ezeket a harcos, nem szép, de fontos meccseket is nyerni kell.

Írtam többször, hogy Solari alatt a csapat átlagosan (Melillát vegyük ki, mégsem az a szint, hogy releváns legyen az a két találkozó) 14 gólszerzési kísérletet dolgoz ki. No, eddig ezen a meccsen ez kettő, azaz 2, vagyis KÁTTŰ! Mindkettő Bale nevéhez fűződik.

Ijjjjjjj

indok nélküli témaváltás

Sorry, kitekintek a meccsünkből, de érdekel Gerrard meccse, megnézem. Aham, sikerült döntetlennel zárnia, úgy, hogy az ellenfél az utolsók egyike, meg ahogy írtam, emberelőnyben játszhatott a Rangers. Sajnálom, mert nagy kedvencem volt a pályán Gerrard és szeretném, ha sikeres lenne edzőként is.

DE! Vissza a meccsünkre. Most eszembe jutott, hogy meg kellene oldanunk, hogy élő közvetítésként oldjuk meg a meccseinket, egyszerre lenne olvasható a pályán történtek és készülne el az ÖF. Ha valamely olvasónknak erre van jó ötlete WP alá, az írjon ránk. Köszönjük előre is.

Áh, tényleg rossz meccs, 242 passzkísérletünk volt – ez is a meccs rapszodikusságát erősíti. Átlagban egy százassal több kísérlete van a csapatnak 45 percenként.

Lépek Twitterre, hozok pár képet. De előtte egy vélemény onnan ide, nektek:

„Looks like Huesca studied the Eibar win well. Utilizing a very similar-looking 4-4-2 high press. Madrid aren’t looking quite as susceptible as last time (thanks to our right-wing combos, especially) but the strategy is keeping a much inferior side in the game.”

Szóval máshol is úgy látják, mint kishazánk legjobb, saját gondolatokkal, mint égi tüneményekkel ékeskedő, madridista oldalán. Öntömjénezés off – pár bekezdésig.

fájni fog, ha nyerünk is

Odriozola, első félidő

Huhh, hát elkezdődött a második félidő és egy 2000%-os ziccert hagytak ki a hazaiak. Miközben én épp ezt a képet akarom beszúrni, amiben Odrit dicsérhetjük (27/25 első félidei passzmutatót hozott össze, ebben benne van a gólpassz is)… Itt egy kép arról, hogy mekkora helyzetet hagytak ki a hazaiak… a kispad reakciója:

Ha cserére szánja el magát Solari, akkor a felállást is megbontja? Ez a 4141 Iscóval sztem sehogy, Asensióval a baloson meg döcögősen menne. Láttuk már sokszor, hogy ők szabadabb szerepekben tudnak hasznosak lenni.

Közben támadunk, támadnánk, ám BigBenz a meccsen harmadjára is emberbe passzol. Legalább szöglettel jöhetünk, hátha gól lesz.

Nem lett. 🙁

A 60. percig kell lezárni ezt a meccset, mert utána igazából viharossá válhat a helyzetünk.

A csapat passzmutatójára visszatérve: ez azt mutatja, hogy a Huesca el tudta rontani a játékunkat. A pályán az eredmény ellenére is inkább (fontos, hogy: inkább) az ő akaratuk érvényesül és jelenik meg a játék képében. Nincs mese, ezeket a meccseket meg kell nyerni, ha belehalunk is.

Nincs mese, kell egy töltő, mert a laptop jelzi, hogy gebasz lehet, ha nem cselekszek…

Hurkatöltő… Nokia 3210-es töltő… nem is értem, az minek van a kezem alatt, hát négy éve töltöttem fel a telót, még félig van az akksija…. Áhhá, megvan. S lőn power! Köszönöm, hogy elmondhattam ezeket nektek – főleg, mivel a meccsen semmi lényeges nem történik. Rohanás és ütközés. Ha! Meg is van a poszt címének eleje. Remélem azzal tudom befejezni, hogy: 3 pont.

KURTA mekkorát védett megint! Áhhh, nagyon sokat tesz hozzá ehhez a várható győzelemhez. Kezd belenőni a csapatba.

Mikor lesz már vége?

Nini, Ceballos le, Valverde fel. Ez érdekes. Nem kell Iscózni, Asensiózni, Ceba helyett én sem őket hoztam volna fel abba a szerepkörbe most. Amíg nincs meg a két gólos vezetés, addig nincs labdajáratás. Emlékszem, mikor kicsi voltam, magamnak alig térdig értem, azt tanították meg elsők között az idősek, hogy 1 gól nem gól. Igazuk volt. Igazuk van ma is.

Bale közben akkora lövőcsellel szopatta a védőjét, hogy én nyerítettem fel! 😀 A beadásába beleléptek, de mondom: tetszetős ez a paripa ezzel a feladatkörrel.

Azt jól csináljuk, hogy amikor felállunk védekezni, akkor a Huescának a pálya szélét kínáljuk fel, ők meg tolják is a beadásokat. Azért középen magasságbeli fölényben vagyunk, szóval lehet bízni a légvédelmi elhárító rendszerünkben.

Viszont érzésre a második félidőben a hazaiak vették át a… Uhhhhhhh, Bale lőtt ki egy – figyelj, meglepő, de igaz – jó Benzema átadás után és a lövést bravúrral védte a kapus. Nem tudom, hogy ki hogy fogadja, de tény, Bélának nem csak a jobbszélső helyett a bal oldali középpályás szerepe áll jól, de a PL középmezőnyének rakkolós-rohanós focija is.

Ott változtattam irányt, hogy érzésre a második félidőben a Huesca birtokolja többet a labdát… Meg… is… nézem… pillanat… közben szöglettel jönnek a hazaiak… jó fajtával, mert érintés nélkül a hosszú oldalon, az oldalvonalnál hagyta el a játékteret… Nem, rossz volt az érzésem, 51%-ban nálunk a bogyesz a második játékrészben – ami azért azt jelenti, hogy továbbra is rohan és ütközik mindkét csapat, kontroll nincs, de a hazaiak meccsterve működik.

Ideje belenézni a kommentekbe, csak ezt a hazai beadást megváro… les, szóval kommentekre ránézek.

Semmi szokatlan: komoly emberek remek gondolatokon keresztül kulturáltan beszélgetnek  a meccsünkről.

fáj

Közben Isco jött, de lemaradtam, hogy kinek a helyére… Tippre Modric, de míg Kurta kirúgja 28 mp alatt a labdát, addig megsasolom… Igen, Lukita ment a padra.

Iscóval kicsit offenzívabb játékot kellene játszanunk, mert a Huesca megduplázta a gólszerzési kísérletei számát (most 4), meg mi is, csak ők a Huesca, mi meg a Real Madrid… Sovány és karcsú ez, mint R9 fiatalon.

Huh, a hazai kapus rossz kirúgását Isco csípte el és csodásan indította Rárót, de a kapus most is győzött. Nagyon kellene az a második gól. Mert ha az első születik meg, az 1-1-et jelent és akkor tudjátok, nem biztos az El-indulás…

Benzema közben DM poszton osztogat… Csodálatos ember.

Bocs, hogy kitekintek ismét, de a héten néztem pár török kupa meccset és ott „noname” csapatok többet tartózkodtak tartósabban az ellenfél térfelén, mint mi. Szóval kicsit hiányzik a Bodrumspor-Ankaragücü színvonala…

Közben a hazai játékos egyértelműen beáll Dani elé, hogy leütközze – meg is teszi, s csodák csodájára a hazaiak jöhetnek szabaddal. Legalább a spanyol bírókban nem csalódhatunk!

Még negyed óra… Bale nélkül, Asensióval. Nem a leghatékonyabb cserénk, mert tudjuk, hogy Marco vonal mellett messze nem játszik olyan hasznosan, de ez van, ezt kell nézni – elfogadni nem.

Na, egy villámvadász! Odri bekapcsolta a Flash-módot, a hazaiak 14-ese meg villámhárított. Élnek még bátor emberek!

Kicsit szomorúan, de tudomásul veszem, hogy a cserék után is maradt a 4141. A két csapat játékosai időnként olyan megoldásokat választanak, hogy zokog a labda. Ám legalább van rohanás és ütközés, ezért is vágták fel a 80. percben Iscót sárgáért. Simán lehetne ez a meccs egy Fulham-Derby County találkozó.

Hahó, Lucas, ma se játszottál jól, szóval itt az ideje gólt lőnöd!

nagyon fáj

Az előző két mondat legépelése között 4 perc telt el.

Az előző két mondta legépelése között 5 és fél perc telt el.

Istenem, ha van szíve a bírónak, három percnél többet nem hosszabbít. Nem azt mondom, hogy kapkodás és káosz van nálunk most, de egy lövőcselre három madridi ment el a vak világba… Tegnap a Fradi-Mezőkövesden több tudatosság volt a kövesdiek játékában. Mi most taktikailag alulmaradtunk, egy pontos támadással elhozhatjuk a három pontot és elgondolkodhatunk, hogy egy szerényebb tudású, de lelkesebb és letámadó csapattal szemben mit lehet tenni, mert ebben a hónapban már csak ilyenek jönnek szembe a Ligában. Szenvedni, vagy kontrollálni, ez itt a kérdés. De örülnék, ha Madridban is ez lenne a kérdés.

30 másodperc múlva megtudom, hogy van-e szíve a bírónak…

26

27

28

29

30…

Mi az, hogy szíve! Hát ennek két szíve is van! Az egyik aranyból, a másiknak meg Au a vegyjele! Két percet tesz rá, két perc fejfájás! Egy perc izgalom, mert szabaddal jönnek a hazaiak…

Mekkorát védett Kurta! Mekkorát védett Carvajal fejjel! A Derby County kiszenvedte a győzelmet!!!!


3 pont és THX GOD!

Keresek pár képet, nézek kis statot és mindjárt aktiválom is a posztot, amit örülök, hogy élőben írtam és nem kell még egyszer ezt végignéznem. Van nekem jobb dolgom is, pl. asszem a prosztatavizsgálat is jobb ennél a meccsnél.

Egyébként a két kapus közül a miénknek kellett többet védenie… Elkeserítő.

S ha már a kapusunk… akkor idézem, amit nyilatkozott a meccs után:

Thibaut Courtois: “In the first half I think we played quite well. In the second half, they caused us a lot of problems. We have to improve. We did not play well. We have to win in these stadiums to win La Liga."
Ezt így hogy? – a kép még a meccs alatt készült

Ami nagyon fájdalmas, hogy 5 gólszerzési kísérletünk volt. Ebből ugyan 4 kaput talált, de akkor is rohadt kevés. A hazaiak 11 alkalommal próbáltak gólt szerezni, bár ők is csak 4 alkalommal találtak kaput, de ezek a számok csak erősítik a tényt: taktikailag alulmaradt másodszor is egy magas és intenzív letámadással dolgozó csapattal szemben Solari. Az Eibar megvert minket, ma Bale és Courtois hozta a 3 pontot.

Az ellenfélnek 9 kulcspassza volt, nekünk 5. No Isco, no Disco. Modricot azért nem veszem ide, mert Lukita sodródott az árral, dolgozott becsülettel, de a csapatszintű taktikánk és játékfilozófiánk nem biztosította, hogy támadásban is villantson.

Ami brutális adat, az a felszabadítások (clearences) száma. Gyorsan hozom is a felszabadítás (szokták pongyolán tisztázásnak is hívni) fogalmát és csak aztán írom be a számpárt.

Felszabadítás: A védekező játékos a saját tizenhatosa környékéről kizárólag tisztázási céllal lábbal vagy fejjel “eltakarítja” a labdát. A felszabadítás után gyakran szöglet vagy bedobás következik. (forrás: Leshatár)

13-33

A Huesca 33 alkalommal kényszerítette a Real Madridot felszabadításra. A Huesca.

Még egy iszonyatos számpár, a labdavesztések száma: 21-30. Csapatszinten nagyon rosszul teljesítettünk saját, potenciális legjobbunkhoz képest. S ha ez ilyen hullámzó marad, akkor Solari tényleg csak a Zidane-tól lopott szerencsemalacában bízhat.

A hazaiak hatékony letámadása a játékosaink passzhatékonyságában is visszaköszön. Egy játékosunk, Odriozola volt csak 90% felett. Mindenki más alatta. Llorente és Lukita majdnem elérték ezt a számot, 89%-kal passzoltak, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 7 játékosunk (cserékkel együtt) 81% alatti értéket tud csak felmutatni. Eszméletlenül rossz ezen a szinten. Ceballos, illetve a középpályára, posztra és rendszerváltoztatás nélkül cserélt Isco és Valverde is 80% alatt volt. Olyan játékosok (Ceba és Isco), akik megfelelő felkészítés után, jó hadrendben bőven 90% felett teljesítenek. A játékosok saját felelősségét sem akarom elvetni, de amikor MINDENKI ennyire gyengén játszik, ott a felkészülés, a FELKÉSZÍTÉS nem volt megfelelő – ez pedig már az edzői stáb hibája.

A lényeg persze az, hogy tanuljanak ebből, hiszen már másodszor történt ez meg (Eibar az első) és az, hogy most sikerült a nagyon fontos 3 pontot begyűjteni.

A végére két eltérő nézőpont a kommentmezőből – Ti melyikkel értetek egyet, esetleg egy harmadik szemszögből látjátok az eseményeket?

András: 9 meccsbol 8- at sikerult vele megnyerni.
Jlo irigykedik szerintem, de ha o alatta is ilyen lett volna az eredmenysor, most vezetne a bajnoksagot kb. 9 ponttal a csapat.
iKos: ha a bajnoki tabella jelenlegi állását vesszük alapul, Solari-féle real a bajnoki 10. Celta Vigot leszámítva nem találkozott top 10-s csapattal, emellett volt 2 kupa meccse egy harmadosztályú ellenfél ellen, egy a negyedik kalapos Plzen ellen, meg egy támadósorban 20 éves átlagéletkorral felálló, magasan védekező roma ellen
baromi mákja van emberünknek a sorsolással...

Videó a nihilistáknak:

Jose

Share
Published by
Jose
Tags: Végre vége

Recent Posts

BL döntő a Wembley-ben

Nem nehéz egyetérteni abban, hogy a Bajnokok Ligája 2023/24-es döntőjének favoritja a Real Madrid. Drágább…

2 hónap ago

La Liga 23/24: itt vége, elfutottunk véle!

A La Liga utolsó fordulójára eldőltek a fontos dolgok, ezért, ahogy várható volt, időben szét…

2 hónap ago

La Liga #37: a Villarreal sosem könnyű

Az utolsó előtti fordulóhoz érkezett a La Liga idei kiírása. Itt már a meccsdömping egy…

2 hónap ago

La Liga #36: csak bele ne kényelmesedjünk

Három fordulóval a vége előtt az Alevés jön a Bernabeuba kedden este. Nagyon este. Késő…

2 hónap ago

La Liga #35: Granada trip

A La Ligában véget értek számunkra a fontos dolgok, igazán olyan állításokat lehetne még megvédeni,…

2 hónap ago

Kit vár a Wembley? Reméljük, minket!

Ez lesz az az este, ami elé nem kell, sőt felesleges a bő körítés. Ezerszer…

3 hónap ago